Något jag ogillar starkt

2011-09-30
Skolfoto. Något som alltid är lika hemskt. Blä. Klockan tre med! Usch.. Snart har jag biologi, lika hemskt. MEN! Efter skola åker jag hem till lilla mamma, och får dessutom mina skor c: Hoppas de passar den här gången! Annars dampar jag sönder.. :(

P.S I love you

2011-09-29
Sitter och tittar på en av världens underbaraste fimer, P.S I love you. Gråter alltid minst en gång när jag ser den filmen, ändå har jag sett den hur många gånger som helst! Tröttnar aldrig :)
Imorgon åker jag tillbaka till Vetlanda, har ett par till Dr Martens som väntar på mig i storlek 37, får hoppas att de passar lite bättre. Innermåttet var visst 22,3 cm i 36, vet inte vad det är i 37. Men men... :) Nu längtar jag hem lite. Ganska mycket faktiskt.
Får se om jag orkar titta på hela filmen, den är inte slut förän tjugo i tolv, känner att jag kommer somna på tåget till Vetlanda, eheheheh.

latest

2011-09-29
Tröja- Carlings
Kjol, en affär i Tyskland som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på.
strumpbyxor- Lindex

Tröja- Våran kåk
Jeans- JC
Halsduk- Gina tricot
Jacka- Carlings








Skjorta- Gina Tricot
Stickad tröja- Vila
Strumpbyxor- Lindex

min hjärna vill ta en powernap

2011-09-29
Sitter och skriver ner förklarningar till över 60 engelska ord jag inte kan. Ganska jobbigt då mina ögon stängs hela tiden och huvudet hamnar på skrivbordet..!
Har bestämt mig för att jag inte tänker tona håret idag, innan skolfotot. Får väl ha en grå utväxt! (Är inte grå men det ser ut som det!) Vet ju som sagt inte vad jag vill göra med mitt hår än. We'll see, vill ju inte skada det för mycket..

Vet du att det sägs att när någon tänker på dig riktigt mycket får man hicka?

2011-09-28
Idol. Kan inte påstå att det är något jag följer, tycker bara det är kul i början då folk söker. Kan dock tycka att det kan vara kul att ha det på lite i bakgrunden och lyssna på de som sjunger ibland.
Får lite skåpanik på psykologiorden jag ska lära mig, 33 stycken..!! Äsch, har lärt mig 10 typ så det är funkar nog! Til exempel id, ego, super ego, Unconciouse mind eeeeeeehhhmmmm, *försöker komma på några till men det går inte så bra* ehe :3

pluggeliplugg plugg

2011-09-28
Time to study Linda, NU!!!!!!!!!!!!!!!
Har jag någon som helst självdisiplin? Tror inte det. Jag är såååå bra på att hitta på massor av andra saker att göra, som enligt mig är viktigare än läxor. Värsta slappa veckan här, har ENDAST gjort fysik-läxan, igår, på hela veckan.. eheheheh. Duktigt.
Nej men seriöst, nu ska jag ta tag i franskan och psykologin. Jag VILL! Jag MÅSTE inte! VILL! Nej jag vill inte, jag måste. Försöker bara tänka positivt.

@ samsam

2011-09-28
Samhällslektion, demokrati och mänskliga rättigheter. Kan inte påstå att jag har energi nog att fokusera. Efter skolan, vid tre, ska jag till sjukhuset igen. Har sagt det innan men ändå............ Jag har jätteont i käken :( Den knakar med. Nej nu ska jag inte klaga! Det kunde varit värre. När jag kommer hem sen ska jag iaf plugga massor. Ligger lite efter, speciellt i matte som vi för övrigt har diagnos i på fredag.
Ska kolla om Bo, syon, är här idag med tror jag, ska prata om det om jag behöver läsa språk för att ha meritpoäng. Vill inte! Kommer ändå inte bli godkänd på proven! Bläbläblä, nu ska jag försöka lyssna :)

Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

2011-09-26
Lilla Julia kommer nog till mig imorgon och sover över! Mysigt värre!
Idag harjag faktiskt inte gjort NÅGONTING! Så udda, och skönt! Ska dock läsa massa snart, så lite läxor gör jag. Imorgon har jag bara historia och fysik, veckan kommer nog gå fort tror jag! Det blir lättare och lättare för var dag som går, hoppas det fortsätter så. Nu saknas bara fina ljus, rökelse och gulliga inredningsprylar, då skulle det kännas mer hemma. Skaffas nästa månad! På onsdag ska jag förresten till sjukhuset/tandläkaren igen pga käken. Tycker det är jobbigt att jag måste ta mig dit varannan vecka. Jag menar, det är faktiskt jobbigt att cykla dit..Är superpepp på medusa. Har dock ont om pengar men ska ringa den här veckan och se om jag kan göra den nästa helg eller något.
Förresten måste jag fixa mitt hår med! Vet inte vad jag ska göra riktigt för i helgen har jag ju den där modellgrejen och jag vill gärna ha fixat håret INNAN det.. Ska jag slänga i en röd igen? Det blir ju inte så jätterött men lite mer kanske.. :) We'll see!
Har tunnlar i båda öronen nu!

Jag har glömt dig en vacker dag

2011-09-26
DIG IT, DIG IT.

sleepless- my mind is spinning

2011-09-26
Snart skola. Skola snart. Snart börjar skolan igen. Snart måste jag ta tag i mitt liv igen. Igen. Åter, igen. Läxor, städning, matlagnining. Eller bara läxor. Läxor, läxor.
Om en halvtimma går jag genom stan, åter igen, till skolan för att få ännu mer läxor, läxor, läxor.. Läxor.

Lyssnade på konsitg musik på vägen till Jönköping, inte konstigt att min hjärna blivit konstig, om bara för en kort stund.

soon I'm on my way to be homesick again

2011-09-25
Snart är klockan 6 och jag sitter i torpet. Sov här inat. Riktigt mysigt faktiskt! Jag har övningkört idag med och så har vi hämtat ett badkar som ska vara här i torpet. Galet vad jag har saknat att bada, tända lite ljus och lyssna på musik. Lite senare ska jag träffa Emrik lite snabbt så ska jag få två tunnlar av honom, 8mm, super! Har ju inte råd att köpa egna så han var faktiskt så pass snäll att jag ska få dom :3

Jag åker tillbaka till Jönköping klockan åtta. Skönt att snart sitta på tåget igen, fast samtidigt jobbigt. Saknar sällskapet jag hade i början.
Har för övrigt bestämt mig för att byta 36:orna till 37:or :)

Jag tänker på dig, men tänker du på mig?

2011-09-24
Jag är i sommarstugan med min far, har övningskört hit! Dock på massor av småvägar men även den större vägen. Ville dock inte köra snabbare än 75, ehehe. Känns ganska tufft. Börjar bli lite säkrare på mig själv så förhoppningsvis kan jag börja köra till mataffärer och så snart. Det jobbiga är att jag kan ju bara köra på helgerna eller ens det, varannan då jag bor hos pappa varannan.

KAN INTE BESTÄMMA MIG MED MINA DR MARTENS HELLER! I 36:orna (som förövrigt sitter PERFEKT när jag provar dem i butik) går jag i med tån och det finns inte en chans att jag kan få i en lite tjockare ti vinter. GAAAH! Ska jag köpa 37:or då? Tänk om dom är jättestora? Jag har liksom 35 i converse............. PANIK.

Ikväll ska jag förmodligen vara med Emrik, länge sen jag såg den pojken.

@ skolan

2011-09-23
Sitter just nu i skolan på Svenska-lektion. Dagen har faktiskt varit ganska lugn och skön. Jag överlevde med andra ord. Erik höll mig vaken till typ tjugo i tolv igår eftersom han ringde mig. Har även kommit fram till att jag borde skaffa en ny mobil då min låter jättekonstigt när man pratar med någon. Fucked up. Jag ska iaf åka hem till Vetlanda idag vid halv fem och ska kanske träffa tjejerna ikväll. Kul att se dom igen då jag inte sett dom på så länge!
Får även mina Dr Martens idag!! IIIH :D

in my room with my lovely carpet

2011-09-22
Jag sitter här på min matta i mitt rum som vanligt och ska precis börja plugga engelska. Har hur mycket uppgifter som helst tills imorgon. Ett häfte, ett papper med massor av frågor på (läsförståelse) och fyra lösblad som ska vara gjorda. Sen måste jag ta tag i att läsa boken som vi har i engelskan, The outsiders, och skriva upp 50 ord jag inte kan med förklaringar till. Inte så jobbigt men det måste göras!
Lalalala, vet ni vad? :D
Idag ringde en tjej från en modellagenturen "modell för en dag". De har valt ut några personer som ska få bli sminkade och fotade utan några kostnader förutom om man vill köpa foton då! De hade iaf valt min mamma som gav det här till mig! Åh, så kul det kommer bli! De kommer till Vetlanda nästa helg. Blev helt plötsligt jättenervös! Vad ska jag ha på mig?! Hur ska jag ha håret?! Jag borde tona det innan för nu ser det inte helt okej ut! Och JAG kan ju inte posa framför en fotograf! Så pinsamt! Men jag vill, jag vill, jag vill! Åh så glad jag är c:
Men usch, måste verkligen komma på vad jag ska ha för kläder! Jag menar.. De här bilderna kommer jag spara och titta tillbaka på när jag blir äldre för att se hur jag såg ut när jag 16 år liksom. Fränt. :D

Peace, finally

2011-09-21
Klockan är halv tolv och mina grannar gick äntligen härifrån. Nu ska jag sova, gonatt!

Medusa vs Snakebites

2011-09-21
Ja, jag  har smink på första men inte andra. Men grejen är att jag har velat ha medusa istället för snakebites sjukt länge. När jag gjorde snäkebites tvekade jag redan då vilket jag skulle göra men blev övertalad att göra snäkebites. Jag var nöjd då och jag tycker fortfarande det är fint men har aldrig släppt tanken på medusa. Vill fortfarande ha det! Vilket tycker du är finast? Jag tycker nog faktiskt medusa!
Om mina grannar kan sluta festa här snart ska jag nog sova. Är jättetrött men är inte så lätt att somna när dom spelar hög musik, sjunger med i låtarna och skriker. FINT! Detta är väl nackdelen med att bo med äldre som går på högskolan då de ska festa hela tiden.. Tycker lite synd om mig själv.. Jag vet att jag bara kan säga att jag ska sova snart men hallå! Dom är jättemånga och här är jag helt själv.. :( Blä.

Alone, all alone

2011-09-21
Sitter just nu själv, eller själv och själv, det finns ju andra här men inte som jag känner! Men jag sitter på ett bibliotek och pluggar iaf! Har varit ganska duktig idag tycker jag, eller nej. Jag har bara läst 10 histotriasidor och 10 psykologisidor. Tar längre tid än jag trodde att läsa dom här satans sidorna! Det räcker ju inte men att man läser sakta, jag behöver även läsa om varje stycke minst en gång för att jag ens ska få en helhetsbild över vad det handlar om! Usch.. Har iaf pratat med både mamma och pappa idag. Känns bra. Längtar till helgen men. Ska försöka vila upp mig, ta det lugnt och bara njuta av att inte plugga, vilket jag verkligen hoppas att jag slipper!!! Kommer säkert få ta med mig matten eller nåt hem. Blä..
Förhoppningsvis så blir det hotellet i sävsjö med tjejerna på lördag, tror jag det är.. :) Fun, fun! Känner att jag vill gå hem och äta nu, glömde bort det då min granne helt plötsligt skulle ha tårtkalas med sina kompisar där jag bor.. Tror inte ens jag kommer få någon tårta, attans bananer!
Borde läsa, borde läsa, borde läsa, vill inte!

Kvällsmys

2011-09-20
Sitter just nu nyduschad i min pyjamas, äter en smörgås med lax på och dricker en kopp te. Det låter så mysigt att säga det. Jag dricker te. Har aldrig gillar det! Faktiskt första gången jag faktiskt DRICKER te, har bara tagit någon klunk innan och tyckt att det varit så äckligt att jag hällt ut det. Men nu, nu dricker jag te. Kanelte med mjölk och honung i. Gott! Min nya kärlek. Ska minsann börja älska te har jag betämt mig!
Idag har jag gjort både nytta och onytta. Jag har skrivit brevet till svenskan som skulle in senast 23:59 idag och jag har gjort fysikuppgifterna, jag har dessutom hunnit duscha! MEN, jag har varken gjort franskan, historian, kemin, biologin, matten, psykologin eller engelskan. Attans bananer!
Nu ska jag fortsätta dricka mitt kanelte och titta på house!

Duktig Linda

2011-09-19
Har gjort MASSA nytta idag! Har lagat mat, lämnat tillbaka en tröja och spärrat mitt bankkort. DET är nog en sak jag inte sagt i bloggen. Jag har tappat bort mitt bankkort, troligtvis i fredags kväll. Jag vet nämnligen att jag hade det i jeansjackan (som jag hade på mig på kvällen) då jag hade varit på stan på fredagen. Sen glömde jag bort det och inser idag på morgonen när jag tittar i plånboken att det inte är där! Hoppas då att det är här i Jönköping men har letat överallt och hittar det inte..! Ringde därför nu och spärrade kortet så får jag ett nytt om några dagar. Smidigt. Dock ganska jobbigt att jag faktiskt inte kommer kunna köpa NÅGONTING på en vecka. GAH! Men, jag klarar det! :)

Julia busskort har blivit hittade också så nu kan hon komma till mig hur mycket hon vill! :D :D

Just say it to my face, okay?

2011-09-19
Snart ska jag dra iväg mot stationen. Åker ju till Jönköping idag istället för igår ikväll. Kändes bättre så i och med att jag inte kom hem förän i lördagskväll. Känner mig inte alls peppad längre utan längtar bara till helgen för att träffa mina föräldrar och så. Trodde verkligen inte jag skulle bli så hemkär efter bara så här kort tid, men det blev jag. Men visst, någon gång måste man ju lära sig att bo hemifrån och jag gör det nu. 

Jag är iaf glad för en sak. Nästa helg då jag kommer hem får jag förmodligen ett par svarta 8-håls Dr Martens! Åh, lycka :') Så mycket problem och extra arbete jag har haft pga Dr Martens skor, jag ska alltid göra allt så komplicerat! Men nu, nu kommer jag förhoppningsvis få ett par! :D Det kommer hålla mig vid liv den här veckan. I hope.

Nu måste jag börja packa och så för att hinna!

Where is my life? I can't find it

2011-09-18
Jag har verkligen ingen fritid längre. Tog mig tiden nu på förmiddagen att blogga, det har jag inte hunnit göra ordentligen på ett tag. Jag känner verkligen hur jag hamnar i en liten bubbla, jag har ingen fritid, livet dödar mig långsamt och jag längtar bara efter mina föräldrar. De ger mig en sorts trygghet och självsäkerthet som jag behöver en dos av några gånger i veckan för att klara det här.
I fredags var iaf en de lyckligaste kvällarna i mitt liv. Allt var så jävla bra! Det enda dåliga var att Julia blev av med sina busskort och nycklar. Attans bananer.. Hoppas varje IB-fest är så lyckade!
Idag ska jag dra mig till pappa och föra över lite saker från hans dator till ett USB, sen ska jag umgås med min kära mor som jag saknat o två veckor. Det är inte alls samma sak att prata i telefon. Det är det faktiskt inte.. Tycker det är jobbigt att jag inte har några pengar på mobilen, känner mig lite handikappad på något sätt att inte kunna ringa.
Ska även prata med min syster som är i Frankrike idag! Saknar henne..!

happiness

2011-09-17
Jag är lycklig!

you´re så thin

2011-09-15
Jag är trött, utmattad och har brutit ihop lite halvt och vi har bara gått i skolan tre veckor. Men jag ska klara det, jag måste. Vad ska jag annars göra med mitt liv? Om jag byter till en annan linje kan jag inte göra det jag vill efter gymnaiet, då har jag förstört mina framtidsplaner. Det låter brutalt men det är så det är. Jag måste klara det.
Jag pratade i telefon med mamma innan, tog mig samman och gick och handlade. Eftersom jag inte handlat någon mat på en och en halv vecka (och jag kan ju inte köpa så mycket varje gång i och med att det bara är jag som äter av den) hade jag bara smör och ost kvar typ. Detta gjorde att jag var tvungen att handla ganska mycket på en gång, 415kr! 415 KRONOR!!! Asmycket ju...!
Nu har jag mat iaf! Jag är mätt OCH jag har lite tröstgodis, som jag visserligen behöver väldigt ofta.. Jag har pluggat massa matte och engelska idag och snart ska jag fortsätta med ANNU mer matte och engelska och psykologi. Resten tar jag i helgen (vilket inte kommer hända) och nästa vecka.
Det känns inte som att det är möjligt för en människa att klara IB, men jag antar att det är det väl.

en tyngd som försvann

2011-09-14
Har precis skickat in grupparbetet till samhällsläraren! Kändes som en stor tyngd försvann från axlarna. Galet. Igår satt jag och pluggade helda dagen och det kommer jag få göra idag också. Nu känns det att skolan har kommit igång. Har jag ens tid at äta? haha.. Guud..... Nej men seriöst. Har så sjukt mycket läxor så det är inte sant, OCH DEN HÄR GÅNGEN ÄR DET INTE FÖR ATT JAG VÄNTAT I SISTA STUND!
Vid klockan 14:00 ska jag vara hos tandläkaren IGEN så jag går snabbt hem och får cykla dit direkt. Hinner nog bara lämna mina saker. Är inte alls på humör att gå dit då min töjning gör superduper überont! Hon går altid emot så kommer få lida. Usch.. Om 8 min ska jag gå.. Lektionen slutar 13:45 men "porten" till dit vi ska skicka uppgiften stängs vid halv så förmodligen går alla då. Vi har nämligen ingen lärare idag då han var ledig tror jag.
Quick update from me!

Linda vill inte plugga, men hon måste

2011-09-12
wääääääääääääää
Jag sitter och försöker få ihop en text om Konspirationsteorier om World Trade Center. GÅR INTE BRA!!! Jag orkar inte........ Ska jag klara IB hade jag tänkt!?!?!

You can't do anything about the past, you can only control your future

2011-09-11
Jag vet att man inte ska ångra saker man gör, det går ändå inte göra något åt. Jag intalar mig det men det hjälper inte. Jag vet att jag alltid måste tänka igenom saker jag ångrar tills jag inte orkar mer och är helt hjärntvättad, eller att jag hittar något nytt jag ångrar.
Iaf så åkte Julia och jag till Nässjö lite tidigare idag och träffade en tjej som ville prova mina Dr Martens. Dom passade och hon köpte dem! Det är jag dock ganska lycklig över att jag äntligen är av med dom! Har NÄSTAN bestämt mig för att jag ska köpa billiga skor istället för ett par dyrt. Får väl se hur det blir med det. Har fortfarande en supercrush på Dr Martens..!
När vi kom till Jönköping hängde jag med Julia hem till henne så åt vi popcorn, pratade och läste bloggar. Jag hade ingen lust att vara själv ikväll. Men nu är jag de ändå, kan ju inte precis sova över hos henne. Nu tänkte jag typ titta vidare på första Harry Potter-filmen och tröst-äta!

waaaaaaaaaaaaaaaa

2011-09-09

@ skolan

2011-09-09
Sitter just nu i klassrummet men gör ingenting då lektionen blev inställd. AWESOME!
Dessutom sitter jag mellan Amanda och Madde och BÅDA är inne på min blogg och läser. Känns lite smått pinsamt, ehehehehehee

GAAAAAAAH

2011-09-08
JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD INFÖR IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111

The hair, my hair

2011-09-08
Såhär ser mitt hår ut nu, lite mörkare än innan men det är ingen stor skillnad. Julia och jag har snackat om att det finns ett shampoo, tror jag, som ska "krympa" färgmolekylderna, finns det, och om det funkar ska jag fuckin' ha det! Då kanske jag äntligen kan bli lite mer ginger! Jag har bara mörka toningar i så det ska förhoppningsvis gå att få ur det lite mer. För mitt eget hår är ändå ganska ljust om man jämför med hur det är nu. Hoppas hoppas! Nu ska jag snart sova tror jag. Jag börjar inte förän 9:00 imorogon. Skönt med sovmorgon!

Jag är så jävla trött.

2011-09-08
Det är helt insane va trött jag är idag. Jag är visserligen ofta trött eftersom jag sover alldeles för lite och tränar ingenting.. MEN, iaf så höll jag på att somna när jag kom hem men precis innan jag somnar knackar min granne på min dörr och jag vaknar, kastar mig ur sängen för att, helt nyvaken i mjukisbyxor, möta henne i korridoren. FIIINT! Men men, nu har jag ytterligare en nyckel till mitt hem, har hittills fyra stycken, undra om det blir fler. HÄR alltså, sen har jag två husnycklar till och en cykelnyckel. Blä..
Nu tänkte jag att jag ska titta på första Harry Potter-filmen, bara för att jag är så trött så jag orkar inget annat. :)

I'm kind of in love

2011-09-07
Jag tror jag har blivit kär! Jag har hittat en underbar röd/orange läpp-penna! Gah! Så jävla snygg!  Har tyvärr ingen bild på den nu men det kommer, I promise!
Idag känns det som att jag har gjort en hel del! Därav den dåliga uppdateringen. FÖRST.. Så var det skola såklart. Sen efter skolan åkte både jag och Julia hem till sitt, jag gick i och för sig, för att lämna våra fett tunga väskor och äta lite. Sen möttes vi vid bussstationen vid bibblan och åkte till A6. Jag bytte den röda hårfärgen till en mörk kopparfärg så det är mer brunt med inslag av rött/koppar nu. Like it! Så köpte jag min nya älskling också, läpp-pennan! Mums! Vi gick omkring lite och provade skor. Sen tog vi bussen tillbaka så hjälpte Julia mig att tona håret, gick asbra! Efter gaaanska lång tid kom vi på att vi borde åka och handla mat då båda hade ganska lite mat hemma och vi ska ha med oss fika imorgon? Ska vara ute, tror jag. Haha.. Så nu har jag iaf handlat lite till! Eftersom Julia och jag är så lata så går vi ara genom stan, väntar en minut och tar en buss som vi ska hoppa av typ 100 meter bort. Det har börjat gå över styyyyr! Sen tog jag samma buss tillbaka.. ehe.. Fast då åkte jag lite längre faktiskt, så att det var ännu mindre att gå hem, gah! Haha, måste sluta vara så laaaat! Träna nästa!!
Nu har jag iaf ätit kvällsmat och eftersom jag inte ska vara i skolan förän 8:30 imorgon känns det nästan som att jag har sovmorgon, och det har jag faktiskt lite grann. En halvtimme extra, känns bra. NU SKA JAG SOVA!
BTW KANSKE JAG FÅR MINA DR MARTENS SÅLDA SNART OM DE PASSAR TJEJEN SOM SKA PROVA DEM! HOPPAS HOPPAS!!! TREDJE GÅNGEN GILT!!!!!!!!!

Dagens facelook

2011-09-07
Dålig liten webcambild jag tog på fb, ehe

Saker jag köpt den senaste tiden men inte visat på bloggen

2011-09-07
Pippitröja- Våran Kåk


Senapsgul halsduk- Gina Tricot (det är jättesvårt att fånga färgen på bild, den är mörkare i verkligeheten)




Högmidjade Cheap Mondayjeans- Bobbys


Favvohalsduken! Den är jättelång och färgen är inte som på bilden här heller. Den är roströd/orange, helt wonderful!- Lindex

helt insane

2011-09-06
Jag är så sjukt trött, varför sitter jag då fortfarande vid datorn? Vet inte. SOV LINDA! SOOOOOV!
Det funkar inte så med mig. Kanske somnar jag med ansiktet på tangentbordet snart. Let´s not hope so. Min väska väger för övrigt 50 miljoner ton, som Julia brukar säga, så jag ser inte fram emot att bära den till skolan imorgon. Blä............

Erik Karlkvist

2011-09-06
Vem är Erik?
Jo, en, ibland, ganska så irriterande liten pojke. Fast ändå lite underhållande då han alltid skriver så långa meddelande och pratar om så onödiga saker utan att få någon respons. Undra hur hans hjärna fungerar egentligen..
Hur många saker som svävar omkring där, i det lilla utrymmet, huller om buller. Tror det är lite ont om plats då du verkar tänka på ganska mycket samtidigt.
Detta inlägget är tillägnat till dig, Erik.
Till och med en bild som JAG har tagit själv på dig, ehe..

Håltimmaaaa

2011-09-06
Jänner mig som världens data-nörd i och med att jag bloggar varje gång jag får tid! Fortfarande smått sur att jag inte har något webcam-program. Måste fixa det. Just nu sitter jag iaf vid skåpet med några i min klass eftersom vi har håltimma, börjar inte förän ett.
Undra när Julia kommer tillbaka, tror hon hade tid tjugo i tolv så hon har väl bara varit där eller så i tjugo min. Det är bara en lektion kvar så tveksamt om hon kommer hinna hit innan vi slutar! Idag blir det nog att plugga en del för mig. Ska läsa massor om World trade center då jag ska börja skriva en uppsats om det så måste ta tag i det! Sen ska jag plugga lite franska också. Något annat? Kommer inte ihåååg.
Kanske ska jag be Julia tona mitt hår idag? Maybe.. Kommer bli RÖTT! Som vanligt, men den här gången kommer det förhoppningsvis bli större skillnad då det är brun/rött/oranget. Haha.
Nu ska jag ner på stan med Huong!

@ engelska lektion

2011-09-06
Sitter just nu på engelska-lektion och vi har fått böcker att sitta och läsa i då våran engelskalärare är sjuk, vilket betyder att ingen annan lärare är här heller! Fett nice. Det var så förra lektionen också. :D
Haha, kul att klassrummet är helt tyst så hör man mig sitta här och skriva, fiiiint. Känner att det inte är min dag idag. Först tappar jag min väska vid skåpet, sen när jag fått in väskan i skåpet åker alla saker ur och ner på golvet. SEN när jag kommer in på lektionen så tappar jag väskan IGEN och alla saker åker ut IGEN. JAG ORKA INTEEEEE

Jag kom på en sak!

2011-09-05
Att jag borde sova!  Klockan är redan kvart i tio, trodde den var typ halv nio eller något. Tiden går snabbt! Jag gjorde iaf kvällsmat innan, kokade ägg som jag hade på en macka, blåbär/banan/vanlij yoghurt med flingor i + te, fast teet för inte gott så det har jag inte druckit upp. Jag tycker fortfarande det är lika äckligt, smakar för mycket vatten. Men jag ska testa det som Julia sa, att ha mjölk och honung i. Jag hade bara mjölk nu då jag inte har någon honung.
Men nu ska jag tvätta bort sminket och sova! Gonatt!

fashion more fashion, I'm addicted I suppose

2011-09-05
Sitter just nu och räknar matte! Ska bara göra någon sida till sen är jag klar. Känner att jag borde äta också då jag inte ätit sen frukost idag. Julia och jag köpte varsin Chai latte på espresso house, igen, men det är så jävla gott! Funderar på om jag ska ge mig på att testa  te ikväll. Har aldrig tyckt att det är gott men vil lära mig att dricka det!
Usch, måste bli klar med matten så känner jag mig fri sen!

@ skolan

2011-09-05
Sista lektionen just nu! Svenska.. Sen ska Julia och jag ner på stan om det bara kan sluta regna.. Eller det kanske det har. I don´t know. Jag ska leta efter tunnlaaaaaaar

woop woop

2011-09-05
Hittade min 7,5mm så kommer snart kunna töja igen!! woop woop!

Party in my head

2011-09-05
Party party! Haha, nejdå.. Just nu sitter jag och äter brunch c: Tänkte slänga upp några bilder som jag lovat! Skule egentligen träffa Houng och gå på stan lite innan skolan men hon missade tåget stackarn. Så hon blir försenad. Men men.
Btw, jag hade ingen aning om att det var September som sjöng Party In My Head! Fett bra :)
En outfit jag hade en dag. :)


Saras fullpackade väska som hon drog med sig till Frankrike


En annan outfit, favvotröjan alltså!


I väntan på tandläkaren...


...på tionde våningen! Det ser inte så högt ut i och med att jag tog ett foto rakt ut, ehe




Ännu en outfit!


And moi!

@ my bed

2011-09-05
Jag ligger just nu lite halvt nyvaken i min säng. Lektionerna idag börjar inte förän 12:35 så jag har gott om tid! Hade i och för sig tänkt att gå ner på stan lite och leta efter fina tunnlar till mina töjningar. Det gick förresten jättebra att få i 6:an, hade i den på typ 2 min. Börjar mina öron ge efter? Haha, tror dock att 7,5:an kan bli problem så jag väntar en vecka med den. Eller ja, jag glömde den i Vetlanda så det måste jag göra, ehe..
Nu ska jag nog gå upp för jag kan ändå inte sova mer så jag kan lika gärna börja fixa mig så jag är klar sen. Älskar den nya mascaran jag köpte btw! Har haft den svarta sån här men nu är själva förpackningen elller så lila, vet inte om någon skillnad men jag gillade den svarta också!
Vi hörs igen senare!
Måste fixa så jag har webcam btw!

Time to sleep

2011-09-04
Jag lägger upp bilderna imorgon istället! Just nu vill jag bara sova. Gonatt, sov gott alla läsare. Puss!

statistiken ökar och ökar!

2011-09-04
Tycker det är helt underbart kul att min statistik bara ökar och ökar. Eller ja, jag har fler besökare än förut iaf! Känns konstigt att så många vill läsa om mitt liv. En helt vanlig tjej som går i skolan och lever ett vanligt liv. Fränt.
Jag har iaf kommit till Jönköping igen, var här vid halv tio tror jag. Jag tycker om att åka tåg, man får en stund för sig själv som de säger i riesen-reklamen. Är ganska trött för jag sov väldigt dåligt inatt. Kände mig nog förvirrad för jag kunde inte ligga still. Men det känns skönt att jag inte börjar förän 12-13 imrgon! Har bara två lektioner dessutom. En skön start på veckan kan jag tycka. Förhoppningsvis får vi reda på vem som vann insparken också! Hoppas verkligen, verkligen det blir PreIBa. Fan vad glad jag skulle bli!
Om jag orkar kommer det upp lite bilder som är tagna lite när som den senaste tiden och som jag inte har lagt upp på bloggen. Så håll ögonen öppna!
Puss

Saker och ting blir aldrig riktigt som man tänkt sig

2011-09-04
Ikväll var vi hemma hos min pappa och tittade på film. Kan väl säga att jag inte var på mitt bästa humör, men vi har alla våra dagar då man faller tillbaka i gamla banor. Förhoppningsvis hittar man tillbaka till de nya, eller så blir man fast där, i de gamla tankarna.

Myskväll tonight!

2011-09-03
Ikväll blir det mys hemma hos mig med tjejerna och några grabbar! Ska bli kul att se alla igen. Det har bara gått två veckor men ändå! Har inte träffat dem på sommarlovet så mycket heller. Just nu sitter jag och äter mangoglass med frukt till. Gott!
Btw så var jag nere på stan innna med Nejra och som vanligt köper jag alldeles för mycket saker. Kan ta kort på det senare eller imorgon eller så. Kommer visa det. Sen träffade vi Mickan och gick och fikade på Cecil där vi träffade lilla Julia som jobbade idag. Tog en Chai-latte såklart! Fick även tillbaka mina töjningar från Mickan så nu har jag en 6:a i! Ska lämna tillbaka 5:an nästa helg tror jag. Då ska vi ju ändå träffas eftersom insparken är! 

Puss!

@ Vetlanda

2011-09-02
Just nu sitter jag med min alldeles egna lilla dator hemma hos mamma. Älskar den! Så söt är han, Bertil. Ja, min dator heter Bertil. Tyckte att det passade. Jag ska snart gå och lägga mig. Är så trött efter veckan i Jönköping. Även att jag typ inte gör någonting på dagarna förutom att vara i skolan, men fortfarande ansträngande.
Idag hade vi sista tävlingmomentet på insparken. Det var en skattjakt. Vi fick en lista med typ 200-300 saker som vi skulle hitta och få poäng för. Det var saker som en hemmagjord dildo, en prostituerad, ett barns klubba, en ö, Harry Potter, ett lesbiskt par, ett får, en medvetslös insparken högskolestudent (vilket Julia och jag fixade fram!), en permobil, biopopcorn, en fjortis, en punkare och många fler saker. Det var helt galet kul! Hoppas PreIBa vinner nu då för fan. Vi har kämpat mest! Vi är dessutom bäst. That´s it. Idag har jag skrivit ett brev om min sommar på engelska till min engelskalärare. Får komma ihåg att mejla det till henne imorgon.
Åh, älskar Bertil! Min dator om ni inte kom ihåg det.

Jag just nu!

2011-09-01