dagens look + min kväll

2011-04-29





Tröja- Vero Moda
Jeans- JC


Ikväll ska jag bara ta det lugnt faktiskt. Emmie, Emina Nejra och jag ska vara hemma hos Emina så får vi se vad vi hittar på. Imorgon däremot ska vi sova i Emmies stuga i Östanå och grilla och ha det kul! Kommer bli AWESOME! Vi hörs senare. PUSS

Jag just nu c:

2011-04-29







WÄWÄ

ny header

2011-04-28
Jag har bytt header om det är någon som inte har märkt det, vad tycker ni om den? Skriv ärligt!
Tycker förövrigt det är så galet skönt nu när man inte har så mycket läxor! Bara, franska, som jag förresten borde plugga på lite, men det gör jag efter att jag duschat. Imorgon är det fredag och äntligen helg! Valborg på lördag med, längtalängta!! Kommer bli så jävla kul!

Men men, nu ska jag duscha, PUSS

talk less, say more

2011-04-26
Hello!

Känner att det var mer saker jag skulle göra idag än jag trodde. Skulle varit med Emrik idag men det får bli imorgon istället. Nu har jag precis ätit och ska snart åka med mamma till mormor, ska bland annat välja ett foto till min syster student. Hittat ett jättegulligt! Sen ska jag göra alla läxor, är inte så många egentligen men måste ändå få det gjort. Sen har jag nog inte så mycket resten av veckan och det känns skönt eftersom dagarna blir längre ju närmre slutet av veckan vi kommer. Sen är det valborg i helgen, GATT! Kommer bli grymt :D






Jag just nu!

Känns som sommar, och jag älskar det

2011-04-25
Hey there!

Jag har inte blogat mycket alls nu på lovet men det har ju varit så bra väder! Vem vill sitta inne vid datorn när man kan vara ute i solen? Inte jag iaf. Jag har solat flera dagar nu på lovet och idag har jag faktiskt badat också! Premiärdoppet blev 25 april i år, förra året var det 30:e. Ännu tidigare nästa år då! Haha. Nej men det var faktiskt riktigt skönt. Lite kallt i början men sen blev det hur skönt som helst och man kunde simma runt lite. Dock blev det inte så mycket för min del för min syrra och ja såg en fisk och då blev jag så rädd att fisken skulle bita tag i min navelpiercing så jag höll handen för hela tiden och då ble det jobbigt att simma :( Alltid rädd att fiskar ska bita i mina piercingar, tänk er själva om en stor gädda skulle komma och bita mig i magen, skulle ju dö av chock! Gud ja..

Här är lite bilder från dagen! :D












Favvobrillzen!

Ibland är livet underbart

2011-04-24
Heey!


Någon mer än jag som ääääälskaaaaaar det här vädret? Galet vad underbart det är! Igår solade jag i princip hela dagen, så lite brunare har jag blivit :D Idag ska jag fortsätta sola vid elva, tolv-tiden någon gång. Så härligt!



En bild från när jag låg och solade igår, syrran och mamma smygfotade och jag märkte ingenting då jag lyssnade på musik. Finns några hemska bilder kan jag säga! Haha!

my sis and I

2011-04-22







Påskmiddag, julmiddag.. Samma sak?

2011-04-22
Hello!

Idag har jag inte bloggat pga att jag inte har haft lust. Jag har solat lite och varit hos mormor och ätit påskmat. Personligen tycker jag inte att det är så jättegott, helt okej men inget jag föredrar. Just nu sitter jag hos mamma och lyssnar på musik, kanske ska duscha lite senare, ton hårbotten eftersom jag fått en utväxt, igen! Får ju panik samtidigt som jag blir så glad för jag ser ju hur mycket mitt hår växer :D





Jag just nu..!

I´m comin' up so you better get this party started

2011-04-20

Heey, cuties! Nu har jag lagt upp massor av bilder på bloggen i brist av annat atta göra.. Bra eller dåligt?
Idag har jag iaf inte gjort så mycket egentligen, på förmiddagen fixade jag mina naglar som ni såg i ett tidigare inlägg. Sen var jag handlade MASSOR av mat med mamma. Konstigt nog köper man alltid mycket mer mat när det är en högtid som påsk.. Efter det har jag bara suttit och ätit godis och tagit massor av kort med camen, ehe :D

Skulle egentligen åkt inlines idag med men det började ju regna sen så var inte alls sugen på det.. Annars är det galet bra träning för benen. Sjukt skönt när det sög i lårmusklerna. Kan säga att jag sov hur gott som helst efter det!

Ikväll ska jag nog vara hemma med mamma och kanske titta på någon film, vilken har jag ingen aning om, någon ni kan tipsa om?


En suddig bild på dagens outfit.

PUSS


Love it or hate it, I don´t care

2011-04-20
Jag älskar min webcam just nu c: Har inget att göra så, here we go!










M-M-M-ME RIGHT NOW

2011-04-20
Bara för att jag har tråkigt.. Så.. ENJOy!












Nails

2011-04-20
Idag fick jag för mig att jag skulle fixa mina naglar, vilket jag inte gjort på väldigt länge! Tänkte iaf att jag skulle göra något snyggt mönster bara för att jag aldrig gjort det innan. Men resultatet blev väl sådär. Såhär blev det:





Detta tog jag iaf bort nästan direkt och gjorde istället fransk manikyr, som jag trivs galet mycket bättre i!




Voila!


Sola? JA!

2011-04-19
Nu ska jag ta med mig musik, filt och lite andra saker som behövs när man ska ligga och steka i solen, för det är precis det jag ska göra. Så jävla gatt! Solade lite igår med men inte alls så länge, bara på eftermiddagen. Men nu är det 15+ och jag ska bli brun! ehe, vi hörs sen. PUSS

Ett opublicerat inköp

2011-04-19
Kommer ni ihåg att jag köpte ett par röda leopardmönstrade byxor? Det kom iaf aldrig upp någon bild på dom här på bloggen för de gjorde sig inte på bild. Men nu så! Såhär ser dom ut :D Och jag älskar dom btw ♥


Här ser ni mönstret på dom, fler bilder kommer i nästa inlägg!

Gårdagens kvälls- outfit

2011-04-19

Jag är väl medeveten om att prislappen hänger där bak vid ryggen, upptäckte först när jag kollade på bilden att den var där.. c:


Linne- BikBok
Byxor- Bobbys
Halsband- Gina Tricot

Detta hade jag igår med en jeansjacka från Vero Moda till och en grön egengjord, stckad, halsduk.

Grattis MARIA!

2011-04-17
Maria Sötnos! GRATTIS till hela 16 år! (I efterskott, hade inte tillgång till dator igår)nVille bara skiva att jag saknar dig så mycket och älskar dig. Skulle vilja vara hos dig i Spanien så jag kan fira dig på riktigt. Puss på dig älskling och jag hoppas du hade en underbar födelsedag

Helsingborg ♥

2011-04-17
Heej sötisar!

Jag är hos min kusin, Jennifer, i Helsingborg och har det hur underbart som helst! Vi har gått på stan i princip hela dagen idag så nu har jag skaffat mig ett par vita converse. Jag åker hem någon gång under dagen imorgon. Jag uppdaterar mer när jag kommer hem, tänkte dock slänga in lite fina  cambilder! ;)








Helsingborg imorgon!

2011-04-14
Heej!

Imorgon efter skolan (tar ledigt sista lektionen) åker jag till Helsingborg för att träffa min kusin. Det ska bli hur kul som helst eftersom jag aldrig varit hos henne. Jag har velat fram och tillbaka om jag skulle åka för att jag egentligen inte har råd men nu har jag bestämt mig för att det är lätt värt pengarna! Iaf åker jag och min moster (hennes mamma) från Vetlanda klockan tre till Alvesta där jag ska med ett tåg vid halv fem. Sedan är jag framme i Hässleholm kvart över fem där Jennifer ska möta mig så åker vi tillsammans till Helsingborg. AWESOME! Asbra att hon möter mig på stationen, jag som aldrig hittar någonstans! Har sämt lokalsinne..

Jag ska iaf stanna hos henne till söndag så jag vet inte hur det blir med uppdateringen under denna tiden. This will be so fuckin' awesome!


En jättegammal bild på mig och Jennifer. (Jag hade långt och blondt hår på den tiden, lite skillnad va?) Jag kommer ihåg den här dagen så väl, vi tittade på tapeter som vi ville ha som kallades "Londontapeter" tror jag. Dom var jättesnygga och jag hittade direkt en favorit, som jag sedan fick tapetserad på en av väggarna i mitt nuvarande rum! Galet snyggt :D

He's cute.

2011-04-14
If I could write you a song to make you fall in love
I would already hade you up under my arm.
I used up all of my tricks, I hope that you like this
But you probably won't, you think you're cooler than me.

Cooler than me- Mike Posner

Fokus på plugget

2011-04-14
Jag har verkligen svårt för att sätta mig ner och plugga. Helt omöjligt! Men jag vill få VG på det är SO-provet så jag måste fokkusera på det idag. Jag måste även skriva till lite på min bokrecension och lär mig franska-glosor tills imorgon.. WÄWÄ! Får ju panik.. Tar det aldrig slut?!

Ni kommer förmodligen inte höra mer från mig idag.

PUSS

"pluggdag"

2011-04-13

Idag har jag bestämt mig för att få några läxor gjorda, för jag gjorde aldrig några igår, bara lite SO. Så idag ska jag göra:

  • Svenska- Bokrecension
  • SO
  • Matte
  • Musik

Alltså hörs vi senare, när jag inte känner mig lika stressad ;)




Jag just nu!


120411

2011-04-12
DAGENS OUTFIT






Skjorta- H&M
Shorts- H&M
Tights- Lind3x

Kallt? Igen?

2011-04-12
Varför ska det bli kallt när det äntligen blivit varmt? Alla säger att det ska bli kallt imorgon och att det till och med kan snö/regna.. GREAT! Jag tänkte att jag skulle sola när jag kom hem från skolan idag för det var så varmt och soligt men precis när jag tagit ut mina saker och satte mig i stolen blev det hur molnigt som helst..

Men, men. Jag slutade tidigt idag (vilket jag inte brukar göra) för att vi ska ha vårat SO-prov på håltimman på fredag så fick tog ut den tiden idag! Så jag ska väl försöka plugga lite och sådär, "ta vara på tiden". Galet vad träningsvärk jag har i benen idag sen igår förresten. Trots att jag strechade..

Nu ska jag nog äta något iaf och sen göra någon läxa! :)

Friskus

2011-04-11

Hellu gott folk!

Galet va friskus jag känner mig nu! Drack först en smoothie när jag kom hem från skolan, sen tog jag på mig springskorna och var ute och joggade i en hel timma! Efter det tog jag fram yogamattan och yogade i en halvtimme, så en och en halvtimmes träning idag. Härligt! Nu sitter jag och äter kolsoppa, väldigt nyttigt och det är godare än vad det låter. ;)

Mamma och jag kör på GI-mat nu plus träning, ska bli fit till sommaren har jag bestämt mig för! Hatar när man har kvar hullet från juletider, men nu ska det bort! Ska försöka bli av med mitt sötsaksberoende också. Det är den jobbiga biten :(

Nej nu ska jag göra lite läxor, musik och SO, kanske matte också.. Får se hur mycket jag orkar :)


Vet att jag redan har lagt upp bilden, men jag gillar den och dessutom har jag bildbrist. Ska bättra mig!


SOOOOL!

2011-04-11
Äntligen är det 20 grader varmt och sol! Det betyder att jag ska ut och springa, NU! Hörs senare :D

Jag är med och tävlar!

2011-04-09
Vill du också vara med och tävla? Klicka HÄR!


bring it on

2011-04-08
Emina, Nejra, Emmie och jag satt hemma hos Emina och tittade på Bring it on, tror jag den heter och hade allmänt mysigt. Nu däremot har jag absolut ingen lust att sova, om det ändå va sommar så man kunde vara ute hela natten! GAAH, får panik här! Vi tittade på massor av gamla bilder hos Emina med, galet va kul! Och GUUUD vad man har förändrats asså! WÄÄÄÄÄÄH! Vi hörs..

Movienight!

2011-04-08

Ikväll blir det myskväll med film, Ben and jerrys och mina fina tjejer. Kan det bli bättre? Knappast!
Det känns inte som att det är fredag och nu är det inte så många veckor kvar tills sommarlovet heller. Så underbart! Snart ska jag möta upp Nejra och gå till willys och hyra film och så. Azum.



Min favvosmak!


PUSS


Tre bilder

2011-04-07
Jag tänkte lägga upp lite bilder jag tog på mormors 80-årsfest :) So here they are!







Klasströjan

2011-04-07
Hey! :)

Nu har äntligen den efterlängtade klasströjan kommit! Jag tog storlek S och den passade jättebra och är hur mysig som helst! Såhär ser den ut :)


Framsidan, det står Oh behave! Hot stuff's goin' out :)


Såhär ser den ut på, väldigt matchande byxor till med ja..! Ehe


Trycket där bak med alla namnen :)

Inspiration till sommaren

2011-04-06








Källa: We♥it

Avslutningsklänning- CHECK

2011-04-05
Nu har jag fått hem en klänning från Nelly.com, den är jättesöt och verkligen min stil! Sitter kanske inte helt perfekt men hur lätt är det att hitta en klänning som gör det? Nu har jag skor och lite andra saker kvar att fixa till avslutningen. Tror jag vet vilka skor jag vill ha men jag måste bara hitta dom i butik också för att kunna prova dom. Skulle beställt från have2have.se men de var slut i min storlek.. Har även bestämt mig för att köpa vita converse, har velat från och till jättelänge nu men nu har jag bestämt mig, det är så galet snyggt med vita converse och jeansjacka i sommar!

Nu ska jag försöka göra lite läxor så jag slipper det senare i veckan..!


vill ha!

2011-04-03
I've said it once, I've said it twice, I’ve said it a thousand fucking times.
That I'm okay, that I'm fine, that it’s all just in my mind. -
It never ends, Bring me the horizon

Om ungefär en och en halv timma blir det att dra iväg till Jönköping. Kommer antagligen lyssna på musik hela vägen dit och hem så måste fixa så att ipoden är laddad.

För ett tag sen, något år sen, var jag helt galen i kläder från drop dead. När jag frågade om jag kunde beställa kläder därifrån fick jag ett nej och glömde bort det efter ett tag men nu har det kommit upp till ytan och jag ska försöka spara så mycket av mina fucking pengar som jag kan för mamma sa att om jag har gott om pengar får jag göra det. Bara det att jag kommer säkert inte lyckas, men ska försöka som satan!

Detta är några av de saker jag vill ha;














Fatta vad snyggt med en av t-shirtsen till ett par jeansshorts och converse i sommar!

Töjning- 7,5mm

2011-04-03
I förrgår bytte jag töjning igen och har nu 7,5mm. Jag ska ha en tunnel på 8mm så det blir väl nästa inköp. Blir sur på alla som säger att jag förstör mina öron, det är ju fint! Jag tror jag ska ha någon av de här tunnlarna, eller så köper jag båda när jag har pengar, vi får se c:






Såhär ser det ut nu iaf, mitt öra är lite rött där uppe för att jag tonade håret i förrgår och det har inte gått bort än..

Misslyckade försök

2011-04-02
Hej allihop!

Mina försök till att börja blogga igen har misslyckats, men jag ska försöka att börja blogga mer och mer efter hand nu. Förlåt att jag inte svarat på några kommentarer alls, men eftersom jag varit så inaktiv så har jag inte läst dom förän nu och det känns lite sent att svara på dom nu. Men om ni kommenterar nu ska jag försöka svara!
Saker och ting har inte varit så bra den senaste tiden så jag har inte varit på så bra humör.. Jag försöker 'lära mig av det, släppa det och gå vidare' som man brukar säga, men det är inte det lättaste.

För övrigt har det blivit varmare ni iaf, 10 grader är alltid fint!.. Nu ska jag fortsätta trycka i mig godis och titta på onödiga, galet tråkiga filmer på tv:n..BYE!

Har tonat håret igen förresten så jag är sådär illröd i hårfästet..ehe