bloglooooooooovin

2011-10-31
Följ min blogg med Bloglovin

p-p-p-p-party!

2011-10-30
Nu är det fest på g! Så jävla pepp på att dansa som aldrig förr. Nu måste jag gå på toaletten, sakna mig inte för mycket!

Kära läsare

2011-10-30
Vet ni varför jag inte kunnat blogga på hela helgen?!?!?!?
JAG HAR VARIT PÅ ROOKIEFESTIVALEN! Åh så underbart det var. Stog längst fram på kapten röd och Lissi dacefloor disaster. Mums! Jag RÖRDE kapten röd TVÅ gånger! Jag dog. mmh. Så jävla värt. Fick ju detta gratis genom att vara funkis, jobbade 6 timmar om dagen vilket var fett chill. Träffade awesome människor och livet lekte. Många bra och mindre bra artister, kända och okända. Åh, jag är lycklig. Så glad att jag faktiskt åkte dit. Bestämde mig ju på lunchen i fredags då en från festivalen ringde och pratade med mig, sen sprang jag hem efter skolan, packade väskan, sprang till stationen och mötte upp Amanda och fick låna hennes sovsäck. Sen satt jag på tåget. När jag kom fram hade jag ingen aning om vilket håll jag skulle åt och min mobil hade dött. Men genom att fråga massor av människor hittade jag till slut fram till en mack så jag kunde ladda min mobil, det visade sig sen att den låg mitt emot boendet där Olga var. 
Åh, min helg är så grym. 
Nu är Julia hos mig så ska vi ut ikväll. Parteeyy!!

ubfdiabpösiefdbwspeöfbu

2011-10-27
Gaaah! Jag vill till Rookie-festivalen!! Ska jag?! Ska jag?! Har ju absolut INGA saker här så som sovsäck eller någonting! Fast det är bara en natt.. Men ändå! Åååhh jag vill så gärna! Beslutsångest till MAX!!
Nu sticker jag och tränar, måste rensa tankarna.

busy day

2011-10-27
Min dag består förmodligen av att plugga biologi. Jag måste även ta mig till ett spinningpass så det är det som jag har som mål i CAS. Jobbiaste ämnet ever.. Jag menar... Ska jag säga till spnningtränaren "Titta på mig nu om jag klarar att spinna 2km på 10 minuter!" Känns.. odd. 

Vill inte plugga biologi. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill intevill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte. vill inte.

Fingrarna nästan skakar

2011-10-26
Jag har pluggat historia i minst fyra timmar. Jag skojar inte. Mina fingrar skakar nästan, är pigg fast ändå utmattad. Ska jag köra på energidryck och plugga biologi i natt eller ska jag sova? Borde plugga. Kan inte biologin. Kan ju plugga i en timma eller två iaf. Då får jag ju öndå sådär 4, 5 timmars sömn inatt. Har hyfsat kort dag imorgon så det kan funka. Tänker dock inte dricka 20 koppar kaffe inatt som en del av mina klasskamrater planerar att göra, det är alldeles för äckligt.

fml

2011-10-26
Jag druknar i läxor, skakar av kyla, försöker springa ifrån mina egna tankar men snubblar på vägen och de hinner ifatt mig. Misslyckande. Allt, jag. Hela jag. Vill men kan inte, kan inte, ville inte. Längtar tillbaka, då livet var enkelt, när man var liten och ens största problem var en borttappad leksak.

Typiskt mig

2011-10-25
Imorgon har vi ett prov i samhällskunskap, demokrati och diktatur. Det är väl inte så stort hoppas jag (eller så är det det) för vi får ta med oss ett A5 (ett halvt A4) med vilken information vi vill. Jag har snart skrivit klart mitt och tycker jag har fått med väldigt mycket. Jag har ju inte pluggat någonting på detta så kände att jag var tvungen att skriva ner lite om allt. Såhär ser mitt papper ut :)
Har försäkrat mig om att jag faktiskt kan läsa vad det står :) Oroar mig dock för att det ska suddas ut eller "smetas ihop" tills imorgon. Får ha det på något säkert ställe tills provet c:

Förvirrade tankar, tankarna är förvirrade

2011-10-25
Hör jag hemma på IB? Har börjat tvivla på mig själv. Jag är kanske inte tillräckligt bra. Kommer jag orka? Tankarna snurrar runt i huvudet och jag får ingen ordning på dem. Vill bara lägga mig ner och dö. Eller i alla fall sova i några månader, tills det jobbigaste är över. Måste träna. Svettas ut alla problem i världen, bara för en stund glömma alla läxor och måsten. Ångesten.

see me brake through

2011-10-24
Äntligen får jag något gjort! Gillar uppgifter man kan göra och sen är det över. Att plugga in något tar aldrig slut. Inte förän man gjort provet och känner hur dåligt det faktiskt gick. Tänkte att jag skulle läsa lite om Demokrati och Diktatur innan jag ska sova. Och även läsa lite i engelskaboken som vi ska skriva en ordlista till. Har faktiskt några ord redan, 20 stycken kanske och jag har bara börjat, haha! OJ! Är klockan redan tio?! Aoch.. Måste ändå läsa lite i boooooken!

Gårdagens

2011-10-24
Nu är det dags att plugga! Neva gonna happen! Börjar lära känns mig själv nu..
Äsch, ta tummen ur Linda och plugga ffs!

O M G

2011-10-24
Efter 30 smärtsamma minuter har jag nu fått tag i en Emmabodabiljett. Fuckin' 795kr blev det! Kom inte in på själva sidan man kan klicka på "köp" förän efter 14 minuter! Efter 27 minuter kom jag in så jag kunde boka den. Hur många är det som går in på sidan 18:00 egentligen! Helt omöjligt... Men men, nu har jag en biljett säkrad iaf, har inget tvång att betala den ifall jag vill skjuta på det lite. Ska se vad dom uppdaterar på sidan och sådär. Just nu finns det många kvar. Vet ju dock inte hur många dom släppte för det skrev dom inte. 
Ikväll måste jag verkligen sätta mig i Kristdempkraternas tankar och tänka som dom för imorgon ska vi ha debatt på samhällskunskapen och jag måste kunna deras åsikter så jag kan framföra dom på ett politiskt sätt. Blä
Hade ju utvecklingssamtal idag med, gick bra. Gick bra.
P.S. Biljetterna är nog slut, glad att jag fick tag i en!

lyckligast i världen!

2011-10-24
Emmabodabiljetterna släpps idaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!! :D Åh, bara måste måste måste sitta vid en snabb dator klockan 18 ikväll. SKA få tag i en hyfsat billig biljett. Jag är ju egentligen pank men får låna av mamma, får ju pengar om några dagar :)
Ligger fortfarande i sängen, är så trött. Hade svårt att somna, precis som jag brukar ha. Men idag är det bara en svenskalektion, sen utvecklingssamtal och sen fika med mami eller något, och beställa biljett!!

Höststädat!

2011-10-23
Har städat mitt rum idag! Känner mig ganska duktig faktiskt. Dammsög och städade bland alla mina kläder. Idag var jag ju med pappa och Lotta på IKEA med så har köpt krokar och så. 
Har väl egentligen inte fått någon nytta när det gäller skolan gjord i helgen trots att jag försökte. Ska dock försöka göra tips jag fått till action och göra läxor effektiv i en timma, gå och träna och om jag hinner, plugga en timma till. Två, tre gånger den här veckan och jag borde klara biologiprovet fint iaf! Hoppas jag. 
Just nu sitter jag och dricker te, tände en rökelse och känner lugnet komma. Börjar inte förän 14:05 imorgon, tror jag kommer sova bra inatt.

study study study

2011-10-22
Sitter faktiskt och pluggar biologi. Har snart gått igenom två sidor och det har tagit sin tid. Måste slå upp varannat ord och antecka så att jag förstår texten. Blä, trodde inte att engelskan skulle göra det så jobbigt men det är faktiskt det som gör det svårast. Om jag blir ganska klar med pluggandet idag ska pappa, jag och Lotta åka till IKEA imorgon så ska jag fixa lite krokar och sånt till rummet i Jönköping som jag har märkt att jag behöver. 
På måndag har jag utvecklingssamtal. Haha.. nu ska jag fortsätta plugga!

Goodnight!

2011-10-20
Nu ska jag faktiskt sova. Julia har varit här hos mig idag så det är därför det varit dåligt med bloggandet från min sida. Ska bli så kul nästa helg vi ska på halloweenfest här i Jönköping! Köpte biljetterna till den idag. woop woop!
Känner lite dåligt samvete för att jag inte gjort några läxor med tveksamt om jag hade gjort det om jag varit själv ändå!. Tar tag  i det på söndagskvällen eller om jag tar med mig lite böcker till Vetlanda. Lockar inte! Men vi får se hur det blir med det. Sov gott! Ska jag försöka göra iaf :)

history-time!

2011-10-20
SItter i matsalen med Sara och Johanna och ska försöka göra lite historia innan lektionen börjar. Jag har ju en håltimma nu när jag hoppat av franskan. Måste bara få lappen påskriven av pappa och sen av rektorn tror jag. Skulle egentligen gått och lämnat tillbaka böckerna idag men glömde det så får göra det nästa torsdag eller skicka med dom med Amanda. 
Förresten var jag ju och tränade igår! Så himla skönt att röra på fettet igen, haha. Nej men jag kom på att jag måste nog skaffa mig riktiga träningskläder. Första prioriteringen är långa träningsbyxor istället för korta för då slipper jag ta med mig mjukis dit varje gång utan behöver bara skor och jackan. Jag bor ju så pass nära så tar bara 5 minuter att gå hem, men det är alldeles för kallt för att gå i shortsen i vinter. Så ja, det blir nästa inköp!
Nu ska jag nog försöka göra lite historia!

workout!

2011-10-19
Såhär ser jag ut när jag ska tränaaaaaaaa, ehe. Intressant, jag vet :)
Gaaaaaaaaaaleeeeeeeeet vad det regnar här :(

Svaren från frågestunden!

2011-10-19
Det har tagit ganska lång tid för mig att ta tag i att svara på frågorna, har glömt bort hela tiden och inte haft tid. Men nu så! Harvalt att inte svara på ett par frågor som jag tycker är för privata.

Om du lär dig stå på händer, skulle du bli lyckligare då?
Lite lyckligare skulle jag nog bli för det betyder att jag skulle vara ganska mycket mer vältränad än vad jag är nu!
Om du var analfabet, skulle du då kunna läsa detta?
Det beror ju på hur mycket jag kämpat med problemet men jag skulle försöka. Annars hade jag bett någon annan läsa det.

Har du någonsin vaknat med tanken att idag är det dagen då du kramar ihop den största snögubben som finns?
Om ja, lyckades du?
Om nej, tror du att du kommer tänka den tanken i vinter?
Inte vad jag kan minnas faktiskt! Men ja, någon gång under vintern kommer jag kanske det bara för att jag fick den frågan :)

Vill du ha snöbollskrig med mig någon gång? /Erik
Kan vi ha!

Har du varit kär? Om ja, i vem?
Jag vet inte om jag har varit kär direkt, men näst intill har jag varit två gånger. Varav en gång var i Emrik, om ni har följt min blogg vet ni att vi var tillsammans en kort tid. Den andra vill jag inte nämna i bloggen.
Tack för frågorna och ni som ställde dom, hoppas ni är nöjda med svaren!

peppad! Eller?

2011-10-19
Ska jag ta tummen ur och gå och träna för första gången på friskis idag? Om detta händer blir det nog ett medel/puls pass klockan 18. Tror ni jag orkar? Har ju inte tränat på sjuuukt länge! Men äsch, man gör ju efter sin förmåga. Är nästan lite nervös!

I miss your words

2011-10-19


I'm going on a date, with the shower

2011-10-18
Ciao!

BTW har jag inget franska imorgon! Varför? För att jag har slutat på det, så sköööööönt! Fast samtidigt lite tragiskt..

dog lite

2011-10-18
waaaah så fränt ^^
Hittade den här på Josefins blogg, men kolla på de tre prickarna över näsan i 10 sekunder. Kolla sedan upp i taket i 20 sekunder, eller tills du märker något coolt c:

OUCH

2011-10-18
Jag ääääääär så trött, hjälper inte att sitta och lyssna på en lärare i en timma. Det är intressant men jag orkar bara inte. Idag känner jag att jag MÅSTE gå och köpa ett friskiskort. Ska ju redan ha börjat träna egentligen. Måste, måste, måste. Vet dock inte om jag ska träna idag eller bara köpa kort. Kan tänka mig att det bara blir att köpa kortet då jag måste prata om att ha en supervisor blablabla... Och var är omklädningsrummet? Var är spinningsalen? Var är träningssalarna för passen? Dom kommer tycka att jag är jobbig och trög :(
FICK JUST REDA PÅ ATT VI HAR PROV I DET NÄSTA VECKA!!!

-

2011-10-17

dagens

2011-10-17

mys

2011-10-17
Sitter och myser med en kopp te, laxsmörgås och grapefrukt. Gott. Har tänt en rökelse och tycker att jag börjar få till en mysig känsla i mitt rum. Om man ser bortom det stökiga rummet förstås.

Everything

2011-10-17
Har svenska, slutar 15:55 tror jag och vi ska skriva något, men jag vet inte vad. Läraren tror iaf gjag gör det för jag skriver på datorn. Ehe. Senare ska jag plugga sjukt mycket, eller det säger jag bara. Köpa friskiskort måste jag göra! 
Nu ska vi kolla på film!

blubb

2011-10-16
Så fort The wedding crasher (tror jag den heter) är slut ska jag sova. Om jag kan sova utan att mina grannar stör mig inatt blir det nog awesome för jag kan sova till elva imorgon! Har lagt ut en lapp om att jag vill att det ska vara tyst.
Sovmorgon är bland det underbaraste som finns. 
Gonatt people

Who's the boss?! ...I am

2011-10-16
Hoppade över det där med att handla mat, ehe. Gjorde lite engelska istället, vilket jag ska fortsätta med, som jag inte fattar någonting av. Hjälp mig? Känns både bra och dåligt att jag bestämmer helt över mig själv här. Bra för att jag gör verkligen vad jag vill men dåligt för att det jag vill göra är inte det jag borde göra. blablabla, ska fortsätta med engelskan!

deep inside, we're all just children

2011-10-16
Måste snart traska iväg mot Ica för att köpa lite mat. Helt tomt på min hylla i kylskåpet. Åt en tredjedels kebabrulle innan, måste säga att det var riktigt gott, så hungrig som jag var. Klockan är bara sju men det känns som klockan är tio, jag är trött och det är mörkt ute. Lockar inte. Vet inte vad jag ska köpa. Sitter här på min fina matta och försöker komma på vad jag egentligen behöver. Glömmer alltid något trots att jag förgäves sitter och försöker förhindra det varje gång.

Känns bra, känns bra

2011-10-16
Fjärilar kittlar mig i magen och jag flyger fram på rosa fluffiga moln. Känslan är underbar och jag vill ha den kvar föralltid och ännu längre. Familjens toner dunkar i mina öron och det tar mig tillbaka till underbara tider. 
Nu ska jag duscha, packa ihop mina saker och sedan åka till Nässjö med mami och sedan vidare med tåg mot Jönköping.

you & me

2011-10-15
Snart ska mami och jag äta en god (ganska sen) middag bestående av något speciellt potatismos med typ vitlök och nåt mer i och en fisk som heter kolja? Låter gott tycker jag. Senare ska jag dra mig åt Julia och hjälpa henne äta upp hennes bakelser. Mys!

Allt känns som en dröm

2011-10-15
Min verklighet känns som drömmar och mina drömmar känns som verklighet. förvirrad. vet inte vad som är rätt och fel, vet inte vad jag ska ångra och inte ångra. Låt det komma, låt det gå som min mamma brukar säga. det är nog det bästa. jag saknar den där känlan när du höll om mig men jag saknar inte dig.

Frågestund!

2011-10-15
Nu har jag faktiskt bestämt mig för att ha en frågestund! Ni får fråga precis vad ni vill så ska jag svara så ärligt jag kan! Kommer lägga upp svaren så fort jag hinner :)
Ni kan ställa frågor fram tills imorgon (16/10) klockan 12!

I need the happiness I had before

2011-10-15
Är jag skelögd? Nesh! Eller? :(
Här är skolfotot! Kan inte påstå att jag blev så nöjd men jag blev ju inte groteskt ful iaf!
Är nog mer nöjd med gruppfotot även om jag inte ens tittar in i kameran och min fot ser cp ut.

I want to kill everybody in the world

2011-10-15
Gårdagens "dagsoutfit". Har ingen bild på hur jag såg ut på kvällen!
Jag vet att min spegel är smutsig, har bara inte orkat fixa det..

the past is the past, I live for the future

2011-10-15
Blä, har inte lust att göra någonting idag. Förresten glömde jag blogga igår, men det var Hotellet i Vetlanda och jag gick dit med mina kompisar. Det var jättekul att träffa alla från Vetlanda, många av dom har jag ju inte sett sen jag slutade nian! Så det var underbart. 
Men som sagt, idag har jag bara lust att titta på typ How I met your mother och inte göra någonting. Mamma jobbar till två så är forever alone tills dess.

söta britta

2011-10-14
Har biologi med lilla britta. Hon är så söt med sin entusiasm och noggrannhet. Fast samtidigt lite jobbigt då det tar 10 minuter för henne att måla en bild på tavlan medan alla andra antingen tittar på eller facebookar. Jag gjorde den sistnämnda. Nu frågot hon vad som kommer hände med hennes lilla experiment. Anar att det inte händer något alls.
Ikväll är det hotellet, tyvärr har jag fortfarande ingen aning om vart jag ska.

Jag som alltid har rätt, kalla mig perfektion

2011-10-13
Råkade klippa hål i min nya mössa när jag skulle klippa bort lapparna. fml

studytime

2011-10-13
Nu ska jag sätta mig ner med massor av engelskauppgifter och lyssna på kapten röd.

namnam

2011-10-13
Äntligen har jag fixat rökelse. Köpte en sån där litet fat med en buddagubbe som rökelsen står i.

DA CLOCK

2011-10-13

Erkänn att den är übersöt?!

Linda har en crush på mössor

2011-10-13
Jag är kär- Pälsmössa från Indsiska. OBS! Inte äkta päls








Svart mössa från Monki.


Fint nagellack från Ullared.

Om du letar efter nån som möter din blick

2011-10-12
Har visst tagit paus för kvällen. Ska ta bort sminket, titta på något på tv och känna lugnet komma. Ångrar att jag inte köpte den där pälsmössan och rökelsen på Indiska idag. Får göra det imorgon på vägen hem från skolan. Saknar det där då man kommer hem och känner rökelsedoften och förstår att mamma yogar.
Funderar förresten på att avsluta min blogg. Tanken har slått mig, dock är inget bestämt.

It felt like your eyes saw right trough me

2011-10-12
bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääää, jag hittar inte min svenska bok= kan kan inte läsa 150 sidor tills på fredag.
Jag hittar inte mitt engelskahäfte= Jag kan inte göra 50 miljoner engelskauppgifter tills på fredag.
Jag fattar inte historian= kan inte göra historiafrågor tills imorgon
Jag "glömde" (undervetet eller medvetet, det är frågan) = så jag kan inte göra franskaläxan som är tills imorgon.
Dessutom lämnade jag tillbaka en tröja idag som jag hade köpt på VILA men då var senaste dagen igår att lämna tillbaka den så jag fick ett tillgodokvitto som bara håller i tre månader. Gillar inte det där med att känna säig tvingad att köpa något när jag är så bra på att spendera mina pengar ändå..

sleepy

2011-10-11
Ska nog sova snart! Klockan går fort.. satte mig vid datorn för en halvtimma sen bara för att skicka ett mejl, men nu, helt plötsligt är klockan halv tio! Måste börja göra mig i ordning för att sova!
Ska försöka lägga upp lite bilder imorgon jag tagit. Lovar dock inget!

Jag saknar dina ord

2011-10-11
Har precis duschat! Kan säga att det har varit RIKTIGT skönt att ha en långhelg! Bara tre skoldagar den här veckan och vecka 44 har jag lov! Awesome. 
Känner dock att jag borde äta mindre godis, mer mat, vara mer effektiv med min tid och träna mer. Träna ska jag nog börja med den här veckan, godis lär jag, kanske, äta mindre när det är slut. Bara kanske.  Ska förresten till läkaren för käken på onsdga igen. Kan ju alltid hoppas på lite mer förbättring och att jag slipper gå dit så ofta. Varannan vecka, jag menar.. Känns som det är mitt andra hem..
För övrigt lyssnar jag på Kapten Röd och bakar äppelpaj! Ehehe, sötsaksberoende eller vad? :( Åker tillbaka till Jönköping ikväll med. Känns inte tungt, bara.. Att jag måste ta tag i mitt liv åter igen. Blä. Ska sätta upp en lapp om att jag vill sova vid 22-23 för annars är jag död på dagarna. Bara är så.

music bitch, music

2011-10-10
Har suttit och försökt fixa med musik till min ipod sen klockan tolv. Heldagsarbete, verkligen. Lyckas dock inte jättebra. Vill göra något, vet inte vad. Nu regnar det, ska jag dra med mig lite musik ut för att gå en runda ändå? Även fast det regnar? Bara för att komma ut lite? Kanske, kanske inte.

det goda livet

2011-10-09
Linda sitter och äter lammkött med en fetaost-sallad till. Hur gott?! Sen tar hon en Riesen och njuter. Mmmh, det goda livet. Haha, närå men jag är hos mamma nu och det jag skrev är sant. Innan jag åkte hit badade jag, ihih, awesome. Det var så underbart härligt så det är inte sant! När jag flyttar till mitt eget är det ett MÅSTE att det ska finnas badkar. Ett MÅSTE!
Nu ska jag äta upp och sen gosa ner mig i sängen!
Trött Linda med påsar under ögonen..

Hjälp sökes!

2011-10-09
Hej!
Jag skulle behöva lite hjälp med att fixa min blogg så om någon kunnig person har lust aty hjälpa mig med det skulle det vara toppen! Har av dig i så fall :)

Love is in the air

2011-10-09
we♥it

Good morning gorgeous

2011-10-09
Vaknade för en timme sedan. Är dock fortfarande trött. Idag ska jag övningsköra och bada i badkar c: eheheh. Jag har inte gjort detpå flera år och saknar det som satan. Lyssna på musik, ha ansiktsmask och baar njuta. Mmmh.
Stannar förresten i Vetlanda tll tisdag kväll, awesome. 
Min nya väckerklocka är jättesöt. Kan ta en bild på den när jag är i Jököping för min kamera är där. 

Kom nu älskling, le och var god

2011-10-08
JAG HAR VARIT PÅ ULLARED OCH SHOPPAT! Feint. Nej men usch, jag har varit där två gånger och köpt för 650 kr båda gångerna, + 104, ehe.. Kassen är tung och plånboken, lite tommare. Blä, blä, blä. Kunde kanske köpt lite mindre godis och annat ätbart som jag bara var tvungen att ha. OCH JÄÄÄÄÄÄÄVLAR VAD MYCKET FOLK! Både Julia och jag fick lite smått damp ibland. Det var så frustrerande att jag skrattade. Skönt sätt att ta saker va? Hö hö. Annars är jag nöjd! Har köpt en sån där väckarklocka som hoppar när larmet går igång c: Ska ställa den vid min grannes vägg i rummet i Jönköping bara för att jävlar med honom varje morgon :3 hhihihih
Annars har jag köpt ett puder för 14 kr och en foundation för 80. Och massa andra prylar. Shampon, balsam och sånt. Skrivblock hittade jag med. Hörlurar också! Hatar dock att jag har små mini-öron så jag inte får in dom! :( Har till och med ont nu när jag har försökt! fml. Äsch.. får väl fortsätta försöka.................... :)
Vad ska jag göra ikväll? Ja, säg det.. Kanske ska jag plugga. En lördagskväll? Wäh.

Cause I am born this way

2011-10-07
Jag har en handduk i mitt blöta hår för att det ska torka snabbare, finns ingen fön här för den har jag i Jönköping. Jag är i Vetlanda nu, vet inte om jag ska åka tillbaka på söndag eller tisdag, har nämligen studiedag på tidag och har enbart två lektioner på måndag. Känns som att det inte är så värt att gå på. Fast jag har i och för sig missat en del kemi, borde inte missa mer. Hmm...
Imorgon ska Julia och jag till Ullared, kommer bli hur kul som helst :) Har längtat efter den tjejen!

biobio

2011-10-07
Sitter på biologimektion men läraren är inte här. Kan ju undra om hon har tänkt att komma, annars är det ju chill. På engelskan, efter lunch, ska vi skriva en uppsats om en bok vi har läst. Blä
Läreren kommer visst inte, hon som hade namnsdag idag...

FUCK THEM!!

2011-10-06
Helvetes jävla grannjävlar, åååååhhh. Gå och dö! Snälla?! Brutalt, jag vet.. MEN SNÄLLA?! Jag är så jävla trött och har nu försökt sova i 2 timmar och 15 minuter!! Är så trött så jag snart börjar lipa, men mina "snälla" grannjävlar ska minsann aldrig sova!!!!!!!! Jag vet att jag kan klaga, ska minsann bli surkärringen som sätter upp massa lappar. Jag träffas nästan aldrig grannarna längre och som sagt, hur kul är det för mig, 16 år, att knacka på dörren där det är 5-10 killar i 20-25 års åldern och säga "Kan ni vara lite tysta? Jag vill sova". Jag tänkte väl också att det kan jag ju göra om dom stör, men nu i situationen, nej.
PANIK!! Dom sitter och spelar TV-SPEL MED!!! Tänk er dampet man får då hela tiden, precis så. Fint va?!

Godnatt

2011-10-06
Nu ska jag sova, tidigt, hoppas på sådär tio, elva timmars sömn. Ehe. Imorgon åker jag till Vetlanda och ska vila ut på fredagskvällen. På lördag ska jag och Julia åka till Ullared med Lotta. Hoppas jag hittar det jag söker där! 
Godnatt männskor och andra.

cockporn- som Jessica skrev

2011-10-06
Tänkte att jag skulle poppa popcorn, eller cockporn som Jessica skrev på sin blogg. Ehe. Så ska jag försöka plugga lite engelska också som jag har tills imorgon för jag vill gå och lägga mig tidigt, dödstrött!

totally lost control

2011-10-06
Tappat självkontrollen totalt. Gör inget jag borde, kanske för att jag är trött, kanske för att jag inte vill. Jag längtar till sommaren, festival, inga måsten, bara finnas. Längtar, längtar till varma sommarkvällar och doften av grillat.
Och vintern har inte ens börjat. Längtar lite till skidåkning också om jag ska vara ärlig.

I don't miss you, but I miss the feeling

2011-10-05
Det luktar öl och popcorn i hela lägenheten. Musik spelar och människor pratar högt om allt mellan himmel och jord. Jag ger upp mitt pluggande och försöker sova. Fryser, kanske för att jag är så trött. God natt världen.

faller till marken och jag vill inte upp

2011-10-05
JAG VILL INTE PLUGGA!!! Vill bara ligga på min fina matta och halvsova.
Depp, Depp.................... Godissugen är jag med, försöker "avvänja" mig.
Historia prov imorgon och jag känner på mig att det kommer gå dåligt eftersom min hjärna värgrar sammabete med den lilla lilla, nästan obefintliga viljan att plugga. Blä

The hair

2011-10-05
Har kommit på att min cam gör att mitt hår ser brunare ut än vad det faktiskt är. Tänkte därför lägga upp två bilder på hur det ser ut när man tar med en vanlig kamera i dagsljus :)

nytt pluggförsök

2011-10-05
Hur kommer det sig att jag ALLTID går in på facebook och blogg.se när jag sätter på datorn? Hm...

citat

2011-10-05
Några killar kommer gående förbi och pratar:

en av killarna: "Det verkar inte som att de hade så mycket sexualkunskap om säkert sex förr."
En annan: "Det är ju tur för dig, annars hade du ju inte funnits!"

Min humor! haha

pluggar historia, döda mig

2011-10-05

hishis

2011-10-05
Historna. Kyrkan och feudalism. Prov imorgon, will I make it? Fuck yeah. Eller? Jag hoppas. Jag är hungrig och trött, ge mig en pizza och låt mig sova, snälla?

Pluggaaaar, snart

2011-10-04

tonar håret!

2011-10-04
Har toning i håret just nu! Gissa vilken färg! RÖTT RÖTT RÖTT!! Har saknar det nu så ska låta färgen sitta i extra länge så det blir så rött det kan bli. Ehe, kanske inte ens funkar men w.e. Efter att jag duschat ska jag plugga historia all night long. Ska läsa alla sidor, och tro mig, det är jobbigt! Sen ska jag svara på några frågor, också jobbiga och sen ska jag äl fösöka gå igenom och bearbeta detta så gott jag kan, och om jag hinner förstås!
Märker att jag har slutat diska då mitt skrivbord är fullt med tallrikar och glas. Ehe, måste ta tag i det sen.....

Om du törstar efter mer så ses vi där ingen ser

2011-10-03
Efter att ha kollat på The outsiders ska jag nu sova. Tröstar mig själv med att det faktiskt var skolarbete, bara slappt  sådant. Imorgon är det iaf utedag och jag har varken stövlar eller regnkläder som vi skulle haft. Duktig Linda.
Jag är trött och behöver sömn. Veckan har bara börjat och jag fasar för det jag har framför mig.
God natt och sov gott.

Jag är inte blind bara för att jag inget ser

2011-10-03

I would like to say goodbye but I don't know how

2011-10-02
Stannar kvar här hos mamma tills imorgon på morgonen. Behöver ju ändå inte gå upp förän 8. Har inte alls bestämt hur jag ska göra med träningen! Det måste vara klart på tisdag. Blä. Ska nog träna på friskis. Kommer nog bli kul tror jag.
Den här veckan som kommer måste jag plugga historia så det ryker om det! Haha, nej men har prov på torsdag. Jag ska även försöka tona håret, åka till IKEA och köpa krokar och grejor, åka till Myrorna och leta lite second hand-stuff och köpa rökelse på Indiska. Känner att det gör en viss hemtrevlig känsla. Det är nog för att mamma använder det.
Är jättesugen på att köpa ny mobil nuuuuuuuu

Breakfast-time

2011-10-02
Snart ska mamma och jag äta frukost, smoothie och rostat bröd. Gott. Sen ska vi nog städa något, jag med, eller göra läxor. We'll see. Senare ska jag och mamma till mormor, var så länge sen jag träffade henne nu. Tror inte vi kommer tona håret idag. Kanske får ta och lägga i den vanliga röda i veckan sen. Kan ju alltid ha uppsatt i en tofs så utväxten inte syns, ehe.
Btw så fixade jag mig en kjol igår! Hittade en söt gammal kjol, som ska sitta i midjan, i källaren. Den var lång men bestämde mig för att klippa av den och sy upp och grejor. Medan jag gjorde detta såg jag att den kom från indiska och var storlek 122/128cm, barnstorleken! Haha! Men den passar mig utmärkt och nu när jag gjorde den lite kostare är den hur fin som helst att ha med kängor och strumpbyxor! Visar bild när jag har tagit någon. Nu ska jag äta!

Should I stay or should I go?

2011-10-01
Tror jag har besämt mig för att inte gå till modellgrejen. Att köpa ett ynka foto kostar 550 kr och det har jag verkligen inte råd med. Då kan man ju tänka att man kan ju gå dit och bli sminkad och fotad ändå men jag är verkligen på humör att stå framför kameran, får dåligt samvete för mig själv då jag alltid velat göra det här innan men just nu känner jag mig så groteskt ful. Har utväxt och håret för övrigt är slitet och otonat. Måste fixa det i helgen. Sen har jag inte världens finaste hy då jag äter choklad 24/7. Något jag ska sluta med också. Måste nästan gå på rehab för det. Usch. Nej jag vill bara sitta och prata med mamma i solen och lyssna på Melissa Horn. Ja. Det gör jag.