-

2011-03-28
Jag har aldrig känt mig så sårbar som jag känner mig nu.

Våren har kommit!

2011-03-23
Yes! Äntligen håller snön på att smälta bort. Mer och mer för varje dag som går och snart finns det inget av det kvar. Känns underbart! Längtar så sjukt till sommaren, bruna ben, jeansshorts och korta linnen. Sola på en vit sandstrand och bada i det blå havet. Gaah! Sommaren är supervälkommern c:

Tonight is movie-night!

2011-03-18
Som rubriken säger ska jag och tjejerna på bio ikväll. Den där lingon någonting.. :) Den verkar jätteroligt så ser fram emot det! Fast jag har kollat på tre filmer idag på tre olika lektioner. UUUWWÄÄH! Men ikväll blir det nog roligare! :)

Bara franskan kvar! Kom igen nu Linda!

2011-03-17
Här sitter jag och försöker peppa mig själv att plugga. Idrottsuppsatsen är klar (YES!) och nu har jag bara franskan kvar, känns nästan overkliget att jag inte vet om fler läxor sen? Men jag ligger efter med franskan eftersom jag var sjuk i en vecka och ska dels försöka komma ifatt och sedan plugga till diagnosen som är imorgon. Känner att det inte kommer gå bra för jag kan inte lära mig franska uttryck, glosor och gramatik och massor på en kväll!? Men jag kan ju alltid ge det ett försök.

Måste även skriva att FUCK VAD JAG LÄNGTAR EFTER EN EGEN DATOR! Jag har inte det just nu för det är inget jag har prioreterat att köpa själv och mina föräldrar har inte velat köpa det till mig. Men i sommar ska jag äntligen få en! Finally!

Och varför ska det snöa för!? Så galet onödigt.. Det hade ju precis blivit bättre väder :(


Moi!

plugg-time

2011-03-17
Idag har jag fullt upp med att skriva en idrottsuppsats. Har inte läst instruktionerna än så jag vet inte hur jag ska skriva än. Men den fick bara vara två sidor så det sk jag nog klara! Skrev en novell igår, känner att jag har börjat bli ganska aktiv när det gäller läxor! :D


Raaaaaandoooooom-bild

Dagens outfit 17/3-11

2011-03-17
Idag körde jag på lockigt hår och snebena, en skön skjorta och vanliga jeans. Väldigt casual!






EEEEEEEMMMMRRRIIIIIIIKKK

2011-03-16
Han är för söt :') Speciellt på den här bilden!


Ny kategori

2011-03-16
Jag tänkte skapa en katiogori som heter "Linda shoppar" så kan ni klicka in på den och kolla vad jag har köpt! :)
Kommer ni ihåg att jag skulle lägga in bilder på dom linnena jag köpte på BikBok förra helgen? Jag tänkte lägga in bilder på de bikinis jag köpt också!


Ett nytt favoritplagg, jättegulligt linne tycker jag! Kort modell, från BikBok.




Ett annat jättefint linne från BikBok, superfint till sommaren!




Bikinis till sommaren. En mintgrön, (ska köpa en matchande överdel snart!) en enkel svart och en mönstrad som hör ihop med överdelen på bilden nedan :)




Jättefin (enligt mig) överdel med söta volanger!

Glömmer bort att jag har en blogg..!

2011-03-16
Hej everybody!

Jag glömmer faktiskt bort att jag har en blogg hela tiden, därför jag inte bloggar så mycket... Men jag ska försöka komma in i blogg-rytmen igen.  Det blir lite random uppdateringar nu då.. ;)

För någon vecka sen var det ju dags för att äta semlor, så jag och mamma gjorde egna. Personligen tycker jag att det är hur gott som helst! Särskilt med banan eller vanlijkräm i :D

Såhär såg mammas och mina ut iaf!






Supergott :D

Tattoos

2011-03-13
Jag har alltid tyckt att tatueringar är snyggt och jag kommer förmodligen skaffa det när jag blir äldre. Särskilt färgglada. Men jag har inte tänkt att göra någon bara för tatuerandets skull utan för att den betyder något. Men det är så snyggt!

Lite inspiration..








FEEEIIINT


Bildkälla: We♥it

Min dag i Jönköping

2011-03-12
Tjooo allihop!

Idag var jag ju i Jönköping och firade min kusin. Innan vi åkte hem till henne var jag, min mamma och moster en snabbis på IKEA och A6. Jag var en tids-optimist och hade till slut bara en halvtimme på A6 som var FULLT men människor, har inte folk annat att göra en lördag? :D
Iaf hann jag köpa två linnen från BikBok ♥ Lätt min favoritaffär, helt galet fina kläder! Sen köpte jag två bikini-underdelar från H&M. Jag lägger upp bilder på det imorgon.

Sen när vi kom hem var min syster och jag ute och åt med pappa och Lotta, på resturangen som var en pizzeria innan. Maten var hur god som helst, dock fick vi vänta i en timma innan vi fick den(!). Min dag har varit riktigt härlig, dock lite jobbigt att vara förkyld men jag hoppas att det går över snart!

Favoritlåt till max!

2011-03-12
Jag har verkligen haft många favoritlåtar genom åren men den här låten toppar listan! Jag har lyssnat på den ett tag nu men började sätta mig in i texten ordentligt typ förra veckan eller något och den är verkligen helt fuckin' grym! Jag älskar den och den får mig att tänka på så mycket. Skulle göra vad som helst för att få höra den live!

Listen and enjoy, PUSS


Sleeping With Sirens - if i'm james dean you're audrey hepburn



Tycker även ni ska kolla på denna, hela jävla galet! Killen sätter ju varenda ton, fuckin' awesome!
Imponerad :D

Mooooviieeeee

2011-03-12
Det slutade med att jag tittade på en film själv och det blev 'Confessions of a shopaholic'. Tycker faktiskt att den var jättebra! Så himla lycklig på slutet med ^^
Kan säga att jag kände igen mig i filmens huvudperson, men det kanske de flesta tjejer gör? Jag rekomenderar den iaf starkt om du inte har sett den! ;)


Mys med mamma

2011-03-11

Kvällen spenderas med mamma och vi har köpt godis från Vasakiosken och gottar oss framför Let´s Dance, som jag egentligen tycker är ett helt meningslöst och hjärndödande program. Supertråkigt! Det enda jag gillar är de fina klänningar :D Men men, nu fanns det inte så mycket att välja på.. Dåligt urval en fredagskväll tycker jag!
Vi kanske ska titta på en film, någon ni kan tipsa?


Jätteful bild, men w.e..


Nej nu är det dags att börja blogga igen!

2011-03-11
Tjaaaa!

Jag kände idag att det faktiskt var dags för mig att börja blogga igen. Har inte bloggat regelbundet på två veckor tror jag. Efter att har varit sjuk i en vecka nu är jag iaf på bättringsvägen. Säkert missat massor i skolan men det ör väl bara att ta tag i det när skolan börjar igen..
Imorgon ska jag åka till Jönköping och vi ska gå på IKEA och A6 i ungefär två timmar lite snabbt innan vi åker hem till min kusin Lovisa och hennes mamma. Lovisa fyller 18 år imorgon, grattis grattis! :D

Jag vet inte riktigt om jag kommer köpa något på A6 men ska kolla om H&M där har fler bikini-delar än vad Vetlandas har.

PUSS




Sjuk...

2011-03-08
Jag har blivit sjuk..igen. Det är så galet jobbigt men jag får väl skylla mig själv. Piercingar gör mig ju inte precis friskare..
Jag gör iaf så gott jag kan för att bli frisk så snabbt som möjligt!

Ingen lust att blogga

2011-03-05
Det är inte så att jag inte har något att skriva, men jag sitter knappt vid datorn längre. De enda gångerna jag gör det har jag faktiskt slängt in ett inlägg. Men jag känner bara att det är så tråkigt att blogga om ens liv, vill skriva om lite iktigare saker. Kanske ska börja lägga in mer egentagna foton och skriva mer dikter och såna texter? Vad tycker ni? Som det är nu vill jag inte bara skriva om min vardag iaf, ibland och så men inte enbart det.

Snabb update om senaste tiden.
Som ni nog vet har jag haft SO prov igår och jag tror det gick ganska bra, hoppas på starkt VG. Det är en aledning till att jag inte bloggat fr jag började plugga två dagar innan provet, jag som skulle börjat tre veckor innan... Men som sagt gick det nog (hoppas jag) ganska bra ändå! Igår var jag med Emrik och vi tittade på "Frozen", har bi sett den? Usch vad jag rös asså! Galet äcklig på sina ställen och jag klarar ju inte av filmer som är som SAW..När vi tittat på den och ätit godis gick vi och träffade Sophia och Karro. Det var länge sen jag skrattade så mycket åt så tråkiga saker! Haha, ni gjorde min kväll :D Vi satt på donken och tag och skrattade som sagt åt ingenting typ, sen gick vi hem till Emrik och satt där och segade ett tag innan Sophia och Karro skulle gå. Galet härlig kväll!

Nu ska jag snart gå och handla och lite så, mamma har ju opererats och kan inte göra så mycket själv just nu. Senare ikväll ska jag nog vara med Emina och Nejra så vi får se vad vi hittar på! :D



Filmen, Frozen

Puss


Dålig uppdatering

2011-03-03
Snabb uppdatering!

Jag har inte bloggat på två dagar men det har varit dels för att jag har pluggat en del och för att jag flyttade till mamma i tisdags.  Det kommer nog vara dålig uppdatering från min sida ett tag framöver. Är så trött hela tiden! Nu är det iaf SO-prov imorgon, sen är det inget speciellt som jag vet om.

Önska mig lycka till på provet imorgon! ♥