Sover för länge..

2011-06-28
Jag sover alldeles för länge nu när jag har lov! Nästan jobbigt.. Jag VILL vakna runt nio, halv tio av mig själv, eller kanske till och med halv nio.. Då känns det som att man blir piggare och jag ill ut och springa varje morgon egentligen för att komma igång med min träning men jag gör ju aldrig det! GAAH! Nu känner jag verkligen hur otränad och inte alls spänstig jag är. Så otränad som jag är nu har jag inte varit sen förra sommaren, varför lägger jag alltid ner min träning på sommrarna???! Det är ju då man vill vara vältränad..........
Men men, bättre sen än aldrig kanske? Fast när hade jag tänkt att börja? wäwä... vet inte. Mitt lata jag har tagit över mitt liv och mitt aktiva jag är inte stakrt nog att ta över..

PARTYYY

2011-06-24

Jag är taggad till max och kom just på en ny inställning till datorn! Fast jag kommer inte ihåg vilken knapp jag tryckte på... AJA!
Emmie och Lovisa kommer snart hit så ska Emina komma sen och ännu senare kanske vi träffar Nejris! :D PARTY ALL NIGHT LONG är det som gäller, fuck vad taggad jag är! Hoppas kvällen lever upp till mina förväntningar nu c:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHAAAHAHHAAAAAAAAAAAAAA


cdfvgbhnjmk,mjnhbgvfd

2011-06-24
VI SKA PÅ HULTSFREDSFESTIVALEN, JAG SKA SKRIKA MIG HES OCH VARA FULL OCH GALEN! ÄLSKA I LERAN OCH PÅ BAJJAMAJJAN SKA JAG SKITA UT ALLA MINA BEKYMMER!!!!!!!!!!!!


Om det ändå var så, fan vad skönt! Längtar redan till nästa år, då jävlar ska jag ta mig till Emmabodafestivalen vad som än krävs!
Jag tänkte lägga upp några av mina senaste outfits senare. om jag har lust.......
Ikväll blir det feeeest! Om inte mina kära vänner dissar mig som igår :)


Till något helt annat... JAG HAR FÅTT ETT HELT NYRENOVERAT RUM MED KÖK OCH ALLT PÅ SAMMA VÅNING I JÖÖÖÖÖNKÖÖÖÖPIIIING!! FYFAN VAD GLAD JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!! IHIHIHHGGKWSDFGLSUDFBCJASDAJD.LIsaföbj! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

JAHAJA

2011-06-18









ME RIGHT NOW

2011-06-18



Osminkad Linda..

Snart drar jag iväg och möter upp tjejerna så ska vi laga någon mat och ha myskväll. Så skönt att ha sommarlov, att inte behöva tänka på att man måste gå upp tidigt på måndag, för det måste man inte!! :D Göttans.. :)
Ser fram emot alla kvällar i östanå och alla ställen man kan hitta på. Party för fan! Lyssna på min "PARTY" lista på spotify förresten! Ganska nöjd c:

PARTY   <----------KLICKA HÄÄÄÄÄRR :D

9ornas avslutning i bilder!

2011-06-17
Det var så jävla härligt! Men samtidigt sorgligt.. Jag brörjade tänka på att jag flyttar härifrån i sommar och att igår kanske var den sista gången jag såg vissa av er. :( Men ikväll ska vi inte deppa utan festa!!
Här kommer iaf igårkväll i bilder!






































JAG ÄR COOL

2011-06-16


NU SKA HAG DEJTA DUSCHEN

blajkhwekwrbgj

2011-06-16
Tjabba tjena hallå!!!!!!!

Det blev ingen myskväll igår men jag hade kul ändå :) Först tittade jag på "älska mig" på youtube. (alla delar finns där) och satan vilken bra film! Alltså inte proffsig eller så men den var så verklig! Grät som jag vet inte vad. Och nu menar jag inte att tårarna rann utan jag satt verkligen och lipade med darrande underläpp, haha! Men det var skönt det med, hade dock ganska ont i huvudet sen..
Efter det började jag titta på "I rymden finns inga känslor". Den var också bra, det jag såg för jag kollade inte klart. Tänkte göra det idag :) Ska även fixa mig och så till ikväll :D
Är det någon mer än jag som ska ha consverse? Valde bort skor för min del för jag känner inte att jag kommer använda dom särskilt ofta och därför onödiga pengar att lägga ut enligt mig! Men nu ska jag äta upp min fruktsallad och gå in i duschen. Lär bli att fixa sig lite smått hela dagen. Gick upp typ halv tolv och det var SÅ JÄVLA GÖTTTTTT!


En bild jag tog i tisdags på grillkvällen, var typ bara den jag tog så hur fucked up den är så hamnar den här!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS

myskväll

2011-06-15
Ikväll ska jag vara med tjejerna och mysa, är så jävla trött sen igår så det finns inte. Somnade en stund när jag kom hem och kommer sova helt underbart gott inatt också.
Just nu är jag sugen på en kebabpizza med sås, pommes och isbergssallad på.. MUMS! Jag vill kolla på Harry Potter med.. Någon av de jag inte sett än. Men vi får se hur det blir med det.

Annars var det jättekul i skolan idag trots att jag var så trött.. Men satan så skönt det ska bli med sommarlov nuuuuuuuuU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111


Det här hade jag iaf på mig idag!

JAG LEVER!

2011-06-13

Ja, jag lever.. För er som undrar har jag haft en del att göra den senaste tiden och har inte alls haft tid för att blogga. Bland annat så har min syster tagit studenten vilket i har firat. Sen har jag varit med min kusin Jennifer också, härligt att träffa henne igen. Förresten ska jag nog hänga med henne till Helsingborg någon gång på sommalovet med. AWESOME.
Jag ska försöka lägga in bilder från både studenten och festen efteråt (eller släktsamling snarare) men jag gör det när jag har tid för det. :)

Just nu sitter jag med en handduk i håret då jag precis tonat håret RÖTT igen. hihi ^^ Saknat det så gaöet så nu var det dags att återuppliva det. Tror dock inte det är lika rött som det var innan utan med detn mörkare nyansen på det. Men tror nästan det kan vara snyggare, men vi får se när det har torkat.

Nu har jag mejlat och ringt ännu fler personer om boende i Jönköping, dock ingen som svarar, är det något fel på mig? Man kan ju undra..
Imorgon blir det iaf GALET ROLIGT med VATTTENKRIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!! :D :D :D :D FAN VA TAGGAD JAG ÄR!

En liten uppdatering i mitt liv, PUSS


Internetet funkar! För tillfället..

2011-06-06
Nu funkar internetet för tillfället så passar på att uppdatera bloggen lite :) De här dagarna har jag haft hur kul som helst! Solat hela dagarna och varit på grillfester på kvällarna, så vill jag har det i sommar! Nu har jag iaf skrivit klart musikuppsatsen och ska finputsa lite på den om jag får lite tips från mamma vad som kan förbättras.

Imorgon blir det att springa på idrotten och sen efter skolan packa inför stockholm! Jagoch tjejerna ska sova över hos Nejra natten inna vi åker till stockholm, hur kul blir inte det?! Längtar satan nu asså! Tänk.. om bara en och en halv vecka slutar vi nian.. Sen är det gymnasiet som gäller, är inte lika nervös längre men det lär ju komma tillbaka :c

Vi KANSKE hörs senare, beror på om internetet är på min sida c:

solfreak

2011-06-03
NU SKA JAG HEM TILL MAMMA OCH SOLA.

PUSS EMMIE

2011-06-02
Idag har jag haft en galet härligt dag med Emmie! Efter några timmar blev vi klara med vår redovisning, överdrivet många pauser hade vi! Haha, men som sagt, äntligen klara!  Efter det åkte vi ner till stan och lämnade tillbaka filmen jag och Nejra tittade på, köpte godis och gjorde massor av andra saker! Härlig är du c:

Nu ska jag väl ta tag i min uppsats så jag slipper stressa med den. Jag måste verkligen lyckas om jag ska kunna få bra betyg på den..! Annars vet jag inte vad jag ska göra ikväll. Helst något som inte kostar pengar då jag försöker spara lite... Men men!

PUSS

Bilder från balen

2011-06-01




















Det kommer fler någon annan dag.