Utgång!

2010-12-31
Nu blir det FEEEEST!!

Nyårsafton!!

2010-12-31
Ikväll blir det fest, festa in det nya åretm kan det bli bättre? Underbara Helena och Emmie och jag ska gå ut, it´s going to be awesome! :D Åh jag är så taggad! Jag har fixat mig färdigt och ska bara äta middag med pappa och Lotta, sen sticker vi!

sähär ser jag ut ikväll.






Håret är lockat med hjälp av min platttång :)


Dålig bild, men har en svart klänning från Gina Tricot.

Pank!?

2010-12-31
Oh fuck, jag har INGA pengar! Får inte nya förän den 27 januari, hur ska jag klara mig!?
Får lite panik.. :(
Nu har jag iaf köpt schampo, balsam, inpackning och värmeskydd för mina sista slantar. Måste virka syrrans dreads för att få lite pengar!

Idag är iaf sista dagen på året :D Det firas ikväll with great people.

Vid ett idag ska jag gå hem till mamma och äta lammstek(?), gott blir det iaf och även frukost för min del. :)

Dålig morgon..

2010-12-30
Åh, jag HATAR att bo när kyrkan!! Jävla kyrkklockor.. Jag vaknar först av att pappa gör någonting, försöker säkert inte ens vara liiiite tyst, och efter ett tag går han (äntligen!) Men självklart börjar kyrkklockorna ringa och då börjar Wilma (hunden) skälla och slutar inte! Jag, som är väldigt hes på morgonen, börjar skrika på henne att hon ska vara tyst så gott jag kan men då skäller hon bara ännu mer! Oh fuck va damp jag fick! Och det är inte första gången ändå..

Nu vet jag inte heller var pappa är någonstans, hoppas han inte åkte och handlade för det skulle jag ju hänga med och göra, om han gör det..får jag ännu mer damp!

Awesome kväll!

2010-12-29
Efter att jag kom hem från fikat åkte Emrik och jag till Kettilsås, det var awesome men så sjukt mycket folk! Efter en och en halv timma hade vi bara åkt två gånger!! Sen blev det ganska många gånger till. Nu är skidorna invigna för den här vintern, ska bara inviga snowboarden nu också! Började längta så mycket till Trysil när man fick på sig skidorna, hoppas på att jag kommer iväg någonstans utanför kettilsås i vinter! :)

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, hoppas jag inte får träningsvärk efter det här, kommer jag säkert få så otränad som jag är!

God natt!

Ändrade planer

2010-12-29
Snabb update.

Fikat blir vid tre istället för två, big difference I know! :D Jag kommer nog inte vara kvar så länge för när pappa kommer hem från jobbet ska jag hänga med och handla (finns ju ingen mat här!) och passa på att köpa schampoo, balsam och inpackning också för det är slut..

Minnen sitter inte bara i saker

2010-12-29
Minnen sitter mest i huvudet men kommer lättare fram genom saker som man relaterar till just den händelsen. Sen i somras har jag haft tre stycken Emmabodafestivalsband runt handleden och har inte velat klippa bort dom, men nu är det gjort! Var nästan lite jobbigt bara för att jag så sjukt gärna vill dit igen men inte kommer kunna åka nu i sommar. Det känns lite naket nu, när jag inte har någonting runt handleden då jag haft det i ett halvår. Men någon gång ska jag dit igen, satsar på år 2012!


Banden


En skön bild från festivalen :')

291210

2010-12-29
Dagens outfit!





Kofta- Vero moda
Jeans- JC

Good morning!

2010-12-29
Heey Guuys :D

Åh det är så skönt att sova tills man vaknar på morgonen! Nu ska jag i alla fall gå in i duschen och sedan göra mig i ordning för vid två-tiden ska Emina, Nejra, Emmie, Helena och jag fika och planera nyår vilket vi inte kunnat göra eftersom vi inte träffats alla.
Funderar på om jag ska köpa den där röda toningen när jag ändå ska ner till stan..Åh, att jag aldrig kan bestämma mig!

Dags att ta tag i sitt liv

2010-12-28
Som rubriken säger känner jag att det är dags att ta tag i sitt liv..iaf för idag. Jag ska nog försöka packa upp mina saker sen jag flyttade till pappa och dammsuga mitt rum och lite sånt. Får se hur mycket jag orkar helt enkelt :)

Ikväll ska jag och min syrra träna på friskis, och jag vill så gärna men det vill antagligen inte min kropp för så fort jag tänker på det får jag ont i knät? Fuck it. Ska träna iaf!

Finns ju ingen god mat..

2010-12-28
..här hemma. Min aptit är som bortblåst, blir inte sugen på någonting alls! Innan jag gick upp idag tänkte jag därför ut något som jag kunde tänka mig att äta och kom fram till flingor och mjölk, men nejdå, då fanns det ingen mjölk! Gaaaah!
Därför skippar jag frukosten..igen..och kör på lunch lite senare då jag hoppas aptiten kommit tillbaka lite.

Förövrigt vaknade jag nyss och vet inte exakt vad jag ska göra idag, jag fick beslutsångest (as usual) när det gäller toningen så jag köpte ingen igår..Men nu ångrar jag att jag inte gjorde det. Aja, får se hur det blir med det..

Jag kanske ska virka syrrans dreads idag! Tjäna lite pengar behövs alltid, hihi :D


Bild från Emmabodafestivalen

Syster och jag

2010-12-27

Sara och jag tog några bilder med kameran och la upp några på facebook. Tänkte lägga upp den bästa här!


Snabb update

2010-12-27

Heeey :)

Vid tre ska jag möta upp syrran så ska vi gå ner till stan. Skönt att få lite sällskap, är ju inte så kul att gå själv, spreciellt inte när jag riktigt vet vad jag ska ha. See ya later!


Gårdagens inköp

2010-12-27

Ett par volangtinghts, de är inte världens snyggaste men så udda! Jag var tvungen att ha dom.


De är som lacktights på baksidan.


Jeansen, Crocker som är favoritmärket! :D


Och en kofta, jag vet inte om jag ska byta färg till mörkblå eftersom jag ska tona håret rött igen, kanske inte pasar att ha rött på rött. Faaast den röda va snygg!


Köpte även en mascara och en eyeliner.

God morgon!

2010-12-27
Jag vaknade för ungefär en halvtimme och tänkte äta en god frukost, men hittade inget..
Nu tänkte jag iaf ta bilder på det jag köpte igår och lägga upp på bloggen. Förövrigt vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske träffa Emina, Nejra, Emmie och Emmies kusin Lovisa lite.
Gå ner på stan en stund måste jag göra med! Köpte inte toning (hårsalongerna var inte öppna) och andra produkter till håret igår.

Awesome dag :)

2010-12-26
Min dag har varit riktigt kul, Emrik var ju lite seg med att bli klar på morgonen (!) så vi kom inte iväg förän efter elva. Väl på stan hittade jag några saker som jag faktiskt är väldigt nöjd med. Ska visa upp det senare. Efter att vi gått i alla affärer lunchade vi på Cecil och gick sedan hem till Emrik. Där tittade vi på Sex and the city 2. Jag älskar den filmen!

Jag kom hem för bara en liten stund sen, vi åt just en kebabtallrik, så gott!

Nu ska jag ta det lugnt och kanske prova kläderna jag köpte en gång till :D


Mot stan!

2010-12-26
Nu är jag klar och väntar bara på att Emrik ska svara på mitt sms så sticker vi! Det är så sjuuuuuukt mycket saker som jag vill köpa, allt från smink till kläder till väskor och skidutrustning. Kommer bara ha råd med en bråkdel av allt, måste prioritera rätt nu :D

Såhär ser jag ut just nu :)








Och dagens outfit.
Tröja- Gina Tricot
Jeans- JC

Nyduschad och fräsch!

2010-12-25
Jag har precis duschat och smörjt in benen med bodylotion, känner mig jättefräsch! Nu ska jag bara torka håret och göra mig i ordning, sen ska jag bara ta det lugnt innan jag går coh lägger mig :)

Imorgon är det mellandagsrea och självklart ska jag dit! Man passar ju på att fynda när man kan ;) Jag och Emrik ska försöka vara där vid 10 så inte allt är slut när man kommer dit. Vi har även tänkt att äta på Chili Thai om det är öppet, mys!

Imorgon öppnar Kettilsås också, jag ville vara där men det är precis när rean är..och rean går faktiskt före.
Men jag ska försöka komma dit och åka så snabbt jag kan någon annan dag, längtar efter att ta på mig bootsen eller pjäxorna, spänna fast snowboarden eller ta på skidorna och kasta sig ut i backarna, eller..den lilla backen som finns i detta fallet..Åh :D

@ pappa

2010-12-25
Nu har jag flyttat till pappa men jag har inte orkat packa upp än..gör det imorgon. Eller någon annan dag, har tre veckor på mig nu :) Det känns så underbart att ha lov! Det var länge sen jag hade den känslan. Nästa termin består väl mest av nationella prov med. Nu börjar jag bli lite nyfiken på hur mina betyg ser ut också, har ju inte fått dom i och med att jag var sjuk på avslutningsdagen.

Jag tänkte lägga upp några bilder jag tog igår, på julafton, också :)


Jag och min syster.


Lilla pappa :)


En glöggdrink med en apelsinskiva i, var faktiskt ganska god även fast jag inte gillar glögg.


Hemma igen!

2010-12-25
Nu har jag kommit hem från Värnamo. Jag fick faktiskt en kamera. Hann ta några enstaka bilder med den som jag kan lägga in senare. Min mobil dog igårkväll också, kände mig lite handikappad.
Jag ska flytta till pappa idag, bara skjuter på det mer och mer känner jag men idag måste jag ta tag i att packa och flytta mitt liv till en annan plats.

Extremt trevligt har jag haft under den korta juletid som varit för mig. Hörs senare!

Dålig uppdatering idag

2010-12-23

Heeeey Sötisar !

Idag har jag varit och köpt julklappar hela förmiddagen, sen gick Emina, Emmie, Nejra och jag hem till Marias föräldrar och va hos dom, lämnade julklapparna vi köpt till Maria med! När jag kom hem hade vi ett minijulbord, mamma, jag och min syster, och bytte julklappar med varann. Jag fick bl.a. ett terminskort på friskis, nu jävlar ska det tränas (!!!)
Imorgon bär det av till Värnamo, skulle ju åkt idag men det blev ändrade planer. Just nu sitter jag och väntar på att torktumlaren ska bli klar så jag kan få sova någon gång, är jättetrött och ska upp tidigt imorgon för vi ska vara iväg vid 9:00! Kommer dö..

Förövrigt ska jag köpa en ny toning snart, mörkbrun! :) Men det kommer jag inte kunna göra förän på måndag. Får se om jag får tillgång att uppdatera mer imorgon. Annars hörs vi på lördag.

GOD JUL!


Why so serious?


Jag har skaffat mig en ny kamel..

2010-12-22
Ja det är sant..jag Emrik Hultman har lagt ner med hästägandet och ridningen och gått över till kameler istället.. Dem är så mycket bättre på så många sätt,
- Mysigare
- Sötare
- DEM HAR TUTTAR PÅ RYGGEN!!!!
Men du pojke eller flicka som läser detta, du har inget liv :) ägd!

@ Emrik

2010-12-22
Hello all the wonderful people out there!
Just nu är jag hemma hos Emrik och vi ska kanske titta på film sen, om han inte dödar mig först..
See you later..Maybe..!

Jane Eyre

2010-12-22
Jag har suttit och tittat på film ett tag nu och jag tittade på "Jane Eyre". Jag har sett den filmen i en annan version innan, den andra versionen var bättre! ;) Annars är själva filmen ganska bra. Nu ska jag börja packa mina saker och kanske till och med lägga i en tvätt i tvättmaskinen. Får se hur mycket jag orkar helt enkelt :)




Mobilblogg

2010-12-22
Jag hade planerat att gå till skolan idag men när jag vaknade kändes det allt annat än okej. Rösten var nästan borta på grund av min hosta, huvudet värkte av att näsan var helt igentäppt och kroppen värkte av trötthet..Så det blir ännu en vilodag idag. Då ska jag bland annat försöka packa ner alla mina saker så jag kan flytta till pappa, vilket jag skulle gjort i söndags. jag skulle köpa julklappar idag men det blir imorgon istället, då är vi ju lediga! :)

Nu ska jag försöka somna om igen :)

Mobilblogg

2010-12-21
Nu ska jag snart sova, min kväll var faktiskt ganska bra även att jag inte kunde gå på discot. Det är ju fullmåne inatt och även den längsta natten på året så mamma och jag köpte donkenmat och åkte till ett mörkt område (utan lampor och belysning) och tittade på alla stjärnor och månen, faktiskt riktigt mysigt! :D Förövrigt så går jag nog till skolan imorgon, det är ju sista dagen så. Men nu ska jag sova, gonatt! :)

Vinterbilder, tagna idag!

2010-12-21

Bara för att det var soligt ute gick jag ut för att ta lite bilder, det var kallt så jag gick bara omkring där jag bor. Men här är några :)













Nu ska jag titta på film och äta popcorn! :D


Bilder med minnen

2010-12-21

Den här fick mormor på mors dag ♥


Jag fick det här armbandet av mormor på min 15 års-dag, ett av mina favoritsmycken  ♥


Underbara Wilma ♥ vid sommarstugan i somras.

Är hemma från skolan

2010-12-21
Jag är hemma från skolan idag och har tänkt att bara ligga i soffan hela dagen, titta på film och "ta hand om mig själv", dvs fixa naglarna och sånt :D   Förövrigt vet jag inte när jag ska kunna köpa några julklappar, jag tror jag vet vad jag ska köpa men nu när jag är sjuk kan jag ju inte gå ner till stan, sen har pengarna börjat ta slut också..men det löser sig! :)

Jag ska fira jul med min pappa, syster, faster och kusin. Dom bor i Värnamo så vi ska åka dit på torsdag eftermiddag och åka hem på lördag, kommer bli kul! :)

Såhär ser klänningen ut som jag hade på mig på dansen :)


100 inlägg!

2010-12-20
Med detta inlägget har jag skrivit 100 stycken! Fränt..!
Jag länkade min blogg på min syrras facebook för hon var fortfarande inloggad på datorn, så sjukt kul när statistiken går högt! Haha, får se när hon upptäcker detta (a)

Bad update ..!

2010-12-20
Förlåt för en riktigt dålig uppdatering, men nu när jag har varit sjuk lockar det inte att blogga då jag inte gjort så mycket. Men idag gick jag till skolan trots att jag hade feber och kroppen var utmattad. Det gick bra på dansen ändå, försökte dansa så mycket jag kunde. Riktigt kul! Jag glömde dock min kofta i folkets park/hus..Kommer antagligen få tillbaka den imorgon.

När jag kom hem hade jag över 38 gradig feber och det värkte i hela huvudet, därför ska jag bara vila nu och se om febern försvinner, gör den inte det går jag nog inte till skolan imorgon. Det är ju inte så kul att vara sjuk precis lagom till jul :(

Jag ska försöka uppdatera mer senare men lovar inget, nu vet ni att jag lever iaf! :)


Jag just nu i myskläder! ;)

god morgon!

2010-12-18
Jag vaknade för bara en liten stund sen och det första jag tänker på är faktiskt att blogga :)
idag känner jag mig lite bättre, har faktiskt kunnat sova lite inatt!  Hela dagen igår hade jag 39,5 graders feber, jag var så trött att jag orkade inte ens gå på toaletten innan jag tagit en ipren. Joggigt värre.  Nu känns det som att jag är frisk på måndag, har hela dagen idag och imorgon att piggna till :) 

Bildbrist på bloggen!

2010-12-17
Jag har nästan inga bilder som jag kan lägga upp och det lockar inte att ta några nya när man är sjuk..och jag vet inte hur man lägger upp bilder genom mobilen, men det lär jag nog komma på snart. Klockan är lite över ett och jag har bara ätit frukost, vilket jag gjorde för bara en liten stund sen.

Det är konstigt, men jag blir ALLTID sjuk när det är lov eller nära ett lov. Antagligen för att man börjar slappna av. Men det är ju inte precis kul, det är ju då man vill vara frisk och ha kul..


Den här bilden är så härlig!

Mobilblogg

2010-12-17
Just nu ligger jag i sängen, har inte kunnat sova på hela natten. Först vaknar jag av att jag fryser, ligger och skakar och hackar tänder, lite senare av att det är så varmt att jag bara vill gå ut och rulla mig i snön. Så grymt jobbigt! :( Jag tänkte gå till skolan idag men kunde inte när jag klockan halv tre på natten nästan har 39 graders feber.. Idag har jag alltså tänkt att verkligen vila, hela helgen om det behövs för nästa vecka SKA jag vara frisk!

Nu ska jag fortsätta att halvsova, kanske uppdaterar lite senare igen. :)

Mobilblogg

2010-12-16
Idag gick jag hem från skolan efter lunch, mådde illa och hade en hemsk spänningshuvudvärk. Kändes som att mitt huvud skulle sprängas. När jag kom hem somnade jag nästan direkt och sov i en och en halv timme. Så skönt! Tror det var pga av sömnbrist eller något som som jag mådde som jag gjorde.
Det här är första gången jag mobilbloggar förresten :) Väldigt smidigt!

Igår bloggade jag ingenting heller, gjorde klart alla läxor och så. Nu ska jag sova igen och försöka bli frisk så jag kan gå till skolan imorgon :)


Så trött!

2010-12-14
Jag slutade tidigt idag och var så trött så jag började titta på en film vi hade hemma. Den heter "Allt för min syster" och det var jättebra! Värsta snyftfilm :D Satt faktiskt och lipade i slutet, så den tipsar jag om!

Nu ska jag göra klart matteläxan, läsa ut en bok och skriva en läslogg och ett omdöme om den OCH plugga på musiken. Inte så tunga saker men ändå något som måste göras. Jag skulle också gått och handlat lite mat och sånt som jag ville ha, men jag har inte orkat så får se om jag gör det sen.

Den senaste tiden har det varit väldigt dålig uppdatering från mitt håll men det är snart lov och man är så himla trött, då är inte bloggen det första man tänker på.

Hittade lite bilder från förr i min gamla mobil!








Så liten man va!

Pizzaaaaaaaaa

2010-12-13
Jag har varit sugen på pizza HELA dagen, seriöst. Under nästan alla Luciatåg har jag gått och tänkt på vad jag vill ha..Nu har jag iaf beställt en och ska gå och hämta den om fem minuter, mums!
Dagen har varit riktigt jobbig med alla Luciatåg. Man blir så trött i huvudet och det spänner, och jag är ändå bara tärna, tänk lucian!
Jag försov mig också! Skulle gått upp vid fem men jag vaknade inte av klockan så halv sju kommer mamma in och frågar varför jag fortfarande är hemma, jag skriker självklart; VAD ÄR KLOCKAN!? och får svaret halv sju, FAAAAN! eheheh. Det var min morgon, jag vaknade iaf snabbt.

Eftermiddagen blir att plugga och äta pizza! :D


Me right now!


92 inlägg på bloggen

2010-12-12
Som rubriken säger har jag nu skrivit 92 inlägg! Måste nästan fira när det blir 100 :D Haha.


Förra årets pepparkakshus, ganska stolt faktiskt! Mumindalen, eller huset, för er som inte ser..

Jättedålig update!

2010-12-12
Jag har inte bloggat någonting idag, har bara suttit och lekt med min nya mobil! Hihi! Jag ÄLSKAR den! Min nya lilla älskling, helt klart.
Förövrigt var mamma och jag hos mormor innan luciatåget vid fyra. Vid 18:00 sjöng vi för föräldrarna, jag var så sjukt nervös bara för att jag skulle läsa en vers, vilket jag har gjort innan så jag fattar inte varför. Men självklart ramlar jag nästan över ett ben på ljusstaken och säger "Oh jävlar!" och folk börjar skratta. Så typiskt mig..Men resten gick bra! Nu ska jag plugga biologi, som jag borde gjort hela helgen men unvikit hela tiden. Nu måste jag faktiskt göra det.


Gammal bild!


Inte gjort det jag skulle

2010-12-11

Jag skulle egentligen pluggat biologi idag på förmiddagen men jag har inte gjort det utan duschade, fixade med håret och lite grejer med lucian osv..Mamma vill inte hämta min mobil heller för hon är på dåligt humör. Och jag kan inte hämta ut den..Cp-segt..Aja, får hålla mig borta från henne tills hon är på bättre humör och plugga istället. CIAO!


FACERAPED

2010-12-11
Min syrra våldtog min facebook :( Hon skrev "Har inte rakat benen på två veckor, ser ut som en bäver!" Men nästa gång hon inte är utloggad, då jävlar! Mohahahah!

Förövrigt ska jag kanske gå ända till Maxi men min syrra, (om jag klarar av det) och när mamma kommer hem från jobbet har hon hämtat min nya mobil!!
Ikväll ska jag gå två luciatåg, först på länkan och sen i östanå, and later ska jag vara med Emrik.

Awesome day.

Filmkväll

2010-12-10
Nu ska jag alldeles strax möta upp Emina och Nejra, sen emmie och Helena kommer också. Vi ska ha myskväll, titta på film och beställa pizza eller någon :) Asnice! Så sjukt skönt att det är helg, har varit trött hela veckan. Nu är det nog bara 2 veckor kvar tills skolan slutar. Det kommer bli helt underbart med lov!

Trött as hell!

2010-12-09
Jag tror jag somnar när som helst. Har legat i soffan och halvsovit hela eftermiddagen. Jag orkade inte fixa sånt där lingonris idag heller men får göra det imorgon helt enkelt..

BTW så läste jag en sjuuukt kul bok innan! Asså det var typ en serie bok med ungefär 3 rader text och en bild på varje sida. Den hette Helt random och handlade om ungdomar typ, hur dom är. Och damn vad den stämde in! :D Galet!

Haha, nu ska jag sova. Puss!

Krans till Lucia

2010-12-09
Jag måste gå ner till stan och köpa lingonris till kransen vi ska ha till luciatågen. Sen försöka sätta ihop den själv, ska fråga mamma om hon kan hjälpa mig :)

Förövrigt har jag börjat på ännu en ny sak på slöjden, jag har inte gjort klart något på hela terminen. Nu gör jag i alla fall en lång tomteluva, det återstår att se om den blir klar!

Mobil beställd!

2010-12-08
Yes! Nu är mobilen beställd, den vita. Jag fixade pengar genom att låna av pappa. Asnice!
Tänk vad saker kan göra en glad, i alla fall mig. ;)

Nu ska jag titta på Den förlorade dottern och sen sova. ♥

Mot willys!

2010-12-08
As usual när Nejra och jag går ut och går ska vi till willys! Ehehe, kan ju passa på och köpa popcorn. Kanske :D

NU

2010-12-08
..har jag hittat mobilen jag SKA köpa! Sony ericsson Aspen :) Den vita. Den har touch och tangentbord. Och är inte alls dyr. Problemet är bara att jag inte kan få några pengar så jag kan köpa den nu utan först efter jul..!! Jag måste ha den innan..Buhu..


Jag tror att jag har bestämt mig för vit för den svarta var silvrig där bak, det var inte så snyggt..Plus att vitt är fräscht!

Vill ha popcorn!

2010-12-08
Jag är sjuukt sugen på popcorn! Fattar inte varför..men när jag gick och skulle göra det hade vi inga! :( Sur jag blev. Jag orkar inte heller gå och köpa fastän jag bor mitt emot vasakiosken, jag är lat jag vet..

Funderar på om jag ska gå och köpa..har dom opoppade på Vasa? Det är billigare på helges..fast längre dit. Och det är kallt, Men..hmm. Ringer mamma istället, ehehe (a)


Tummen ner på det!

Min systers blogg :)

2010-12-08
Min syrra har haft en blogg ett tag och jag är så snäll så jag tänkte länka den på min blogg :) Hon skriver lite mer seriöst, men gå in och kolla! Klicka HÄR för att komma till bloggen! ♥

köpa-nya-saker-behov !

2010-12-08
Jag har inte köpt något på länge! Eller..ah länge för mig. Så jag är jättesugen på att köpa massa tröjor, ett par korta uggs och en klänning! Jag ska kolla på Nelly.com men tror inte jag ska köpa någon. Får se om jag hittar någon fin.
Jag kom just på att imorgon skulle vi göra kransarna till lucian efter skolan, då måste man skaffa sånt där lingonris idag, orkar jag det? Tveksamt..


Gula cam-bilder :o




Jag just nu

Mycket gjort på en dag

2010-12-07
Det känns som att jag har hunnit med att göra jättemycket idag! Pluggat matte, gjort bilduppgifter, lyssnat på musik, inte gjort någonting, tittat på tv, bloggat, segat vid facebook, fixat med bloggen, packat upp mina saker sen jag flyttade i söndags, till och med tvättat! Fattar inte hur jag orkade egentligen, är alltid trött.
Jag har iaf tittat på House, fler som gör det? :) Och nu ska jag snart sova. Gonatt !

musik ftw ♥

2010-12-07
Jag har lyssnat på musik hela eftermiddagen och tröttar aldrig. Hur kan man sitta och göra uppgifter utan musik? Skulle dö av att vara uttråkad. Toblerone hjälper också till :)

äääääälskar mina skullcandylurar ♥






Smileys på bloggen!

2010-12-07
Jag tycker att det är så gulligt med små gula smileys i inlägg, inte för många men någon. Så nu har jag fixat det så jag har det själv :D Supersött!

Plugg, plugg..

2010-12-07
Jag sitter och pluggar, som vanligt tycker jag..Jag gör bilduppgifterna nu, först skrev jag om en konstnär, Monet, sedan gjorde jag en tolkning av en av hans målningar, gick väl sådär. Och sen har jag skrivit en skriftlig tolkning av både hans och min målning. Ska bara skriva texterna på datorn så att jag kan skriva ut dom i skolan imorgon, men word funkade inte så får fråga mamma när hon kommer hem hur jag ska göra.

Sen ska jag iaf göra sjukt mycket matte. Jag hatar det! Men det är prov imorgon så jag ska göra klart röd kurs på geometri, grundkursen i procent och repetionsuppgifterna vi fick inför provet, det lär nog ta sin tid..
Jag hade förresten 60/71 på SO provet jag gjorde i fredags, hoppades på mer men med tanke på allt jag inte kunde gick det väl ganska bra. Nu vill jag bara veta vad jag fick på teknikprovet!


Random pic igen


Jag måste verkligen skaffa en mindre kamera så jag kan ta med den och ta bilder på saker jag gör. Som det är nu har jag bara en systemkamera och hur lätt är det att dra med den överallt? Får väl se om det blir någon i julklapp, ehehe.

Dages outfit 7/12-10

2010-12-07

Jeans- Bobbys
Tröja- vet jag inte, hittade den i mammas garderob (a)
Halsduk- Gina Tricot
Halsband- Lindex

Home, sweet home.

2010-12-07
Härligt att sluta kvart i ett! Eller vad säger ni? ;)


Jag är hemma och mamma lagar mat när jag sitter vid datorn, heheh. Sen blir det att äta, om jag har fattat rätt blir det pasta, någon svampsås och kött..typ. Låter gott tycker jag. Jag kände bara för att skriva en liten update, ska lägga in dagens outfit sen! Puss.






random pics

Eftermiddagen

2010-12-06
Efter att jag gjort en engelska var jag ute och gick med Nejra. Vi pratade sjukt mycket. När jag kom hem gjorde jag lite matte sen hamnade jag självklart vid facebook. Sedan dess har jag suttit och lyssnat på musik, det får mig alltid på bättre humör. Jag har även skrivit med Crille på facebook, kul är han killen! Han har fått upp mitt humör :)
Jag ska försöka göra lite mer matte innan jag somnar ikväll också.

Inget speciellt

2010-12-06
Mycket rör sig i mitt huvud nu. Något som många säger är att man ska fokusera dom som får en att må bra, som stöttar en. Det är så sant, det som då är så konstigt är att man fokuserar mest på dom som får en att må sämre. Man tar sina kompisar för givet. Det är något jag ofta tänker på. Varför är det så? Så fort något dåligt händer är det, det enda man tänker på. Många säger att dom inte alls bryr sig om saker som får en att må dåligt. Men när man är själv med sina egna tankar, tror jag inte att någon kan totalt ignorera dom.

Min sommarklänning ♥

2010-12-06
Jag gillar bara klänningen mer och mer. Påminner om varma sommarkvällar eller en dag på stranden. Det var härliga tider.




Humöret är på botten

2010-12-06
Varning för tråkigt inlägg.


Allt blir väl inte som man hade tänkt sig. Det blir det aldrig, men man kan inte gå under för det.

Jag är hemma från skolan och kan inte påstå att det var den bästa dagen i mitt liv precis. Humöret var lågt från början men det har hamnat på botten. Får se om jag uppdaterar mer senare..

Present från mamma

2010-12-05
Jag fick förresten två saker av min mamma som hon köpte på Gran Canaria. En stor toblerone, mums! Och en jättesöt klänning. Den är lila och ganska lång. Väldigt olik min stil men ändå sjukt söt! Börjar nästan längta till sommaren så jag kan använda den. Jag ska försöka hinna med att ta en bild på den sen, men nu skulle jag ju duscha..

@ Mamma

2010-12-05
Jag har flyttat till mamma nu och suttit och pluggat teknik så mycket jag orkat. Seriöst, det är så tråkigt och så många konstiga ord att jag blir yr. Ont i huvudet har jag också..Men men. Nu ska jag duscha och sen fortsätta plugga tills jag somnar på pappren ikväll. Hoppas att något fastnar iaf! :)


Jag vet, bild i repris. Men jag orkar inte ta någon ny..känner mig så ful

Hemma efter en kul kväll

2010-12-04
Jag sitter just nu och äter godis, jag har väl inte tänkt att ta tag i mitt liv på en stund..Plugga måste jag göra..
Imorgon flyttar jag till min sjukt bruna mor som nu är hemma från Gran Canaria :)

Hörs senare!

@ Louise!

2010-12-03
Just nu sitter jag hos Louise, kvällen var inte den bästa men sjukt kul var det iaf! Jonatan och Olof är här och vi myser under täcket och försöker få upp värmen. Vi var hos jonatan först men sen gick vi ut och visste inte vart vi skulle, då fick vi komma till Louise! FUCKING AWESOME!

Min dag 2/12-10

2010-12-02

Idag var det Temadag i skolan från halv ett ungefär till halv fyra. Vi tittade först på en film, Little miss sunshine, och sen sa läraren några frågor så skulle man ställa sig i ett hörn, beroende på vad man tyckte.
När jag kom hem pluggade jag SO, franska och kollade igenom Lucia-häftet. Det är inte långt kvar tills vi ska sjunga och jag kan verkligen inte alla låtar, kris!


Mitt favorithalsband ♥


Mitt rum :)

2010-12-02
Jag möblerade om i mitt rum hos pappa igår och resultatet blev faktiskt jättebra! I alla fall jämfört med hur det var innan. Jag tog lite kort på hur det ser ut nu :)






Vad tycks?  Ganska mysigt om jag får säga det själv :)

Jeansen

2010-12-02
Här är jeansen jag skrev att jag skulle ta en bild på och lägga in, inte världens bästa men jag orkade inte fixa någon bättre. Man ser iaf hur de ser ut. :)



Kameran på laddning

2010-12-01
Jag glömde ladda kamerans batteri på morgonen så jag fixade det när jag kom hem från skolan, alltså är det på laddning just nu. Jag ska försöka uppdatera senare, och klämma in en bild på jeansen också.
Nu ska jag fortsätta plugga..
Jag ska försöka få med mig pappa och kolla på gardiner till min rum senare med!

Så k-k-k-aaaaallt!

2010-12-01
Jag tittade precis på termometern och det är fucking 18 minus!! Jag kommer frysa ihjäl på väg till skolan..
Wish me good luck..!

Första tipset ♥

2010-12-01
Många av er gör nog redan det, men tipset är att lyssna på musik på morgonen. Det får en verkligen att vakna till, i alla fall mig!

Morning sunshines

2010-12-01
Konstigt nog är jag redan klar, jag gick upp lite tidigare idag för att hinna äta frukost för en gångs. Det har jag fortfarande inte gjort, but I will!

Jag hann precis ta ett kort på jeansen med kameran och sen dog den..Så jag fixar det efter skolan istället.

Hörs senare!