gaaah!!

2011-08-31
INTE HELT OKEJ ATT JAG FORTFARANDE SITTER VID DATORN!!!!!!!!! SJÄLVKONTROLL LINDA! SJÄLVKONTROLL!!!!!!!!!

Stressad= mitt nuvarande liv

2011-08-31
Gah! Jag är stressad hela tiden! Men det hör väl till när man går i skolan antar jag. Om två dagar fåt vi våra datorer, happyface! Imorgon ska jag till den kliniska bettfysiologiavdelningen på vårdcentraken. Gissa varför? Haha, nej men jag ska dit pga min käke. Har ju en del problem med den så måste gå ifrån lektionerna 11:40. Gillar inte att jag måste gå på skoltid..! Har iaf ätit mat idag och inte bara yoghurt eller mackor! Så mamma, om du läser det här kan jag säga att jag ätit gulaschsoppa med crème fresh i. Jättegott :)
Nu måste jag iaf ta tag i plugget. (JAG VILL INTEEEEEEEEEEE) Ska lära mig être och avoir i franskan i typ alla tema-former och sen måste jag påbörja ett skriftligt arbete. Och gah! Kom på att jag ska ha en oral presentation om my favourite place! Hm.. Vet inte hur jag ska börja med det. Kan även säga att mitt resultat på franskadiagnosen var 8/57. Rkitigt nöjd! NAT!! Vill nästan byta till kinesiska..
Hjälpte även julia att tona sitt hår idag, men det blev inte riktigt som det skulle.. Bättre lycka nästa gång! På tal om det måste jag också tona mitt snart igen.. Usch, en gång i månaden. Men visst, jag ska vara glad att håret växer iaf!
Känner att jag skriver väldigt mycket, lite för att försöka skjuta fram pluggandet men jag kan ju inte skriva i evigheter, wä..


Och den här underbara senapsgula halsduken på Gina Tricot! Hittat en till som jag ska köpa :D


Bilden är inte så bra men det här är mina högmidjade Cheap monday-jeans från Bobbys! Det syns inte att de är höga på bilden, får fixa en bättre snart!


Choklad är min bästa vän ♥

Har inte varit hemma!

2011-08-30
Har knappt varit här där jag bor idag. Först skolan 8:00-15:50 och sen har jag varit med Julia hela eftermiddagen. Har handlat mat också. Duktig jag är :) Men nu ska jag snart sova. Så sjukt trött!
GONATT!

Bilder från HP- dagen

2011-08-29
Försökte se ledsen eller sur ut, vet inte om jag lyckades särskilt bra..












Hahah, dör lite varje gång jag ser den här bilden!!
¨








in kommer ting, in kommer ting, in kommer ting kallad kapten

2011-08-29
Det verkar som att jag har vunnit en "Dagens blogg- tävling" eller liknande för min statistik visade att jag hade många fler besökare än vad jag brukar igår. Härligt! Alltid kul när statistiken ökar. Förövrigt tycker jag att jag har sådär "lagom" mycket besökare, om man nu kan ha det. Jag menar, jag bloggar mest för att skriva av mig egentligen. För min egen skull alltså. Och för att de som vill av mina vänner och släkt ska kunna hålla lite koll på mig.
Just nu sitter jag och lyssnar på Kapten röd och tänkte snart dra mig ner till stan, eller ja, gå ner för några trappor så är jag i stan eftersom jag bor mitt i, haha! Satan vad härligt! Hittade ett par sjukt snygga högmidjade jeans på Bobbys idag på världens längsta håltimma! Vill även köpa två jeans på JC, (crocker in my ♥!). De har två för 599kr och dessutom har jag 20% på ett par jeans men det gäller ju bara om jag köper ett par. MEN, jag kan ju inte lägga 1000kr på jeans bara sådär?! Blir att köpa ett par nu (eftersom jag verkligen, verkligen behöver ett par!) och kanske köpa ett par nästa månad också? Beror på hur jag har det ekonomiskt. Lite jobbigt nu i efterhand att jag klippte av typ alla mina jeans till shorts i somras. Smart Linda, smart.. Hörde förresten att Kenza var på A6 idag. Jag orkade inte gå dit men det hade varit lite smått kul att de henne live, om hon är så perfekt som man tror. Kan tänka mig att hon är det.
Btw, jag har bara några få bilder från idag, då vi klädde ut oss, men jag ska lägga upp dem! Varnar för dålig kvalité.
Puss på er!
Jag just nu!

It is always hard to leave, but you will get over it

2011-08-28
Snart, om två timmar, sitter jag på tåget till Jönköping igen. Förkyld och trött återvänder jag till skolan. Kul och dystert samtidigt. Jag skulle gärna sova i ett dygn eller två först men men, jag kan sova om en vecka! Ehe..
Det blir inte så att jag träffar tjejerna den här helgen men nästa, då jävlar! Haha, insparken på hotellet? Yes yes! Pretty awesome. Ser dock fram emot IB-festen mer men det kommer bli awesome det här med! Nu ska jag fortsätta leta lite Moaning Myrtle- kläder tills imorgon. Har hittat en stor skjorta och en slips hos morfar. Behöver fortfarande en svart kofta jueee

I fought against my tears, once more

2011-08-28
Syster har nu åkt, lämnat mig, oss, kvar. Jag kommer sakna henne. Kände hur tårarna brände bakom ögonlocken när vi sa hejdå men jag ville inte börja gråta så kämpade emot. Hon kommer bara vara borta i tre månader, det är väl inte så lång tid? Jo, det är det. Sara, jag saknar dig redan.

Jag är förkyld!

2011-08-27
Återigen har jag blivit förkyld.. Detta är inget ovanligt men lika jobbigt varje gång. Nu blir jag tjatad på att blogga också :( oh, tyck synd om mig. Haha, skämt åsido. Nej men förkyld är jag och det är jobbigt. Har sköljt näsan med saltvatten och hoppas på att det släpper lite. Feber har jag inte iaf :) Imorgon måste jag leta fram lite kläder som ska likna en skoluniform. Ska klä ut mig till Moaning Myrtle på måndag då vi har harry potter tema. Ska bli awesome!

@ Vetlanda

2011-08-26
Jag är nu hemma i Vetlanda igen. Känns skönt att kunna prata med mamma och syster igen, har faktiskt saknat dem lite fastän jag bara varit hemifrån i en vecka. Däremot har veckan i Jönköping varit hur jävla awesome som helst! Har träffat så många härliga människor och de flesta lärarna verkar asbra! I'm Happy.
Imorgon blir det att åka upp till Jönköping igen på en diplommiddag tror jag. Sara, som gått IB på Per Brahe ska få sitt diplom för att ha klarat linjen. Fett nice. Ska blir kul. Kul att lärarna kommer få se att vi är syskon, ehe. Alla har ju inte listat ut det än. :) Ska nog ha på mig min avslutningsklänning.
Förresten får jag nog med mig mammas dator till Jönköping på måndag, då slipper jag känna mig så ensam. På fredag får jag min egna från skolan. *Happyface*

Dr Martens

2011-08-26
Mina oxblodsröda 10-håls Dr Martens med stålhätta, som förövrigt inte kan köpas i butik längre har jag hört, är fortfarande inte sålda. De är i storlek tre, så om du har små fötter och vill ha ett par kängor får du jättegärna höra av dig till mig. De kostar 700kr och jag vill bli av med dom så snabbt som möjligt eftersom jag vill skaffa ett par i en större storlek och behöver pengarna till det.
KRAM

@ Julias place

2011-08-23
Just nu sitter jag hemma hos Julia i Jönköping. Jag har inge dator där jag or så passar på nu när jag är här! De två första dagarna på PreIBa har varit hur awesome som hest! Bland annat har vi gjort en "IB-flagga" som var 21 ihopsydda lakan. Fatta vad stort! :D Idag hoppade vi även från Munksjöbron, fränt. Fick gå blöta genom stan utan skor. Jag är så sjkt jävla glad att jag inte går i Vetlanda. Detta är nog något av det bästa jag gjort i hela mitt liv. I och för sig har inte skolan riktigt börjat än så jag får väl e hur jag pallar det. ME FAN VAD NICE DET ÄR!'

Det känns lite konstigt att bo själv men ändå skönt på något sätt. Måste handla idag. Jobbigt.. Lite update ifrån mig. Kommer inte bli mycket bloggande pga att jag inte har någon dator.

PUSS

@ mitt rum i Jönköping

2011-08-21
Sitter just nu jämte min syster i mitt rum i Jönköping och är allmänt supernervös inför imorgon! Som tur är ska jag och Julia träffas en stund innan vi börjar. känns bra att slippa irra omkring själv i den stora skolan och inte ha en aning om vart jag ska. Gaah! Kommer inte kunna sova någonting inatt! Nu måste jag käka godis för att lugna ner mig känner jag!

ciao

2011-08-21
Tar nu mitt pick och pack och drar mig till Jönköping för att stanna där ett tag! Känns bra men nervöst.

Bilder från ikväll

2011-08-20
En bild på min farmor när hon var ung.

Kvällen outfit

2011-08-20
Nu ska jag sova, gonatt! PUSS

Kräftor det är vi allihopa

2011-08-20
Har kommit hem från kräftskivan och det var riktigt trevligt. Kusin Sanna och faster Gertie var riktigt kul att träffa igen! Jag håller just nu på att ladda upp lite bilder på facebook och ska lägga upp en del här med tänkte jag. Just nu är jag väldigt mätt av all god mat, kräftor och cheesecake som jag bara inte kunde sluta äta av! Galet så god!

I'm on my way to a better place

2011-08-20
Musik. Musik. Musiiiiiiik. Ligger och lyssnar på just, musik, i mammas säng. PJ Harvey. Awesome enligt mig. Vet inte vad jag ska hitta på. Är inte så sugen på kräftskiva längre men wäwä, åker dit ändå. Läntar tills jag fått alla möbler till mitt rum och packat upp. Kommer sätta mig på min stora mjuka, otroligt snygga matta och kolla på hur det blev. Har dock inga inredningsprylar än. Men det kommer så småning om. Skrev jag detta innan? Ja ni märker ju vad jag tänker på hela tiden iaf...
Tänkte slänga in dagens outfit och facelook. Det var ett tag sen sist!
Linne- En gammal tröja jag klippte av ärmarna på och gjorde fransar, riktigt nöjd!
Jeans- Crocker från JC

Förövigt är jag osminkad och kommer nog förbli det idag.

Who says I can´t be free?

2011-08-20
Nu sitter jag och äter frukost. Rostat bröd med kräftstjärtar och en hallonsmoothie till, riktigt gott! Senare idag blir det ännu mer kräftor då jag och min syster ska åka till sommarstugan när hon slutat jobba på kräftskiva med far, Lotta, faster och kusin :) Kommer inte ens ihåg sist jag åt kräftor, kanske var förra året.. Who knows?
Anyway, idag ska jag packa och tömma möbler. Möbler jag ska ta med mig till Jönköping. Vill inte ha de här! :( Har dock inte hittat några andra jag vill ha än så får väl nöja mig med det så länge.
Nu ska jag dampa loss till elektromusik och sen börja packa :)

Klart!

2011-08-20
Nu är jag faktiskt helt klar med blogg-reoveringen tror jag! Som ni ser gillar jag orange, haha! Men vad tycker ni? Bättre eller sämre än innan? Något som ser konstigt ut som jag borde ändra?
Vet om att det ser olika ut i olika webbläsare. Själv använder jag google chrome så det kan mycket väl se konstigt ut i andra webbläsare.
Klockan är nu tjugo i två och jag är sjukt jävla trött, ändå kan jag inte sova..! Får lite damp på det. Hur ska jag orka gå upp vid sju sen när skolan börjar om jag inte kan sova? Galet..
Ikväll blev det förresten att jag stannade hemma, tänkte ju vara med tjejerna sista kvällen jag kan innan jag flyttar men jag fick visst inte plats så jag fick stanna hemma. Lite trist sådär, men men. Får träffa dom om ett par veckor istället igen! Jag antar att jag borde försöka sova igen. Så gonatt och puss på er!

Orkar inte..

2011-08-19
Jag orkar inte fixa med bloggen.. Allt blir bara fel ändå. Kan någon hjälpa mig?! Funderar nästan på att ta en av de färdiga mallarna. wä.

Blogg-renovering

2011-08-19
Jag ska göra om bloggen lite idag tänkte jag. Har liksom inget annat för mig så tycker att det var dags att uppdatera den lite. Har en väldigt enkel header så förhoppningsvis kan jag göt´ra en snyggare efter att ha tagit lite fina höstbilder när löven börjar ändra färg. Hopefully. Eller... Kommer jag ens hinna det när jag ska gå IB? Gah! Fick just en konstig känsla i magen :(
Men iaf! Bloggen kan stundtals se lite konstig ut, men oroa er inte! Jag kommer försöka lösa det!

You and me, you and I, us two, we

2011-08-19
Känner inte för någonting idag. Bara att ligga under en filt men en kopp varm choklad och titta på film. Ska kanske göra det senare om jag inte har något bättre för mig. Senare ikväll ska jag nog vara med Nejra, Emina och Maria. Hoppas Emmie kan vara med också! Samlade en sista gång innan skolan börjar :)
Var nere på stan med syster innan och kollade in lite snygga höstkläder, blev så sugen på att köpa både vantar, halsdukar, mössor och koftor!  Har dock inga pengar just nu så får ta lite av min lön till det. Jag menar, jag måste väl också få unna mig lite kläder? Ja, det tycker jag!
Kanske ska fixa lite med bloggen idag? Får se. Kanske ska försöka fixa en ny header. Enkel i så fall. We´ll see.

Vissa band kallas för blodsband, oavsett vad jag har gjort har ni alltid stått med öppen famn

2011-08-18
Dessa dagar i Jönköping med Emmie har varit awesome! I och för sig finns det inte så mycket att göra i mitt rum eller där jag bor då jag varken har tv, dvd, dator eller någonting! Har bara en säng i möbelväg en så länge. Börjar få lite småpanik över hur jag ska göra. Får väl ta gamla möbler jag har hemma och byta under under tiden då jag bor där när jag heter möbler på second hand så småning om. Det kommer ju in nytt hela tiden så det löser sig nog.  Ska nog åka upp med pappa på söndag i vilket all och ta med mig lite.
På lördag blir det kräftskiva. Så gott! Btw, idag hörde en tjej av sig om mina Dr martens så vi ska träffas på måndag så hon kan prova dem, får se om jag får dem sålda! Hope so!
Ikväll ska jag gå och lägga mig hyffsat tidigt tänkte jag, har kanske inte sovit underbart bra jämte Emmie som pratar ganska mycket i sömnen och sparkas när hon känner för det. Ändå mysigt. :)

Bildbomb ehehehehe

2011-08-16

Nya favvotröjan på mig! Kan ta kort på den någon annan gång. Nu ska jag börja packa inför att åka till Jkg :D

Blir galen...

2011-08-16
Hur ändrar man bredd på menyn?? Som ni ser så går texten väldigt långt ut. Så var det inte innan.. :(

Det här med koder..

2011-08-16
Försökte fixa lite smått med min blogg i kodmallen, det har gått bra innan och jag har blivit nöjd även om det är riktigt jobbigt för mig som är ganska okunnig! Men nu.. Nu har jag kommit till den punkten att det blir helt cp och jag hittar inget som kan vara felet och jag hittar ingenstans där det står om det här problemet. Men det är så här att jag skulle ändra texten som står när man ska kommentera, Namn, e-postadress osv. Men då blev det så att det vita försvinner när man ska in och kommentera och den här "tegelväggen" som jag har som bakgrundsbild syns istället och det ser helt kaos ut! Jag fattar ingenting! Hjälp :(

svar på tal

2011-08-15
Anledningen till att jag inte "bara skickar tillbaka dem" är för att jag köpte dom i andra hand av en annan som köpte skorna i fel storlek i butik. Hon hade tänkt att behålla dem men tiden gick och till slut gick de inte att lämna tillbaka. Då köpte jag skorna av henne. I och med att hon betalade frakten och så känns det bara elakt att säga att jag inte vill ha dem och skicka tillbaka. Hon har lagt ner både tid och pengar på att skicka dom till mig så det känns bättre om jag säljer vidare dem istället. De är fortfarande helt oanvända så bara för att jag köpte dom i andra hand och sedan säljer dom betyder inte det att kvalitén eller deras skick blir sämre. :)

Tack för din fråga! Bara kul att svara på det :)

på tåget

2011-08-15
Sitter just nu på tåget mot Nässjö och lyssnar på Kapten röd, mums! Väskan jag hade med mig var inte den lättaste kan jag säga! Har ganska ont i axeln nu, men men, I better get used to it! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt antingen blir det att vara med mina söta vänner, annars är jag med min mamma och syster. Hade egentligen tänkt att jag skulle köpt en hårfärg idag, tänkte inte på att jag kunde göra det när jag gick på stan i Jönköping. Men jag får springa till H&M så hinner jag nog köpa den så blir det färgat ikväll, awesome! Är ju i Vetlanda 17:51 så det löser sig :) 

Någonting har känts konstigt idag. Jag har varit lite yr hela dagen och när jag blundar känns det precis som när man går och lägger sig efter att ha varit ute och festat. Allting snurrar runt. Ganska jobbigt faktiskt.. Har dock inte ätit så mycket idag, men det började redan när jag vaknade så jag vet inte vad det är. Förresten somnade jag hos tanläkaren för först fick jag gå in i rummet så kollade vi skenan om det funkade, vilket det inte gjorde så då fick jag gå och sätta mig i väntrummet i en timme medan de gjprde en ny, mjukare, skena. På den timmen somnade jag. Måste ha suttit väldigt konstigt för satan vad ont jag hade sen när jag vaknade! Men men, nu ska jag svara på ite kommentarer. 
PUSS

Åker snart mot Vetlanda

2011-08-15
Klockan 16:29 åker jag tillbaka till Vetlanda. Åker dock tillbaka till Jönköping imorgon kväll och då har jag Emmie med mig! Har inte kunnat blogga då det kom massor av byggarbetare klockan sju på morgonen idag och stängde av elen, och min dator som hade döt.. Men men, nu är den igång igen iaf! Har även fått reda på att jag kommer få en egen dator av skolan, härligt!

Nu ska jag bara packa ihop en väska med lite saker så ska jag snart dra mig mot stationen så jag kommer med tåget! I och med att byggarbetarna kom så tidigt orkade jag inte med att höra deras bankande så mycket utan tog mig ut på stan klockan tio ungefär och strosade omkring i massor av affärer. Hittade en underbar roströd tröja på carling och en par cheap monday jeans på Bobbys i storlek 23/32!! Wtf säger jag bara, men dom passar perfekt! Skönt att äntligen få köpa lite kläder, har inte gjort det på hela sommaren! Kommer jag klara av att bo här mitt i stan eller kommer mina pengar vara slut hela tiden? Farligt det här.
Nej nu måste jag röra på mig!

it feels like butterflies in my stomach

2011-08-14
Känner faktiskt att jag fått lite gjort idag. Har packat ännu mer så har det mesta nerpackat som jag ska ta med mig till Jönköping, jag har vaxat benen (satan i helvete vad ont det gör!) och jag har duschat. Nu sitter jag med blött hår, har precis ätit och ska snart börja fixa mig, allstå torka håret och klä på mig. Vid fyra-tiden åker mamma och jag upp till Jönköping, bär upp alla mina saker till mitt rum och sen ska vi nog gå runt lite i området så jag hittar någorlunda bra sen, mitt lokalsinne är inte det bästa men det ska säkert gå det också! Sen på kvällen åker mamma hem och jag stannar där. Min första natt, ensam, i mitt nya hem. Är lite pirrigt faktiskt!

älskling

2011-08-13
Nejra älskling. Jag älskar dig också! 

Det står "Jag älskar Linda" på min hand och det skrev Nejra igår då vi träffades en stund innan vi träffade dom andra. Kommer sakna att bara smsa till dig och fråga om jag kan komma när jag vill, puss!

Jag undrar: Går jag ensam här eller visar du min vägen från en parallell värld?

2011-08-13
Mitt favoritnagellack! Haft det ganska länge men har nog aldrig lagt upp någon bild på det tror jag inte. Är iaf en jätteliten flaska så det är snart slut. Kostade 10kr på H&M!


Såhär ser Dr Martens- kängorna ut som jag köpte. Har lagt ut en annons på blocket då dom var för små ifall någon vill köpa dom är det bara att ringa ;) kostar 700kr.

Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

2011-08-13
Vaknade för ett tag sen med tankarna på att jag skulle åka till Jönköping. Efter ett snack med mamma kom vi fram till att det var onödiga pengar dp jag inte har något kort att åka på än. På måndag kan jag skaffa ett fritidskort att åka på. Blev dock lite sur då jag VILL DIT!!

Sitter iaf och lyssnar på apten röd. Wonderful. Senare ska jag ner på stan och köper en röd hårfärg. Dags att håret blir rött igen känner jag, har dessutom redan fått en utväxt. Så jävla onödiga pengar de där på massa hårfärg men w.e, jag vill ha det. Får se om någon hänger med mig.

Igår hade jag jättekul btw, Maria, Nejra och jag träffade Sebbe och Douglas. Roliga grabbar ;) Träffar er gärna igen snart!

shut your mouth boy, when will you learn?

2011-08-12
Idag har jag jobbat sista dagen och det känns riktigt skönt! Känner mig fri på något sätt. Snart droppar det in 2000kr på mitt konto, lite men alltid något!
Nejra har nu kommit till mig och vi sitter och snackar om ingenting. Senare ska vi träffa Sebbe, Douglas och Maria, kanske Adis också. Kommer bli kul! :) Imorgon drar jag till Jönköping så kommer förmodligen bli dålig uppdatering från min sida.

Ciao, puss




I want it, that thing you se over there, so bad

2011-08-10







Är ganska avundsjuk på Julia som skaffat en sådan där.

Källa: we♥it

Shame on me, I guess

2011-08-10

Känns som att det var jättelänge sen jag bloggade, eller ens var inne på blogg.se och kollade på kommentarer och så vilket även betyder att jag hade en del kommentarer att svara på. Men det är bara kul! Jag tror inte att jag har gjort något speciellt egentligen sen jag bloggade sist. Har varit hos mormor och pratat en hel del, igår. Var och hämtade mina Dr Martens men blev lite besviken då dom var lite för små. Får se hur jag ska göra med dom. Kanske ska jag sälja dom vidare? Om du, eller någon du känner vill ha ett par vinröda Dr Martens i storlek 3 (35-36) 10-håls med stålhätta. Kommentera isf!

Fick just en dålig nyhet, mamma fick inte jobbet i Halmstad. Fuck.. Kändes verkligen som att det var hennes tur nu.
Det förstörde min dag lite.


Jag just nu


Harry Potter in my heart!

2011-08-07
Nu ska jag läsa i min älsakde Harry Potter-bok i brist på annat.

Tycker förövrigt att min blogg är tråkig så inom kort ska det ske en förändring! Både i utseende och vad jag skriver om alltså..

puff puff puff så är jag uppe bland molnen

2011-08-06





Jag just nu.. Lite smått uttråkad men måste fortsätta packa, städa och sånt där..

my feet hurts, and it´s awesome

2011-08-06
Har fortfarande lite ont i fötterna sen igår. Blev roligast på slutet, som det brukar vara. Det är därför man inte vill åka hem! Kul var det iaf!
Ikväll kan det bli att vara hemma hos Emmie då hon kanske är ensam hemma. Annars får jag hitta på något här då jag OCKSÅ är ensam hemma ikväll. Mamma är hos en kompis. Ska nog baka en kladdkaka snart, är så sugen på det!

Galet vad jag sov gott inatt men ett litet pip i öronen från musiken som spelades. Älskar!

Tänk.. Om en vecka flyttar jag. SATAN VAD SKÖNT! Ska städa mitt rum idag och tvätta allt som jag ska ta med mig och packa ner mina saker i lådor och väskor och så, så det bara är att lägga det i bilen och flytta upp det på fredag eller lördag nästa helg. Har ju inga möbler än men det löser sig sista veckan på lovet eller när skolan har börjat. Det beror på vad jag hittar i second hand- butikerna i Jönköping.

Btw så håller min töjning på att läka med! Fick ju göra så att det började blöda för att få in smycket, härligt nu i rötmånaden! Blev lite nervös när mamma började prata om blodförgiftning.. Men som sagt, det håller på att läka, visst blöder det fortfarande lite.

Nu ska jag baka kladdkaka. MUMS! :3






Ganska nyvaken faktiskt..

RIX FM

2011-08-05
Vid fyra någgon gång åker jag och mina kompisar till Rix Fm i Växjö. Som vanligt kan vi aldrig bestämma oss, vi skulle egentligen åkt vid ett, sen hann vi inte och då sa vi två men så tog det tre timmar med det tåget och till slut sa vi fyra. Då går det en buss som tar en timma. Vi åker hem vid tolvtiden så vi har tid. Men ändå! Så jäkla jobbigt..

Jag ska iaf snart gå till Nejra för vi är klara och sådär. DET BLIR KUL IKVÄLL FÖR FAAAAAAN!!!!






upp upp och ivääääääg!

2011-08-04
Snart ska jag träffa Nejra och Maria som ville hänga med mig till Erikshjäplen idag. Har tänkt att åka dit så länge och bestämde mig för att jag skulle åka idag, var beredd på att åka själv men då ville dessa sötingar hänga med mig! Awesome. Det ska bli kul att se vad som finns iaf då jag aldrig varit där innan. Ska även ner till bibblan och låna andra boken i Harry Potter- serien på engelska. Jag går verkligen in för det när jag läser såna serier, var helt förtvivlad när boken tog slut! Aja, vi hörs snart igen I hope.

PUSS







En fråga till er. Vad tycker ni om det oranga läppstiftet? Passar jag i det? 
Jag har ju försökt få tag i ett sånt i den nyansen jag ville ha jättelänge och hittade det äntligen igår, på Make up store om det är fler som vill ha ett! :)

sorry dudes

2011-08-03
Det har varit jättedålig uppdatering från min sida nu, men idag har jag varit i Jönköping och undersökt käken. Det var precis som de anade, att "plattan" i käkleden har flyttat på sig. Jag ska dit den 15 augusti igen och så ska vi försöka flytta käken till rätta igen och om det inte går ska jag få övingar för att töja ledbanden så jag kan öppna munnen som det är nu eller så. Men vi får se hur det blir!

Nu hann jag gå A6 lite och gick äntligen in på Make up store. Nu har jag köpt det jag letat efter så länge! Haha ni får se vad på en bild någon gång. Använde det idag och älskar det! Har dessutom provat ett par Dr Martens i den storleken jag köpt och de passa PERFEKT! Awesome c:

Men nu ska jag snart sova för jag ska jobba imorgon igen..

Good night my lovers

2011-08-01
Nu ska jag sova, vi hörs imorgon igen. Puss på er!

2011-08-01
   

   

Källa: We♥it


Handsome guy, I am almost drooling

2011-08-01
Rawr säger jag bara! Jag och Nejra skypade med en kille idag, i brist på annat att göra, som heter Jonas. Han sjöng och spelade gitarr och var så satans snygg! Jävlar säger jag bara. Kommer dock inte ihåg vart han bodde men långt bort var det iaf.

Btw så bakade jag kladdkaka innan och satan vad gott! Den är nästan slut! Dock inte bara jag som ätit av den, höhö. Vad ska jag göra nu? Läsa vidare i Harry Potter- boken? Maybe. Senare kanske, har snart läst ut den! Kommer inte hinna läsa alla men en till kanske innan skolan börjar :)

Har satt i 5:an nu också, kommer säkert tappa den inatt för den sitter knappt i alltså. Men men, bara att försöka igen isf! Även fast jag trycker så det dunkar i hela örat kommer den inte längre in i alla fall. Jävla öra.. Wäwä.






Fula gula bilder :)

GODNATT

Quick update

2011-08-01
Idag har jag jobbat, jobbade till och med över en halvtimma så får jag gå tidigare imorgon. Awesome!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra och har inte bestämt mig för vad jag ska göra ikvällheller, om jag ska med Maria och Emina till Teo för att titta på film eller om jag ska vara hemma, mamma kommer hem ikväll från att ha varit på jobbintervju i Halmstad. Hoppas hon får jobbet! Hade varit så jävla fränt. Men men, får se hur intervjun gick sen när hon kommer hem. Eller om jag hittar på något annat ikväll.

Funderar på om jag ska ta mig ut och försöka sola lite, men känns inte som att det är tillräckligt varmt för det. Knappt någon sol idag. Ska förresten tvinga mitt öra att töjas lite till. Så jäkla svårt att få i töjningssmycken. Galet så otöjbara öron jag har.. Men men, vill inte få någon inflamation mitt i rötmånaden.

Snart kommer mina Dr Martens!