new in

2012-02-28
Ansiktsrengöringsmedel.

Puder och foundation.

Paus!

2012-02-27
Nu tar jag en paus från mitt pluggande, har pluggat helt koncentrerat i två timmar på fuckin' historia. Har i alla fall gjort de 6 frågor jag skulle göra. Och ja, det tog två timmar, fatta hur jobbiga frågor?! Hade bestämt mig för att det var den historian jag skulle göra idag, de andra 6 frågorna gör jag imorgon. Nu som sagt har jag paus, tror jag ska städa mitt rum i en kvart or so. Sedan blir det engelska-plugg!

Plugg!

2012-02-27
Nu plugg! Kom igång väldigt sent. Har dock lovat mig att göra klart hälften av alla frågor jag har kvar på historian, alltså typ 6 frågot och sedan engelskan.

hemlängtan

2012-02-27
Skulle åkt tillbaka till Jönköping men ångrade mig i sista stund och stannade en kväll till hemma hos mamma. Känslan att åka ifrån någon mot sin vilja kan vara den jobbigaste känslan. Istället åkte jag kvart över åtta idag, kunde dock inte sova på nästan hela natten trots att jag hela tiden tyckte sängen var så skön somnade jag aldrig. Nu är jag i mitt rum i Jönköping och lyssnar på Maskinen. Peppar sommarens festivaler 24/7. Går inte en sekund utan att jag längtar. I eftermiddag ska jag plugga aset av mig, bara så ni vet.

Hon som inte vet vad hon egentligen vill

2012-02-26

Söndag 26/2

2012-02-26
Mamma fixar mat och jag bloggar. Bra uppdelning på arbetet känner jag där. Vi ska i alla fall äta vitlöksstekta räkor och rostat bröd att doppa i stekpannan. Hur gott liksom?! Var så sjukligt länge sen jag åt det sist. Idag är det söndag och imorgon börjar skolan igen. Känner både ångest och pepp. Jag är peppad på samhällsarbetet och psykologiarbetet men väldigt opeppad och ångestfylld av historian. Känner bara att jag hoppas på en E. Hur kan jag nöja mig med E? Jo för att jag är så totalt ointresserad och hatfylld på det ämnet som det går. That's it.

Drömmar om drömmar.

2012-02-25
Vaknade vid nio-tiden, går upp vid tolv. Två anledningar till att jag gillar att ligga kvar i sängen sådär halvvaken är 1. Det är för jävla skönt. 2. Jag drömmer så konstiga drömmar. Jag kan försöka förklara nattens/morgonens dröm lite kortfattat. 
Först drömde jag att jag blev tillsammans med en kille som var lång, snygg och allt det där. Han hade tatueringar på vänster bröst och höger arm. Hot hot hot! Iaf, vi var tillsammans och blabla. Tror han var med mig på emmabodafestivalen för vi sov i ett tält och när annars skulle jag göra det? Jag tror jag vaknade ur drömmer sen.
När jag "morgondrömde" sen var jag på Johans friskis & svettis-pass i Jönköping med Rebecca i min klass. Helt plötsligt ser jag att Johan är ju min pojkvän! Varför jag inte går fram och pratar med honom har jag ingen aning om, kanske var detta innan vi blev tillsammans? Jag tyckte nämligen det var väldigt pinsamt. Tillbaka till passet. Hans pass är känt för att vara väldigt bra och jobbigt men när han körde igång var det bara massa danssteg hit och dit jag inte fattade. Han hällde någon olja på golvet så man skulle lägga sig på mage, upp och göra en övning och sen ner på mage igen, med oljan på golvet var det näst intill omöjligt.. Helt plötsligt delades salen upp i två delar. Två lag. Vi fick skyddsvästar osv, pilbåde och svärd. Salen var tänkt av kramsnö. Riktig snö alltså. Nu var det krig. I början kastade alla bara snöbollar på varandra, ingen såg vilka som tillhörde samma lag. Jag kom på att jag nog var på fel sida och började springa mot andra sidan. Helt plötsligt blev det serious business och folk började dra sina svärd och använde dem. Folk dog. Jag vaknade när jag själv låg under ett svärd mot min hals.
Detta var bara för weird.

pinsamt.

2012-02-24
Tyckte jag råkade ut för pinsammaste saken på länge idag på tåget till Nässjö. Tåget var ganska fullt och jag hade två väskor som var på sätet jämte mig. Läste boken vi har i engelskan och var ganska inne i den då jag kommit sådär 7-8 minuter innan tåget gick. Helt plötsligt står den en kille/man jämte mig och har sagt något jag inte hört. Jag utbrister "oj! Vänta lite.." och börjar rota i min ficka, tar fram busskortet och räcker fram det. Då säger han "Jag undrar bara om jag kan sitta här" då jag utbrister igen "Vill du sitta här?! ganska högt. Tar bort väskorna, han sätter sig jämte mig och jag sjunker ner bakom min halsduk och bok och skäms. Såg senare att han jobbar på kriminalvården, det förklarar den förvirrande uniformen..

Borde ta tummen ur och göra läxor

2012-02-23
Borde skriva på en psykologi-uppsats men vet inte riktigt hur jag ska ta mig an den här uppgiften. Vet egentligen vad jag ska göra och skriva men inte hur jag ska börja. Har alltid det problemet. Fick C på provet i psykologi förresten. Kunde gått bättre.
Det är så mycket jag borde göra. Speciellt inom skolan. Varför är det så svårt att ta tag i saker? Lär jag mig aldrig? Nu är det 3 stora uppgifter som ska vara klara som sådär två veckor. Dags att ta tummen ur och ta tag i det nu! Har en hel eftermiddag på mig att göra läxor nu så jag ska verkligen försöka. Får väl äta kesella med hallonsmak och vindruvor.

Sovmorgon kan vara det underbaraste som finns

2012-02-23
Ja, jag tog sovmorgon idag, hur lönt är det med en lektion klockan åtta för att sedan inte ha någon mer förrän tio i ett och sedan sluta? Jag skulle gått, var dock helt död när jag vaknade och somnade om. Vaknade halv tio istället. SKÖNT. Då fixade jag mig och gick till Myrorna, en second hand- butik här i Jönköping. Hittade ingenting men det gjorde inte så mycket. Fattar ni hur underbart vädret är?! Måste vara minst 10 grader! Har öppen skinnjacka ute och fryser inte ett dugg. Blå himmel och solsken med. VÅREN ÄR HÄR! Nu är jag glad.

Dagens

2012-02-23
Mössa- Monki | Skinnjacka- Carlings | Tröja- Carlings | Jeans- Crocker | Skor- Dr Martens

Före & Efter igen

2012-02-22
Sist jag lade upp en före & efter-bild såg mitt hår kortare ut nu än det gjorde för en månad sedan. Bilderna var tagna ur olika vinklar osv så nu har jag gjort en ny bild som ger mer rättvisa. Kan dock säga att jag tycker mitt hår vuxit i "normal fart", alltså har inte ricinoljan haft så stor effekt på mitt går egentligen. Mitt hår på efter-bilden är visserligen blött men man ser ändå.

Jag mår bra

2012-02-22
Mitt hälsosamma liv fungerar riktigt bra! Kan inte säga att jag plågas av det på något sätt, snarare mår jag bättre, är gladare, mindre godissugen osv. Det enda onyttiga jag ätit sedan jag började (som visserligen bara var 4 dagar sedan) är en semla på fettisdagen. Det tyckte jag att det var okej. För övrigt har jag ätit fil till frukost varje dag, lunch i skolan, pastasallad när jag kommit hem som består av grönsaker, pasta och egengjorda köttbullar. På kvällen har jag tagit antingen fil eller frukt. Dessutom har jag tränat varje dag vilket jag kommer ta mig tid till att göra i fortsättningen med. Jag mår bra.

Me. Myself. I

2012-02-22

Galen i böcker

2012-02-22
Slutade tidigt idag, innan lunch. Vi åt dock i skolan och jag och Amanda gick igenom hur vi ska gör a den "Sociala rapporten" om misshandel inom familjer, som är vårt ämne, i samhällskunskapen. Det ska bli intressant! Har precis ätit pastasallad igen och tittar på simpsons. Men vet ni vad jag hittade på bokrean?! Paganinikontraktet av Kepler!! Blev så glad! Ska läsa den så fort jag har tid. Vill även ha Hypnotisören men den finns inte på rean, dessutom är den slutsåld på Bokia och den finns inte på Akademibokhandeln.. Damn. Igelkottens elegans vill jag med köpa, kostade 79kr så får se om jag köper den också.
Bara Hypnotisören som fattas.

kvällsmys med ljus

2012-02-21

palla kroppen, den är bara trött

2012-02-21
Är helt mör i kroppen, tyckte inte passet var så jobbigt under tiden men efter orkade jag knappt gå hem. Fatta hur jobbigt det var att gå upp till tredje våningen där jag bor?! Just nu tittar jag på House och äter pastasallad. Gott. HÖRDE ATT CRYSTAL CASTLES KOMMER TILL EMMABODA?! Överlycklig eller vad!! Åh vad jag längtar!
Crimewave
Untrust us

update

2012-02-21
Kom precis hem efter att ha fikat länge med Amanda. Åt en semla och bröt mina regler, fast det är ju inte godis? Dessutom är de helgdag. Nu ska jag iaf springa till friskis på Yoga!

Utanför gränserna

2012-02-20
Hemma från träningen och har ricinolja i håret, tänkte att nu när jag ändå har en stor flaska kan jag ju lika gärna använda det. Mamma hade en teori om att, eftersom det är laxeringsmedel, oljan liksom "löser upp" hårsäckarna så håret glider ut oc blir längre men att hårsäcken till slut lossnar, med andra ord att man blir flint. Blev lite nervös då jag har börjat tappa väldigt mycket hår sedan jag börjat använda det, kan ju dock bero på något helt annat! Nu ska jag duscha!

fml

2012-02-20
Det är något fel med min mobil, orkar inte det här!! Som om jag har råd att köpa ny liksom? Får väl gå tillbaka till någon annan som jag hade förut. Det komiska är ju att dom också är trasiga, HAHA. dör

Det ljuva livet

2012-02-20
Är inte godissugen alls! Har i och för sig bara gått en dag, haha. Idag har jag handlat lite mat, grönsaker och frukt mest. Gjorde en pastasallad när jag kom hem som jag nog kommer kunna äta av några gånger den här veckan. Just nu sitter jag och äter ugnsrostade grönsaker, kyckling och tzatziki. Ska träna klockan åtta. Innan dess tänkte jag försöka göra någon läxa, vet dock inte riktigt vilket jag ska ta tag i; Engelska? Psykologi? Svenska? Historia? Matte? We'll see. Just nu längtar jag bara till träningen!

Big brother

2012-02-19
Dog lite när jag såg att Hannah W som gör så fuckade videobloggar ska vara med i big brother. Så kul! Nu kommer det ju bli lite intressant att se hur det går för henne.

Bilder från middagen hos Lotta

2012-02-19
Pappa fick hålla garnet för att Lotta skulle rulla det till en boll. Kan säga att det var ganska underhållande!

Bilder från tjejkvällen

2012-02-19

Tips från mig till er

2012-02-19
Jag är knappast den första som skriver om detta men tycker ändå det är värt ett inlägg till. För er som, liksom jag, blir lätt sötsugna så är Kesella med hallonsmak en bra ersättare för annat godis! Det blir dessutom lite som ett mellanmål. Innehåller ca 300 kcal och är jättegott enligt mig. Lägg några hallon på toppen också. Värt att testa!
Har bestämt mig för att mitt nyttiga liv ska börja nu, och nu menar jag allvar, inga undanflykter! Alltså, mer frukt och grönsaker, mindre godis och färdigmat.

tänker på tankar jag tänker

2012-02-19
20:02 sätter jag mig på tåget mot Jönköping som så många gånger förut. Vet inte om jag är ledsen eller glad, både och antar jag. Ett nytt försök ska göras att sluta tänka så förbannat mycket. Tänker mycket på vad jag faktiskt tänker, sedan på att jag tänker på att jag tänker på vad jag tänker. Ond jävla cirkel.

God morgon!

2012-02-19
Jag gick inte upp förän tolv idag, har sedan ätit frukost med syster och mamma. Känns som att dagen springer iväg! Har dock bara tre saker att göra idag; räkna matte, hänga med mamma och handla och sedan åka till J som ska kolla min indutrial piercing då den är lite mysko. Kan berätta mer om det senare. Ska lägga upp bilder från igår med förresten! Både från middagen med Lotta, pappa, Sara och Emrik och när jag var med tjejerna.

Utan musik skulle jag dö

2012-02-18
Laleh- Some die young

Timbuktu- Flickan och kråkan
Syster sol- Mad mad mad

Stephen Marley, Capleton- Break us apart
Glesbygd'n- Låt det ligga

muffins med för mycket socker

2012-02-18
Mamma säger att hon ser en "troll-svans" på mig, precis som några sagt till henne. Vet inte riktigt hur jag ska ta detta..
Vaknade halv tolv idag och trodde klockan var sju eller något, varför gick natten så snabbt? Snart sticker mamma och Sara för att köpa gummmistövlar då Sara snart åker till England. Vet inte om jag ska hänga med, dom vill liksom inte hänga med mig till H&M, köpte en hoodtröja där som jag senare kom på att den var lite för stor. Vet alltså inte om jag ska byta till en mindre storlek eller lämna tillbaka helt.. Nu ska jag äta muffins med alldeles för mycket socker i!

Nu jävlar

2012-02-18
Nu tror jag att jag har fått till min slutgiltiga design. Gillar stjärnor i bakgrunden och strikta linjer. Tycker det blev bra, bilderna jag laddar upp (som jag förövrigt ska bli bättre på!) kommer bli ganska stora. Ska börja använda min systemamera nu när jag fått igång den igen. Det ska bli kul! :)

rage

2012-02-17
Alltså jag pallar inte! Har kämpat ännu mer med bloggen idag men lyckas ändå inte få till det.. Headern blir inte bra, vet inte vad jag ska ha och vill egentligen ha en kolumn på sidan så jag kan ha twitter-ikon osv men får inte till det på ett bra sätt heller. Har iaf skapat en info-sida om mig för de som inte vet vem jag är- Bara att trycka på "om mig".

Som en helt ny värld

2012-02-17
Nu har jag gjort om bloggen totalt. Kan säga att jag har suttit här framför datorn i flera timmar idag, känner mig speedad i huvudet och blinkar knappt. Undra om jag kommer kunna sova inatt..? Känner mig i alla fall nöjd med hur den ser ut nu. Gjorde om från grunden men tycker jag har behållt min still på det hela. Kanske blir så att jag ändrar små detaljer med tiden. Om ni inte ser, tryck F5 förresten. Vad tycker ni? :)
Tror jag håller på att bli sjuk igen, känner mig väldigt "tjock" i halsen om ni förstår vad jag menar? Inte brännande halsont utan mer svårt att svälja och så. Kan ju inte bli sjuk igen?! Var ju nyss det.

utmattad

2012-02-16
Har försökt fixa med bloggen hela dagen. Nu ger jag upp. Är det någon som vet hur man får arkivet och senaste inläggen länkade i en dropdown meny?! Det är det jag försökt med i sådär två timmar nu. Om ni vet, kommentera gärna och hjälp mig!

Kontakta mig

2012-02-16
Om det skulle vara så att ni av någon anledning vill kontakta mig är det bara att komentera i ett inlägg eller skicka ett mejl tillmejladress är [email protected] så svarar jag så snabbt jag kan! :)

svar på tal

2012-02-16

IB står för International Baccalaureate och är en internationell linje då man först går ett förberedningsår och läser då alla naturämnen, historia, samhällskunskap, psykologi och de vanliga. På den här linjen har man ingen idrott utan istället har vi CAS som står för creativity, Action och service. Det är tre saker som vi måste göra en timma i veckan vardera och det är för att vi ska förberedas inför arbetslivet. Själva linjen IB är två år, då läser vi 6 ämnen vi har fått välja. Man ska läsa tre ämnen på higher level, man får läsa fler men det kan bli för jobbigt beroende på vilka man valt det i. Sedan i IB två skriver man uppsatser i alla ämnen tror jag (jag går förberedningsåret just nu så har inte riktigt koll på hur det är i IB2 som är sista året) och skriver prov på allt man läst sig under IB åren. Proven rättas inte av lärarna vi har utan av lärare på IB i andra länder tror jag. Inte helt säker på detta. När man väljer ämnen inför IB1 väljer man viljen nivå man vill läsa engelska, matte och svenska. Sedan ska man välja minst ett naturämne och ett samhällsämne, det sista är valfritt mellan natur/samhällsämne. Jag valde två naturämnen. Hoppas du fick lite insikt i vad det är! :)

goodnight my lovers

2012-02-14
Är för trött för att vara vaken, för trött för att gå och lägga mig. Med andra ord vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har lust att skriva av mig i dagboken jag skriver i men finner inga ord. De kommer under dagen och försvinner stunden innan jag ska sova. Tittat på grammisgalan, kan inte säga att det va någon speciell upplevelse. Artister nominerade om och om igen. Nej, nu tar jag tummen ur och tvättar bort sminket osv. God natt.

Snygga Levis-shorts till salu

2012-02-14
Jag säljer ett par galet snygga shorts jag köpte för ett tag sedan på tradera. Levis 507 är modellen och storleken är w28. De är i väldigt bra skick! Snyns knappt att de är använda. Anledningen till att jag säljer dem är pga att de är för stora för mig. Jag har vanligtvis w23-25 i vanliga jeans, man kan ju ha lite större i shorts men dessa var för stora. Priset är 250kr. Kommentera inlägget om du är intresserad!

P.S. Jag har ett par andra Levis shorts i storlek w28 som sitter jättebra så storlekarna är olika i olika modeller. Dessa är alltså större.

oh my

2012-02-14
Har varit hos mormor och morfar med syster. Känner mig sådär 5 kilo tyngre, precis som vanligt. Sitter f ö ohch äter Noblesse-chklad. Räknade ut att det är ungefär 850 kalorier i ett sånt paket och jag har snart ätit upp hela, oh my. Dags att lägga av med småätandet och godiset!!! Seriöst, när ska jag ta mina seriösa korder till mig själv seriöst?! Typ nevah.. Nej, seriöst då. Jag måste sluta. Ska vi säga, inget onyttigt imorgon då? Slå mig om jag inte håller detta. (kommer ju passa på att frossa ikväll bara för detta nu)

mustasch

2012-02-14
Gårdagen var väldigt kul! Kidnappade Nejra, åkte till Nässjö och spelade lazergame. Jag har aldrig spelat det innan så tyckte det var grymt kul! Fett värt med andra ord. Idag ska vi nog Allahjärtansdag-fika, mysigt! För övrigt har jag liksom igår, startat dagen nyttigt med grapefrukt och provivajuice! Kan dock säga att det går alltid utför senare under dagen...

.________.

2012-02-13
Har varit ute och gått med syrran idag, skulle hämta mammas cykel på stationen som Sara lämnade där för ett tag sedan. Ganska lång tid efter att vi hämtat den märker vi att både lyset och kedjeskyddet är bortplockat! Det var ju snällt att de tog lite mindre betydelsefulla saker från cykel den här gången iaf! Haha..  Tvätta håret måste jag göra idag med för det luktar rök efter igår när vi grillade korv, som förövrigt var jättemysigt om man ser bort från kylan! :) Nu ska jag försöka plugga lite matte.

Kan Dee shop

2012-02-13
Om ni letar efter snygga kläder och smycken till sommaren, allt från hoodtröjor och t-shirts till linnen, nagelllack och mycket mer ska ni gå in på Kan dee shop. Där finns grymma kläder! Det bästa av allt är att tjejen som driver den här bloggen har målat motiven själv för att sedan trycka dem på kläderna. Hur snyggt som helst! Gå in och kolla :)

skridskooooor

2012-02-12
Tror jag ska åka skridskor med syster snart! Vet inte när jag gjorde det sist så upp till bevis om jag fortfarande kan.

Före & Efter

2012-02-12
Såg att Jonna har lagt ut en "före & efter-bild" med ricinoljebehandlingen osv. Stor skillnad! Jag tänkte att jag skulle lägga ut en jag också men inser när jag lägger bilderna jämte varandra att jag har kortare hår nu än när jag började. Och nej, jag har inte klippt mig. Kan visserligen vara så att bilderna är tagna ur olika vinklar osv. Men ändå. Jag märkte dock att jag fick mycket tjockare hår, fast nu tappar jag så mycket så jag tror jag håller på att bli flintskallig! haha..  Här har ni bilden iaf. Kan ju inte påstå att det hjälpte mig så mycket, slutade efter 3 veckor då jag blev sjuk och inte orkade mer.

Vänster bild är före och höger efter.

Rubrik

2012-02-11
Ikväll SKA jag faktiskt träffa tjejerna, grymt länge sen nu. Ser fram emot det! Vet inte riktigt vad vi ska göra men det får vi se. 
Åt finmiddag med mamma och Sara innan. Oxfilé med sallad, ris och svampsås. Riktigt gott enligt mig men både mamma och sara bara kritiserade det..

bara måste!

2012-02-11
FINNS DET EN SNYGGARE MÄNNISKA ÄN DENNA KVINNA?! Tror knappast det. Hennes blogg hittar ni här.

why some die young

2012-02-11
LOV för fan. Så skönt så det går inte att beskriva. Saker jag åstakommit idag; sovit länge, ätit frukost, varit ute och gått och alldeles strax ska jag ta en varm dusch. Mitt liv är fulländat. Typ.

mindfuck till max

2012-02-09
Börjar allvarligt talat bli lite facebook sugen. Hur länge har jag klarat mig utan det? Jag vet inte. Just nu håller jag i alla fall på att packa en väska att ha med mig till vetlanda på sportlovet. Vet inte vad jag ska ha med mig! Imorgon är sista dagen innan lovet! Taco till lunch med, kan det bli bättre? Vi ska ha en debatt på biologin, kommer bli kul! Jag har läst mycket om mitt ämne men skrev inte ner så mycket. Känner med andra ord att det är upp till bevis hur mycket jag kommer ihåg imorgon! Tror inte det är på största allvar precis. Särskilt inte med söta Britta. På tal om Britta, jag har ju tänkt att läsa SL bilogi fast vara med HL gruppen för att ha Britta som lärare. Nu börjar jag helt plötsligt fundera på att ha HL istället. Jag ska ju ändå läsa med den gruppen och nu när vi läser om gener och sånt tycker jag det är jätteintressant och jag ska ju läsa psykologi på HL och biologi och psykologi hänger ihop väldigt mycket men jag vet inte om jag klarar av fyra HL?! Eller ska jag byta ner i något ämne?! I så fall vilket? Engelska, svenska eller psykologi? Absolut inte psykologi! Fast jag vill ju ha svenska HL och jag kan ju inte ta Engelska A SL, så bra engelska har jag inte! FATTAR NI MITT DILEMMA?!?!

bajs

2012-02-09
Uuuusch, haha. Så pinsamt! Min nya granne knackade just på och hälsade på mig. Jag har suttit och tittat på film och ätit kladdkaka i flera timmar så det beskriver väl hur fräsch jag är på en skala. Första intrycket...........................

jag dog lite

2012-02-09
http://www.youtube.com/watch?v=jlpZkvuXsZY&feature=related

utlämnad

2012-02-09
Har jag missat något? Kändes ju som att jag hade så mycket läxor innan och nu har jag bara en simpel kvar tills imorgon. Visserligen var väl debatten och det muntliga provet de tyngsta grejerna, jag överlevde. That's all. Välkomnar ett lov med öppna armar. Känns ganska perfekt nu i de deppigaste tiderna då allt är mörkt och jävligt. Skulle egentligen åkt skidor med vänner på lovet, det var lite halvt planerat. Dock är jag så opeppad på mer snö så det finns inte och f ö så är jag nästan pank. Bara nästan. Köpte två ljuslyktor idag för 108kr. Tyckte att det var jag värd. Försöker inreda mitt rum med det lilla jag har. Några ljuslyckor, en bok, massor av kläder på golvet, en skrivbordstol för barn. Vet egentligen inte vad jag ska göra idag mer än att känna mig ensam. Slutade 9:20 och gjorde därefter insändaren, den är klar. Ganska nöjd. Klockan är nu 11:55 och jag har en hel eftermiddag att förbruka. Kommer förmodligen vara ganska lätt. Göra läxan, tvätta, städa, äta, kolla film. Ta det lugnt. et förtjänar jag. Vill egentligen träna men tror jag väntar till nästa vecka pga min förkylning. Läkaren skrämde mig med att säga att man kan få hjärtsjukdomar om man tränar när man är förkyld. 
Är ledsen för min systemkamera fungerar inte.

livet jag inte orkar

2012-02-08
Har kollat på en dokumentär om hur unga tjejer tar sig fram i modellyrket. En och en halv timma. Har inte ork till någonting alls. Pressar mig själv att göra lite läxor för att sedan få läsa och sova. Vill inte gå till skolan imorgon, en enda lektion klockan åtta, värt? Hell no. Känner dock att jag borde gå ändå, labb.

låt mig sova tills sommaren är här

2012-02-08
Vet inte om det är vädret som gör mig så opeppad på livet eller om jag bara är realistisk när jag börjar få mer ångest över att jag inte kommer klara IB2. Känns som det är väldigt många som delar upp sista året på två, jag kommer förmodligen också behöva göra det. Blir bara mer och mer imponerad över att min syster klarade det så bra som hon gjorde. Min känsla som jag har just nu är bara; Orka livet.

Mina val

2012-02-07
Har nu gjort mina IB-val. Känns lite nervöst på något sätt. Valde iaf dess ämnen:

Swedish A1 HL
English B HL
Psychology HL
Biology SL
Psysics SL
Mathematical SL methods
Ser fram emot det!

oops!

2012-02-06
'
Ooops! Nu började 2 & ½ män helt plötsligt och förstöre mina pluggplaner. HEHE

inspiration, komsi komsi

2012-02-06
Nej, nu kan jag inte skylla på någonting längre. Nu MÅSTE jag ta tag i läxorna. Varför väntar jag alltid så länge?! Oh varför i hela friden sitter och bloggar när jag ska göra läxorna?! Jo, för att jag har kört fast. Inspirationen kommer inte till mig hur mycket jag än ropar på den. Hur ska jag få den att älska mig igen? Våren kanske kan hjälpa mig lite?

I wonder..

2012-02-06
Alltså, hur weird är det inte att bo tillsammans med någon man aldrig har sett? Hör honom inte heller. Lever han ens? Pratar såklart om min granne. Trodde att jag skulle träffa honom ganska snabbt och presentera mig osv men nehe.. Ingen som vågar komma ut när jag är i köket som vanligt. Har jag gjort mina grannar rädda för mig på något sätt? Kanske borde jag vara ännu trevligare och gladare. Finns dock risk för att det blir läskigt trevligt ..typ?

dagens

2012-02-06
Dagens humör: Glad men samtidigt trött och stressad.
Dagens mående: Lever.
Dagens borde: Plugga historia, samhäll, och mycket annat..
Dagens frisyr: Vågigt utsläppt.
Dagens smink: Foundation, puder, rouge och mascara
Dagens klädsel: Svarta jeans, linne, svart tröja med paljetter, Dr Martens.
Dagens materiella vill ha: Jeffrey Campbell och parfym
Dagens fundering: Ska jag välja ekonomi? Hur är min nya okända granne? Varför är lägenheten plötsligt inredd? Vem hargjort det? Vilka läxor ska jag prioritera?
Dagens beroende: Halstablett
Dagens tråkigaste: Läxorna som jag inte verkar ta tag i.
Dagens längtan: Sommaren!
Dagens superlängtan: Sommarlov
Dagens låt: Låt det ligga- Glesbygd'n

mmmh I'm in love

2012-02-06
Helt otroligt vad jag saknar sommaren nu. Tog på mig de nya shortsen, satte upp håret i en knut och tog på min favoritlinnet. Kände att solbrillor, slapp väska och converse så var jag redo att gå ut en varm sommardag. Så härligt! Kan inte kylan försvinna och att det blir sådär 25 plus? Pang på bara!

dagens fynd

2012-02-06
Köpte dessa Levis shorts idag för endast 75 kr. Funderar på att gå dit imorgon och försöka hitta ett par till! Var jeans jag klippte av hemma. Nöjd!

förväntansfull

2012-02-05
Det känns som att jag har missat en väldigt viktig vecka här i mitt boende. Under den här veckan jag har varit sjuk har:
*det flyttat in en ny person som jag såg heter Lucas (har inte träffat honom än)
* Dusch och toalett gått sönder
* diskmaskinen börjat användas (äntligen)
* Börjat inredas med handdukar, dukar, matlagingsböckar och allt möjligt annat.
* de andra börjat lägga sina saker på toalettten så som tandborste och så. (bara jag som gjorde det innan)
Undrar om det är den här Lucas som fått det att bli såhär eller om de andra bara fick lust liksom? Mysigt är det iaf :) Hoppas han är snygg! Hehe

VARFÖR?!

2012-02-05
Jag skrev ett inlägg innan om att både duschen och toaletten är trasiga men det försvann visst. Så är fallet iaf och EUUUUWWW!! Jag fick inte hur ricinoljan ur håret ordentligt pga duschjäveln!!

tänk om man åt soffkuddar istället för mat

2012-02-05
Ska snart bege mig mor Jönköping igen. Saknar att träffa människor varje dag men ser inte fram emot alla läxor och sånt som kommer kastas över mig nu. Särskilt samhällskunskapen då vi ska ha både debatt och muntligt prov. Snälla döda mig? Är bara glad om jag får E i betyg i det ämnet. Tittar för övrigt på ett program om en tjej som äter soffkuddar. Gott. 
Kommer kännas lite konsigt att komma tillbaka till Jönköping om vi återgår till det. Jag vet egentligen inte varför, bara är så. Lämnade mitt liv där i en vecka. Har knappt haft några kläder här och jag har inte haft några böcker eller någonting. Om jag hade haft den boken jag läser just nu hade jag nog läst ett x antal sidor i den. Lite synd att det inte blev så för den är på 550 sidor så hade behövt läsa en del då jag ska presentera den muntligt om ett tag på svenskan. Varför har jag blivit så rädd för att stå inför många människor och få all uppmärksamhet? Självförtroendet spökar nog med mig igen.

dåtid, nutid, framtid

2012-02-04
Hamnade hos Emmie igår och förblev där. Tittade klart på Orphan den här gången! Tredje gången jag såg den filmen och det slutade verkligen inte som jag trodde att den skulle göra, men den var bra. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att skriva lite på engelska artiklar och försöka skriva ihop rapporten i science. Har inte haft orken att ta tag i det men känner att idag måste jag fasen få det gjort. Inget jobbigt ju? Ska även titta på fjärde avsnittet (tror jag det är) av Äkta människor. Missade det igår. Personligen tycker jag att det är så jävla bra, just för att det känns så verkligt. Skulle inte förvåna mig om vi skaffade något liknande i framtiden. Dessutom är det så intressant, jag vet att det inte är på riktigt nu, men de är så verkliga och coola! Vill ha en fast ändå inte. Tänk om den tar mitt blodtryck när jag sover? Scary shit.

tonight's gonna be a good night

2012-02-03
Ska träffa tjejerna ikväll :) Ska bli kul att ha en helt vanlig tjejkväll med alla så som vi hade förr, saknat det. Ett annat minne är Miami Ink. Har inte kollat på det på SJUKT länge, men nu går det på 6:an :3 Blir så sugen på att skaffa alla tatueringar jag vill ha, ehe

saknar att skriva, exakt vad jag vill

2012-02-03
Äter polka marabou och tittar på något morgonprogram. Livet är chill. Tror jag ska gå ut lite sen och få lite frisk luft. Har fortfarande ont i huvudet, täppt i näsan, hosta osv. Kunde inte sova inatt pga att jag hostade så mycket. Lite fml-känsla på det. Måste skaffa en ny dagbok till något helt annat. Har inte kunnat skriva av mig på riktigt på väldigt länge nu och jag saknar det. Nästa inköp blir en dagbok helt enkelt.

det ironiska i det tragiska

2012-02-02
Börjat twittra igen och finner det väldigt underhållande. Pappa sover. Jag har ingen lust än, halsen irriterar och kliar. Vill bara hosta. Snälla, gör mig frisk och ge mig semester? Blir man alltid såhär skoltrött vid den här tiden? Jo, kom just på att jag tänkte exakt samma sak vid den här tiden förra året, och året innan dess osv. Ironiskt. Haha.

Pretty Woman

2012-02-02
Har just kollat klart på Pretty Woman och det måste ju vara den bästa filmen i världen?! Absolut min favoritfilm. Vet inte hur många gånger jag sett den. Vi hade den inspelad på VHS när jag var liten och i sådär två veckor kollade jag på den minst en gång om dagen. Kände att det var länge sen jag såg den sist så ville se den idag då jag ändå inte hade något speciellt för mig.

Top of the mountain

2012-02-02
Smyger omkring i pappas stora hood i lägenheten och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för. Ångrar att jag inte tog med mig några böcker från Jönköping, trodde dock inte att jag skulle vara sjuk mer än en, max två dagar.. Vet inte heller om jag ska ta mig till skolan imorgon eller inte. Febern har sjunkit igen. Bra. Ska nog äta frukost, kommer förmodligen blogga ett antal gånger idag pga sällskapsbrist.

'

2012-02-01
Lusten till allt har försvunnit. Det är kallt, vill bara ligga under täcket och inte göra någonting. Magen hungrar efter mat men jag orkar inte bry mig. Orkar inte bry mig om något alls. Skolan, hälsan, livet. Orka livet. Orka mig.

ingen lust what so ever

2012-02-01
Om en halvtimme drar jag till sjukhuset. Tror jag lyckats övetala syster att hänga med. Nyser gör jag hela tiden för övrigt.. JA TYCK SYND OM MIG
Har åtminstone duschat och fösöker få håret att torka. Min ricinbehandling i håret har upphört en stund. Var nästan en vecka sen jag hade det i håret sist, det är liksom i Jönköping. Får fortsätta när jag åker dit.

1.02

2012-02-01
Fortfarande sjuk. Trodde jag skulle bli bättre idag så jag kunde gå till skolan imorgon men icke! Har istället blivit sämre men ska till sjukhuset idag och se vad de säger. Hoppas på lite action den här gången och inte bara "vänta tills det går över". Har tid klockan två så ska bara äta, vilket jag gör nu, och duscha lite. Man känner sig ganska ofräsch när man gått sjuk i några dagar.. Försöker desperat få syrran att vilja hänga med till sjukhuset, #sjukhusskräck, men hon vägrar. Hur ska jag lyckas med det här?