dance with somebody, nanana

2012-01-31
Har mått sämre idag än vad jag gjorde igår, men andra ord är jag hemma imorgon också. Ska dock ta tag i mitt liv lite då. Äta, inte gå omkring i mjukis hela dagen och faktiskt ta mig till Jönköping. SKA till skolan på torsdag om jag så ska krypa dit. Visserligen är torsdagarna värlens onödigaste dag enligt vårt schema men även en enkel dag att orka med! Är lite nervös för att jag ska behöva presentera science-arbetet med min grupp eller inte. Har liksom inte gjort några stödlappar eller så, har inte heller skrivit ihop rapporten. Kan ju i och för sig göra det imorgon :)

.

2012-01-31
Avundas alla som kan somna inom två minuter efter att de lagt huvudet på kudden.

oj vad roligt man har när man är sjuk, eller?

2012-01-31
Tittat på Hämden. Tyckte den var bra, lite sorglig. Nu ska clabbe leka charader på ettan, kul att se. Hehe. Är stressad för att jag har mycket att ta igen i skolan, har det blivit så för att jag inte gjorde läxorna innan jag blev sjuk eller för att jag varit borta två dagar? Lutar åt det förstnämnda. Nu ska jag spela spel på datorn... Forever alone

and then there was nothing left

2012-01-31
Var tvungen att vakna lite innan åtta för några från erikshjälpen skulle komma och hämta en sängstomme och ett bord hos oss. Bara jag hemma. Nu kan jag inte somna om och funderar på vad jag ska göra idag, helt forever alone. Både syrran och mamma jobbar. Hungrig som satan är jag med, orkar dock inte göra någon mat, kanske gör det senare. We'll see. Tror jag ska titta på film nu. För övrigt blir nästan och halsen bara värre och värre, kan jag inte få friskförklara mig snart? #livetsuger

the child in me appears again

2012-01-30
Är hemma imorgon också. Trött som ett as. Tänkte att jag skulle nynna på lite sånger från Majas alfabetssåner. Minnen, kära minnen.

shine as bright as the sun

2012-01-30
Ska nu ut och gå med syster. Får se hur långt det blir, är väl mest för att solen skiner och vi har suttit inne hela dagen. Funderar på att baka kladdkaka när vi kommer hem. Kladdkaka.. beroende?!

redan på väg att bli frisk, eller i alla fall feberfri

2012-01-30
Febern sjunker, hade bara 37,2 när jag vaknade. Har vanligtvid 36,9-37,0 så jag kan förmodligen gå till skolan imorgon, om jag orkar en sån lång dag direkt efter en feber attack. Kanske några lektioner i alla fall? Känns bra att slippa missa en massa fast ändå skulle det vara skönt att ha en anledning att vara hemma och inte göra någonting. Just nu sitter jag och dricker varm choklad och äter rostat bröd med ägg på. Näsan rinner så jag blir galen, man undrar ju vart allt kommer ifrån.. Halsen är öm och svullen. Nackdelar med att vara sjuk.

"I can't, I'm sick *cough, cough*" "buu you whore"

2012-01-29
Igår skulle jag och Emmie följt med Ellinor och Alice på en fest i Jönköping men det slutade med att Emmie och jag åt mat och kladdkaka och åkte tillbaka till Vetlanda vid halv nio för jag mådde inte så bra. När jag kom hem visade det sig att jag hade 39,7 graders feber. Med andra ord var det inte så konsigt att jag mådde som jag gjorde. När jag vaknade hade jag bara 38 grader så får se om jag går till skolan imorgon eller inte. Tror nästan jag kommer på tisdag, känns som en viktigare dag då det är många fler lektioner. Men vi får se helt enkelt.. Kan säga att den här förkylningen kom väldigt olägligt tycker jag.

update

2012-01-27
Var på hotellet igår och hade med mig två kompisar från Jkg. Ellie och Alice. Kan inte säga mer än att kvällen var grym!

hata livet

2012-01-25
Får damp på mig, på andra, på livet i största allmänhet.
Någon jävel har budat över mig på ett par short jag SKA ha på tradera för övrigt. Var 2 kr innan, nu är det fuckin' 150! That bitch is going down!

och det då va

2012-01-25
Varför gör jag alltid läxor i sista hand? Dålig vana. Precis som de där med att jag äter så mycket kladdkaka, också en dålig vana. Hur hade jag tänkt att bli fit till sommaren? Genom att äta kladdkaka och titta på how I met your mother. I så fall måste den mentala makten ha mycket med det att göra. Har jag bara rätt inställning så! 
Har bara gjort hälften av alla punkter till psykoloigprovet imorgon, har ju dock en håltimma på tre och en halvtimma som jag kan plugga på. Helt plötsligt kom den väldigt lägligt, den håltimma som jag annars hatar. Jo juste, mamma, om du läser det här önskar jag mig en hultsfredsbiljett och sisestabiljett i födelsedagspresent. Puss!

börja om igen, börja om igen, börja om igen

2012-01-25
Har många gånger funderat på hur mitt liv skulle vara om jag gjort saker annorlunda. Har inte direkt några fler tankar att skriva mer än den funderingen.

inte okej

2012-01-24
Nu måste jag seriöst sluta äta dom där förbannade kladdkakorna. Gick ju och köpte en ändå............ Köpte proviva också, bara för att det är gott. Men söriöst. Nästa vecka ska jag inte äta NÅGOT onyttigt, straffa mig om jag bryter detta!!

facebookslav eller vad?

2012-01-24
Har inaktiverat min facebook, just so you know.

@ historialektion

2012-01-24

@ tåget

2012-01-23
Sitter på tåget till Jönköping efter att ha fått åka till Nässjö bara för att hämta min datorladdare... Fml. Nu är det gjort iaf, lånar även pappas internet. Ska äta pizza när jag kommer hem för övrigt..

irritationen som uppstår när..

2012-01-21
.. nästan varje inlägg jag skriver publiceras två gånger. Y U NO DO AS I WANT?! Förstår verkligen inte varför det blir så? För övrigt kollar jag på The day after tomorrow. Valde mellan den och Precious (som jag har sett 50 miljoner gånger) då dom gick samtidigt. Både är ju riktigt bra!
Har varit hos mamma en stund idag, hämtade oljan och lämnade pengar för den och smyckena som hon ska betala fakturorna för. Funderar även på om jag ska åka med ett tidigare tåg till Jönköping så jag kan plugga, fixa med oljan i håret, träna osv.. Känns bättre om man gör sånt innan skolan börjar. Nu ska jag titta på filmen!

finns det liv är det aldrig för sent

2012-01-21
Har fixat med bloggen i typ 2 timmar nu. Ser kanske lite konstigt ut på vissa ställen men JAG ORKAR INTE MER. Det får vara som det är helt enkelt. Tryck på F5 om du inte ser hur det ser ut.. Nu ska jag duscha, fixa mig lite och sen åka in till Vetlanda!

no cigarett smoking in my room

2012-01-21
Tycker jag borde göra någon förändring på min blogg men har absolut ingen lust alls. Inte tid heller för den delen. Det jobbiga med min blogg är att jag har mixtrat med koderna så mycket så det är inte så lätt att ändra det nu för koderna är inte på den platsen de borde vara. Med andra ord får jag nog börja om från början i så fall och det orkar jag inte.. Finns det någon som har photoshop som skulle kunna göra en enkel header till mig btw? Jättesimel, bara text, så som jag har nu, fast lite snyggare. Kommentera i så fall! :))
Jag skulle egentligen åkt tillbaka till Jönköping idag, igen, för jag glömde en bok jag skulle ge till mamma men det var visst inte akut så behövde inte det. SKÖNT! Jag är alltså ledig idag. Ska nog plugga lite, läsa lite.. Sen vet jag inte. Har iaf lust att bara inte göra någonting egentligen. Jag ska förresten till mamma någon gång under dagen för min 500 ml flaska med ricinolja har kommit. HÄHÄ

We're all gonna die

2012-01-20
Köpte ett par svarta högmidjande jeansshorts med nitar idaaaaaaaag. Fina. Jag är glad, och mätt. GE MIG SOMMAR

frustration till max

2012-01-20
Frustrationen när skorna jag vill köpa aldrig kommer in i min storlek men alla andra färger i samma modell gör det. fml.

-

2012-01-19
Är på psykologi-lektion och det är en elev från IB2 som håller på att göra ett test då alla måste vara helt tysta i 10 minuter. Inte ens viska.. Börjar ju alltid skratta när det är sånt här men klarar det ju finfint! Längtar tills mina smycken kommeeeeeeer, vill ha dom nuu!!
Idag ska jag plugga.. Men först hem till Amanda med Alice och Ellie och prata vett med henne!
Är jättemätt btw pga allt godis jag ätit.. Fasen. Skulle inte jag bli nyttig?!

like a baws

2012-01-18
Använda lite saker jag hade hemma och tadaa! Linda har skapat en earcuff med ett hängande kors. Unique or what?! Finns ju andra, men inte gjorda av moi.
Nu ska jag ta bort alla papper och böcker från min säng, läsa n stund i eldvittnet och sedan sova. Goodnight my lovers!

this is my day

2012-01-18
Har lagat mat, lika a baws
pluggat, like a baws
tittat på tv, like a baws
ätit kladdkaka, like a baws
Läst i en bok, like a baws
Har beställt smycken, like a baws

Om ricinoljan och dess behandling

2012-01-17
Idag är det en vecka sen jag började använda ricinolja i håret. Jag tycker faktiskt att jag märker skillnad! Än så länge syns det inget märkbart på längden men håret känns mycket starkare, lenare och mina klyvna toppar är så gott som borta då jag använt det i topparna också. Jag hade väldigt slitet hår innan. 
För er som vill veta så använder jag oljan 3 gånger i veckan, innan jag tvättar håret.  Jag applicerar genom att antingen hälla i händerna för att sedan massera in det i hårbotten eller så sätter jag upp en knut på huvudet, delar håret utspritt på huvudet då jag häller dit lite olja, runt om knuten på hela huvudet om ni förstår hur jag menar, jag masserar sedan in allt och tar till sist lite där knuten satt för att få olja där också. Masserar i någon minut innan jag sätter upp håret i en knut och låter det sitta 30-60 minuter beroende på hur mycket tid jag har. När jag tvättar ur det shamponerar jag först en gång i torrt hår så gott jag kan, sköljer ur det och shamponerar igen när det är blött, sedan tar jag balsam. Sedan är det bara att torka håret som du brukar! :)
Håret blir inte "fettigt" eller något då oljan är lite uttorkande också tror jag, man kan nämligen få torr hårbotten, börja mjälla osv om man är känslig. Det kan allstå vara smart att köpa en liten flaska olja först för att testa om man kan använda det innan man köper en stor. Själv har jag nu beställt en 500 ml från bodystore.com. Innan dess köpte jag 60 ml på apoteket för 49 kr och sedan 100ml på Life för 69kr.

forever alone

2012-01-15
Känner hur beroendet av poker på facebook kommer krypande tillbaka. Är så kul men så segt ibland. Vinner och förlorar, vinner och förorar osv. Går ganska dåligt nu måste jag säga..
Ikväll åker jag tillbaka till Jönköping. Känns helt okej, har dock ingen lust att vara ensam...

Du eller jag eller ingen alls

2012-01-14
Är i Vetlanda hos mamma, vi har varit på stan, ätit på Harmony. Det var helt okej! Mätt som jag vet inte vad dock. Nu är vi hemma igen och lyssnar på musik. Känns bra. Känns konstigt att träffa gamla vänner på stan utan att få något hej tillbaka, antar att det är livets gång liksom. Man vinner och förlorar vänner. 
Blir så sur när jag går på stan och ser 50 miljoner saker jag vill köpa och tycker att jag behöver men inte har några pengar att köpa dom för... Tyckte även att det var jobbigt att det var en vakt på Kicks som gick runt mig hela tiden och ställde sig bakom hyllor och liksom spionerade på mig, som om han blivit tipsad om att jag ska försöka ta något.
Oprofessionellt.
Ikväll ska jag träffa tjejerna. Känns som att mitt liv är på väg tilll något bättre. Känns... Storartat.

-

2012-01-13
Engelska-lektion. Tittar på film. I eftermiddag åker jag tillbaka till Vetlanda. Veckan har gått så fort men det ska bli skönt att komma hem igen.  Har inte jättemycket läxor än, skönt. Dock har vi precis börjat på ett stort grupparbete. fml...

don't know what I'm trying to do

2012-01-12
Tränat, åter igen.
Har fått ont i min axel, spänd antar jag så kommer förmodligen tigga massage av mamma. Gör så ont så jag kan int massera skälv. Damn..
Sitter med ricinolja i håret, går åt väldigt mycket varje gång! Har ju en liten flaska på 60 ml och det går åt en tredjedel av flaskan på en gång. Dags att köpa en stor kanske?
Har fått saker gjorda ikväll med, känns bra. Har läst om macbeth i shakespeare-häftet, nästan gjort klart engelskauppgifterna (gör de två sista efter duschen för de var så långa), jag har även skickat in orden. Ska lyssna på ljudboken ikväll och på tåget till Vetlanda imorgon. Hoppas jag är klar sen för då kan jag skriva min presentation i helgen och på måndag. Ska vara klar på tisdag (!!).

time to dream about old times

2012-01-11

life is rockin'

2012-01-11
Var så sugen på att gå på ett till pass direkt efter mitt, kände att jag inte tagit ut mig totalt, gör jag aldrig längre även om jag verkligen försöker... Helt enkelt inte tillräckligt jobbiga pass. Haha. Nu ska jag stretcha lite och sen duscha, eventuellt äta lite osv. Eftre det; plugg!!
Fan vad jag mår bra!

TRÄNA!!

2012-01-11
Ska träna bort kladdkakan jag nyss åt upp, ehe.. Nej men känner mig så uppblåst så träning it is!

Före-bild

2012-01-11
Tänkte lägga upp en bild på hur långt mitt hår är nu så lägger jag upp en "före och efter-bild" om två-4 veckor beroende på om man ser någon skillnad eller inte efter bara två veckor. :)
Såhär är mitt hår nu iaf.

mums

2012-01-11

kladdig kladdkaka är kladdig

2012-01-11
Varför är kladdkaka så gott?!
https://twitter.com/#!/KlassonLinda <-------- Följ mig! :)
Ska nog träna snart, tror jag. Om maten jag åt kan smälta lite..

ricinolja

2012-01-10
Har nu köpt ricinolja som ska få håret att växa som ogräs. Upp till bevis säger jag bara!

vilket jävla väder.

2012-01-09
Short update;
Trodde jag skulle blåsa omkull när jag gick hem idag. Helt sinnessjukt vad det blåser, och regnar samtidig! Värsta ever....  Blöt och kall kröp jag ner i min onepice och värmer nu mat så jag kan äta. Ska plugga en stund och vid sju ska jag träna. Efter det blir det ricinolje-behandling för håret :)

a frustrating morning

2012-01-09
Frustrerande morgon. Skulle till vårdcentralen 10:50 och skulle ta bussen 10:37. Kollar på klockan 10:39, inser att jag missat bussen, kläder på mig snabbt som satan för jag vet att nästa buss går 10:43. Är ute ur lägenheten 10:41 och springer så snabbt jag kan till hållplatsen. Bussen kommer jag jag ska gå på, den åker långt fram och jag tänker att jag går väl på där bak då, jag är den enda som ska gå på. Dörrarna öppnas inte, ska jag trycka på en knapp eller något? Bussen börjar åka, wtf?! Jävla bussjävel. Fick vänta på nästa som kom först efter 7 minuter. Är redan 6 minuter sen när bussen kom. Självklart funkar inte fritidskortet och jag har tappat bort mitt andra. Busschaffören är snäll och låter mig åka med ändå, skulle trots allt till vårdcntralen. Jag fick sedan gå tillbaka och tänkte handla på vägen tillbaka. Kan inte betala. Banken har problem, med andra ord ar jag inte den enda. Fick gå hem till llägenheten, hämta pengar, gå tillbaka och betala, gå hem, utmattad av de tuna påsarna. Har i alla fall fått en promenad. Har lagat mat, blev fyra portioner så nu har jag mat för ett tag.
Har inte hittat vetepåsen, eller mitt busskort. Kan ju knappast varit någon i mitt rum och tagit det, jag menar, vem vill ha en vetepåse?

RAGE!!!!

2012-01-09
Jag skulle ju sova men tycker det är kallt i mitt rum så jag skulle värma vetekudden. (sover bättre då) MEN, JAG HITTAR DEN INTE!!!! Vill just nu bara slå sönder saker, klockan är ett på natten och jag har letat igenom det lilla rum jag bor i och hittar den inte NÅGONSTANS. Jag menar, vart fan ska den ha tagit vägen?!?!? Jag har liksom endast EN garderob och den är inte där eller någon annanstans i mitt rum. RAGE!!

twitter

2012-01-09
Skaffat twittter förresten! Följ mig; @Klasson.Linda

Good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite

2012-01-09
Time to go to bed. Kanske borde jag gjort mer läxor? Kanske borde jag ha ätit något annat än popcorn? Kanske borde jag gått och lagt mig tidigare? Äh, shit the same!

Längtar till sommaren så det smäller om det

2012-01-08

what goes around in my mind

2012-01-08
Känner att jag inte kommit någonstans med min dag idag, kanske dags att ta tag i livet? Har inte direkt några planer mer än att jag ska packa, tvätta håret och vara ute lite. Bor ju trots allt på landet nu och det är snö och fint väder, får dåligt samvete när jag sitter inne. Till något helt annat, är det någon som vet om Solestruck.com har tänkt att ta in fler Jeffrey Campbell Lita? Mejlade dem men fick som svar att det var möjligt att de skulle ta in fler och att jag skulle bevaka min storlek.. Vill inte vänta längre då jag vet att det kan ta lång tid att få hem skorna. Har lagt undan pengar och allt så det ska seriöst bli av, bara dom får in min storlek någon gång!

Känns faktiskt helt okej att jag ska åka tillbaka till Jönköping ikväll. Då hinner jag packa upp, handla mat, träna och så innan skolan börjar. Kan säga att jag saknar att träna på friskis väldigt mycket. Känner att jag inte utnyttjat kortet som jag kunnat, har i och för sig bara haft friskiskortet i.. 3 månader kanske? Nu har jag ju bra träningskläder med! Köpte ju ett par långa träningsbyxor för ett tag sen som ni har sett, köpte även en jättebra sport- BH för halva priset för någon vecka sen, jätteskön! Nu är det bara linne eller t-shirt jag vill ha. Skorna jag använder är springskor för utomhusträning men sulan är tvättad så de går att ha inomhus, vill dock ha ett par riktigt jympa-skor, men det är ett senare projekt! :) 

that wonderful feeling

2012-01-07
Ska snart gå och ta ett skönt bad med ansiktsmask, musik och bara njuta. Underbart. Imorgon kväll måste jag tillbaka till Jönköping (igen) då jag har en tid hos läkaren för min käke 10:50 på måndagen. Varför?! Jag har inte ens skola då ju :( Men men, då hinner jag göra lite skolarbete innan jag börjar på tisdagen sen. Gäller att ta tag i livet på riktigt nu. Om jag kan och orkar, vilket jag verkligen ska försöka göra, vill jag höja mina betyg i de flesta av mina ämnen.

Nu ska jag bada!

miss it, but just a little

2012-01-06
Snart ska jag åka till Vetlanda och träffa tjejerna. Vet inte riktigt vad vi ska göra men något blir det :)
Sån här bil ska jag ha när jag blir stor. Helst orange.

en dag som så många förut

2012-01-06
Funderar på om jag ska bli medlem på en sida för att tjäna pengar på bloggen, känner dock att jag vill ha mer inoformation om hur det går till egentligen, om jag måste betala någon avgift, om jag kan säga upp mig när som helst eller om det är ett bindande avtal osv.. Är så många frågetecken. Skulle dock vara fett nice om man känade 50-100kr/per läsare. Även om man inte har så många blir det ju faktiskt en del.. :)
Har kollat upp att Jane Eyre, som jag ska läsa, finna so ljudbok så ska åka till Jönköping och låna den så snabbt som möjligt så jag kan lyssna på den. Fann på engelska och tog 6 timmar men det är ju inte så farligt ändå. Har ju hittills läst i typ 3 timmar och har bara läst 40 sidor av 400 så om jag lägger in den i min ipod kan jag ju gå och lyssna lite hela tiden, awesomme. Smart tjej (y)

nattupppdatering

2012-01-05
Tittar på något random program på tv som jag inte vet vad det är eller vad det handlar om. Trötta som satan men ändå sover vi inte. Fint. Somnar väl till slut, i alla fall jag..

Good girld are bad girls that never get caught

2012-01-04
Tänkte både gå på stan en stund och träna på friskis men 9gag förstör mitt liv. Fuckin 9gag. Kan sitta där i ett par timmar utan att jag märker det. Hel sjukt.. Nu ska jag duscha iaf!

lalalaala

2012-01-04
Hey there. Varit med pappa och syster på IKEA idag och inhandlat hyllor till rummet. Nöjd. Tänkte gå lite på stan här i Jönköong i brist på annat att göra. En klasskompis ska sova över hos mig inatt men kommer inte förän senare, vid tolv, ett någon gång. Med andra ord har jag gott om tid!

är det människan som äger saker, eller saker som äger människan?

2012-01-03
Tänkt på en sak ett tag nu, människan är extremt materialistisk. Vi köper saker som vi bara måste ha, för pengar vi inte har. Varför då? Är det så viktigt att ha de senaste kläderna och skorna? Nej, men det är svårt, för oss som så gärna vill äga alla de där sakerna, att låta bli. Hur kommer det sig att vi har blivit så att man hela tiden blir pushad av andra? Man blir det utan att man tänker på det. När de köper något man själv vill ha köper man det fastän man inte borde. Det är konstigt. Vi som är såhär kan ju tänka på om det är vi som äger sakerna, eller om det är sakerna som äger oss.

many choises makes it more difficult to decide

2012-01-02
Är hemma hos Nejra med tjejerna och har Harry Potter- maraton. vi är nu på andra filmen och alla är trötta och mätta. kommer vi klara att se alla filmer tro? Jag tror faktiskt inte det men vi får se helt enkelt :) Ser mest fram eot de sista filmerna, lätt bästa! Funderar på om jag ska ta en bit till av min pizza. maybe...


Tänker på Joel och hans anhöriga. Vila i frid.

rubrik

2012-01-02
Tittar på föräldrarfällan. Den är så kul! Senare blir det massssoooor av Harry Potter, tjejrna och jag ska ha Harry Potter-maraton. Awesooooomeee
Ska nog flytta till pappa idag med. OCH JAG MÅSTE LÄSA I BOKEN!!

true story

2012-01-01

turn around now

2012-01-01
2012, nu jävlar!  Kan man ha bättre kväll än vad jag har haft? Knappast! Klocan är nu tio i fem och jag tror att jag ska gå och lägga mig :) Känns som att jag behöver några timmars sömn iaf. Ögonlockan är tunga som bly och jag ska sova nuuuuu
Som sagt, kvällen var grym! peace