plugg, plugg och ännu mer plugg..

2011-02-28
Det är vad jag ska göra idag, plugga. Och det får verkligen inte bli som det alltid blir, att jag skriver att jag ska plugga men sen inte gör någonting! Provet är på fredag och jag har inte ens läst några sidor i boken, inte ens sammanfattningen..!
Galet godissugen är jag med men vet inte vad jag kan hitta på att göra..Vi har inget godis hemma. Kladdkaka kanske?

Jag skulle egentligen gått ner på stan och fråga efter sommarjobb idag men pappa ringde precis när jag slutade skolan och sa att vi skulle åka och hämta mamma på sjukhuset (hon har opererat axeln idag) men hon ringde sedan och sa att hon åker hem imorgon istället eftersom hon var yr osv. Måste verkligen ta tag i att gå och fråga efter jobb imorgon! Hatar det här..



MUSIC FFS

2011-02-27
Jag har ofta musik-perioder, alltså, jag lyssar på musik 24/7 ibland och vissa perioder knappt alls. Jag byter musiksmak lite då och då också. De finns alltid kvar men det jag lyssnar mest på. Just nu är min absoluta favoritmusik det här.

Sleeping With Sirens- The Bomb Dot Com 2.0


Asking Alexandria- The Final Episode


Bring Me The Horizon- It Never Ends


The Devil Wears Prada- Dez Moines


Avenged Sevenfold- Nightmare

mys @ hemma

2011-02-26
Ikväll blir det mys hemma. Pappa och jag ska nog köpa pizza och titta på någon film. Riktigt skönt eftersom jag är så trött! Men nu känner jag att på måndag får jag fan ta tag i mitt fuckin' liv! Kan juinte gå runt och va trött hela tiden?  Dags att ta tummen ur röven och göra saker om dagarna så man sover bättre. Det är en ond cirkel att bli trött för då orkar man mindre och sover sämre för att man inte är lika aktiv. Fuck it!

Tycker för övrigt att min outfit var snygg idag! (se förra inlägget) Ska nog klippa hål på fler byxor :3

Dagens

2011-02-26
BILDBOMB MED HELT ONÖDIGA BILDER

















Slapp dag

2011-02-26

Hello :)

Jag vaknade vid halv ett- tiden idag, superhärligt! Jag ska nog inte göra något speciellt idag heller, kanske vara med tjejerna ikväll igen. Imorgon blir det nog att åka skidor för pappas jobb har hyrt kettilsås för en kväll så ska dit med syrran och åka. Tror hon skulle följa med iaf!

Har ni sett "who´s that girl?" Jag kollade på den nyss och den var faktiskt riktigt bra! Det är en komedi från -87 men galet bra!


Tävlar hos Vadfanskajagheta.se!

2011-02-26
Jag är med i en tävling om ett smycke hos vadfanskajagheta.se, va med du också! :D

Jag valde det här smycket!

Sleepy

2011-02-25
Jag är jättetrött så ska nog snart sova faktskt. Hade ju tänkt att sova ut den här helgen så ska försöka göra det med! Tittar för övrigt på en helt fucked up film film på sexan, galet äcklig med..

Jag idag :)






Favorithalsbandet!

Härligt med tjejerna!

2011-02-25
Det är så roligt att vara med dom, vårat snack och allt, love it! Jag är iaf hemma redan (ovanligt för att vara mig) men vi tyckte att vi kunde gå hem efter att vi varit nere på stan en sväng för att kolla hur lång kön va till hotellet och vilka som skulle in. Blev så galet sugen på att gå in och dansa loss när jag såg allt folk men jag har inga pengar till inträdet :( Buhu..

Här är några bilder från kvällen iaf!



Taco, mums! Är fortfarande mätt ^^


Emina och Nejra


Nejra leker med kameran ! ♥




Söt är hon!

upp, upp och iväg!

2011-02-25
Nu ska sitter jag och lyssnar på musik medan jag väntar på Emmie som ska komma förbi mig så går vi till Emina. Ska bli supergott med taco! Jag tar med kameran och ska försöka komma ihåg att ta bilder ;)

Tänkte lägga upp dagens outfit men bilderna blev inte bra..buhu..

rUbRiK

2011-02-25
Hey guys!

Jag kom hem för en liten stund sen och tittar just nu på project runway, älskar det programmet!
Det är så galet skönt att det äntligen är fredag! Känns som att den här veckan var tre veckor. Ikväll blir det att vara med Emina, Nejra, Helena och Emmie. Vi ska nog fixa taco och ha det mysigt, snacka mycket som vi alltid gör :D

Uppdaterar mer senare!


Wilma, så söt hon är!

Just nu

2011-02-24
Heej! :D

Jag sitter just nu och tittar på Scrubs, tycker det är jättekul! :D Idag har jag även varit hos syon och sökt till gymnasiet, så nu är det gjort. Blev ekonomi, med inriktning ekonomi som första. Stylist som andra. Vet inte om det är säkert att det komma bli såhär men förmodligen.
Jag har tänkt att skriva ett cv snart som jag ska dela ut när jag söker sommarjobb vilket jag ska göra imorgon tror jag, det är alltid ett plus!


Mina ögon idag, random bild.

Dagens

2011-02-24





Älskar den här tröjan, den är från Carlings :)

Dagens blogg- Vinnaren från igår

2011-02-23
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VINNAREN!

Jag tar en paus i mina dagens blogg-tävlingar. Som jag skrev i ett tidigare inlägg känner jag mig tvingad att blogga och gör det inte för att skriva av mig och sådär. Men klicka på länken för att se vem vinnaren från igår är.
Innan idag blev jag så trött eftersom jag jättedåligt så jag sov i två timmar, det var hur skönt som helst! Jag ska iaf fixa något som hjälper mig att somna.
Jag ska nog sova nu.
GODNATT OCH SOV GOTT

Ont om tid

2011-02-23
Just nu känner jag att jag prioriterar skolan före bloggen så det kommer nog bli lite dålig uppdatering framöver för jag har en del att plugga på. Därför kommer jag inte fortsätta hålla dagensblogg tävlingar för jag kände mig tvingad att blogga varje dag när jag hade dom. Självklart avslutar jag den som jag påbörjade igår men det blir den sista.

Jag ska försöka lägga in dagens outfit och vinnaren av dagens bogg senare. KRAM

Bed-time

2011-02-22

Just nu sitter jag och tittar på Cougar town, tycker det är så jäkla kul! Jag ska iaf snart sova, måste verkligen bli bättre på att gå och lägga mig tidigare.
Jag glömde bort att välja gymnasie idag men ska försöka komma ihåg det imorgon. Blir Ekonoomi som första handsval och stylist som andra. Velade så sjukt mellan dom men satsar nog på en bra utbildning trots allt.

Vad går/ska ni gå för gymnasielinje? :)

GODNATT OCH SOV GOTT!


Dagens blogg 22/2

2011-02-22
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VINNAREN FRÅN IGÅR

Nu drar dagens blogg-tävlingen igång igen! Skriv bara "jag är med" för att vara med i tävlingen och SKRIV ÖVRIGA KOMMENTERER I  INLÄGGET UNDER, tack! :)


Min fortsättning av dagen

2011-02-22
För min del idag blir det nog att plugga, eller försöka iaf! Blir SO, NO, franska och engelska. Har bakat en sockerkaka som jag kan småäta på så jag står nog ut. Jag köpte ett puder idag men glömde det i skåpen..Super! Nej nu ska jag ta och plugga! Uppdaterer mer senare. KRAM

Mina piercingar

2011-02-22

Industrial piercing och 5mm töjning (ska töja mer, vet bara inte HUR mycket mer) :D


Snakebites (är nästan helt läkt nu)


Navelpiercing


Smycke från Guldcity

22 02 11

2011-02-22
DAGENS OUTFIT






Kofta- Vero Moda
Jeans- JC

Fuckat internet

2011-02-21
Hey beautiful people! :)

Det kan bli så att det blir dålig uppdatering från min sida på bloggen men jag ska göra så gott jag kan! Anledningarna till detta är att nu när skolan börjat igen behöver jag mer tid till läxor osv. Dessutom är internetet hos pappa helt fuckat, det funkar typ varannan minut så det går jättesegt att ladda upp bilder och svara på kommentarer. Nu funkar det helt plötsligt (tack och lov!) Men som sagt, jag ska göra så gott jag kan!

Om ni har några synpunkter på bloggen, det jag skriver om, kommentera gärna! Vill självklart bli en bättre bloggerska ;) Om ni har frågar är det bara att fråga på!

Nu ska jag sova, somnade inte förän närmare två igår, kunde verkligen inte somna! Men som tur var hade jag lite sms-sällskap hela kvällen :D Något jag upptäckt som är väldigt skönt när man inte kan sova är att bara sitta vid ett förnster och tittta ut, rensa tankarna en stund. Funkar helt okej, iaf för mig som tänker mycket!
Men NATTI NATTI alla mina läsare, sov gott! ♥

Dagens blogg 21/2

2011-02-21
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL GÅRDAGENS VINNARE!


Nu drar tävlingen igång igen. Kommentera "jag är med" för att tävla om att bli länkad på min blogg. Och skriv övriga kommentarer i inlägget under! Tack!


Bilder tagna vid stugan

2011-02-20
Här kommer lite fler bilder som jag tog när jag var vid stugan i skogen som jag inte lagt upp på bloggen.

































Bilder tagna och redigerade utav mig.

Vad tycker ni? :)

Foton vid stugan

2011-02-20
Helt oredigerade bilder från idag.













Det kommer fler bilder en annan dag, mitt internet segar aset så det tar väldigt lång tid att ladda upp bilderna.

Min dag

2011-02-20

Heey! :)

Jag har inte uppdaterat någonting idag men det är för att när jag vaknade hängde jag med papa ut till stugan. Jag tog massor av bilder så ska snart lägga ut en hel del. DAGENS BLOGG- TÄVLINGEN avslutas imorgon, då länkar jag vinnaren samtidigt som jag drar igång nästa, för er som undrar så lottar jag ut vinnaren. Vill du komma till inlägget för att vara med och tävla, klicka här!


Dagens blogg 20/2

2011-02-19
Nu har jag startat en dagens blogg tävling, kommentera bara att du är med så är du med i tävlingen. Den här pågår under dagen imorgon så länkar jag vinnaren dagen efter samtidigt som nästa tävling drar igång. Jag väljer bara ut en vinnare åt gången.



PS! Skriv alla andra kommentarer i ett annat inlägg annars raderas dom. På så sätt blir det lättare för mig.

Fler besökare

2011-02-19
Jag tycker det är jättekul att ha många besökare. Men jag har inte så många om man jämför med andra, men om man utgår från hur många jag hade när jag började blogga! :) Jag svarar på kommentarer så snabbt jag kan och uppdaterar också så ofta jag kan. Så tack till alla er som läser min blogg. PUSS PÅ ER :D

bad update

2011-02-19
Idag har det varit lite dålig uppdatering från min sida och det är för att jag först var ute med Wilma en stund, sedan gick jag hem till mamma för att tona håret, rött igen. Tonade dock inte hela håret den här gången utan bara utväxten så det är inte så stor skillnad. Efter det skulle jag egentligen åkt med Nejra och Emina till Ekenäs för att vara hos Helena men fick reda på att vi faktiskt skulle åka lite sent så var inte riktigt beredd och hann inte med bussen. Istället har jag mys hemma med pappa ikväll med! :)

Nästa helg är det ju hotellet här i vetlanda, vilka har tänkt att gå dit?  :) Själv är jag redan taggad!




Dagens planer

2011-02-19
Hey everybody :)

Idag ska jag försöka städa och så i mitt rum, det är hur stökigt som helst efter bara några dagar så det behövs! Annars ikväll ska nog jag och tjejerna ut till till Helena i Ekenäs, där blir det nog lördagsmys! Vad ska ni göra idag? :)

Orkar ingenting

2011-02-18

Jag känner mig jättetrött och orkar ingenting. Därför ska jag nu mysa ner mig i soffan och bara titta på film! Kommer inte svara på några kommentarer förän imorgon.
Godnatt alla mina läsare och sov gott!
PUSS


En kväll hemma

2011-02-18
För min del blev det att stanna hemma ikväll. Vet ni någon bra film som går ikväll som jag kan se? Känner mig ganska inne i mina egna tankar..Brukar ha sånas tunder då jag bara "försvinner" hela tiden, hör inte vad andra säger och bara är helt inne i mina egan tankar. Så är det nu.

Förut idag var jag nere på stan med min syster, provade lite kläder och sådär. Hittade faktiskt en del snyggt!

Något annat jag funderar mycket på är det hät med gymnasieval, jag tror jag har gjort det klart för mig hur jag ska välja men är verkligen inte säker..Helt plötsligt har jag fått en tanke om jag ska gå estet? Hade jag inte ens tänkt på innan. Därför måste jag verkligen gå till syon nu när lovet är slut och reda ut alla tankar.

Finns det något NI vill att jag ska blogga om? Något jag ska ha mer av eller mindre av? KOMMENTERA isf vad DU tycker! :)

My dream hair

2011-02-18
Jag har alltid velat ha det där långa fina håret med lätta vågor i. Bara det att jag aldrig förstod att jag skadade mitt hår för mycket för att det skulle kunna bli så långt. Nu är jag iaf på god väg.

Bilder på sånt hår som jag mer än gärna skulle ha själv!













Källa: weheartit.com


Vintage

2011-02-18






Källa: weheartit.com

sover alldeles för länge!

2011-02-18
Jag sover helt galet länge för att vara mig! Vaknade vid tolv idag och jag somnade vid..halv två igår kanske? Det betyder att jag sov typ tio och en halv timme. Skönt men galet..!

God förmiddag förresten :)

Det är jättesoligt ute och jag känner att jag borde gå ut lite och få sol i ansiktet. Ska bara ta tag i att göra mig i ordning först. Uppdaterar mer senare!

Love it

2011-02-18










Källa: weheartit.com

För varje dag som går kommer våren närmre

2011-02-17
Ki-box passet var för jäkla jobbigt! Eller är det jag som är otränad? Kan vara så..Men det var ganska kul ändå, har aldrig riktigt boxats innan men nu fick man slå allt vad man hade :D Jag upptäckte då att jag inte kunde slå så hårt..ehe. Tror iaf jag ska gå på det fler gånger men inte så ofta.

Efter träningen duschade jag och lite så, sen såg jag att I am legend gick ikväll och det är en av mina favoritfilmer så självklart var jag tvungen att kolla på den. Satt nästan och grät!

Tillbaka till "vårämnet". Nu när jag har köpt en jeansjacka känns det som att våren tagit ytterliggare ett steg närmre. Den är fortfarande galet långt ifrån men ändå.. Tänk så härligt när snön smälter och det börjar bli varmare. Man tar av sig alla tunga vinterkläder och tar istället på sig en tunn jeansjacka och ett par converse.
Fuck vad jag längtar!

Inspiration från catwalken

2011-02-17
Till våren ska det visst vara starka färger och mycket blandning, ett mode som jag gillar starkt!


Källa: Google

Dagens inköp

2011-02-17

Dödskallering från JC


Röd toning, märket Wella från Salong Team






Jeansjacka från Vero Moda



Träning!

2011-02-17
Nu ska jag strax sticka iväg och träna med syrran. Ki-box tror jag passet hette, ska bli superkul för jag har inte varit på det innan :D

Jag älskar den här låten! Videon också ^^



Asking Alexandria- The final episode

Mina inköp

2011-02-17
Nu är jag tillbaka från stan :) Jag köpte den jeansjackan jag har provat, passar superbra! Köpte även en dödskallering och en ny röd toning, (HAR FÅTT EN SÅ GALET FUL UTVÄXT SÅ DET ÄR PINSAMT!) så jag måste tona innan skolan börjar igen, helst idag eller imorgon men jag behöver mamis hjälp :)

Nu är jag pank i tio dagar men det ska jag försöka leva med. Hatar dock att jag ALLTID ska börja planera "nästa" inköp innan jag ens fått mina pengar...
Jag lägger snart upp bilder på det jag köpte!

My makeup for the day

2011-02-17



Eyeliner- Maybelline, New York
Mascara- L'OREAL, Paris
Puder- Mineral från Isadora
Rouge- Isadora

170211

2011-02-17

DAGENS OUTFIT







KOFTA- Vero Moda
JEANS- Bobbys


down to town

2011-02-17

Hey guys!

Jag vaknade för ungefär en timme sen (älskar att ha lov!) och ska börja fixa mig för att gå till stan med Nejra. Jag hittade ju 100 kr så kommer förhopningsvis köpa något som jag tänkt :) Kanske att jag till och med frågar efter sommarjobb någonstans. Det är något jag har ångest inför! Jag vill verkligen inte hamna på ett sånt där med jättedålig lön :( Usch! Ska nog fråga på några randomställen bara för att typ.
Nej, nu ska jag göra mig i ordning, see ya later!

PUSS


Sleep-time

2011-02-17

Precis som rubriken säger så ska jag sova nu, ett litet försök till att vända tillbaka dygnet. Så god natt alla mina söta läsare (som faktiskt ökat i antal!) så hörs vi imorgon!... Eller senare idag ;)

PUSS


Skidåkning med syster!

2011-02-16
Det var riktigt kul! Inte alls mycket folk så man kunde åka som man ville :) Super! Jag tog några bilder men de är jättedåliga men får duga! Blåste som satan så fick dra upp jackan och täcka ansiktet med en sjal!










160211

2011-02-16
Dagens outfit.








Time for a walk

2011-02-16
Nu har jag duschat och ska alldeles strax ut och gå med Wilma. Lockar inte jättemycket kan jag säga men även jag måste ut lite så då blir en promenad finfint!
Tar faktiskt på mig fleecen för det är k-k-kallt ute! :(
Hittade förresten en hundralapp i mina jeans nyss, katshing!... Undra vart den kommer ifrån ^^


For the summer

2011-02-16






Källa: Ellos.se

Drömmar som inte uppnås

2011-02-16
Tiden räcker inte till. Jag måste springa, men jag kan inte. Vart ska jag springa? Jag vet inte. Jag ser det, ser platsen där jag vill vara, men jag når det inte. Kastar mig framåt men kommer inte dit. Dras bakåt, längre och längre ifrån. Kan inte göra motstånd. Ger upp.

Inspiration

2011-02-16










Källa: COS hemsida

Inspiration

2011-02-16








Källa: COS hemsida

12:27

2011-02-16
God morgon allihopa! :D

Galet vad jag sov gott inatt! Sov verkligen som en sten från ungefär två till tolv, älskar't! Vädret är supertråkigt idag med så får se om jag går till stan, men ikväll ska jag iaf åka skidor med min syster, klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

Jag har skapat en katigori som heter Mina texter/dikter och där kommer jag förhoppningsvis skriva lite. Känner att jag inte bara vill skriva om hur min dag har varit och så. It will be fun :)

Borde sova!..Egentligen..

2011-02-16
Jag som skulle vända tillbaka på dygnet lite. Sitter här själv framför tv:n och har datorn i knät, kan man bli segare? Men jag har absolut ingen lust att sova, dessutom håller Anton "Chefen" Claesson mig vaken. Bäst är han! ;)

Nu vill jag ha sommar, skriver det ofta jag vet, men det skulle vara så skönt att kunna gå ut i shorts och en tunn kofta nu och bara vara ute utan att frysa. Om man ska gå ut nu får man ju ta på sig skidkläder så man inte fryser ihjäl! Inte helt okej.


Inför våren/sommaren

2011-02-15







  



Bildkälla: Det stora nätet

Lev i nuet, inte i det förflutna

2011-02-15
Det blev att jag stannade hemma ikväll. Hade inte alls lust att gå ut i snövädret så jag sitter och tittar på cougar town, älskar det! Ikväll ska jag inte gå och lägga mig så sent heller. Ett litet försök att vända tillbaka dygnet.
Jag har börjar fundera på att skaffa dagens blogg tävling. Skulle vara riktigt kul! Att välja/lotta ut en vinnare varje dag som får en länk på min blogg :) Vad tycker ni om det?

Nu känner jag verkligen att det är dags att ta tag i mitt liv. Gå ner på stan, göra läxorna och allt som jag tänkt göra! Det blir så lätt att jag bara stannar hemma och segar hela dagarna bara för att jag kan.


JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL! Får snart lipen på snön och kylan.. :(


Bild som fanns på datorn.

Bilder -Mest på Wilma

2011-02-15


















Det blev inte så bra bilder..Värdet var tråkigt och Wilma hade inte alls lust att vara stilla för en sekund. Men det kommer fler tillfällen! :)

Ut i snön

2011-02-15
Nu ska jag gå och ut gå med Wilma (min hund, eller min pappas hund faktiskt) och jag tänkte ta med systemkameran och ta lite fina bilder på snön. Jag lägger ut några när jag kommer hem igen! ;)

Måste vända tillbaka dygnet

2011-02-15

God morgon på er! Eller, förmiddag :)

Jag har bara haft lov i några dagar och har vridit på dyget ganska mycket för att vara jag. Det gör att jag är trött hela dagen och gör absolut INGENTING på hela dagen. Skärpning!
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra förrsten. Kanske gå ner på stan, har inte gjort det då jag tänkte så måste tag tag i det någon dag. Dessutom borde jag plugga lite som jag planerade för två veckor sen att jag skulle göra den här veckan. Det är mycket lättare att planera att man ska göra saker än att faktiskt göra dem.

Nu kan det bli lite bildbrist en tid för den datorn jag har hos min pappa funkar inte camen på så det blir inte lika enkelt att ta en bild och lägga ut. Damn..Men jag ska försöka vara lite mer aktiv med kameran. Kanske till och med tar med systemkameran ut för att fota lite! :)


Bedtime

2011-02-15
Nu ska jag alldeles strax sova, ligger redan i sängen med datorn i knät. Är jättetrött och fattar egentligen inte varför jag inte sover just nu. För övrigt har jag haft jättekul ikväll! Kladdkaka med hjärtan på, roligt snack, gamla spel och en del sexig dans, haha! ;) Jag glömde att ta med kameran så det blev tyvärr inga bilder för min del, men vill ni se bilder från kvällen kan ni klicka här. Jag älskar er tjejer!

GODNATT, sov gott allihop.

@ Emina

2011-02-14
Hej allihopa! :D

Jag sitter just nu hemma hos Emina med Nejra också. Vi har jättekul! Emmie var med här innan men hon åkte hem strax efter tio. Vi håller iaf på att dansa med ett dansspel, galet kul! Man lär sig verkligen att röra på kroppen ;)
Nej nu ska jag dansa, vi hörs när jag kommer hem! PUSS

Kvällens planer

2011-02-14

Ikväll ska jag vara med tjejerna och vi ska vara hos Emina eftersom det bara är hon och hennes bror hemma hos henne. Så vi ska fixa lite "alla hjärtasdag-mys". Super! Jag har iaf fixat en lätt makeup och lockat håret. Har även både mina favoritjeans och tröja :D

Såhär ser jag ut just nu.








Tröja- Vero Moda
Jeans- Jc
Makeup- Mineralpuder från Isadora, Eyeliner och Mascara
Ring- Gina Tricot
Armband- Lind3x


Klar för den här gången

2011-02-14
Nu har jag bytt header och lite allt möjligt. Är faktiskt riktigt nöjd med resultatet, vad tycker ni? Bättre nu eller innan? Känner att jag hunnit med en hel del med bloggen idag, jag börjar kanske lära mig lite koder och sånt. Innan tog det flera timmar med bara små  detaljer.
Just nu sitter jag och lyssnar på Asking Alexandria- The final episode. Örongodis till max! Nu ska jag börja fixa mig lite inför dagen, känns som att man snart ska gå och lägga sig igen men nej nej! Dagen har..typ..bara börjat! :D


Min nuvarande header, vad tycks?

Följ mig med Bloglovin!

2011-02-14
Heej ! :)

Nu har jag ändrat massor med koder och mer ska det bli. Nu tar jag en paus för jag är helt slut i huvudet! Men jag tänkte bara skriva att följ mig gärna med Bloglovin så kan jag följa er! :D

KRAM

Good morning Everybody!

2011-02-14
Sovit gott? :)

S
jälv har jag sovit jättebra! Blev ju så trött efter träningspasset igår så somnade direkt när jag la huvudet på kudden :D Eller, nästan iaf! Idag har jag tänkt att fixa med bloggen lite, ändra koder och så, därför kan det se helt galet ut ibland men det ska jag förhoppningsvis kunna fixa till :) Jag ska nog ta mig ner till stan lite senare med.

Vi hörs!

I love you, Beth Cooper

2011-02-13
Jag sitter just nu och tittar på filmen "I love you, Beth Cooper". Den var med på filmtoppen så tänkte att den kunde vara värd att se och ganska kul är den men inte en av de bästa filmerna man sett precis. Den handlar om en kille som inte är speciellt populär och som i sitt avslutnings-tal när de slutar skolan säger inför alla att han älskar Beth Cooper som är den populäraste och snyggaste tjejen i hela skolan. Hon har en pojkvän som är med i armén (tror jag) som blir pissed of på den här Denis som killen heter och vill slå ner honom.
Nu ska jag titta färdigt på den, har bara sett en halvtimma av den så vill se hur den fortsätter! :)


Hårt träningspass!

2011-02-13
Jag och min syster var ju på skivstångspasset och HERREGUD vad trött jag blev! Efter bara en halvtimme var jag så trött så benen skakade! Men det var riktigt skönt och nu känner jag att jag faktiskt gjort lite nytta. Sara och jag tänkte även gå på Ki-box-passet på torsdag, ännu ett pass jag aldrig testat. Riktigt kul att testa lite nya!

Jag tror faktiskt jag ska titta på ännu en film ikväll (blivit en riktig filmnörd de senaste dagarna), blev inte att jag flyttade till pappa idag heller men ska göra det imorgon. Ska nog ner till stan med och bestämma mig för vilken jeans-jacka jag ska köpa, Vero Moda eller H&M..Vero Moda..eller H&M..Elller..Ah. Jag får se! ;)


Random bild från i somras, saknar att gå i converse!

Mean girls 2

2011-02-13
Eftersom jag älskar ettan och har hört att det kommit en tvåa var jag bara tvungen att se den! Men..den var inte alls bra, har dock inte sett färdigt på den men ettan är SÅÅÅÅ mycket bättre! Så lägg inte ner tid på att se tvåan om du inte är sjuk och har all tid i världen eller något..

Jag sitter iaf som sagt och tittar på mean girls 2 och äter lunch/middag. (Känner att jag alltid bloggar när jag äter, haha!) Och senare, vid kvart över 6 faktiskt så ska jag och min syster gå och träna. Första gången jag ska gå på ett skivstångspass, är faktiskt lite nervös för jag har ingen aning om hur det ska gå till. Kommer säkert dö av utmattning! ;) Men det ska bli kul!


Jag sitter vid den gamla datorn så har nästan inga bilder alls, men jag hittade den här! :D

God morgon!

2011-02-13
Jag sitter just nu och äter frukost, rostat bröd med ost och marmelad :D Något jag ofta åt när jag var liten. Idag är det söndag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på förutom att jag ska flytta till pappa. Förresten, hur gör man för att använda web-camen på en dator då man inte hittar ikonen man ska klicka på för att få på den någonstans i hela datorn?
Jag är inte jättetekniskt och får inte camen att funka på pappas dator och då kan jag inte heller ta några bilder med den :(

Igår blev det att jag satt själv och tittade på Mean Girls, älskar den filmen! Det var galet länge sen jag såg den men den var precis lika bra igår som den brukade va!

Ha en bra söndag!

Myskväll hemma!

2011-02-12
Hej allihopa! :D

Det blev att jag stannade hemma med mamma och min syster ikväll. Vi lagade lite mat och det blev indiska köttfärs-spett, hur gott som helst! Ni borde testa om ni inte redan gjort det ;)
Vi ska nog titta på någon film lite senare, jag försöker övertala dom att vi ska titta på Sex and the city men det går väl sådär. Eftersom tv:n fortfarande är trasig och vi inte fixat någon ny (!) får vi titta på datorn isf, men det kan bli mys!

Det har varit lite dåligt med uppdateringen den här helgen, ska försöka hålla den uppe även nu på lovet. Idag kom iaf alla bilder upp på bloggen. Hade med systemkameran till stugan så det blev ganska fina bilder, särskilt när solen lyste med :)

Ha en bra lördagskväll mina söta läsare, puss!




Jag just nu :)

Min dag i bilder

2011-02-12































Filmkvällen igår

2011-02-12
Igår var ju Nejra, Emina och jag hemma hos mig så tittade vi på en skräckfilm, Shuttle hette den. Den slutade helt fucked up måste jag säga! Vi köpte pizza också och hade det allmänt mysigt. Här är bilder från kvällen :D


Nejra och Emina!


En suddig bild på Emina och mig :)


Jag och Nejra, vi bjuder! ;)


Kanske inte ser så gott ut..Men igår var det så jäkla gott! :D

Sorry för dålig uppdatering

2011-02-12
Nu har jag inte uppdaterat på jättelänge. Det kommer snart upp bilder både från kvällen med Emina och Nejra igår och från idag när pappa, jag och min syster var i stugan i skogen och grillade korv. Det var jättemysigt!

Breakfast-time

2011-02-11
Jag vaknade runt halv elva och är sådär dåsigt nyvaken, älskar den känslan! Sen att man får ligga i sängen en stund till, eller faktiskt hur länge man vill är ju underbart. Nu har jag iaf gjort lite frukost, rikitgt gott månste jag säga! Annars sitter jag och lyssnar på musik as usual, Spice girls! Älskar't! Jag lyssnade alltid på dom när jag var liten så det väcker en mängd minnen.

Idag blir det att gå ner på stan med Emina och ikväll hoppas jag att det blir en mysig tjejkväll, eller något parteey kanske? ;) We'll see!




För er som är jätteintresserade av vad jag äter består min frukost av knäckebröd med Castello-ost på, en fruktsallad och egenpressad blodapelsin/vanlig spelsin juice! ;)

Förvirrade tankar

2011-02-10

Det är som att jag har någonting inom mig som bara gnager och gnager, det slutar inte. Jag vill bara springa ut i snön, utan skor eller ytterkläder, bara springa. Så långt jag bara orkar och sedan slänga mig i snön. Känna hur kylan går igenom kläderna och bara vara. Här och nu. Jag vet inte vad jag tänker på, det går inte att fokusera. Det är som att jag tänker på allt, men ändå inget. Det går inte att sitta still och man vill slänga ur sig alla orden men man vet inte vad man ska säga. Det drar mig neråt och vägrar släppa taget om mig.


Ett liv utan musik?

2011-02-10
Hello :)

Jag tänkte på det där med musik, vad det kan styra känslor! Jag skulle aldrig kunna leva utan musik. Allt skulle bli så tyst, så tråkigt. Jag menar..Var ska man få låtar att sjunga på hela tiden ifrån? Aja, jag lyssnar på musik just nu, fast jag lyssnar alltid på det så ingen nyhet där!

Just nu ser jag ut såhär! (och det är inte cam-bilder för en gångs skull ;) )




Ser superbiff ut!

Duschen nästa!

2011-02-09
Nu blir det att gå in i duschen, måste gå och köpa något att äta på som jag ska ha på nationella imorgon med :) Ska ju sitta från 8:30-11:30..super!
Har för övrigt 4mm töjning nu, det var det jag hade när jag tog bort den jag hade för några månader sen. 5mm nästa! *Happyface*

Senste inköpet

2011-02-09







Älskar tröjan! Den är sådär stor och mysig och dessutom galet snygg! + att militärgrön passar så fuckin' bra till rött hår :D (på tal om det måste jag tona håret igen!)

No homework!

2011-02-09

Asnice! Ingen läxa, förutom att jag måste läsa igenom vad krönikor och sånt är till uppstasen imorgon, vet ju inte vad det kommer för ämnen! För övrigt har jag köpt en GALET snygg tröja idag! Den jag skrev om i ett inlägg, kanske inte skrev hur den ser ut? Men iaf så är den militärgrön, lite oversize. Ska lägga in en bild på den sen! Nu ska jag äta och sen duscha tror jag. Bye!


Jag just nu. Har gått osminkad hela dagen och har känt mig nyvaken hela dagen med, men lite skönt och väldigt smidigt har det varit!


Förändringar

2011-02-08
Genom åren förändras man helt galet mycket, speciellt i högstadiet och gymnasiet. Man försöker väl hitta sig själv och den man är. nförändras både i personligeheten och utseendet, kan kan säga att mitt uteende har ändrats grymt mycket och många gånger sen jag gick i sjuan! Hittade lite bilder från tiden då jag hade långt blondt hår, visst var det fint, gillar det fortfarande men den här bilden är bara för mycket!


Är nästan lite pinsamt att lägga upp den, känner att jag inte vill tillbaka till det utseendet! Ser så bitchig ut..He..he.

M-m-m-muuuusiiiiic!

2011-02-08
Jag har lyssnat på massa musik hela eftermiddagen! Erik Karlkvist har länkad massa musik, båda bra och..ja..rolig? Haha. Nyss lyssnade jag på "Jag saknar dig Henry" med "The pojksnopps". Så galet skön är den! Titta på videon HÄR.
Det har verkligen känts som att jag glömt något idag, har verkligen inte gjort någon nytta alls. Helt fuckat att det känns konstigt att inte ha något att göra..? Jag vill ha sommarlov..Iaf vår så man kan ha vårkläder och..ÅH! Ska nog köpa de där kläderna jag snackade om imorgon..VILL HA DOM! He he.

080211

2011-02-08
Dagens outfit och facelook :)




Kofta- Vero Moda
Jeans- Gina Tricot




Sminkning- Mascara och eyeliner (kan inte ha puder medan piercingen läker)

Måste lägga upp en plan för mina närmaste inköp!

2011-02-08

Hejsan alla söta människor!..Och ni andra också ;) Haha, skämt åsido!


Nu är jag iaf kommit till den tiden-punkten i månaden då jag inte vet hur jag ska få pengarna att räcka tills jag får nya pengar. Nu är det så att jag hittat en helt WONDERFUL och galet underbar tröja på Vero Moda, den är militärgrön och passar sjukt bra till mitt röda hår (som jag för övrigt ska behålla i den färgen ett tag till). Sen har jag även hittat en jeansjacka på H&M som jag känner är ett MÅSTE till våren! Nu är grejen att köper jag båda har jag kanske bara 100kr kvar till sen 27 februari..Vill jag leva snålt resten av månaden? Skulle i och för sig kunna göra det, kommer ju inte behöva köpa något smink för jag kan ändå inte sminka mig eftersom piercingen kan bli infekterad..Nu tänker jag högt men det får ni leva med, haha! Usch! Jag får se hur jag ska göra. Idag köpte jag iaf en kortare stav till min gamla piercing (hade min förra läkstav eftersom jag råkat bita av min andra korta stav..fråga mig inte hur!)

Nu ska jag ta något och äta och göra engelska-läxan jag har tills imorgon!







Me right now, och jag bjuder på mig själv ;)


Krönika? Insändare? Nyhetsartikel?

2011-02-07
Jag får lipen på alla olika artiklar. Kan det inte bara finnas typ "kort" och "lång" artikel? Skulle vara mycket lättare..Jag försöker iaf få in skillnaderna mellan dom i skallen så jag kan skilja på de olika artiklarna för det är trots allt det som provet kommer handla mest om. För övrigt har jag köpt burn och marabou choklad som jag ska ha med mig, mums! Det känns ganska skönt att inte ha så mycket läxor nu när proven är, bara bas-saker så som matte, engelska osv och det funkar bra!

Nu ska jag läsa lite mer om artiklarna och sen sova!
Puss ♥



En osminkad och trött Linda. Ser ut som en tio-åring..Haha!

070211

2011-02-07
Dagens outfit!


Skjorta- Gina tricot
Jeans- JC
Dödskalle-ring, Gina tricot

Nyss hemkommen

2011-02-07

Heeeeej alla bloggläsare!

Jag kom nyss hem och sitter just nu och äter fralla med ett glas juice till. Jag äter något lätt nu för jag ska träna vid fem, brukar alltid få håll så lätt när jag tränar så vill inte äta så mycket innan.
Min dag var varken bra eller dålig..bara en dag i mängden. Jag har haft lite ont i läppen men det börjar släppa nu. Hoppas verkligen inte den blir infekterad!

Nu måste jag plocka fram träningskläder för att hinna iväg ooch komma i tid!




Jag just nu.


Resultatet- Är supernöjd!

2011-02-06
*Happyface*




Det är ganska svullet men fuck vad nöjd jag är!

In action!

2011-02-06









Mina planer för dagen

2011-02-06
God..förmiddag! :)

Jag har inte några bestämda planer än så länge mer än att klockan fyra ska jag till Jonas och pierca mig! :D Mamma kör och Emrik hänger med som...hm, moraliskt stöd? Det är iaf väldigt skönt väder ute så jag ska nog gå ut och gå med mamma snart.
Igår bloggade jag nästan ingenting! Men det var för att jag möblerade om i mitt rum och mamma och jag satte ihop garderoben jag fått hem. Den var ganska stor och jobbig att sätta ihop men mamma och jag klarade det själva! We are the best ♥
Jag kan lägga upp bilder på hur rummet blev senare!


Galet vad jag längtar efter sommaren!

Nyvaken

2011-02-05
Hej hej allihopa!

Jag vaknade för en stund sen, sov jättelänge! Men jag gick inte och la mig förän 2.. Jag var så trött när jag vaknade så jag var helt dåsig. Igår hade jag jättekul! Jag åkte till donken med Sebbe, Adis och Astrit, sen kom det massa andra så jag vet inte hur många vi va! Två långa bord och ett litet till iaf. Lite efter elva började vi gå hem och jag hängde med Emina och Nejra och va där till halv två. Mys!
Jag hade inte med kameran så det blev inga bilder, tyvärr.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag har ju lovat mamma att hjälpa henne lite så under dagen ska jag gå och handla lite, bara en fördel att köpa det jag vill ha :D Nu ska jag försöka hitta något gott att äta till frukost!




Jag just nu.

Snart drar jag!

2011-02-04
Ikväll blir det att träffa Sebbe, Felix, Oliver, Frasse och Adis (tror inte jag glömde någon?) för att sticka till McDonalds, Emina, Nejra och Helena kommer senare för de ska på mogärdediscot först men jag var inte på det humöret så jag skippar discot!
Jag är galet sugen på en cheeseburgare..igen..var det förrra helgen också! Ehe. Men det är gott :D

Nu ska jag ta på mig någon mysig hoodtröja för att slippa frysa så jäkla mycket som jag alltid gör!

Vi hörs, Ciao! ♥




Jag just nu!

Något jag älskar!

2011-02-04
Kokta morötter! Kanske låter konstigt men det är något av det godaste jag vet :D Kokta morötter skurna som små stavar (så som man skär gurkan osv. när man har dipp till), kokat i lite salt och med smör till, så jäkla gott! Kan äta det som godis :) Något som ni tycker om galet mycket? :)

ÄNTLIGEN FREDAG

2011-02-04
Hello everybody!

ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG! Så j*vla skönt :D Nu är kemi-provet över också, jag har ingen aning om hur det gick och vill bara få reda på mitt resultat. Jag har absolut INGEN lust att få reda på dom rätta svaren osv, varför skulle jag vilja det? Kommer inte läsa enbart kemi fler gånger och tycker inte att det är intressant någonstans!

Nästa vecka är det två nationella prov i svenska, ska plugga lite på olika artiklar för jag kan inte det.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag ska vara på McDonalds med Emina, Nejra och några till, vet inte riktigt vilka som ska med dit men det återstår att se!


Jag just nu!

040211

2011-02-04
DAGENS OUTFIT.




Enkel outfit med en vanlig baströja och jeans, hade även en halsduk för det var så kallt i skolan!

Ny piercing på söndag!

2011-02-03

Yesyesyes! Nu är det bestämt att jag ska pierca mig på söndag eftermiddag, i läppen! Tog äntligen tag i att ringa och bestämma tid. ;) Åh! Jag är så glad :D Har velat göra det så länge och nu, äntligen ska jag få det gjort!

SNAKEBITES, HERE I COME!


Trött efter skidåkningen

2011-02-03
Hej allihopa!

Jag är jättetrött av skidåkningen, inte fyskiskt men för övrigt, vill bara sova! Men nej nej, jag måste plugga kemi, franska och matte..Usch! Duscha ska jag hinna göra också, måste nog ta tag i att börja med något av det.

Uppdaterar mer senare!




Jag just nu. Känner mig jätteofräsch så ska nog duscha nu, puss!

Jag är med och tävlar om ett tandsmycke!

2011-02-03
Jag är med och tävlar om ett tandsmycke format som ett hjärta i vitt guld hos http://vadfanskajagheta.se ! Gör det du med :)

Här är inlägget där du kan tävla: http://vadfanskajagheta.se/2011/february/tavling-4-vinn-tandsmycke.html#comment

Mot Isaberg!

2011-02-03
Hej Sötisar!

Nu sitter jag och äter frukost och allt är klart för att åka till Isaberg! Tror det kommer bli jättekul :D Bara det att det är plusgrader, backarna kan ju vara lite..asså mycket slasksnö i dom..
Men det funkar ändå!






Jag just nu!

Nu orkar jag inte mer plugg..

2011-02-02
Jag har pluggat till och från fyra till halv sju så jag orkar inte mer! Tror jag fattar det mest lite halvt iaf men jag ska fortsätta plugga lite imorgon också. Ikväll ska jag iaf fixa med matsäcken till imorgon och hämta utrustningen hos pappa (bor hos mamma nu).
En annan sak jag tänk att göra ikväll är att ringa Jonas, som jag piercar mig hos, och fråga om han kan på söndag..Men jag har typ en fobi för att prata i telefon med människor  jag inte känner jätteväl, galet löjligt jag vet(!) men jag kan inte hjälpa det :( Men jag måste göra det någon gång..!



Rubrik

2011-02-02
Hej Hej!

Jag kom hem från skolan för en stund sen och sitter just nu och äter pasta med en baconsås, mums! Idag ska jag plugga stenhårt och verkligen anstränga mig så jag kommer nog inte blogga så mycket men det får ni leva med. ;)

Imorgon är det friluftsdag och jag ska åka skidor i Isaberg, fler som ska det? Man ska iaf ha med sig egen mat så måste köpa något gott jag vill ha med mig också!


Dagens facelook :)

Jag tror min hjärna dör snart..

2011-02-01
Jag har pluggat kemi med mammi helt galet mycket! Eller..mycket för att vara mig iaf. Seriöst, känns som att mitt huvud kommer sprängas, hade känslan att jag ville slå sönder något när vi pluggade (har jag i och för sig alltid när jag gör något jag verkligen inte vill) Men nu känns det lite klarare iaf, G känns säkert :)
Nu har jag förberett allt för imorgon för att slippa gå upp så tidigt, vet vilka kläder jag ska ha och allt, nice. Och precis när jag skriver det här nu ser jag att klockan är 22:22! (Jag är besatt, jag vet) har sett hur många som helst idag..

Nu ska jag snart sova, så mysigt att mysa under täcken igen, längtat efter det sen jag gick upp imorse!

GODNATT ♥

Ett frågetest

2011-02-01
Jag hittade detta testen på den här bloggen. Tänkte att det kunde vara lite kul :)

Utseende
1. Vilken ögonfärg har du?: Blå
2. hur lång är du?: 1.60 m
3. vilken hårfärg har du: Brunt egentligen men rött just nu
4. Långt eller kort hår?: Långt
5. Piercingar?: En i läppen (ska ju göra en till), industrial i örat,en i naveln och förövrigt en töjning och 2 hål i örat
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha?: Gröna
7. Hur lång skulle du vilja vara?: 1.65 m ungefär
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: Antingen mörkbrun, näst intill svart eller naturligt rödhårig
9. Vill du ha kort eller långt hår?: Långt
10. Skulle du vilja ha piercingar, isf vart? Ja, lite överallt egentligen, höftpiercingar, näsan, 2 till i naveln, läppen, tungan osv men det kommer jag inte göra.


Senast du

11. Åt mat?: Äter just nu
12. Drack?: Same


13. Fick sms av?: Erik Karlkvist
14. Skicka sms till?: Nejra
15. Sa?: Vad jag sa? Hejdå kanske..
16. kramade?: Mamma

19. du spydde?: Jag vet inte, 3 månader sen kanske
20. Du skrattade rikitgt mycket?: Idag!

kärlek

21. Är du singel?: Ja
22. Förhållande med?: -
23. Ditt längsta förhållande?: Typ en vecka
24. Med vem då? Pontus Vilén
25. När någon säger din första kärlek, vad tänker du då? Kan den komma snart?
26. Har du varit/är riktigt kär?: Nej
27. Gillar du någon just nu?: Nej
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft?: Inget
29. Vill du vara singel?: Nej
30. Vill du gifta dig?: Någon gång, ja.
31. Vad heter din nuvarande Flick/pojkvän?: -


vänskap

32. Den som vet mest om dig? Emmie tror jag
33. Den vän som du har känt längst?: Emmie
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän?: Jag vet inte, vill ha både och!
35. Någon du saknar att umgås med?: Maria
36. Tappat kontaken med någon du saknar?: Inte helt
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig?: Ja, men inte som jag tappat kontakten med
38. Den du har mest minnen med?: Emmie
39. Bra vänner du inte träffar ofta?: Många
40. Har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu? : Ja


övrigt

41. musiksmak?: Allt från elektro till screamo
42. sport?: Gymnastik
43. galen eller lugn: Beror på situationen
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra?: Ja
46. Har du hört att du borde bli modell?: Ja
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: Underkläder
50. Vad tänker du på just nu?: Vad jag har för underkläder på mig nu..ehe

Har bestämt mig vilken piercing jag ska göra!

2011-02-01
Yes! Efter mycket om och men har jag nu bestämt mig för SNAKEBITES! Tror det kan passa mig riktigt bra! Anledningen till att det blev det är att jag inte vill ta ut den jag har och det är finast att ha medusa om man bara har den och ingen annan vid munnen.
Jag ska försöka fixa så att jag gör den på söndag men får se hur det blir! :D



Bild i repris, I know.

Time to eat

2011-02-01

Heeey!

Jag är hemma från skolan, var en slapp dag idag för jag har håltimma och bad (som jag inte var med på idag) så det blir inte så mycket lektioner. Jag tänkte iaf ta något att äta nu men jag vet inte vad, hittar inget jag är sugen på fastän jag är jättehungrig! Men men, hittar säkert något sen..
Känner att jag har högar med plugg framför mig, men helst vill jag bara möblera om i mitt rum, få upp garderoben med speglarna och så, eller mysa under en film med varm choklad och titta på film. Men jag får se vad det blir! :)






Jag just nu!


010211

2011-02-01
Dagens outfit och facelook!






Skjorta- Gina tricot
Skärp- JC
Tights- Gina Tricot

Ni måste titta!

2011-02-01
Jag var med Emrik igår (det var därför jag inte bloggade) och vi hittade några youtube-klipp på någon random person som gör screamo-covers på olika låtar, galet bra! Nu har jag helt plötsligt blivit sugen att lyssna på sån musik igen, gjorde det i sjuan/åttan men gick över till elektromusik och lite allt möjligt. Iaf tänkte jag lägga upp två klipp med henne. (och ja, det är en tjej)


http://www.youtube.com/user/nolifescream#p/u/8/8uST5h5gIAc

http://www.youtube.com/user/nolifescream#p/u/1/QXE73-2gLew


Jag kan inte lägga in youtube-klipp av någon anledning så det blir länkar, men titta på dom!