Hjälp dessa hopplösa pojkar.. (som en groda utan ben)

2011-01-31
Hellu all the people out there! MASTURBATE!!!

Jag tycker att alla som ser detta inlägg borde gå in och kolla på videon, titta, lyssna och RÖSTA!!!!
Alla som röstar är gullungar :* <3333333333333333333333333<333<3<3<3<3<3<3
IAF RÖSTA RÖSTA
http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=400#/rosta
http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=400#/rosta
http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=400#/rosta
http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=400#/rosta
http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=400#/rosta

Kan inte sova..

2011-01-30
För en gångs skull tänkte jag gå och lägga mig tidigt för att sova länge och bra inatt men nehe, inte det ne. Jag ligger vaken och blir varm sen kall osv. Men klockan är bara elva så det är inte försent än! Eheh..


Jag får för övrigt damp på att när jag mobilbloggar (vilket jag gör nu) kan jag inte lägga in bilder. När jag klickar på ikonen står det att popupp-fönstret blockerades och att jag måste ta bort blockeraren eller något..Men hur gör jag det?!

Aja, jag ska göra ett nytt försök att sova nu, gonatt!

Duschen nästa!

2011-01-30
Jag f*ucking hatar kemi! Det gör väl de flesta men seriöst, kemin kan gå och hänga sig i skogen..! J*vla..(morrar argt)..

Nu ska jag iaf duscha, fräscha till mig lite för imorgon är det faktiskt skola igen. Ooooäääähh! Vill inte :(


Den här minen har mitt face just nu..

Igår kväll

2011-01-30
Igår hade vi det jättemysigt! Vi gick till Willys och köpte godis och snacks och tittade på två filmer på trean så vi hyrde ingen film. Men först var det A cinderella story och Into the blue. Älskade den sistnämnda!


Bilder från igår kväll.


Mitt godis, mums!


Emina!


Fanta wildberry, så galet god!


Och Nejra :)

Idag har jag inte gjort så mycket heller, vaknade ganska sent och följde med mamma och syrran och handlade. Ska försöka få lite hjälp av syrran med kemin senare.

Myskväll @ Nejra

2011-01-29
Vid halv sju-tiden ska jag gå till Nejra så kommer Emina också, ska nog behålla myskläderna på för jag är på sånt humör. Hoppas att vi ska titta på en rolig film, har lust att se Ice age 1 och 2, det var ett tag sen sist..Vill äta godis också! Är så galet sugen på det! Jag ska ta med kameran så någon bild blir det nog.

Jag tycker det är så kul nu när statistiken funkar igen :D Har saknat att kunna gå in och kolla hur många besökare man hade idag och bli förvånad över att man hade några fler än vad man brukar ^^


Bytt header

2011-01-29
Jag har bytt header igen, gör ju inte så komplicerade precis, men vad tycker ni? Var den andra bättre? Eller hur tycker ni att jag ska ha? :) Kommentera!


Den nya headern


och den gamla headern

pluggeliplugg..

2011-01-29
Jag ska faktiskt läsa kemi idag. Fick en lite peppande kommentar igår så ska försöka den sista tiden(!) och kemin är värst! Men jag tänkte att om jag läser lite varje dag fram tills provet så kan det gå hyfsat :) Stressen börjat lugna ner sig för nu är det bara två veckor kvar sen är det sportlov! Fuck va nice!

Känner mig faktiskt på riktigt bra humör idag! Hoppas det håller i sig :)




Jag just nu, halvt nyvaken och osminkad..ehe

Awesome kväll igår!

2011-01-29
Igår hade jag jättekul! Mikaela och jag satt på McDonalds till typ halv tio innan vi började gå hem till henne. Vid den tiden började det rulla in lite folk så det var ganska många där. Sen hemma hos henne snackade vi asmycket, som vi även gjorde på donken! Och jag stannade kvar där till tjugo i ett eller något. Jag hade inte med mig kameran så det blev inga bilder, tyvärr!

Så härligt att vi börjat va igen Mickan! Love you :') ♥

MIN STATISTIK FUNKAR!

2011-01-29
YEEEEEEEEEEEEEEEESSS!! Äntligen fick jag hjälp från blogg.se om hur jag skulle fixa min statistik! Det var en av koderna i kodmallarna som inte var likadan som dom andra så jag fixade det och nu uppfattar statistiken sidvisningar och besökare igen! YES!

Kvällens planer

2011-01-28
Efter mycket om och men har jag äntligen kommit fram till något att göra. Det blir att vara med Mickan, vi ska först till donken (jag var där igår men är fortfarande sugen på typ..en cheeseburgare!) sen vet jag inte vart vi ska. Det är ju hotellet idag och jag ville dit (!) men typ ingen annan så det blir det inte. Ikväll är det nog inte lika kallt som igår heller, hoppas jag!

Jag ska möta Mickan vid statol klockan 6 och sen får vi se hur kvällen blir!


Jag just nu!

CIAO!

VILL INTE PLUGGA!

2011-01-28
Jag orkar helt enkelt inte! Har inte pluggat sen skolan började och JAG VILL INTE! Men nästa vecka har vi kemiprov och jag är tveksam om jag ens får G vilket jag måste ha! Veckan efter det har vi två nationella prov i svenska..BLÄ!

Känner verkligen att jag behöver sommarlov nu, känner man alltid så i januari? Jag menar, den här terminen har ju bara börjat. Tänk sena varma sommarkvällar, bada och sola, vara med massa härligt folk hela dagarna och inte ha några måsten alls..Åh va underbart!

Riktigt härlig kväll!

2011-01-28

Hey! :)

Min kväll har varit riktigt bra! Först gick jag och Emina till konserten (jag har några filmer från olika uppträdanden) Det var faktiskt bra :) Efter att det var slut, ungefär en och en halv timma senare, gick vi till pressbyrån och köpte varm choklad, där träffade vi även Jonatan och Kakan. Efter ett tag ringde Felix och ville att vi skulle hänga med honom, Oliver och Sebbe till McDonalds. Vi hade inget bättre för oss så vi gick dit. Vi var där till kanske..elva, halv tolv någon gång, då började vi gå hemmåt. Satan va kallt det va! Hade absolut ingen känsel i benen!

Jag orkar inte fixa med filmerna ikväll, gör det imorgon!

Här är i alla fall bilder på de jag var med! :)


Söta pojkar, Oliver och Sebbe :)


The handsome Felix!


Sebbe igen och min sötnos Emina!



Galet härliga är ni! ;)


Nu sticker jag!

2011-01-27
Nu ska jag gå om bara någon minut, tar med kameran så ska försöka ta några bilder! ;)




Sminkad och klar! Kanske inte är så stor skillnad..Hatar för övrigt att ljuset blir så gult på mina cambilder..

Gymnasiekonsert halv sju!

2011-01-27
Det blir bara Emina och jag som går dit, men alltid kul att lyssna på musik så det blir nog bra :) Jag har för övrigt inte gjort ett skit i dag, bara varit typ..Visst är det skönt men det blir ju inte något gjort..Jag ska iaf möta upp Emina vid tandläkaren tio över 6. Så jag ska väl ta och fixa till mig lite så man kan gå ut! ;)

Ciao!


Ännu en cambild på mig idag

Home from school

2011-01-27
Tjaa!

Idag är jag hemma från skolan, har jätteont i magen och lite i huvudet. Så kände att om det skulle bli som igår (hade så ont att jag inte kunde koncentrera mig) så är det inte lönt att gå till skolan om jag inte kan göra något, så jag stannade hemma och försöker göra lite nytta här hemma istället. Försöker att klara mig utan alvedon och hittills har det funkat. Om jag orkar ska jag försöka gå en liten promenad sen, det är så fint väder! Men det är dock 15 minus..

Jag hade bestämt att jag skulle vara med tjejerna ikväll och jag tror fortfarande jag ska det, beror på hur jag mår ikväll :)





Två superbleka cam-bilder på en osminkad Linda!

Home, sweet home.

2011-01-25

Heey :D

Jag kom inte hem förän tio över fyra idag fastän jag slutade kvart i tre. Blev att jag, Nejra, Helena och Jacob spelade kort i skolan lite och sen när Nejra och jag gick hem kan jag inte säga att vi gick jättefort precis..+ att vi hade värsta samtalet innan vi gick åt olika håll, haha! ;) Men nu är jag hemma iaf och har ätit. Jag SKA verkligen försöka att få lite läxor gjorda med.. Ska nog äta glass samtidigt, går alltid lättare då!




Jag just nu!


Trött!

2011-01-24
Nu är jag jättetrött! Vill bara lägga mig under mitt fluffiga, gosiga täcke! Jag har yogat och duschat och nu tänkte jag fixa naglarna när jag kom på att jag inte gjort NÅGON av mina läxor trots att jag tog hem massa böcker..Bara onödig tyngd att bära på det där..
Imorgon är det bad och det vet ni redan att jag inte gillar..men det blir att gå osminkad till skolan med håret i en toffs på förmiddagen.

För övrigt sitter jag just nu och lyssnar på massor av 90 tals-musik, sånt man lyssnade på när man var liten, hur härligt som helst!! :D

Culture Beat – Mr. Vain Recall - Radio Edit

Spice Girls – Wannabe (Radio Edit)

Haddaway – What Is Love

S Club 7 – Bring It All Back

Ricky Martin – La Copa De La Vida

Backstreet Boys – Larger Than Life

Ronan Keating – When You Say Nothing At All

Spice Girls – Stop

Många av er känner säkert igen några av dom! :)

Inköpet

2011-01-24
Jag gick till Kicks för att få bra hjälp vilket puder jag skulle välja så fick det testat på mig och så. Blev ett Isadora mineral compact powder, riktigt bra! Jag fick även Isadora mineral eye shadow på köpet för att jag köpte en Isadora mineral produkt, i färgerna guld och brun.


Ögonskuggorna till vänster ooch puder till höger!


Speglar i båda, alltid bra.


Ögonskuggorna, det var fyra stycken i olika nyanser.

Ett tips om du har blå ögon och vill framhäva dom, använd guld eller brons-färg som ögonskugga. Ögonens blå färg blir intensivare :)

update

2011-01-24
Jag kom hem för en liten stund sen och har precis ätit av mormor goda mat! Nu lyssnar jag på musik och ska nog försöka ta tag i någon läxa och få den gjord. Vet inte riktigt om jag kommer gilla det här med nationella prov, fördelar är ju att det inte blir så mycket läxor men samtidigt vill man ju repetera saker man har gjort för att inte faila totalt..! Vi hade ett "övningsprov" idag på svenskan och det gick väl sådär..

Vid kvart i fem ska jag gå till Nejra så ska vi gå ner till stan. Ska köpa puder och nytt smycke till läppen men jag har inte fått mina pengar än så får se hur mycket jag har råd med helt enkelt :)

Uppdaterar mer senare, puss!




Jag just nu.

Jag vet att ni älskar mina cam-bilder!

230111

2011-01-23
Dagens oufit






Skjorta- JC
Jeans- Gina Tricot

Dagens facelook


Dålig uppdatering

2011-01-23
Den här helgen har jag haft jättedålig uppdatering, har varit hos mormor och med syrran massa. Virkat hennes dreads och tjänat 200kr, katshiing!
Tror för övrigt jag ska göra snakebites, var trots allt det jag ville göra från början. Är även sugen på att fortsätta tona håret rött, känns lite som min grej. Nu ska syrran ha datorn, får se om jag uppdaterar något senare. Ciao!

Lugn dag

2011-01-22
Heey!

Idag blev jag väckt av min syrra, redan på dåligt humör Men det gick snabbt över så åt vi frukost och gick vid halv ett till mormor och åt. Hon gör alltid så god mat! Vi ska dit imorgon också :D Vi stannade där ett tag och nu när vi är hemma gör vi inget speciellt, jag fixar lite med Saras dreads igen..Grymt jobbigt faktiskt..! Men men, får man betalt så får man.

För övrigt har vi ingen tv ju, lite segt asså, har inte tänkt på att det är så tomt utan den innan..

Ska snart sova

2011-01-22
Yes, nu ska jag snart sova och jag är galet trött. Ska sova så länge jag kan imorgon, myys! För övrigt har jag fixat med syrrans dreads ett tag för att tjäna lite pengar, gick väl sådär..ganska segt så får fortsätta imorgon. Ska även till mormor och morfar för att äta middag/lunch. På kvällen vet jag inte än vad som händer! :)'

God natt alla sötisar!

Music baby ♥

2011-01-21
Rihanna – S&M

Like it!

Marängsviss!

2011-01-21
Syrran kom hem idag och först snackade vi massa så kom vi på att vi ville handla och fick skynda till affären innan dom stängde. Vi köpte iaf saker till marängviss och galet vad gott det var! Men nu har jag ont i magen, vilket jag hade redan innan jag började äta och..ooouuuäää! Ingen bra kombination!




Mums!

Äntligen fredag!!

2011-01-21
Galet vad jag är trött! Ville inte gå upp från min säng idag, eller det vill jag aldrig men idag var det värre. Men upp kom jag ändå! Nu är det fredag och jag behöver verkligen helg. Har ingen ork att göra några läxor alls, så ligger efter och så men ingen lärare bryr sig.. antar att man ska ta eget ansvar..

Nu sitter jag och äter choklad (lööööv it!) och lyssnar på musik as usual.

En låt jag fastnat för!

Katy Perry – Firework

Cause baby you're a firework! ;)



Dagens outfit- 210111

2011-01-21




Kofta- Vero Moda
Halsband- Gina tricot
Jeans- JC


piercingar

2011-01-20
Jag har redigerat två bilder jättedåligt men man ser iaf på ett ungefär hur det skulle se ut!


Snakebites eller..


Medusa OCH snakebites?! Vill ha medusa men passar jag i det?

Musik-uppsatsen

2011-01-20
Vi har hela terminen på oss att skriva uppsatsen men jag tänkte börja snart så jag inte gör den i sista minuten som vanligt! Jag har bestämt mig att skriva om madonna iaf, tror det kan bli ganska bra. Fick förövrigt MVG på musikprovet vi gjorde förra terminen. Pretty awesome..


Mina fina muffins! Bakade dom själv :D


Dagens Facelook


Dagens outfit

Jeans från Bobbys

Hoooooomeeee!

2011-01-20
Åh! På slöjden idag fick jag veta att jag inte får göra den klänningen jag tänkte. Läraren hade räknat ut att hon fick lägga ca 35kr/elev på material och min klänning skulle kostat upp mot 600-700kr..Damn..Men jag ska göra en sommarklänning istället!

Just nu sitter jag iaf och lyssnar på musik och äter gooodiiis!


Mums! (och nej, jag äter inte pappret..)


Jag just nu !

Beslutsångest!

2011-01-19

Åh, jag fick just beslutsångest när det gäller piercingen, vill sjukt gärna ha snakebites men samtidigt är medusa piercing GRYMT snyggt! Tycker jag iaf ;) Fast jag vill ju inte ta ut den jag har och det är snyggast att inte ha någon annan om man har medusa piercingen..Gah! Alltid denna beslutsångesten.. :(


Medusa piercing


Jag mår han leva, jag mår han leva..!

2011-01-19
Yes, idag fyller Erik år, kände mig så snäll så jag skriver det. Blir min present från mig till dig Erik ;) 16 nu då? Börja öviningsköra och allt. Good luck!

GRATTIS ERIK!

Gymnasiebesöket = tummen upp!

2011-01-19
Det var faktiskt riktigt kul att se gymnasiet och massa folk man inte sett på länge. Att lyssna på lärarna om linjerna gjorde mig bara säkrare så jag vet nu vad jag ska gå ;) Känns riktigt bra!

När det var slut fick vi gå tillbaka till våra egna lektioner och så. Vi har ju g-tid (gemensam tid) på onsdagar och vi diskuterade om vad som var värst av mord, våldtäckt, misshandel och rån. Sedan fick man bestämma i grupper och säga vad man tyckte. Efter det läste Börje (vår lärare) upp några exempel och så fick man säga vad som var värst av exemplen, det ändrades helt kan jag säga! Nu ska jag äta och göra lite läxor!


Jag just nu!

Trött på att statistiken inte funkar!

2011-01-18
Jag får seriöst damp på statistiken! Den uppfattar inte när sidan besöks..Fucked up!

Nu har jag iaf gjort matteläxan, lite franska och just nu tittar jag på mamma som ska bara muffins, halv nio..Super!

Imorgon ska jag till gymnasiet och besöka linjen samhäll, få se deras lektioner och prata med lärare. Tror inte att jag ska gå samhäll utan ekonomi istället, men har inte helt bestämt mig än. Får se.


Jag har lagt upp den här bilden innan men ååååh! Den får mig att tänka på sommaren så mycket. Kan inte bara all snö försvinna och solen komma fram och göra att det blir 25 grader varmt? Please?

Fika med Emmie

2011-01-18
Eftersom Emmie och jag hade en lång håltimma idag innan vår sista lektion gick vi på stan en stund och gick sedan till sjärnan och tog varsin semla! Jag drack varm choklad till, tycker den är jättegod på det fiket. Men jag kommer inte ihåg sist jag åt en semla iaf, sjukt länge sen var det!

Nu är jag iaf hemma och tänkte äta knäckebröd och ett glas juice till det samtidigt som jag tittar på någon serie på datorn. Kom på att jag missade första avsnittet av Top model igår! Jag som hade bestämt att jag skulle se det..Går det se på datorn på någon sida? Kommentera om du vet ;)


Sticker iväg till skolan!

2011-01-18
Nu sticker jag, ska möta upp Nejra om en liten stund :) Ha en bra dag!

God morgon!

2011-01-18
Hellooooo, sovit gott? Det har inte jag iaf! Kunde inte somna och kollade på klockan hela tiden och vred och vände på mig om och om igen, så jag hade fel med att jag skulle sova gott :(
Jag har mitt alarm på typ 6:55 eller något men jag kan lika gärna gå upp halv åtta, en halvtimmes längre sömn! Jag menar..nu fick jag ju en halvtimme över. Fast iof så kan man ju alltid blogga då. Men men.. Idag är det ju, som jag skrev igår, bad, därför går jag osminkad och inte i ordninggjord någonting för det fixar jag efter badet, önödigt att ha smink och så i en lektion för att sedan ta bort det!

Åh jag är så trööööött! Får väl se om jag överlever dagen ;)

Dagens outfit!




Kofta- Vero Moda
Tights- Gina Tricot

Snart dags att sova

2011-01-17
Jag är duschad och klar och ska bara fixa lite saker tills imorgon så som att packa väskan och så. Vi har bad imorgon..igen..

Känns för övrigt som att jag kommer sova gott inatt, hoppas att jag har rätt!
Hörs imorgon ♥

Trött i hela kroppen!

2011-01-17
Det passet jag var på var grymt awesome, precis dom övningarna och tempot jag vill ha och så att man verkligen tar ut sig själv på slutet. Wonderful! Nu är jag iaf totalt slut i kroppen men ska ändå tvinga mig själv att träna lite yoga också, på gränsen till för mycket kanske? Men det funkar :)
Eftersom tv:n hos mamma är trasig (!!) så fick jag titta på något på datorn istället så jag tittade på två avsnitt av Cougar town, (älskar den serien!) medan jag åt efter träningen. Jag har även pluggat både franska och engelska och ska göra matteläxan efter yogan. Känner mig jätteduktig idag :D


Jag börjar faktiskt sakna sommaren nu, bada i solnedgången eller att ligga i solen och bli brun, sena varma sommarkvällar, åh! Det blir bara mer och mer underbart ju mer jag tänker på det!
Det är min mamma på bilden förrsten.

Måndag igen..

2011-01-17
Hey Guys!

Jag sitter just nu och äter, knäckebröd och ett glas juice till det ;) Iaf ska jag träna vid fem och idag SKA jag komma in på passet! Efter det har jag tänkt att göra de där yoga-övningarna och kanske plugga lite, ssen är dagen redan slut!

Helt galet vad trött jag var i skolan idag, kunde knappt hålla ögonen öppna utan fick hålla ögonbrynen uppe hela tiden på morgonen för att inte ögonen skulle stängas, blev inte pigg förän nu på slutet av dagen. Aja, nu ska jag fixa lite saker innan jag sticker och tränar, äta upp ska jag göra med ;)


Jag har börjat sakna mitt bruna hår, kommer nog inte få tillbaka det på ett tag :(

Bed-time

2011-01-16
Nu ska jag snart sova, flyttade till mamma idag vid tretiden och skulle egentligen träna klockan fem, men när jag kom till passet var det fullt så jag kom inte in! Jobbigt sånt där..Men istället för att gå hem ringde jag mamma så åkte vi och handlade, sen var jag med mamma och tränade yoga, hon intruerade mig :) det var jättekul och galet vad trött jag blev! shit asså! Nu har jag iaf bestämt att jag ska göra uppvärmningen vi gjorde varje kväll, den är jättejobbig och håller jag det och gör den varje kväll kommer jag bli både vig och spänstig efter bara en månad! :D

Det var lite om min dag iaf, har inte haft tid att skriva idag..Men nu ska jag börja läsa i en bok som heter "jag finns"
God natt!

Ensam hemma..

2011-01-15
Just nu är jag ensam hemma efter att Emrik gick vid tio, han skulle jobba imorgon..stackarn. Det var kul att va med honom igen eftersom vi inte varit sen vi åkte skidor!
Nu är jag iaf själv hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra. Pappa kommer inte hem inatt så förblir ensam.

För övrigt var friskispasset jag var på inte kul alls, bara massa konstiga steg och inte alls jobbigt..

Lugn dag

2011-01-15

Heeey! :D

För mig blir det nog en lugn dag idag också, vid tre ska jag iväg och träna. Det är det enda jag bestämt än så länge. Innan dess ska jag nog fixa mina naglar, känner att jag inte gjort det på länge

Och ni som kommenterar utan att skriva erat namn, gör det! Mycket roligare att läsa kommentarer om jag vet vem det är som skrivit ;)


Filmtips!

2011-01-14
Jag har precis tittat färdigt på en film och den var faktiskt ganska bra. Inte den bästa jag sett men för att vara en actionfilm (som jag inte är något stort fan av) så var den väldigt bra! Den heter Salt. (engelskt uttal)

För min del blev det alltså hemmakväll. Kände inte för att gå ut och så, fryser som jag vet inte vad!


Äta eller träna?

2011-01-14
Ja, det är just det jag väljer mellan just nu för pappa ringde precis och frågade om jag ville ha mat från donken och det ville jag ju, men passet på friskis jag tänkte gå på börjar vid fem så då hinner jag inte äta..Men det är ju faktiskt fredag idag så ska nog stanna hemma och äta istället. Lat är jag! Ska faktiskt träna imorgon har jag bestämt :D

Ikäll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men något blir det alltid! :) Hoppas på fest ;)

Dagens outfit!




Tröja- Gina Tricot
Jeans- JC (favvojeansen!)

Gonatt!

2011-01-13
Nu ska jag gå och lägga mig, ska bara borsta tänderna och ta bort sminket :) Jag har sovit jättedåligt den sista tiden, kan inte somna.. Varje kväll kommer alla tankar till huvudet och gör det omöjligt att slappna av. På kvällarna vill jag inte gå och lägga mig för att jag vet att jag inte kan sova, men på morgonen önskar jag att jag gått ch lagt mig tidigare..Varit så hela veckan.

Aja, får väl se om jag kan somna ikväll. Gonatt! ♥


Något fel på blogg.se?

2011-01-13
Jag vet inte om det är något fel på blogg.se men för mig är det ganska cp på vissa ställen. Bl.a. har min statistik hakat upp sig på den 11/01, jag ser inte hur många besökare jag haft de dagar efter det. Tråkigt tycker jag, hoppas det fixar sig snart.

Jag känner mig jättetrött efter redan tre dagar i skolan! Helt galet..Men idag har jag iaf bestämt vad jag ska göra på syslöjden. Har bestämt mig för två kläningar. En sommarklänning med stora volanger runt hela klänninge. Den andra är mer en festklänning. Överdelen är nästan lite korsettlik, fast utan knyten och kjolen ska vara stor och översta tyget ska vara ett guldigt paljetttyg! Om jag lyckas med den kommer den bli underbar och perfekt till discon/fester! Jag kommer antagligen inte bli klar på bara lektionstiden med båda två så ska se om jag kan få lite extratid någon gång i veckan.



13-01-11

2011-01-13
Dagens outfit.


Tröja- Gina Tricot
Jeans- JC

Trött på alla koder

2011-01-12
Det är så sjukt jobbigt att fixa med alla koder, när man tror att man fixat något så funkar det inte..Då måste man hitta felet och göra om allt, sen får man reda på att man måste ändra massa andra saker för att den saken man gjorde från början ska funka..! Får dampet på det!

Därför orkar jag inte, vill seriöst ha någon som gör det åt mig, precis som jag vill ha det. För övrigt har jag tänkt att försöka ta lite riktiga bilder på mig själv, och inte bara randombilder, som jag kan ha som header eller profilbild för så som jag har nu funkar inte riktigt för mig men kan inte byta förän jag fixat något nytt. Vill dessutom göra hela bloggen bredare och ett mellanrum mellan menyn och inläggen. OCH ändra bakgrundsbild/färg och så. Vill ändra i princip allt!


Den här bilden har min faster lagt ut på facebook. Tycker den är jättesöt! Jag sitter i vagnen :D

Renovering på bloggen

2011-01-12
Jag håller just nu på att göra om på bloggen, ändra massa koder och så, därför kan det se lite konstigt ut men det är bara tillfälligt :)

Försov mig!

2011-01-12
Idag på morgonen gick min klocka på tio i sju men jag trycker alltid på snooze, idag lät jag den spela färdigt och väntade på att det skulle gå igång igen men det gjorde den aldrig! Konstigt nog kommer Wilma in i mitt rum, vilket hon nästan aldrig gör, och väcker mig. En liten ängel är hon! Jag hann iaf i tid och så ändå :)

När jag kom hem från skolan var jag iaf ute och gick med henne och ätit har jag gjort också. Nu ska jag kolla upp vilka pass det är på friskis och svettis idag för att se vilket jag ska gå på. Vet att jag ska spinna imorgon iaf! Är nästan lite nervös eftersom jag aldrig gjort det innan :D

För övrigt är jag galet godissugen! :(

 
Såhär ser det ut utanför mitt fönter! :)

The daily outfit

2011-01-12







Skjorta- H&M
Tights- Vero Moda
Skärp- JC

Minnen som kommer fram

2011-01-11
Laleh- Kom Tilda


Texten.


Kom Tilda, vi behöver inte dom, nej, kom

Kom vi flyttar Tilda, kom vi flyttar bort
Vi behöver inte vara här något mera
Kom vi flyttar Tilda, vad ska vi göra här?
Festa, shoppa, supa, konsumera?
Nej, kom vi flyttar Tilda
Flyttar härifrån till en plats där sånt som vi är flera
Kom vi flyttar Tilda ingen saknar oss ändå,
Bara åka inte reflektera
Nej, bara åka inte reflektera

För dom är fina, vi är fula
Dom är glada, vi är sura
Dom är nöjda, vi vill mera
Åh, jag önskar att vi var flera
Åh, jag önskar att vi var flera
Åh, jag önskar att vi var flera

Men Jag och Tilda packa våra väskor för att gå och
Sen cykla vi iväg emot stationen
Och vi slängde våra cyklar
Och slängde oss på ett tåg
Och gömde oss under restaurangvagnborden
Så konduktören såg oss ej
Tur för Tilda och för mig
SJ är så dyrt att resa med
Och slutstationen Helsingborg
Tog en buss mot Trelleborg
Där finns det båtar man kan åka med
Och där finns det båtar man kan åka med

För dom är fina vi är fula
Dom är glada, vi är sura
Dom är nöjda, vi vill mera
Åh, jag önskar att vi var flera
Åh, jag önskar att vi var flera
Åh, jag önskar att vi var flera

Där stod vi på en hamn och vi titta på varann
Sen vände vi oss mot det stora havet
Alla båtarna omkring blev tysta hördes ingenting
Vi hörde bara tankarna som undra
Om det nånsin skulle finnas någon plats för mig och Tilda
Och vi båda bara undrade, hon tog min hand och
Vi båda blundade
Vågor lockade vi hoppades ner I vattnet
Vi båda hoppade, ner I vattnet vi båda hoppade
Ner I vattnet vi båda hoppade


Den här låten påminner om en del, en tid, en person. Jag saknar det lite, men det kommer aldrig bli som det var då, så som det var förr.

Klar med läxan!

2011-01-11
Åh shit, så liten läxa men så jobbig..Den första efter lovet. Klar är den iaf och jag tänkte snart gå in i duschen, eller om jag ska äta innan. Får se. Jag har blivit jättetrött! Somnade nästan i soffan nyss.
Annars sitter jag just nu och tittar på Jerry Springer, helt galet löjligt! Är det verkligen på riktigt?!



Home from school

2011-01-11
Jag är hemma från skolan och sitter och äter. Sen ska jag nog göra den engelska läxan jag har och skriva över mina anteckningar från kemin i mitt anteckningsblock, mycket smidigare!
Det var INTE kul att ha bad idag! Skulle simma så många längder man hann på tjugo minuter. Jag hade sminket kvar och tänkte inte blöta håret och det lyckades jag verkligen med..NOT! Håret blev jätteblött och mascaran rann så det var bara att ta bort allt och göra om. Känner iaf att jag måste tvätta håret ikväll för det luktar klor :(

För övrigt gick jag förbi hemma hos mamma för att hämta min biologibok och såg att H&Ms tidning för våren 2011 har kommit! Självklart var jag tvungen att titta i den och gaaah vad mycket snygga kläder det fanns! Hittade även tre jättesöta bikinis! Vill ha, vill ha, vill ha! Jag vet, man kan inte få allt..Men man kan väl alltid hoppas?


Random bild, men det är min favoritpiercing! Hade jättemycket problem med den när den var ny men nu är den helt läkt :D

11-01-11

2011-01-11
Dagens outfit!


Kofta- Vero moda
Jeans- JC

Facelook!



Foundation- L´ORÉAL MATTE MORPHOSE
Puder- COMPACT POWDER by H&M
Mascara- L´OREAL PARIS, Volyme million lashes

Vill inte gå till skolan imorgon!

2011-01-10
Orkar inte helt enkelt! Tänk alla prov, i och för sig mest nationella nu, men dom är också jobbiga! Måste försöka höja mina betyg lite mer den här terminen också, det säger jag varje termin..ehe. Och imorgon är det bad också..fuck no, har ingen snygg bikini. Nu börjar jag längta till sommaren bara för att jag tänkte på bikinis..vill köpa ny, kanske en snygg baddräkt? Om jag hittar någon jag vill ha vill säga.

Nä, nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. Önska mig lycka till!



Längtar till nästa månad!

2011-01-10
Jag längtar så sjukt till nästa månad! Eller 27 januari om man ska vara exakt. För jag får mina pengar då! Och om jag inte slösar allt för mycket ska jag göra en till piercing i läppen så jag har snakebites! Åh vad jag längtar! Har tänkt att göra det jättelänge men eftersom jag inte får med mina föräldrar har jag ingen skjuts till Jonas som jag piercar mig hos, plus att jag har jämt dåligt med pengar :( Men nu ska det bli av, har visserligen fortfarande ingen skjuts men det löser sig nog!





Det är så snyggt! Snyggast med ringar :D

10 01 11

2011-01-10
Det var grymt jobbigt på friskispasset, jag var jättetrött i kroppen och hade träningsvärk men det funkade ändå. Jag vet inte om jag ska träna imorgon, kanske ska vila en dag.
När jag kom hem från träningen åkte pappa och jag och handlade eftersom jag stannar hos pappa en vecka till innan jag flyttar till mamma. Iaf så gjorde pappa och jag en pastasallad, blev riktigt god!

Jag känner redan skillnad i kroppen och så efter att jag har börjat träna. Finns många fördelar!

* Man blir starkare.
* Man ser bättre ut om man är vältränad. (tycker jag)
* Man orkar mer, blir inte trött så snabbt.
* Man blir gladare.
* Man sover bättre.
* Mindre risk att få skador.

Finns säkert mång fler, men de här är vad jag kommer på nu!


Breakfast-time

2011-01-10
Hey Everybody ♥

Jag sitter just nu och äter frukost och tittar på Romeo och Julia! Den filmen är faktiskt riktigt bra. Jag vet inte vad jag ska göra idag, tror jag ska träna någon gång under dagen i alla fall. Fast jag har världens träningsvärk i nästan hela kroppen! Både skönt och jobbigt.

Nu ska jag äta färdigt!


Macka med lax och..


 ett glas egenpressad blodapelsinjuice, så gott!

Min dag i bilder ♥

2011-01-09

Jag på morgonen när jag väntade på Mickan så vi skulle åka till Kettil :)


I backen !




Emmie hemma hos Mickan ♥


Julia och jag :D


Söta Emmie!


Mickan och Emmie ♥

@ Mikaela

2011-01-09
Just nu sitter jag hemma hos Mickan med Emmie och Julia också. Allmänt mys och mycket prat! Jag har inte kunnat blogga någonting idag för vid tio åkte jag och Mickan till Kettilsås och var där till fyra. Direkt när jag kom hem gick jag och tränade och fuck vad jag gjorde slut på mig själv! sen hann jag bara duscha och så träffade jag emmie så mötte vi Mickan och Julia på Hawaii och åt pizza. Gott! Jag har bilder från dagen som jag lägger in när jag kommer hem.
PUSS!

Trött as hell

2011-01-09
Varför finns det ingen knapp till hjärnan så man kan stänga av den för att få alla tankar att försvinna? Det skulle vara en underbar uppfinning. Att bara kunna klicka på knappen och glömma allt. Kunna slappna av tills man är redo att få tillbaka allt i huvudet igen.

Jag tänker verkligen alldeles för mycket, vilket bara är till min nackdel. Men imorgon ska jag iaf vara med Mickan större delen av dagen, slippa vara själv med tankarna. Jag har plockat fram allt jag ska ha med mig och kommer gå upp halv nio för att hinna äta och bli klar till tjugo i tio då Mickan och hennes mamma kommer och hämtar mig. Känner att det kommer bli en bra dag!

Jag ska snart försöka sova, har inte lyckats att vända tillbaka dygnet som jag ville, tror jag ger upp med att försöka..


Såhär lång kö var det förra gången Mickan och jag var i Kettilsås, hoppas att det inte är lika många den här gången!

Vill åka snowboard..NU!

2011-01-08
Åh, jag vill vara i backen och åka nu! Lära mig åka bättre, vill seriöst satsa på att åka det hela tiden men det kommer ta lång tid innan jag blir riktigt bra. Jag menar, jag kan bara åka i kettilsås än så länge..

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tittar på när Wilma sover, så söt är hon! Jag ska snart gå hem till mamma och hämta mössa som jag ska ha imorgon och lite :)


Gulliga Wilma ♥


Älskar mitt hår! Fullt såhär intensivt rött är det inte IRL, men nästan :D

Dålig uppdatering

2011-01-07
Idag har jag helt enkelt inte orkat blogga. Jag sov till tolv, sen började jag titta på koder och massa men har inte ändrat något, börjar komma på lite ideer om hur jag vill att bloggen ska se ut :) Vid fem var jag iaf och tränade! Det kändes så skönt att äntligen träna första gången på så länge, vill bara träna mer och mer nu. På kvällen var jag hemma och åt kebabtallrik (jättenyttigt) och tittade på Inception som jag rekomenderar! I början hängde jag inte riktigt med men sen när man fattade var den grym :)
Nu ska jag snart sova, ännu ett försök till att vända tillbaka dygnet.

Imorgon har jag inte bestämt vad jag ska göra, ska iaf leta reda på saker till snowboardåkningen med Mickan på söndag. Kommer vara lite varmare så ska ha en enklare klädsel än en tjock tröja under en tjock jacka, det kan bli riktigt varmt!


Följ min blogg

2011-01-07
Följ min blogg med bloglovin :)

God natt!

2011-01-06
Jag ska snart gå och lägga mig, ska försöka vända tillbaka dygnet eftersom jag har jättesvårt att somna för att jag går upp sent. Så nu har jag börjat gå upp lite tidigare.
Imorgon ska jag ta tag i mitt liv. Göra mig i ordning i vilket fall, känner mig så seg och ofräsch när jag inte gör något speciellt, men idag har jag iaf åkt snowboard! :)
Förhoppningsvis gör jag något imorgon kväll, jag menar, hemma på en fredag? Nej tack. Och jag måste börja göra det till en vana att alltid ta med kameran! Är så ovan vid det. Känner att jag har lite bildbrist.



Tycker för övrigt att den här snowboard utrustningen är hur snygg som helst!


Söt va! ^^


Och de här, galet snygga!

God natt sweeties!

Ensam hemma

2011-01-06
Just nu jag ensam hemma för pappa och Lotta är på bio, Änglagård heter filmen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, plus att jag har jätteont i magen efter att ha ätit massor av popcorn..Bra Linda, bra..
Funderar även på om jag ska göra om min design och skaffa en ny header på bloggen, vad tycker ni? Kanske en vårdesign? Aja, får bestämma mig senare.

Min lilla pluttis Wilma är den enda som håller mig sällskap just nu ♥

Dagen i bilder

2011-01-06

Mikaela :)


Och hon åkeeeeer !


Och hon ramlar ^^


Moi !


Snowboardåkning med..

2011-01-06
Mikaela Ström! :) Vi ska åka till kettilsås och köra lite nybörjaråkning. Det öppnar vid 10 så vi ska åka tjugo i. En sak som alltid händer när Mickan och jag ska åka är att det snöar! ALLTID! Men men, vi ska fan åka iaf :D Jag tar med kameran och ta lite roliga bilder som kommer ut på bloggen så nu har ni något att se fram emot ;)

puss!

Mamma ♥

2011-01-05
Jag sitter just nu hemma hos mamma och skrattar åt att mamma sitter och tar ego-bilder med sin nya kamera, söt är hon! Annars har jag tonat håret idag igen! Rött! :D Mamma tonade också, fast svart. För övrigt shoppade mamma verkligen loss när vi var på stan, blev lite avundsjuk på henne eftersom jag inte kan det.. Nu tänkte jag springa ner till vasakiosken och köpa godis! Smidigt när man bor precis mitt emot ;)

Bye!

Stan med mammi !

2011-01-05
God morgon :)

Om en liten stund hänger jag med mamma ner på stan, tänkte köpa en toning om pengarna räcker till det. För övrigt sitter jag just nu och äter frukost och lyssnar på musik. Hittat en låt som är lite småskön. Jag lägger upp dagens outfit senare, hinner inte just nu!


Suede- Filmstar

Random shit

2011-01-04
Hey guys :)

Vid fem idag gick Emmie, Nejra, Emina och jag och tittade på Revyn. Det är några som upträder och gör olika scener, faktiskt riktigt kul! Det höll på från 18:00-20:30 ungefär. Jag tänkte ta med kameran och ta lite bilder men glömde den självklart och min mobils kamera är inte precis något att hurra för..

Imorgon hade jag egentligen bestämt mig för att träna klockan 12, måste ju komma igång med det! Men sen fick jag ett sms av mamma och hon frågade mig om jag ville hänga med ner på stan på förmiddagen, precis när jag tänkte träna..Meeeeen, jag älskar ju att gå på stan, särskilt när jag kan slösa pengar (!), fast det kan jag inte nu förresten. Jag kan iaf inte bestämma mig vad jag ska göra..Jobbigt värre.


040111

2011-01-04
Dagens outfit


Galen i skor!

2011-01-04
Som de flesta, iaf tjejer, är jag galen i skor! Jag älskar att prova klackskor, kan bara inte gå in i en skoaffär och INTE prova minst ett par klackskor! Enda problemet är att jag aldrig har råd att köpa skor som jag egentligen inte behöver.
I somras provade jag ett par jättefina klackskor från Scorett, jag blev helt kär! Jag kom på det nu och hittade dom, jag vill såååå ha dom!!


Heeeeelt underbar! 799kr ♥

Jobbig natt

2011-01-03
God morgon!¨

För min del var natten till idag grymt jobbig, kunde verkligen inte sova! Försökte sovavid tolvtiden för att jag var så trött, men kunde inte sova så jag tittade på tv till halv tre, sen började jag fixa saker i min mobil tills jag knappt kunde hålla i den längre, då försökte jag sova igen, somande nog efter ett tag och vaknade efter tolv idag :D Fiiint!

Nu ska jag klä på mig och gå en promanad med Wilma. Sen ska jag dammsuga och skura golvet i hela lägenheten för att tjäna pengar, galet vad man ställer upp för lite pengar när det behövs.. Och vid 18:00 ska jag träna! Åh, jag ser verkligen fram emot det, har ju inte tränat på så länge nu :D




Jag och min syster

Myskväll Hemma

2011-01-02
Heey cutieees!

Min dag har verkligen varit lugn, precis som jag ville. När pappa kom hem åkte vi och handlade, väl i affären bestämde vi oss för att köpa taco! Riktigt gott. Men bara efter en blev jag så mätt så jag trodde jag skulle spricka, ändå tar tog jag en till..! Gosh vad mätt jag är nu!


En sann text.

2011-01-02
Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och och lite smärta bakom "det är lugnt".

Jag är absolut inte den första som lägger ut den här, men min faster påminde mig om den och den är så sann!

Det har varit dålig uppdatering nu runt nyår från min sida, ska försöka skärpa mig! Ett nyårlöfte? Haha, ska faktiskt komma på några nyårslöften nu under lovet tänkte jag, har redan ett. Får lägga upp en liten lista när jag tänkt klart.
Igår tror jag inte ens att jag var utanför dörren efter att jag kommit hem. Känner att jag har noll koll på vilken dag det är.  Söndag idag.. eller?
Förövrigt blev jag så grymt avundsjuk på min syrra igår, hon åkte på kvällen till Sälen och ska vara där en vecka!!! Jag vill också.. :(

Just nu sitter jag och tittar på "Little miss sunshine" Vi tittarde på den i skolan för ett tag sen, men den är lite kul. Jag har inte tänkt att göra någon speciellt idag om inget dyker upp.


2011

2011-01-01
Nu är det 2011 och jag kom hem för någon timma sen. Kvällen igår var ganska grym, bäst var tolvslaget på torget! Idag är jag jättetrött och ska bara titta på tv hela dagen. Jag hade inte med kameran igår, hade nog med att hålla koll på mobil och nycklar så jag har inte bilder från igår, lite synd.. Nu ska jag bädda ner mig själv och sega resten av dagen!