wonderful

2011-07-31
Trots att det var så mycket jag ville ha från Jönköping slutade det med att jag bara köpte ben till sängen och ett madrassskydd. Inget mer. Hann inte gå på A6 så det blir nästa gång! Men Emmie och jag hade gått igenom hela IKEA två gånger och skrivit upp saker jag skulle ha på en liten lista och sen plockat på oss sakerna på en vagn för att gå och betala, då ringer jag mamma och pratar med henne. Min syster hade visst tänkt då att vi skulle ta en dag och gå igenom alla second hand-butiker i Jönköping och kolla efter coola gamla möbler. Precis det jag letar efter! Då bestämde jag mig för att jag kollar där först. Emmie och jag lämnade tillbaka i princip alla saker så det böev inte så mycket. Hoppas på att hitta lite fräna möbler, speglar och lampor på second hand nu. AWESOME.

Funderar på om jag ska åka upp nu i veckan efter jobbet men jag borde inte, har inte dom pengarna då jag inte har något fritidskort än. Det börjar inte gälla förän skolan har börjat eller bara några dagar innan. IIIIIIIIH vad jag längtar! Ville inte åka därifrån när jag satt i mitt rum, så underbart. Där är mitt hem.












Jag och min älskade webcam ♥

Mot Jkg

2011-07-31
Nu drar jag och Emmie till Jkg med Lotta, pappa och eventuellt Emrik. Kommer bli awesome. Puss!

Jag bryter mina enga regler

2011-07-30
Det här med att jag skulle vara "natrual" har inte funkat.. Alltså att vara osminkad. Jag sminkar dock inte ögonen ofta alls men kan inte låta bli att dra puderborsten lite lätt över ansiktet innan jag går. Damn Linda, damn. Aja.. Får väl försöka vänja mig. Btw ska jag till Jönköping imorgon, IKEA. Ska köpa lite möbler och småsaker till Lägenheten/rummet i Jönköping. Åh vad jag läntar nu! Det är så nära! Emmie följer med mig som moraliskt stöd. Awesome! Ska leta efter oranget läppstift där med tänkte jag. Har försökt hitta det här i Vetlanda men det finns inte den nyansen jag letar efter så nu hoppas jag på att hitta det. Velat ha det så sjukt länge. Kommer bli great till min bebisar! Dr martens- skorna.

Idag kom Maria hem!!!! Satan va härligt det var att se henne. I början visste jag inte vad jag skulle säga, började gråta när jag kramade henne första gången när hon klev av bussen. Mes jag är. Men fuck vad jag har saknat dig, Maria. Så härligt att prata med dig igen, känns som att du aldrig åkte härifrån. Älskar dig :')

Nu ska jag sova, är så trött och ska upp vid åtta-tiden imorgon för att åk till Jönköping as I said before.

puss

Dr Martens

2011-07-30



Snart kommer ett par såna här snyggingar hem till mig! Happyface till max †


hihihihihihiihihihihihihihihiiiiiiiiii c:

2011-07-29

Nu drar jag och träffar Nejra, hon hänger med! Hihihhhi! Så ska vi hyra en till film. Tur att det är billigt här annars hade det blviit mycket pengar på onödiga saker. Fast det har det redan blivit.. Men ändå! :) Vi hörs nog mer imorgon för jag lär inte uppdatera mer ikväll.
PUSS





Bajsbajs


I JUST WANT TO DANCE FFS!!

2011-07-29
Jag har sån lust att dansa! Dansa hela natten lång tills jag knappt kan stå på fötterna, underbart. När man dansar skiter man i allt, det finns inga bekymmer. Knuffar någon mig knuffar jag tillbaka. Så enkelt är det. Wonderful.
Ensam hemma betyder musik på högsta nivå och tänka på hur avis jag är på alla som är på Emmaboda. Regn eller inte, fortfarande Emmaboda. Gaah! Fuck you. c:

Nu är det HELG!! Galet vad mycket mer man uppskattar helger nu när man jobbar. Jag jobbar. Så vuxet.
Jag längtar faktiskt lite till hösten nu. Alla koftor och halsdukar. Mysigt. Sätta sig på ett cafe och ta en kopp varm choklad. Åh, hösten! komsi komsi! Har jag skrivit detta innan? Känns så. Funderar även på hur fasen jag ska få mitt hår rödare. Ska jag gå till en frisör och färga nästa gång eller ska jag fortsätta som jag gjort innan, att tona hemma?

Nu ska jag ringa Nejra och fråga om hon vill ut och gå eller bara göra något för att lura med henne till stan så jag slipper gå själv och lämna filmen vi tittade på igår :)










Passade på att slänga in en liten bild på dagens outfit c:

boom boom boom boom I want you in my room

2011-07-28

Snart ska jag iväg och träffa Emina och Nejra så ska vi titta på en film. Men innan dess ska vi till stan en stund. För övrigt sitter jag och tittar på Miss Marple, kan tycka att det är lite kul faktiskt :) Jobbet går snabbare och snabbare för varje dag känns det som, tiden springer iväg när man har roligt.. Kind of. Så jäkla kul är det inte men det funkar.

Jag är jättetrött.




2011-07-27










weit

Jag har mera tålamod än vad du har hårda ord, det måste du förstå

2011-07-27
Idag fick jag faktiskt sluta tio i två. Det är ganska dött mellan ett och två för alla ligger och sover då efter maten. Men det är rätt chill mitt jobb. Tror faktiskt jag ska börja kolla upp sommarjobb till nästa sommar redan i höst. Bara för att försöka säkra någon plats, pengar lär jag ju behöva! Galet vad jag längtar tills jagg flyttar nu, helt insane. Nu har pappa fått övningskörningsbevis förresten, så snart är jag ute på vägarna! You´ve been warned.

Veronica Maggio – V för Vendetta

Natti natti

2011-07-26
Nu ska jag förmodligen sova, eller först ska jag läsa i första Harry Potter- boken ^^ Visste ni att jag läser den på engelska nu förresten? Hittills har jag bara läst halva men den är riktigt bra! Bättre än filmen, fast det känns som att ma måste ha sett filmen för att förstå alla konstiga saker. Allt är ju inte precis normalt. Dessutom känns det som om jag pausar filmen varje gång jag slutar läsa, allt är så verkligt i och med att jag sett filmen.

Men jag tycker den är jättebra och det är ett fint men enkelt engelskt språk som är bra för en nybörjare som jag! Jag har tänkt att försöka läsa så många delar som möjligt nu innan skolan börjar. Får väl se hur långt jag kommer med det :)

Nu ska jag sova, gonatt och sov sött mina läsare c: Puss!

Historien om min fuckade käke

2011-07-26
Jag har förresten glömt att berätta hur det är med min käke för er som faktiskt bryr sig om mitt liv c:
Nej men i måndags hade jag haft ont i tre dagar så jag bestämde mig att gå in på folktandvården och fråga hur jag skulle göra med käken. De fick precis en lucka i schemat och jag fick komma in i ett rum så kollade de om jag var om i käken och de mätte hur mycket jag kunde öppna munnen. 24 mm när jag ansträngde mig ordentligt. Kan ni gå till en spegel och kolla hur mycket två och en halv cm är när man öppnar munnen ;) Förstår ni att det är liiiite svårt att få in mat ibland? I alla fall så skrev tandläkaren en remiss till Jönköping så jag kommer förmodligen bli kallad dit inom kort.
De förklarade lite lätt att käkleden är som en knäled. Det är en kula och över där är det en platta och sen brosk eller något ovanpå plattan. Den här plattan kan vandra iväg någon annanstans i käken vilket resulterar i att brosken som var ovanför plattan formar om sig. Det är det som gör så ont tror jag. Och jag antar att plattan gör att jag inte kan öppna munnen, fattade inte riktigt så det kanske inte är så. Jag kommer i ala fall få övningar som ska göra att plattan kommer tillbaka till din rätta plats, MEN gör den inte det kan det blir operation! Hur det ska gå till har jag ingen aning om och jag är GANSKA SÅ VÄLDIGT rädd för det :(((

b-b-b-b-b-b-bloglovin-in-in-in-in-in-in

2011-07-26
Följ min blogg med Bloglovin- DO IT NOW!! Ehe, om ni vill :)

Kommentera om du följer min så kan jag följa din!

when she was 22 her future looked bright

2011-07-26



Har ni tänkt på att jag alltid är oskinkad nu för tiden? Kändes ovant i början men nu känns det konstigt att ha smink ist. Det känns smutsigt på något sätt. Asså, egentligen.. Det är ganska smutsigt, man kletar in huden (oftast bara ansiktet) men något brunt för att det ska se jämnare ut. Det finns till och med explosiva ämnen i mycet smink. Fint att ha det i ansiktet! Självklart exploderar det inte, men det kanske kan göra det om man tillsätter lite saker. Och när man använder det där bruna kletet så blir huden bara orenare och orenare. Vad man plågar den egentligen. Ska nog förbli osminkad. Yäy. Typ. "thumps up"

big update

2011-07-26
Nu har jag inte bloggat på ett tag, inte på hela dagen igår iaf och innan dess kommer jag inte ihåg.
Nu har jag iaf börjat på mitt sommarjobb. Det är ju inte mycket betalt men w.e, fortfarande någonting. Pengarna jag får för det ska ajg lägga på att inreda mitt rum i Jönköping, så är det tänkt iaf, får se om jag kan hålla mig borta ifrån kläder och skor. Men jobbbet är helt okej! Jag är på Bäckargården, ålderdomshemmet på en avdelning som heter Dalen. Det är väldigt lugnt och de flesta klarar sig själva därför blir det bara att jag går ut och går ibland, kanske dammsuger lite i någons rum eftersom jag inte får göra saker som att byta blöja och sånt (tur det). Så nu har jag tjänat 270kr på två dagar, inte så mycket men för det jag gör är det helt okej. :) Ska nog kämpa lite mer till nästa sommar för att få ett lite bättre sommarjobb. Kan dock bli väldigt svårt att få tag i något..

För övrigt får jag tillgång till mitt rum i Jönköping nu. Har haft nycklarna ett tag men har inte fått flytta in då renoveringen inte var helt klar. Åh! Jag längtar tills jag får montera upp alla möbler, ta dit sängen och alla kuddar, ljus och filtar och göra det så hemtrevligt och snyggt jag bara kan! Hoppas bara på att jag får de ynka två möblerna jag vill ha då jag inte vill ta med mig de gamla fula :( Sen tog jag en ide från Jonnas blogg. För ett tag sen la upp upp en bild på där hon hade hängt upp massor av ramar och skulle fylla dom med bilder och annat. Jag tyckte att detta var så sjukt snyggt så jag ville ha så i Jönköping, massor av tavlor och sätta in bilder på mina kompisar och alla jag älskar. Skulle kännas som att alla var med mig där när jag sitter själv på kvällarna och inte har något annat än mina skolböcker att prata med, ehe. Iaf har jag funderat på detta och jag VILL verkligen fixa detta, när jag får lönen har jag till och med råd själv! (Framsteg för mig! Haha..) M#N då kommer problemet att jag får säkert inte göra så många hål i väggen som det blir då det inte är MITT rum utan ett jag hyr. Eftersom det är helt nyrenoverat kanske ägaren inte blir så glad om jag gör massor av hål i väggen det första jag gör? Får se med det där. Snyggt är det iaf!

Sen har jag en fråga till mina datorkunniga läsare. Jag vill skaffa en laptop för ungefär 5000kr som kommer användas mestadels till att skriva uppsatser, söka efter fakta och facebooka på. Vad ska jag ha för dator? Vilket märke? Helst från expert då det ligger här i stan. Hjälp mig nu, kan verkligen ingenting om datorer. Kommentera vilken som skulle vara bra och länka gärna till en hemsida där den finns :) Tack på förhand!

oooouuusscchh

2011-07-23
Jag har en konstig känsla i kroppen, vet inte om jag gillar den eller inte. Det pirrar lite sådär lyckligt, fast samtidigt gör det mig illamående. Vet inte hur jag ska tolka denna känsla. Kanske är det bara min mage som är glad att äntligen få äta sig mätt vilket den inte fått göra på några dagar då jag har problem med käken att jag knappt kan öppna munnen. Jobbigt sånt där. Nu har jag iaf fått i mig två stycken mackor med kantarellstuvning på och funderar på att ta en tredje bara för att det var så gott, ehe. Intressant, jag vet. Känner att att jag måste duscha sen med.. Jag är trött. Uppdaterar kanske mer senare.

Igår hade jag sjukt kul btw, tackar alla för kvällen och natten!

PUSS




I will go on a date, with the shower

2011-07-22
Snart ska jag duscha, måste tvätta håret då jag inte hann det igår. Det har jag inte berättat förresten! Igår tänkte jag ta mig till Erikshjälpen och kolla runt lite men det blev inte så, ehe. Utan jag och Nejra åkte ut till torpet (sommarstuga) och plockade både körsbär och kantareller. Hur awesome som helst! Dock jobbigt med alla småkryp överallt! Speciellt när vi fick sitta i grävskopan på traktorn och pappa hissade upp oss mot trädet så vi skulle nå körsbären ;) Haha, så jävla kul! Fuck Liseberg som Nejra sa!

Nej men som sagt, snart måste jag duscha, senare idag, vid tre-tiden ungefär ska jag ta mig ner till stationen och träffa Jonathan en stund innan han åker hem. It´ll be awesome to see him again :) Ännu senare ska nog Nejra och jag träffas, hon ska (förhoppningsvis) sova över hos mig så ut lite ikväll, på vad är inte 100% bestämt än. Men vi bestämmer oss när vi träffas ;) Vi hörs senare.





PUSS


smått och gott

2011-07-21





Jobbigt va? Ja.

2011-07-21

På någon konstigt vänster har mitt käke hakat upp sig. Det har hänt innan och jag antar att jag har sovit konstigt inatt. Det är nämnligen så att jag kan bara öppna munnen liite, sen är det något som tar emot. Om jag öppnar munnen även om det tar emot smäller det till i ena sidan av käken och det gör så jävla ont :( Hoppas bara det går över, annars kommer jag ha problem med att äta idag.

Igår kom H&M-katalogen till oss pch jag blir lika glad varje gång, fast samtidigt lika besviken. Jag hittar så galet mycket snygga grejer och räknar ihop hur mycket det skulle kosta. Hamnar ALLTID mellan två och tre tusen. Jag har aldrig råd att köpa något av det.. Men men, inspiration fick jag iaf! :)


laalalalalalalalaala

2011-07-20
Klockan sju tog Linda tag i sitt liv och tog på sig kläder. Här har ni alltså... kvällens outfit..kind of..







Nu sticker jag och möter mamma på stationen så ska jag lämna tillbaka filmen jag och Jonathan kollade på igår :)

wäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwä wäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäw äwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwäwwä

2011-07-20

Jag gör INGENTING. Jag har gjort INGENTING idag. Jag kommer förmodligen göra INGENTING sen med. Fast det är ganska skönt. Syrran är hemma och gör precis samma sak som jag. Sjunger någon trudilutt då och då och snor mitt godis. Nu ska jag helt plötslig virka hennes dreads också för att jag var skyldig det. Varför sa jag att jag kunde bli skyldig henne en gång?!???!1 wääääääääääääää aja.
Tänkte också att jag ska få med mamma ut på en promenad sen,(alltså att hon följer med och lämnar filmen c: ehe).




Fortfarande i pyjamas, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


reser tillbaka i tiden

2011-07-20
Sitter just nu och lyssnar på musik jag lyssnade på för ett tag sen. Inte länge sen egentligen, bara att det är stor skillnad på de olika musikstilarna jag hoppar mellan. Det som spelas just nu är You Kill Me- Sleeping with Sirens. Har saknat dom lite. Ska nog lyssna på några låtar av Bring Me The Horizon också. Bara inte Sara kommer hem snart, då lär jag inte få.


Blå(gul)märket ser bara värre och värre ut :(


Random bild på mig som togs för en liten stund sen. Klockan är tre och jag har fortfarande pyjamas på mig c:

Åter igen, ensam

2011-07-20
Gillar inte det här med att vara ensam. Förr kunde jag göra det men nu känns det bara som att hela världen stänger mig ute. Som en pakt.. "ingen får prata med Linda". Töntig jag är..

Nej men idag vaknade jag IGEN helt själv, (hur ska jag klara det här i Jönköping?!) mamma är på jobbet och sara.. är nog också på jobbet. Nästa vecka är jag också det vid den här tiden. Ska faktiskt bli skönt att få träffa lite människor på dagarna.

Igår hade jag jättekul med Jonathan, lärde mig bland annat att åka lite skateboard! Längtar redan tills nästa gång vi träffas :')

Det enda jag vet att jag ska göra är att gå till stan för att lämna tillbaka en film som vi tittade på igår. Kanske ska jag ta mig ut för att springa en runda. Kanske.






Jag just nu..

Right now

2011-07-19






Det röda syns inte så bra, men liiite rödare är det, Utväxten är borta med! :D

REDHEAD

2011-07-19
Just nu sitter jag med toningen i håret. Ska aldrig mer tona håret själv, ensam hemma och ingen spegel så jag kan se hur det ser ut där bak. Så jävla jobbbigt. Men fick hälla i färgen och försöka sprida ut den så gott det gick. Får se hur resultatet blir sen. Kan lägga upp en bild på det. Jag hoppas bara på att få tillbaka det röda håret jag hade förr, innan jag tonade det mörkbrunt. :(

Förövrigt sitter jag och äter broccolipaj till frukost, hittade inget annat jag ville ha. OCH DET ÄR SOLIGT OCH VARMT IDAG! Så lycklig jag blir :')

Ojoj! Nu måste jag skölja ur färgen!

Om ändå dagarna var lika soliga som då

2011-07-18




Kolla vad chill det ser ut! Åh, längtar tillbaka till dessa soliga dagar då man gick ut med ett glas dricka i handen och la sig i solen. Mums!

Nej nu ska jag gå och lägga mig, vilket jag skrev att jag skulle göra för ganska länge sen. Ehe.. Gonatt!

Bilder på boendet i Jönköping

2011-07-18

Bild inifrån mitt rum.


Mitt rum, bild tagen ungefär vid dörren.


Liten sällskapshörna.


Köket. Diskmaskin och spis är inte på plats vid tillfället då bilderna togs.








Uteplats där nere typ.

outfits jag haft men som jag inte visat

2011-07-18


Hade dock inte hatten då den är av plast


Tycker jag har fått ganska långt hår om jag ska vara ärlig (a)






Frän är jag. Är ganska kär i mattan btw. Den ska med till Jkg! Och nej, jag har inte haft den i det rummet jag är i på bilden.


Förlåt för dålig uppdatering, som det egentligen alltid är

2011-07-18
Idag har jag inte bloggat någoting, mest på grund av att jag inte haft lust men också för att jag varit med Nejra hela dagen. Vi har bland annat varit på stan och sedan hyrt en film för att sitta och kolla på den medan vi åt godis och popcorn. På en måndag tänker ni då. Ja, på en måndag.
Jag har även köpt en röd toning som jag hade tänkt att slänga i ikväll men kom på att jag inte hinner det så det får bli imorgon. Måste komma ihåg att ta före- och efter bilder! Kommer nog bli ganska stor skillnad den här  gången då mitt hår har blivit mycket mörkare.

Imorgon ska jag vara med den söta Jonathan Milton. Kommer bli hur kul som helst tror jag! Kommer föhoppningsvis lära mig åka skateborad! :D Awesome.

Nehe.. Ska jag sova nu kanske så jag kommer upp så jag kan tona håret imorgon. Yes, sir. Gonatt!
PUSS




Bilder jag tog för ett tag sen men som jag aldrig la upp.


Tänkte visa blåmärkena jag fick av att köra go-cart också! Syns dock inte så bra på bilden. Är iaf helt blå på insidan av knät :(


4:an är i!

Kände att lite bild-update behövdes :)

Home again

2011-07-17
Nu är jag hemma igen (kom hem för en kvart sen kanske) men iaf! Filmen var faktiskt riktigt bra! Lite sorglig men fett värd att se. Och tack Erik för en kul kväll :)

Idag/ikväll är det söndag, mamma börar jobba imorgon. Kanske är dags att ta tag i mitt liv lite. Fast hur? Har trots allt sommarlov, i fem veckor till! Asnice.


Movie-night!

2011-07-17
Ikväll Ska jag faktiskt på bio med Erik. Vi ska se Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Tror den heter så? Iaf, det ska bli kul :)Såg ettan med min kusin för ett tag sen (som jag saknar satans mycket) så det ska bli kul att se tvåan med.

Just nu sitter jag och äter hallon, jordgubbar och blåbär. Måste säga att det är galet gott! Trots att hallonen inte smakade så mycket egentligen.
Om en vecka börjar jag jobba. Tänkte bara på det. Igen.


Jag just nu :)


hoppas på sol, as usual

2011-07-16
Varför är det inte soligt? Jag ska ju snart börja jobba. Får väl försöka inse att sommarlovet inte tar slut för det. Handlar endast om fyra timmar per dag. Löjligt egentligen.. Men, men, alltid något, både för mig och de jag jobbar hos. (Äldreboendet vid njudung, Bäckargården)

Om det inte börjar regna ska mamma och jag hoppa upp på våra cyklar och dra oss mot expert/Karlsson hållet. Mamma behövde någon batteriladdare om jag inte minns fel. Jag däremot har blivit lovad att få sällskap in på Erikshjälpen, hoppas bara de inte har sommarstängt som de flesta andra secondhand butiker i Vetlanda. Min vanliga otur isf..

För övrigt är jag jättehungrig (har inte ätit någon frukost än, trots att jag varit aken i två timmar ungefär) men jag vet inte vad jag ska äta. Har totalt tappat aptiten för allt. Vet inte varför, och måste säga att det faktiskt är ganska jobbigt.. :(


R-r-r-right now, känner mig ganska nyvaken faktiskt..

should I or shouldn´t I?

2011-07-15

Jagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvill

Har knarkat Veronica Maggios musik idag då det är i princip det enda jag har i min ipod just nu. Lyckades tömma den innan resan till öland idag. Typiskt mig..
Men det har räckt gott och väl. Har fastnat för många av hennes låtar. Känner igen mig i många och vill inte känna igen mig i andra.

Jag är glad, av en anledning som jag inte skriver här, nyfikna..? Nu har ni något att klura på en stund :)

Något jag har gjort idag som varit så sjukt kul är att åka gocart! Har aldrig gjort detta tidigare och det var absolut inte sista gången heller! Åh så kul, kom dóck aldrig upp i någon hög hastighet då banan var ganska liten, men så kul! Har dock en enormt blåmärke på insidan av knät då jag slog i varje gång jag svängde.. Men fett värt!

Har för övrigt satt i en fyra i mitt öra, inte helt, vill inte att det ska bli ömt, igen.




Jag just nu


ja nej kanske

2011-07-15
Jag kan inte sova och vet inte vad jag sa hitta på som kan få mig tillräckligt trött för att kunna sova. Jag tänker alldeles för mycket för mitt eget bästa. Jag måste sluta. Måste. Kan inte. Kommer inte lyckas. Nej.

Jag är feg. Fegare än vad jag borde vara, för mitt eget bästa. Försöker bli modig. Lyckas inte. Misslyckas. Nedtryckt. Självförtroendet är på botten. Återigen, feg.

Imorgon ska jag till öland. Ännu ett ställe att tänka på..

Jag tänkte på det, när människor jag känner, eller andra med, skriver på facebook om saker de stör sig på eller tycker illa om öppet utan att peka ut någon egentligen men ändå låter dom som vill, eller inte vill, känna sig träffade. Bör jag känna mig träffad? Eller borde jag tänka att om jag borde känna mig träffad hade jag vetat om det? Sånt kan hålla mig vaken om nätterna, dock inte det jag tänker på inatt, eller lite kanske. Hur vet jag att jag ska känna mig träffad? Eller borde jag inte bry mig?

Är jag för feg för att ta tag i det jag måste göra för att sluta plåga mig själv? Eller ska jag glömma att jag är feg för några minuter och göra det ändå. Då finns det ingen återvändo och har därmed inget fegt val att göra längre. Jag borde, jag vill, jag ska, fegheten tar över och jag sjunker sakta tillbaka igen.
Tar jag tillräckligt lång sats nästa gång kanske jag lyckas.

Ingen vet ifall det verkligen hänt

2011-07-14
Veronica Maggio – Välkommen in

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem
Imma på rutorna men ingen går hem
Flackande blickar upp och ner och igen, åh
Ingen vet ifall det verkligen hänt
Ingen vet ifall det verkligen hänt

Är hur sugen som helst på att skaffa min ett par mörkgröna Doc martens i läder. Ska jag? Ska jag? Jag vill. Jag kan. Om jag vill. Jag vill.


untz untz untz

2011-07-14
IT´S BEEN A LONG TIME SINCE I HAD SOME FUN LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA

Det regnar. Jag har tråkigt. Mamma bakar bullar. Så gulligt. Gissa vad jag gör när jag har tråkigt.. Hänger på Tradera och kollar in saker.. Vilket liv jag har. Fast man hittar väldigt mycket man vill ha. Vilket är kul, men dåligt för mitt köpbehov. Och mamam blir sur när jag bara snackar om saker jag vill köpa.

Senare tror jag att jag ska kolla på den riktiga versionen av "Stolthet och fördom" som är 5 timmar lång. Blir att ladda upp med bullar och popcorn inför det. Mysigt värre enligt mig. Ehe.

Har börjat oroa mig för att jag inte kommer ha något liv när skolan börjar. Kommer det blir så? Hoppas inte. Om det blir så, kan någon fånga mitt liv och ge tillbaka det till mig?

Nej

2011-07-11
Jag måste sovit väldigt konstigt senaste natten. Dels drömde jag en jätterolig dröm som jag glömt att berätta för den som jag drömde om.. Och sen när jag vaknade var jag helt öm i ena halvan av ansiktet, dvs min ena piercing i läppen och industrialen också, har fortfarande lite ont i läppen.. Fattar inte hur det kunnat bli så egentligen, jag menar.. Hur många nätter har jag inte sovit på den sidan sen jag tog den typ i sjuan någon gång..? Galet.

Idag har jag varit med Emmie och Nejra lite på dagen. Åt massor av glass och hade det allmänt trevligt. Sen hade jag dock lite ont i magen. När jag kom hem hann jag bara lyssna på en låt innan Sara ringde och sa att pappa och hon skulle hämta mig så vi skulle åka ut till torpet. Där åt vi körsbär, pratade, övingskörde (Sara), vi fikade även vid Vallsjön. Räkmackorna där är hur goda som helst! Prova! Kostar dock 60 kr!! Ehe, fett värt.

Någon gång i veckan ska jag förmodligen åka till Ullared med Nejra, om hon kan, Lotta och Sara, om hon ville hänga med. Hoppas på att hitta lite nödvändiga småsaker som är vänliga mot min plånbok. Vi få väl se med det.
Jag borde gå och lägga mig nu, men jag orkar inte.. WÄWÄ

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

2011-07-09
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder

Den svenska björnstammen – Guld

Am I a coward or do I just realize the truth?

Min dag har faktiskt varit ganska awesome. Jag och syrran drog ner till Östanå för att sola och bada vid tolv, halv ett ungefär. Underbart väder! Vi var där till fem någon gång tror jag. Hoppas jag fått lite mer färg nu då. När vi kom hem var vi pretty hungry och bestämde oss för att ringa Chili Thai och beställde lite god mat. Mätt som en flodhäst är jag nu.. Sen tänkte vi köpa glass också! Livet enligt mig c: Höhö.. Verkar som att det bara är jag som är "ledig" bland mina kompisar just nu. Emina är i Bosnien, Maria i Spanien, Emmie är någonstans med sin kusin, Nejra stack till Nyköping och jag? Jo jag är hemma! Hoppas på en tripp till öland eller något inom kort. Skulle varit gatt!

JAG VILL TILL EMMABODA!!!!!!!!! :(

Home again, not alone anymore

2011-07-08
Min syster är hemma och vi ska göra kaoz här hemma! Haha.. Nej men det är skönt att någon är här faktiskt, kändes lite tomt igår när jag fick gå och lägga mig utan att säga gonatt. Kan bara tänka mig hur det kommer bli när jag flyttar till Jkg. Skulle inte förvåna mig om jag ringer någon varje kväll bara för att säga gonatt :')

Det var kul hos mormor. Vi pratade jättemycket och åt god mat. Fick med mig en DVD och lite baguette hem, ehe. Fick berätta den läskiga historien om hur DVD:n dog och då kom mormor på att hon hade en i garderoben som jag fick ta med mig hem. Blir en trevlig surprise till mamma när hon kommer hem från Stockholm. Hon vet ju bara om att DVD:n gick sönder. :) Tror inte jag ska säga något, låta henne upptäcka att den finns själv. Hennes reaktion blir roligast så.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, men något blir det alltid!

PUSS

I can´t stop thinking about you
can someone help me get rid of the thought
which never will be true?




Jag just nu

R.I.P DVD:n

2011-07-08
Kvällen igår var iaf riktigt kul! Nejra och jag åt pizza och tittade på Inception, MEN, vi fick inte se slutet för mitt i filmen försvinner ljudet, sen försvinner bilden på tv:n. Sen gör vi hur dvd:n liksom, "suckar" typ, då börjar det ryka och vi får panik! Jag börjar dra ut alla sladdar, tar upp dvd:n och springer ut med den på balkongen. Det stank som jag vet inte vad! Sen tänkte vi att.. Vi måste ju få ut skivan för den var ny och vi ville inte att den skulle gå sönder. Problemet är ju att det inte går att öppna dvd:n om man inte sätter i sladden i ett vägguttag. Det var vad vi gjorde och då small det  till och vi bara hoppar bakåt och åter igen drar jag ur sladden i ren panik! Vi tog ut den på balkongen igen och försökte komma på ett sätt att få ut skivan. Då kom vi på att vi bryter upp skiten! Den funkade ju ändå inte? :) Det var vad vi gjorde, så efter en liten stund låg det små plastbitar runt oss och vi kunde få in fingrarna till skivan och få ut den! Problemet löst :D Nu återstår bara att köpa en ny dvd.. Typ :) höhö...

Om ungefär en timma ska jag åka till min älskade mormor och vara där en stund. Blir nog att äta lunch och hitta på något :) Det var jättelänge sen jag var där själv så det ska bli kul. Jag vet dock inte hur länge jag stannar där men det spelar inte så stor roll. Ikväll hoppas jag på att göra något med tjejerna om dom inte är upptagna? ;) Det återstår att se.

Idag verkar det vara ännu en sån där dag som är jättevarm men inte solig, är i och för sig ganska behagligt tycker jag. Inte så där varmt så man svettas ihjäl men ändå shorts-varmt :) Känner att jag skriver helt randomsaker om ingenting just nu...






Nyvaken och trött Linda..

Till Maria ♥

2011-07-08
Jag har saknat dig så galet mycket det här året då du inte varit här. Du kanske inte har märkt hur mycket eftersom jag är så dålig på att höra av mig men jag tänker på dig hela tiden. När jag fick veta att du skulle komma hem igen blev jag så glad att jag inte ens kan beskriva det med ord! När du sen tvekade om det var det rätta för dig att åka tillbaka hit var det plågande att inte veta hur det skulle bli. Men nu vet vi att du kommer och jag kan knappt vänta tills jag får krama dig så mycket för att ta igen det senaste året.  Du är en av mina bästa vänner och kommer föralltid vara det hur sällan vi än ses.
Vi kommer ha så kul när du kommer tillbaka! Kanske inte i skolan då jag inte kommer gå här med er med på helgerna! I tre underbara år får vi dig tillbaka och jag längtar till den dag då vi kan börja dom. Jag hoppas du förstår hur mycket jag saknar dig.

Jag älskar dig ♥



Det här är nog en a de sista bilderna vi tog tillsammans innan du åkte.

Jag just nu

2011-07-07
Nyvaken och ofräsch..








home alone?

2011-07-07
Ikväll kan det mycket väl bli så att jag är ensam hemma för min syster stack iväg till Habo för att träffa en kompis och min mamma sprang för några minuter iväg mot stationen för att hinna med ett tåg till Stockholm. Hoppas hon hinner! Vet dock inte vad jag ska göra idag eftersom jag vaknade för någon timma sen. Ska jag ut och springa? I brist på annat att göra... Eller så drar jag mig mot secondhand butiken och köper mig en frän väska. Det låter bättre tycker jag.

Har även halvt fått i en 3:a i mitt andra öra nu. (Jag har väldigt otöjbara öron har jag märkt) Så halva är i och örat är jätteömt. Visst är jag smart som börjar i rötmånadsperioden? I know. Längtar tills efter sommaren då jag flyttar till Jönköping, all by my self! Kind of.. Då ska jag även hitta fina piercingsmycken. Både till dom i läppen, naveln, industrialen och töjningarna, får komma på ett "tema" så alla matcharr varandra, hihi! Love it.
Ska bli så skönt att flytta dit. Visst, jag delar lägenhet med tre andra, men allt är HELT nybyggt. Inte ens 100% klart än, hade det varit det hade jag redan flyttat in. Men så skönt. Just det att jag bor mitt i stan, Scorett jämte mig, Monki typ utanför och Carlings några meter bort + många, många fler affärer i närheten! Blir ni avundsjuka? ;) Synd bara att jag kommer ha så lite pengar att jag typ inte kommer kunna köpa något, men titta kan man ju alltid.

PS. Mamma hann c:


svar på tal

2011-07-07
Jag tänkte skriva ett kort svar på en kommentar från en "anonym" person som undrade om mitt hår är självlockigt eller om jag gör lockarna med locktång.

Jag har självlockigt hår egentligen men lockar alltid med locktång ändå då jag tycker att det är finare. Jag har en sån där platttång som man kan locka med också, tycker det funkar hur bra som helst! Sliter dock väldigt mycket.. Men tack för din kommentar, alltid kul att läsa snälla kommentarer! :D

me and my sister

2011-07-06













Ja, vi är söta.

Run Forest, Run!

2011-07-06
Snart ska mami och jag springa en runda, igen. I måndags var vi också ute ich sprang, kände dock att det var dags att börja träna, som jag ofta tänker nu för tiden. Först springa, sen lite styrkesträning eller yoga, har inte bestämt mig än. Kvällen igår med nejra var jättemysig, kommer kanske, någon gång, upp en videoblogg som jag gjorde där och blev riktgt nöjd med..ehe.

Har inte kunnat bestämma mig vad för möbler jag ska inskafffa till mitt nya hem än, trots att det är det enda som finns i min hjärna. Jobbigt sånt där. Svart? Brunt? Svart/brunt? usch.. Helst svartbruna möbler tror jag, vill inte blanda. Känner att detta var sååå intressant för dig att läsa. Eller hur?

Nu ska vi dra ut i skogen och springa eller något. Bajs, Bajs.


Hittade dessa ben på gästkontot i min systers dator. Vem tillhör de? Jo, mig!


Hittade även dettta coola öra, också tillhör detta mig. EHEH

wäwäwäwäwäwäwäwäwäwä

2011-07-05
Jag är så söt när jag har tråkigt och tar bilder på cameroid.com.


 


KOLLA ARMARNA! HAHAH!






Hippo!




it´s sad but it´s true how society says her life is already over

2011-07-05
Lily Allen – 22

Love it!

Idag har jag faktiskt varit med Nejra och vi har sprungit runt i massa affärer hit och dit, bland annat en second hand butik. Åh vad  jag hittade fräna saker. Speciellt en väska, eller många väskor! Stora resväskor i skinn och dom var så snygga! Kärlek vid första ögonkastet :D Jag hittade även två svarta möbler som jag nästan överväger att köpa, helt okej.. och kostade typ bara 100 kr! Lite skillnad från 1000kr som de nya kostar :)
Ikväll ska jag även hjälpa Nejra att färga hennes hår till en annan nyans av brun, så ska vi titta ¨på en film, antagligen "40 year old virgin" som går på 6:an ikväll kolockan nio!


Bilden tog jag från fb, evelina som lagt upp den tror jag. Från avslutningen. :)

hittade lite gulliga bilder på datorn

2011-07-04













Varken vill eller orkar blogga

2011-07-04
Som ni märker är inte bloggen det första jag prioriterar just nu och det är många som börjar undra varför jag inte bloggar längre, har massor annat att tänka på som körskolan, gymnasiet, hur jag ska inreda rummet jag skaffat i jkg och mycket mer. Tänkte springa runt i lite second hand-butiker imorgon och se om jag hittar några fräna gamla möbler jag kan köpa :) Vill inte ta med mig de fula och tråkiga jag har för nu ska jag faktiskt inreda mitt nya hem och vill göra det så som JAG vill att det ska se ut. Är på god väg. Jag får inte flytta in förän i slutet av juli så det är inte precis bråttom. Åh vad lycklig jag är! Kommer nog känna mig riktigt hemma där, gör redan det när jag går på gatorna i staden. Åh så underbart.

Tänkte att jag skulle lägga upp bilder från olika tidpunkter på bloggen, hur jag förändrats och annat.
























Drömmen om snakebites blev starkare


Och medusa.. Som jag nog fortfarande vill ha.






Snakebites gjordes.










Töjningar, smycken och kläder blev mitt liv för ett tag.









































































Enjoy