Smoothies och blekande

2012-04-30
Nu har jag inte bloggat på ett tag känns det som. Jag sitter i alla fall och dricker mangosmoothie just nu och tror jag ska sola lite sen. Jag menar, 15 grader i skuggan och blå himmel?! Funderar även på att lägga i citronsaft i topparna på mitt hår och sitta med det i solen. Vill ju bleka topparna men har hört att citronsaft sliter mer än vanlig blekning? Vet inte om jag ska göra detta.. Får se helt enkelt. Hartonat håret lite mörkare i alla fall så nu är det en jämnare färg på det.

varning för stavfel!

2012-04-27
Läste igenom några av mina inlägg från mobilen och jag läser aldrig igenom dom innan jag publicerar så det finns en hel del stavfel men ni får ursäkta mig. Tror ni förstår vad jag menar ändå, hoppas jag?!

Sol!

2012-04-27

Sitter i solen och njuter, ska ju bli bättre väder nu i helgen och nästa vecka. Kan ju hoppas på lite solbränna?! Är blek som ett lik! Jag har inte hjort mycket mer än att göra en ordlista med engelska ord jag inte kan från en bok vi läst på engelskan. Annars har jag bra lyssnat på musik typ. Kollat upp texter och så. Känns som att min hals mår lite, lite bättre men näsan är fortfarnas inte på topp. Snyter mig ständigt pga får inte luft typ.. Ska nog bra ta det lugnt ikväll i och med att jag varit hemma från skolan.


Les Choristes (The Chorus)

2012-04-27
Har precis tittat klart på The Chorus. Den är så fin! Jag vet inte hur många gånger jag sett den filmen men många är det och jag tröttnar aldrig. Det är också en av mina favoritfilmer. Borde snart göra en lista med alla mina favoritfilmer, haha. Nej men den här rekomenderar jag verkligen om ni inte har sett den. Den är på franska, så fint!
Filmen handlar om en skola som tar hand om problembarn eller föräldrarlösa barn, pojkar går för sig och flickor för sig. Det kommer en ny lärare till skolan som inte har någon aning om hur eleverna på skolan är förrän han börjar. Läraren har tidigare sysslat med musik i sitt liv och vill starta en kör med pojkarna. Han som sjunger finast och har en enastående röst är Pierre Morhange, som på riktigt heter  Jean-Baptiste Maunier.
Som till vänster ser han ut i filmen och till höger är ungefär hur han ser ut nu. I filmen är han så himla söt och gullig OCH snygg!! Nu också! Man bara, GE MIG TYP?! Mums!

Classy

2012-04-26

Har förresten köpt en vit skjorta! Känns väl inte riktigt som min stil egentligen men tyckte att det var roligt värt, 99kr på h&m. Blir snyggt till sommaren :)


Sjukförklarar mig

2012-04-26
Jag tar härmed tillbaka min friskförklaring i och med att jag aldrig blev frisk. Känner mig fortfarande för jävlig och åker tillbaka till Vetlanda i eftermiddag. Har ingen ork till någonting i och med förkylningen och det tar även bort min lust att ta tag i saker. Både skolan och vänner. Vill inte ha det såhär längre och vill bli frisk!! Är det inte bättre på måndag uppsöker jag en läkare för pencillin eller vad fan dom kan ge mig för att bli frisk. Det håller ju i sig liksom. Två veckor nu, minimal förändring. En förkylning brukar hålla i sig en vecka ungefär. På mig i alla fall. Jag kan dock inte åka förrän efter fyra då mitt fritidskort börjar gälla. Åker eventuellt till Eksjö där mamma jobbarr åker bil med henne därifrån. 
I och med att vi slutade efter nationella gick jag på stan med Maja och Rebecca en stund, kände att jag faktiskt orkade det i och med att vi bara varit i skolan drygt en timma. Vi kollade i alla fall in H&M kollektion som samlar in pengar mot AIDS. Det var verkligen jättesnyggt men väldigt mycket var slut. De sa att bikinin hade tagit slut på 5 minuter! Vi hittade dock att en provdocka hade en överdel på sig men det var 36 som var alldeles för litet för mig så kom hem utan..
Dessa två hade jag gärna köpt med hem men båda var slut och de är slut på hemsidan också. Synd..!

Shower!

2012-04-25

Ska snart duscha, funderar faktiskt på att sova efter det så fort håret torkat lite. Är sjukligt trött alltså.. Ska ju upp halv sju imorgon. Natten till idag sov jag faktiskt med öronproppar i pga att vi har så olika tider här där jag bor så det blir liksom inte tyst förrän ett/ två. Jag sov iaf mycket bättre så det ska jag nog fortsätta med!
Härmed säger jag godnatt för mig!


One day

2012-04-25
Kollar på One Day, som är en av mina favoritfilmer, och trycker i mig ballerinakex som jag egentligen skulle ha att mumsa på när vi skriver uppsats i tre timmar imorgon, nationella i svenska. Men men, det passade ju lika bra nu likson. Jag skulle egentligen på läxhjälp med Rebecca, vår service men jag orkar bara inte. Varje dag efter skolan är jag totalt slut, eller, jag har bara gått två dagar men ändå, är så trött ibland att jag inte ens orkar stå upp. Funderar på att åka till Vetlanda direkt efter uppsatsskrivningen imorgon, vi har ändå inga fler lektiner den dagen. Så om jag inte mår bättre gör jag nog det. Missar ju fredagen men hur mycket nytta gör jag när jag sitter och skakar/fryser/svettas/har ont i huvudet/har mensvärk osv..? Avlider.

Vad tycker ni om den nya designen?

2012-04-24

Ja, vad tycker ni? Har väl tänkt att ändra lite detaljer med tiden.. Nu har jag förresten köpt ett plastskydd till iphonen! Behöver vanligt skydd med, vill ha ett med en drömfångare på.
Den här dagen kan ha varit en av de jobbigaste på länge, har velat somna hela dagen. Haft ont i huvudet och frusit och svettats till och från.. Aja, ska ta det lugnt i eftermiddag och kanske sova en stund, får se..


Fixat!

2012-04-23
Tog mig tiden och hittade problemet. Nu ska nog allt funka som det ska tror jag!

fel med designen

2012-04-23
Jag har lite problem när det gäller designen så ingen av länkarna funkar. Ska försöka fixa det här när jag har tid!

@ tåget

2012-04-23

Sitter just nu på tåget till Jönköping. Känns väl helt okej I guess. Är framme om cirka 20 minuter tror jag, får packa upp och så. Har ju inte varit i rummet på en vecka nu..


Friskförklarar mig

2012-04-23

Känner att nu friskförklarar jag mig, orkar inte vara sjuk längre.. Imorgon ska jag till skolan, kan inte missa mer nu även om det varit riktigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt! Just nu väntar jag egentligen bara på att mamma ska komma hem så jag får lite sällskap en stund innan jag åker.


Hemma

2012-04-23

Är hemma idag också och det var väl tur det då jag varken kan prata eller andas med näsan när jag vaknar. Att jag för övrigt vaknar strax efter åtta när jag är ledig är ju en annan sak.. Tror min näsa smular sönder snart också pga all gånger jag snutit mig :(


Sötsugen!

2012-04-22

Har faktiskt varit riktigt duktig idag känns det som. Har dammsugit, diskat och bakat både chokladbollar och kladdkaka. Det sistnämnda var ju dock för min skull, hehe. Den här gången blev kladdkakan god iaf, sist hade jag ju inte vanligt mjöl eller smör..
Mamma är och sjunger med kören, sen två, och kommer inte hem förrän nio/tio-tiden. Är alltså ensam, hat ju saker att göra så det gör ju inget egentligen. Ska försök bli klar med den sär beskrivningen om en person. Om jag kan/ orkar.

Oskar det ute eller hörde jag fel?! Både mysigt och läskigt i så fall.


Godnatt peeps!

2012-04-21

Ska alldeles strax sova men tänkte slänga in ett inlägg först. Har ju fått min älskade iPhone nu och är jättenöjd. Ska på jakt efter snygga skal osv så snart som möjligt! Jag är fortfarande ganska sjuk och får helt enkelt se hur jag mår imorgon. Men nu ska jag sova, godnatt!


tired tired tired sick tired

2012-04-21
Försöker skriva lite om en karaktär i Angela´s ashes som jag läser i engelskan just nu. Tvivlar på att jag hinner läsa ut den då jag inte haft orken att läsa någonting nu när jag varit/är sjuk. Men men, sånt löser sig. Ska i alla fall skriva ca 2 sidor och har skrivit drygt en halv. Vet inte vad jag ska skriva om den här karaktären..
F.ö är jag väldigt trött, fortfarande. Min näsa och hostan tar livet av mig.. Har fått näsblod nu också. Fast det jobbigaste är att sova, det är det alltid när man är sjuk. Dels kan man inte andas genom näsan om man inte tar nässpray, och om man tar nässpray så blir det alldeles för "öppet" så det blir kallt och irriterat i halsen när man andas vilket gör att man hostar annu mer än vad man egentligen behöver... Hatar. Inte ens hostmedicinen med morfin i får mig att somna längre.. Depp-dag, lätt. Mamma är och sjunger och är borta till tre så kommer vara ensam i ca 4 timmar till. Pappa har hämtat iphonen så den kommer jag förmodligen få under dagen någon gång, dock lite senare tror jag.

-

2012-04-20
Mamma åkte till jobbet och jag är nu ensam, igen. Vet inte vad jag orkar ta mig för idag.. Ska duscha, dagens projekt typ. Haha, nejdå. Men duscha och diska. Om jag orkar ska jag försöka göra en läxa i engelska också. Börjar få lite ångest över att jag inte gjort någonting på hela veckan men jag har verkligen inte orkat..  Får se hur dagen utvecklar sig. 
Kollade på Harry potter and the deathly hallows part 1 igår med mamma. Drömde om det hela natten sen. F. ö hatar jag nätter när jag är sjuk. Kan aldrig sova och bara ligger och vrider på mig hela tiden..

den inre lyckan

2012-04-19
Är jättetrött och orkar inte så mycket idag heller. Har dessutom jätteont i halsen och näsan är täppt. Har dock inte så mycket feber längre. Har kollat på film idag också, Step up 1 & 2. Trean var ju lätt bäst. Mamma kommer hem om drygt en halvtimme så jag får lite sällskap. Längtar äcen tills jag får iphonen! Den har kommit till Sävsjö men pappa måste hämta den också och köra den in till stan och det känns onödigt att be honom köra fram och tillbaka utan något annat ärende så jag får vänta till helgen helt enkelt. 
Älskar för övrigt hostmedicin med morfin i. Somnade asgott igår efter att jag tagit det. Liksom sjönk ner i sängen, konstig känsla, men skönt var det!

I know I want it

2012-04-19

Världens äldsta människor

2012-04-19
Tittar just nu på Världens äldsta människor och det är verkligen intressant! Äldre människor har ofta varit med om väldigt mycket så de är så visa. Jag rekommenderar er att titta på det, de säger så bra saker som får en att tänka på sitt eget liv, vad man gjort med det och vill göra med det. Vissa säger att ett långt liv handlar om inre lycka och andra säger att ens ålder är bestämd när man föds. Att man inte dör förrän det är ens tur. Den äldsta människan i världen var en kvinna på 114 år.

Orkeslös

2012-04-18
Försöker underhålla mig såhär i dessa sjuka tider. Håller på att bara en kladdkaka men smeten var inte ens god. Vet itne om det är för att jag råkade ta rågmjöl istället för vanligt eller för att jag inte känner smaker.. Hoppas i alla fall på att själva kladdkakan smakar bättre. Klockan är över fyra och jag har inte gjort någonting mer än att kollat på film i soffan. Har liksom inte orken.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

sick, again

2012-04-17
Ni kommer kanske ihåg att jag skrev att jag inte mådde så bra igår. Det har inte precis blivit bättre. Tror jag har ganska hög feber och annat. Har dock tagit en alvedon så det börjar kännas lite bättre, kanske kan resa mig för att packa och gå på toaletten snart! Som tur är, är mamma på någonting här i jönköping så jag åker tillbaka till Vetlanda med henne vid fyra-tiden. Känner lite ångest för att jag missar debatten imorgon men kommer ju inte orka det när jag knappt orkar skriva detta inlägg..

När jag har tråkigt så sminkar jag mig

2012-04-16


Mår inte bra, inte bra alls

2012-04-16
Jag mår inte så bra. Har haft ont i magen hela dagen, till och från. Det kommer som i vågor och ett tag mådde jag verkligen illa, ville bara spy. Och nej, det är inte mensvärk. Tror även jag håller på att bli sjuk för jag har jätteont i halsen och är lite täppt i näsan. Idag höll jag i alla fall det talet, svenska nationella. Tror det gick ganska bra. Efter det gick Alice och jag och handlade mat så gick vi hem till henne och lagade det. Nudlar och champinjoner och kyckling. Blev hur gott som helst! Åt tills jag inte fick i mig mer och sedan gjorde Alice en helt underbar lemonad. Borde också göra det, så fett gott! Nu är jag verkligen mätt med andra ord. Stannade där till kvart i sju eller något. 
Ikväll ska jag nog bara kolla lite på samhällen, läsa lite i engelskaboken och ta det lugnt. Kolla lite på How I met your mother kanske. 

I am awesome

2012-04-15
Iphone beställd! Får den nästa helg så nu har jag vilja att kämpa lite den här veckan för helgens belöning. Åkte tidigt till Jönköping idag, vid 18:02 så har varit och handlat mat och ska nu göra klart min svenska redovisning, nationella. Är nästan klar. Ska bara öva lite och göra klart powerpointen. Är så FETT SKÖNT att jag har sovmorgon imorgon, börjar först vid 11. På tal om det måste jag fylle i CAS häftet som jag ska lämna imorgon. Såg just att det finns en program på tv som heter "stygga flickor söker kärlek". Gulligt. Nej men nu börjar Big brother och jag tänkte faktiskt kolla på det för att vara lute uppdaterad. Har ju annars slutat kolla på det.. Det känns som att den här veckan kommer bli skön. Bara det muntliga imorgon och sedan debatt på onsdag. Sen är det ju massa prov senare men det tar vi då. Vill ju slappna av när man kan!

free

2012-04-13
Känner att hela mitt liv cirkulerar runt den där jäkla iphonen just nu. Fast jag är  ju sån när jag hakat upp mig på något.

svart och svår med glitter

2012-04-13
Sitter helt själv en fredags kväll, i en stuga i skogen. Känns ganska deprimerande faktiskt. Har försökt ta tag i att beställa en iphone men mamma ville inte ringa och prata om det och pappa är skeptiskt till att beställa och jag ba jnsföadfsöasin. Nej men alltså, finns inget att vänta på så vill beställa den nu..? Aja.
Imorgon ska jag skriva Svenska redovisningen om relationer och jag har ändrat mitt ämne. Relationer mellan unga och gamla människor tänkte jag prata om istället. Har förresten träningsvärk i hela benen utan att ha tränat, konstigt.

10 saker

2012-04-12
tio saker jag tänkte kan vara kul att veta om mig. Typ..
* Jag rengör mina öron med tops minst 2 gånger om dagen. Tvångstanke.
* Jag tror nästan jag tillbringar mer tid i "min egna lilla värld" med mina tankar än i verkligheten.
* Jag är väldigt mammig av mig.
* Jag är väldigt dålig på att ta hand om min vänskapskrets.
* Har jag en dålig smink/hårdag tänker jag på det hela dagen, är osäker på mig själv.
* Jag skapar absolut inte lätt ett beroende av något. Godis bara kanske, hehe
* Älskar att sova fast gillar inte att gå och lägga mig.
* Har svårt att koncentrera mig.
* Min favoritfärg är svart.
* Jag drömmer sällan saker när jag sover. Om jag gör det kommer jag nästan aldrig ihåg dem, fast om jag nu skulle komma ihåg dem (vilket händer ibland men väldigt sällan) så är de helt fuckade så jag börjar undra vad som är fel på mig. Drömde till exempel en gång att jag blev våldtagen tre gånger. Tre personer, tre olika ställen i tre olika drömmar fast jag drömde det på samma natt. Hemskt!

glitter

2012-04-12
Kom inte så långt med biologin för jag gick in i duschen, åt och kollade på how I met your mother och målade naglarna istället. Hittade förresten snyggaste glitternagellacket här hemma hos mig! Har målat två lager och känner mig så party nu! Lyssnar på maskinen också så blir allt ännu bättre. :) Börjar vid nio imorgon så har en timmes sovmorgon så kan vara uppe ett tag till. Ska väl försöka läsa igenom biologitexten i alla fall så man har en överblick över vad vi har prov på. 
Har kommit fram till, eller det gjorde jag för ganska länge sen nu, att twitter är bättre än facebook. Jag gillar faktiskt inte facebook längre. Hade det inte varit för min syster som är i storbritanien hade jag inaktiverat den igen, gör nog det när hon kommit hem. På twitter förljer man ju liksom dom man vill och de som vill se vad jag skriver följer mig men de måste ju inte följa mig bara för att jag följer dem. Tycker det är asbra! Just de här korta meddelanden också, hade visserligen kunnat vara 200 tecken kanske. Tycker ändå om det, hoppas folk bara förstår att man driver ganska ofta, eller i alla fall jag. Annars hade det nog sett ut som att jag ska ta mitt liv när som, hehe. Så är inte fallet kan jag säga! :) Om ni vill förlja mig hittar ni mig här

Markerade läppar

2012-04-12
Något jag verkligen fått dille på är att ha utmärkande läppar! Från orange till lila eller bara vanligt läppglans. Tycker det är hur snyggt som helst och jag trivs i det. Dock använder jag det inte mycket alls i skolan för att jag orkar liksom inte hålla koll på att det fortfarande ser snyggt ut hela tiden. Funderar dock på att använda det oftare. 
Längtar så sjukt till helgen då jag och pappa ska beställa en iphone. Dock vet jag ju att jag förmodligen får vänta i alla fall en vecka på att den ska komma och så.. Aja, kan ju kolla på skal så länge! Har förresten hittat ett så jäkla snyggt men kommer förmodligen inte få beställa det. :(


GODIS

2012-04-12
Har fått önskemål att lägga in fler bilder så får väl uppfylla era önskningar ;)
Den här dagen har varit lika onödig som alla andra den här veckan. Ligger i alla fall nu i sängen, äter godis och tittar på simpsons. Ska försöka plugga lite biologi och börja på svenskan idag. Tror jag ska prata om materialister. Alltså, relationen till saker. Vet doc inte alls hur jag ska lägga upp det här..
Godis från hemmakväll. Vände faktiskt på bilden för er skull annars stod det llävkammeh, hehe.

11.04.12

2012-04-11
Hejsan mina kära små vänner. Idag har varit en av de onödigaste dagarna i mitt liv. Men så är det väl ibland. Just nu sitter jag och pluggar biologi, eller nys i alla fall. Helt okej. Ska kolla på Die Welle sen då vi kollade på halva den en psykologilektion men inte får se resten, hallå? Man måste ju se hela? Typiskt Leffe.. Ska i alla fall se den sen så har något att se fram emot. Måste hinna duscha också och vill gå och lägga mig tidigt OCH hinna läsa. Vad mycket det blev nu helt plötsligt.. Har förresten ingen aning om vad jag ska snacka om på svenska muntligt nationella på måndag?! Die die die. Det löser sig. 

Ska förresten få en iphone!!! Är så glad, har tänkt på jättelänge vad jag ska skaffa för mobil, om jag ska ha abonemang eller inte osv men har nu hittat ett bra abonnemang för 199kr /mpnaden och efter 6 mpnader blir det 249kr. Då ingår mobilen också. Tror jag ska försöka fixa detta i helgen då någon av mina föräldrar måste vara med :) Vill ha en fjällräven ryggsäck också. NU. Har önskat mig det av pappa men fyller ju inte förrän om en månad och orkar inte bära mina böcker i en axelväska längre! Har börjat få kramper i ena sidan av ryggen. Jätteläskigt. Kan inte röra mig ibland. Tror det hänger ihop med att jag bär för mycket på enda axeln, brukar få problem med andra sidan då på ett eller annat sätt. 
Till något helt annat. Behöver uppdatera mitt förråd med skolmaterial. Pennor av olika slag, stift, block, behöver även nytt pennfack, ett större, eventuellt en pennvässare också för alla i skolan är så dåliga. Fick be min mattelärare om hjälp när jag skulle vässa för jag kunde inte.. Klen?

How I met ypur mother + choklad

2012-04-10
Har städat hela eftermiddagen. Ganska kul vad man kan hitta som varit borta så länge. Bland annat en rakhyvel och alla dessa tofsar som försvinner! Nu behöver jag inte köpa nya på ett tag kan jag säga. Just nu ligger jag och tittar på How I met your mother, började på de nya avsnitten trots att jag nog inte sett alla gamla men de flesta så vet ju liksom historien. Äter även marabou polka, så gott!! Måste köpa något att dricka, typ juice eller nåt imorgon, har ingen här hemma just nu och är så jävla törstig. Vatten hjälper inte ens..

-

2012-04-09
Tar det lugnt ikväll nu när jag kommit till Jönköping igen. Har pluggat så mycket de senaste två dagarna så kände att jag kunde ta det lugnt ikväll. Det jag kan sitter och mer är svårt att få in just nu känns det som. Efter Big brother ska jag sova!

längtan till allt annat är större än viljan att leva i nuet

2012-04-09
Har matat in historia i mitt huvud i 7 timmar, inklusive pauser, idag. Som jag brukar säga; jag kan när jag vill. Går som bäst när jag pluggar långa stunder. Vill dock inte somna pga lika mycker väntar imorgon och vill inte vakna till det. Orkar egentligen inte men vad har jag för val? Vill inte på F på en av delarna av det här historiaprovet också. Klarar jag av det här provet är nog det värsta över innan sommarlovet, historia är nämligen mitt värsta ämne, delad etta med kemi tror jag. Det enda som alltid finns i mitt huvud också inom skolan är det nationella provet i engelska, muntligt. Tycker det är så hemskt att prata engelska inför andra pga pressen att vara så bra. Dessutom har jag väldigt dåligt ordförråd och kommer förmodligen haka upp mig då jag inte hittar orden osv..  Längtar bort, till livet efter gymnasiet.

kontrollbehov

2012-04-09
Vill inte vara kvar här samtidigt som jag aldrig vill åka här ifrån. Vågar inte lämna men vill ändå bort. Vet inte vad jag vill eller vart jag vill. Vilsen, ensam. Längtar till en meningslöshet eller meningsfullhet. Att glömma eller att glömmas. Mörkt och tyst, tankarna kryper som rysningar längs ryggraden. Vill somna för att glömma, vill förbli vaken för behålla kontroll.
Kontrollbehovet tar över och jag kan inte låta ögonen vila. Vill inte se vad som rör sig i mitt huvud utan matar det med onödiga saker som inte behöver analyseras, vilket jag gör med allt som kommer i min väg. Vill inte somna, då har jag ingen kontroll.

Historia

2012-04-08
Jag får väl skylla mig själv att jag skjutit upp historian till nu! Hade varit så mycket enklare att göra några frågor i taget men nej, nu ska jag gå igenom cirka 40-50 sidor idag och typ lika mycket imorgon för att hinna! Kommer ta flera timmar :( Gör dock inte frågorna min lärare gav mig, tyckte de var så flummiga så gör chechpoinst i boken, det betyder ju dock inte att det blir lättare. Åh, jag förstår inte hur man kan gilla historia, det är det mest ointresanta som finns!!

Glad påsk!

2012-04-07
Nu är det påsk och jag och mamma har ätit påskfrukost och ska snart leta påskägg. Blir så himla kul om hon inte hittar sitt! Mohahah. Mamma blev just asglad för att hon klarade melodikrysset, haha. Duktigt.

saker jag tänker och tänker inte på

2012-04-07
Förnekelse. Sanning som sakta kryper fram i snabba, otydliga ord. Vill men vill inte berätta på samma gång. Ser ansiktuttryck jag inte vill se. Byter ämne, försöker glömma. Sa aldrig det där jag faktiskt sa.

Det enda rationella

2012-04-07
Snön som alla har pratat om har nu kommit. ca 10 cm snö har fallit till marken och allt är vitt. Känner mig likgiltig till detta, gillar det inte men har inga större känslor utan orkar inte bry mig så mycket. Har så mycket annat att tänka på. Tycker livet är stressit, trots att jag inte gör något speciellt. Har även kommit in i någon sorts mys-fas. Är bara hemma med mamma, äter god mat, tittar på film och har det mysigt helt enkelt. Går inte på fest, träffar inga kompisar eller någonting. Vad händer med mig? Kanske går över snart. Började typ nyss i och för sig. Vet dock att jag haft såna här faser tidigare. Kollade för övrigt på en superkonstig film ikväll som heter "Det enda rationella".  Hur konstig som helst!

-

2012-04-06
Åt faktiskt sushi med mamma idag, helt okej! Funderar på att köpa det i Jönköping senare då jag bor jättenära ett ställe som säljer det, men det får jag se då helt enkelt. 
Imorgon ska man leta påskägg förresten! Helt klart en tradition som aldrig dör ut för mig hur gammal jag än är. Ska ha det mysigt och fira påsk med mamma och massor av god mat. Nomnomnom! Skulle dock vara ännu bättre att vara utomlands, sola och bada. Så underbart. Aja, vi får helt enkelt hoppas på en underbar sommar här i Sverige. Förhoppningsvis blir den mycket grymmare än förra året!

euphooooooriiiaaaaaa nananananana

2012-04-06
Har verkligen den låten i huvudet, kan inte sluta sjunga.. Gulligt av min far att ringa och säga att jag ska komma till ytterdörren för att jag ska få något. Kommer ner och får ett stort påskägg fyllt med godis + lite after eight-godis och en kram. Tack pappa! :)
Kan annars säga att jag inte kommit så långt med dagen. Är hemma igen efter att ha varit hos kusin i onsdags och torsdags. Känns ju bra osv att det ska snöa i eftermiddag. Kul, kul..  Nej nu ska jag väl ta tag i mitt liv, vad nu det innebär.

ge mig värme

2012-04-04
Packat och klart. Väntar bara på att Jennifer ska bli klar hos frisören, hon skulle visst klippa av sig håret! Är så nyfiken på hur det blir då jag själv varit sugen på att klippa mig riktigt kort. Dock vågar jag inte. Tror aldrig jag kommer våga så länge jag tycker om långt hår. Det enda jag har problem med är vad jag ska göra åt mitt hår, som det är nu skiftar det VÄDLIGT mycket i färg då toningen som var mörkbrun släpper mer/mindre på olika ställen verkar det som. Funderra på att lägga i lite glesa slingor. Var inne på att lägga i ganska många och bli ljushårig men blev avråden då det lätt blir en gul ton på det. Överväger nu då att lägga i lite glesa utspridda, så det ser naturligt ut, så jag förhoppningsvis kan låta håret solblekas och sedan växa ut utan att behöva tona/färga/bleka osv efter det. Får helt enkelt se vad plånboken tillåter!

en enda chans

2012-04-04
Har dansat loss hela morgonen somtidigt som jag ätit frukost och gjort mig i ordning. I eftermiddag ska jag till Jennifer och stannar där tills imorgon så det blir förmodligen inte så bra uppdatering på bloggen under dessa dagar. Som om jag uppdaterar jättemycket annars, haha. 
Har mörkblått glitter-nagellack på naglarna, känns som att jag går omkring med himlen istället. Fint. 

cpcpcpcpcp

2012-04-03
Märker att mina inlägg inte publiceras. Kul. Ska sova nu, hörs väl imorgon. Hunger Games var fett värd förresten!

oh happy day

2012-04-02
KUL ATT INTE GÖRA NÅGONTING. Ska nog ta ett bad, i brist på annat att göra. OCH jag har börjat skriva med stor bokstav i början av varje mening igen. Varsågod Emina & Erik ;) hehe
Nej, men jag ska nog flytta till mamma ikväll, känns som att jag dels får mer gjort där, har mer sällskap och det är lättare att träffa någon också då jag slipper åka 20 minuter in till stan först. 
Nyvaket vacker med påsar under ögonen

organiserar upp mitt liv!

2012-04-01
Har nu försökt vara organiserad och bestämt när jag ska göra vad. Imorgon halv elva blir det fika med tjejerna. Klockan tolv åker jag och Julia till Jönköping, fördriver tiden och ska gå på bio, Hunger games. Om vi kommer hem hyfsat tidigt åker jag till mormor, tvivlar dock på att vi är tillbaka innan sju typ. På onsdag ska jag träffa min kära kusin, vara med henne till torsdag. På torsdag kväll är det hotellet, frågan är om man ska gå, eller bara på förfesten kanske? Känner inte för att lägga ut 100kr bara sådär. Helgen är däremot inte uppbokad alls, bara att jag måste plugga två av helgens dagar. Stort historiaprov på tisdag nämligen. Att man aldrig ska börja i tid!

-

2012-04-01
har kommit fram till att jag inte kan stava längre. slarvfel elller inte, fortfarande fel. missar bokstäver osv. orkar inte! gick upp för en stund sen och sitter nu och äter yoghurt. Wilma sover, pappa är på övervåningen och städar tror jag. alltså är jag själv. orkar inte vara i skogen mer, känner mig så jävla isolerad. måste till exempel åka till ett ställe med bra mottagning när jag ska buda på jeansjackan om drygt 2,5 timmar. cp-kul