fuck ye

2011-12-31
Drar till Emmie Nuuuuu!! Party!

går omkring i onepiece och klackar, bara för att jag kan

2011-12-31
Tagga nyår! 2011 känns som att det var varit ett år med många bra och dåliga stunder. Känns dock som att det har varit fler dåliga. Därför känner jag att 2012 ska fan bli det bästa året på länge! Jag har en del nyårslöften till mig själv som jag verkligen ska försöka hålla eller iaf bättra mig mot målet. Ikväll blir det 3-rättersmiddag med Emmie oc Maria. Sen ska vi mötas upp allihop och gå till Daniel där det blir fest för hela slanten med mycket folk! Torget vid tolvslaget och kolla på fyrverkerier och efter det vet jag inte riktigt vart jag tar vägen men det får jag se :) Nu ska jag fortsätta måla naglarna och sätta på ansiktsmask osv. Lite "ta-hand-om-mig-själv-tid" och sen ska jag sminka mig och fixa allt som ska fixas. Åh det kommer bli så grymt!
Här är skorna jag köpte med! De är hur bekväma som helst. Känns som att jag skulle kunna gå en promanad i dom utan besvär! Bra köp. 190kr på Nelly.com.

fashion more fashion, I'm addicted I suppose

2011-12-30
Är vaken och kan göra vad jag vill idaaaaag :) Har inget inplanerat what so ever, eller jo, ska nog träffa tjejerna senare idag och planera nyår! :) Gonna be awesooome! :D 
snart ska jag nog ta en dusch, behöver tvätta håret, sen ska jag se om mina skor kommit fram, i så fall blir det att cykla iväg och hämta dom :)

tror jag dog lite

2011-12-29
Det är ju nästan så man kan dö lite för dessa.. Kostar dock en hel del! Drreeegeeeel.....

hey, you there

2011-12-29
Åkte till Jönköping utan Emrik, som för övrigt vaknade till liv strax efter ett, då hade jag suttit på tåget i en timma :) Jag träffade Julia där så gick vi på stan och pratade osv. Köpte nya skosnören, en mascara och en wannabe onepiece som jag tänkte :) Sen råkade jag fika för typ 60kr och köpte en cream foundation som jag tyckte att jag behövde. Blir alltid lite småsaker som man egentligen inte tänkte! Nu ska jag nörda mig lite och förtränga att jag har en bok att läsa, sen blir det att sova! Sitter och myser i min onepiece btw, myyys

.....

2011-12-29
Om lila Emrik vaknar snart, vilket han förmodligen inte gör åker vi till Jönköping över dagen. Bestämde mig för att jag åker tillbaka ikväll. MEN EMRIK; VAKNA DÅ!!  Annars hinner vi inte med 12-tåget........

-

2011-12-28
Jag har tråkigt och vet inte vad jag ska göra.. Fetta mig? Helt forever alone. Gillar inte när jag ite har kontroll över saker och ting. Till exempel min mage, jag har varit mätt sen frukost då jag åt rester av tacon vi åt igår och blev sjukt mätt! Harvarit mätt sen dess och jag som är sugen på annan mat kan inte äta då jag tror att jag kommer spricka!
Borde verkligen läsa min bok med då den är på 400 sidor, engelska, och den ska vara utläst typ en vecka efter lovet är slut, då ska jag även förberett en oral presentation och ska ha minst 50 ord jag inte förstår och blablabla.........

Linda, nyvaken, ska smyga ut och hämta posten utan att någon ser henne

2011-12-28
Nu var det såhär att jag väntar på ett brev från Nelly.com och tänkte kolla om det fanns i brevlådan när jag vaknade. Eftersom jag var nyvaken och så ful jag bara kan vara tänkte jag att om jag smyger upp dörren till en liten glipa ser jag om det kommer någon, typ grannen. MEN, när jag fått upp en liten glipa så att jag ser ut står grannen där och tittar in!! Jag utbrister OJ! och gömmer mig, sen kom jag på att hon såg mig och säger "gud vad rädd jag blev!" samtidigt som jag öppnar dörren lite till för att liksom visa att jag inte alls gömmer mig. Istället går hon in till sitt utan att säga något och jag stänger dörren som jag öppnar en halv minut senare, springer till brevlådan, tar ett brev som inte var mitt utan till syrran och springer in igen! Känner då hur pinsamt det kommer bli att träffa grannen igen.. fml

random

2011-12-28
Pengar pengar penagar, måste vara roligt, i en rik mans värld.
Händer det mycket i mitt liv, njaaaa.. Idag har jag ätit taco, lyssnat på mamma när hon sjöng med kören och gått på bio med Erik. The girl with the dragon tattoo.. Gillar den svenska versionen bättre. Väntar på ett par skor som ska komma hem till miiiiig.. Eller till posten.. Kommer förhoppningsvis imorgon, om jag har tur.

ALLA MOBILKUNNIGA

2011-12-26
OM jag nu skaffar en iphone, vilket abonemang ska jag ha och vilken operatör? Vill ha ett abonnemang med fri surf och gratis sms. Ringer inte så mycket så det spelar inge roll. Vill att det ska vara så billigt som möjligt då det är jag som ska stå för kostanden. Skriv vad ni har eller tycker verkar bra! :)

a walk in the moonlight

2011-12-26
Det var jättekul att träffa Jennifer igår, stannade där till halv elva, tror jag det var. Pratade om allt mellan himmel och jord. Så det brukar vara :)
Idag har jag varit ute och gått med mamma. Fick skoskav.. Senare ska jag äta julmiddag, igen, med kusin, faster, syster och pappa. Ska bli trevligt det med. Känner hur trött jag blev nu.. Need food? Think so. Vill dessutom bara springa ner till rean och shoppa för allt jag har, MEN, det kan jag inte göra för jag försöker spara lite pengar, vilket jag har insett är sjukt tråkigt men nödvändigt..............

da shoe

2011-12-25
alltså :(


nothing can stop me now

2011-12-25
Idag ska jag träffa min saknade kusin, Jennifer :) Det var vääääldigt länge sen så det ska bli kul att se henne! Om ni vill kan jag ta kort på lite saker jag fått i julklapp typ imorgon eller nåt? Är inte mängder men är jättenöjd med det jag har fått! Julen är trots allt ganska mysig :3


FML

2011-12-25
FUCK MY LIFE :( Tror det blir att skicka tillbaka de finaste skorna jag någonsin sett :(((((((( Det är hög och tunn klack, ingen bra kombination. Det är skillnad att kunna gå med dom hemma, som faktiskt går riktigt bra, och att gå med dom ute på ojämnt underlag osv. De är för dyra för att bara stå och se snygga ut och användas en gång om året. Därför blir det nog att skicka tillbaka dem och byta till ett par bekvämare och billigare! Tror jag gör det ikväll och skickar iväg skorna imorgon på morgonen så jag får det gjort. Vill ha skorna innan nyår nämligen :)

god jul!

2011-12-24
God jul till önskar jag er alla! :)

Jag har firat jul hos mormor med mamma, syster, morster och kusin. Alltid trevligt :)

-

2011-12-23
Mina fina pumps har kommit och jag är kär. De är så snygga så jag vill aldrig ta av mig dom bara det att de är så fuckin höga!! !14 cm klack och 3 cm platå. Tunn klack är det med. Funkar bra till högtider men fuck no att jag kommer kunna gå omkring i dom en hel kväll, kan jag glömma! VILL INTE SKICKA TILLBAKA DOM!! MEN, om jag behåller dom måste jag ändå byta till en storlek mindre. Ska jag behålla dom snyggaste skorna jag någonsin har sett men som jag inte kan gå i? Don't know..

beslut beslut beslut

2011-12-22
Nu fick jag beslutsångest. Jag har inte provat mina pumps som jag beställde, vet därför inte om dom passar. OM dom inte pasar så är det två par andra skor som jag verkligen, verkligen vill ha, som kostar 100kr mer tillsammans än vad pumpsen gjorde. Men, OM pumpsen passar men är svåra att gå i, ska jag byta till dom andra par skorna isf? Som jag vet ör mycket lättare att gå i.
För övrigt är jag inte helt säker på om jag ska till hotellet ikväll. Är så trött så det finns inte och huvudvärken dödar mig. Så otaggad man bara kan bli helt enkelt! Blä.. Vet inte...

-

2011-12-22
Nu bär det alldeles strax av mot Vetlanda igen. Tror jag har fått med det mesta, det lär vi märka senare om jag har!

the party's in my head, my head

2011-12-21
Sitter i mitt rum med Huong och vi förbereder oss redan lite inför IB-festen, eheh. Hoppas det blir lika grymt som innan! Olga och Ellinor droppar in här så småning om så drar vi på förfest. Untz, untz!

JULLOV!!

2011-12-21
ÄÄÄNTLIIIGEEEN!! Nu har jag jullov :3 Fett! Är så skönt att jag har nu sovmorgon i 3 hela veckor, heheheheh
Ikväll, som jag har skrivit tidigare är det ju IB-fest. Har två, kanske tre som ska sova hos mig efter. Känner att jag måste komma i säng inatt och sova några timmar om jag ska orka köra igen torsdag kväll! Längtar lite till Vetlanda, mest för att få prova skorna jag beställde från Nelly.com. Tänk om de är alldeles för höga för att jag ska kunna gå i dom?! Har läst flera stycken som skrivit att de har fått skicka tillbaka skorna för att de var för höga. De är 11 cm. 14cm klack och 3cm platå. Hoppas jag jag har så pass bra skillz att jag fixar det! Annars blir det väl att öva och öva och öva. Vill fuckin ha dom!! :(( Jag menar, hur läckra??!

untz untz untz

2011-12-20
Alla är inte glada över att se gamla bilder, därför tog jag bort den för er som hann se den! :)
För övrigt har jag nu städat mitt rum och är nääääääästan klar! Ska bara diska och plocka undan lite på skrivbordet och så. MÅSTE verkligen skriva den där recensionen idag, orkar egentligen inte. Jag har blivit så bra på att spendera min lediga tid på andra sätt. Slutade ju innan tolv idag och tiden har bara flugit iväg utan att jag gjort någonting! Damn..
Imorgon är det IB-fest! Feeeeettt! Sen på torsdag är det hotellet i Vetlanda. Ska bli kul att se människor jag inte träffat på länge! :)

my dream just broke

2011-12-20
Tror fasen jag ska börja spara till ett par Jeffrey Campbell. Om jag lägger undan 500kr i månaden (självkonstrollsjälvkontroll) så har jag råd om fyra månader! Känner redan nu att det inte kommer funka.. Attans..

lalalal mh lalala

2011-12-20
Would you let them break us apart, would you let them.. lalalala. Lyssnar på reggaemusik och känner mig allmänt "gungig". Fett. Sitter förövrigt på CAS-lektionen som råkar vara den sista lektionen idag. FATTAR INTE VARFÖR JAG ENS GICK TILL SKOLAN IDAG?! Vi har inte gjort någonting. Eller jo. Vi fick info om science ämnena, men jag vet redan vad jag ska välja.. Sen tittade på på A christmas Carol som jag inte tittade på, och nu, CAS, sitter och bloggar och lyssnar på musik, jag menar.. Nödvändigt?!
Skulle ju städat igår med men kom inte längre än att tvätta två maskiner... Nu har jag iaf rena sängkläder igen...

I like changes

2011-12-19

När någon annan säger det man förnekar för sig själv är det dags att ändra sig

2011-12-19
Tänker ofta på hur jag uppfattas av andra, kan tänka mig att den bilden andra har av mig inte stämmer med den bilden jag har av mig själv. Vet inte om det är bra eller dåligt.
Saker jag längtar till just nu
* Att mina skor kommer, de har förmodligen kommit när jag åker till Vetlanda på tordag.
* Träffa Julia igen
* Jul och nyår
* Till att jag har gått färdigt gymnasiet
* Att jag inrett mitt rum som jag vill ha det
* Sommaren

Mums!

2011-12-19
Snart kommer dessa babes hem till miiiiiig!!

feeettt sugeeen

2011-12-19
Är så fett sugen på att klippa mig såhär! Satt och tänkte på det på tåget till Jönköping. Har tänkt på det ett tag faktiskt, men vågar egentligen inte klippa av håret. Vet dock inte om jag skulle ångra det eller inte. Får nog fundera lite till. Om jag klipper mig såhär lägger jag även i en färg som är så lik min egna som går att få så slipper jag färga sen. Förhoppningsvis! (BLEV SUPERSUGEN PÅ ATT BLI BLOND IGEN MED MED DET KOMMER JAG INTE BLI)

otur i spel, tur i kärlek och vice versa

2011-12-18
Jag har inte tur i något så det där med otur i spel och tur i kärlek stämmer inte. That's it. 
Det är sjukligt vad trött jag är, orkar ingenting och fasar för att somna på tåget ikväll..
Är sur för att jag hittat perfekta nyårsklänningen med matchande skor till. Självklart blir denna summan 1200kr tillsammans, inte jätteförligt, men fortfarande för mycket att slänga ut mellan jul och nyår. fml.
Kan ju inte låta bli att se högen med inköp från Kan dee växa lite varje dag också. Varför kan jag aldrig få vinna någon av de snygga sakerna hon lottar ut på sin blogg? :( 
Borde börja skriva den där förbannade recenssionen, men orkar inteeeeee
Sen har jag en fråga till er som läser min blogg, och kommentera vad ni tycker! Vad ska jag göra med mitt hår? Klippa, färga osv. Har verkligen ingen aning!

besattbesattbesattbesattbesattbesatt

2011-12-17
Sitter och kollar på nyårsklänningar (hittat en gudomligt fin), Jeffrey Campbell-skor, korsetter, skjortor och jag vet inte hur mycket mer. Köpbegäret blir bara starkare när man är med människor som köper sånt man själv vill ha :( VARFÖR?!?! Nä, så desperat är jag inte.. Bara efter klänningen, Jeffrey Campbell och Kan dee- kläder. Meheheh

meheheh

2011-12-17
mot MORMOR!

fire up

2011-12-16
Är på svenskalektion och istället för att skriva en bokrecenssion skriver jag ett blogginlägg och facebookar istället. Bra jobbat Linda! Nej, men jag ska göra det i helgen, så jobbigt är det ju inte och jag känner att jag gör det bättre när jag kan sitta hemma och få lite support från IB-syrran, typ. Vi hade förresten premiärföreställning igår, gick asbra förutom några smårepliker, men det löste sig bra det med :) Ikväll kör vi igen och det ska bli minst lika bra! Kommer förmodligen mer folk idag. Undra hur mycket vi har tjänat på det här.. Arbete, för vissa i klassen iaf, har det varit! Nu fick vi visst gå, 10 minuter tidigare, yäy :) Hörs!

no one should ever be there but suddenly everyone is

2011-12-14
Ibland kan jag sakna den där tiden. Tänker tillbaka och undrar; varför slutade jag?
Finns såklart många anledningar som jag inte vill veta. Saknar det och vill tillbaka.
Tror jag var lyckligare då, eller så var det något jag intalade mig själv för att det var värre än jag trodde.

A weird feeling

2011-12-14
Jag har inga läxor, är det möjligt? Var dock i skolan idag till tjugo i sju då vi övar på musikalen som galningar, vi ska framföra imorgon och på fredag. Allt sitter fortfarande inte och det finns fortfarande några frågetecken. Hoppas, hoppas det löser sig tills imorgon för annars kan det bli lite pinsamt! Det enda jag ska göra ikväll är att duscha, läsa i en bok som ska vara utläst på fredag och sen ska jag SOVA. Mmmh, älskar livet c:

det där som får blicken att se trött ut

2011-12-13

det förbjudna lockar alltid mer

2011-12-13
Känner ni igen känslan att det man saknar allra mest, som man vill hålla hårdast om för att det inte ska försvinna bara glider mellan ens fingrar tills det inte längre finns kvar? Så känns det nu. Tur att jag inte har några läxor då jag inte kan kontrollera mina tankar. Finns bara i min enga lilla värld, där kommer jag förbli en tid framöver.
Hittade förövrigt ett par skullcandy-lurar idag som såg väldigt små ut som förhoppningsvis passar i mina örgon. 149kr. Nästa inköp kan jag säga! Är beroende av att kunna lyssna på musik, typ hela tiden, och mina andra har gått sönder lite och för övrigt är de för stora för mina öron....

fantasi

2011-12-12
Hjärnan är hyperaktiv, kan inte tänka klart.
Oroar mig för det mesta, sånt som man inte borde oroa sig för.
Det löser sig, det gör det alltid.
Verkligheten skrämmer mig ibland men i fantasin får man aldrig fasta.

amazing

2011-12-12
Jag har ont i magen :( 
Idag, eller ikväll, måste jag ta tag i att plugga. Har nämligen två prov imorgon. Engelska och samhäll. Blä . Ska däremot på Luciagrejs på morgonen imorgon så slipper Science course! :) awesooooome

the nights are far to long

2011-12-11
Är nu i Jönköping igen och den här veckan är det temaveckan i skolan och jag som skulle tagit med massor av saker från Vetlanda att ha på mig, glömde allt. Fuck fuck fuck. :( Kan kanske åka till Vetlanda efter skolan imorgon eller på tisdag? We'll se. Jobbiiiiiigt.....
Nu måste jag nog duscha och så nu, måste upp hyfsat tidigt imorgon då vi ska öva till musikalen!
Den svenska björnstammen – Kärlekens matadorer

-

2011-12-09
IB-FEST IKVÄLL! Kommer bli så sjukt kul! Längtat efter just den här festen sen förra, haha. Innan jag går hem och duschar och sånt ska jag köpa en ny foundation och titta på korsetter. Får se om jag hittar någon fin i min prisklass, är så snyggt att ha till jeans! Men som sagt jag får se. Känner att jag egentligen inte kan slösa pengar just nu. 
Inatt varknade jag vid 3 ungefär då min syster gick upp för att göra sig klar att åka med kören. Så kul.
Nu börjar lektionen, hörs sen!

-

2011-12-08
Psykologi!
Vid kvart i fyra idag ska jag och ganska många fler träffas för att förbereda oss för konserten eller det ikväll. Marching for life. Det håller på från 19:00 till 22:00! Wää... jag som har läxor juu. Kan inte låtarna heller men aja, får väl gå som det går. Syster kommer ikväll igen med och sover över.

raise your weapon

2011-12-07

love it

2011-12-07
Lalalalalalalaal, jag vill ha Jeffrey Campbell, jag vill ha jeffrey campbell. Snälla tomten?

man är vacker när man är lycklig

2011-12-06
Linda som alltid är så duktig på att göra det hon ska. Hon som aldrig "jobbar bättre under press", för hon jobbar inte över huvudtaget. Hon orkar inte ens ta på sig sina jeans för att gå och köpa choklad. That's life. Fick även se hur dåligt det är att köpa choklad för det förekommer så mycket barnarbete osv. Därför ska man köpa Fairtrade. Nu vet ni.

fml

2011-12-05
Kanske dags att börja göra lite läxor som jag förstängt hela dagen? Yes sir.

dance

2011-12-05
Svenska, svenska..

Fick 26 av typ 42 på kemin förresten. Godkänt! Fett skönt att ha det gjort :) SKA JAG TA UT MINA SNAKEBITES?! Överväger det starkt. 
Är trött och hungrig. Vad ska jag äta när jag kommer hem? Don't know. Tror jag ska gå förbi apple-butiken, eller vad det heter, och prova en iphone lite.

Resultatet

2011-12-04

Såhär ser håret ut nu. Det är Brunt med inslag av orange, guld och lite rött. Beror lite på vilket ljus man är i. Är nöjd med resultatet men saknar egentligen det röda lite. Det kändes verkligen som min grej. Jag vet allstå inte om jag ska lägga i en färg som gör håret mer oranget, eller om jag ska lägga i en som gör det röd-oranget. Jag har ju möjligheten nu när det är både ljusare och inte massa lager färg i vägen!

andra advent

2011-12-04
Tiden går så fort, det är redan andra advent. Dagens planer är att titta på fjärde delen av adventskalendern, få tag i min Hello Kitty- kalender som är hos pappa, avfärga håret och plugga kemi, fysik och engelska. Ikväll ska jag åka tillbaka till Jönköping igen, känns inte lika tungt som det gjorde i början. Har dock inte bestämt mig vilken tid jag ska åka men det bestämmer jag senare.

nu behöver jag lite hjälp...

2011-12-03
Är inne på att skaffa både ny mobil och nytt abonnemang. MEN, jag vet inte om jag ska köpa en vit iphone, blir en iphone 4 i så fall tror jag. Eller en htc chacha, HJÄLP MIG?! Vilken är bäst osv. Kommentera!





I wonder whats gonna happen with my hair!

2011-12-03

we are the wispers of your dreams

2011-12-03
Är nu klar med mitt bakeri och har inget annat att göra än att plugga, så det är väl det jag ska göra...!

ye ye, wow wow

2011-12-03
Att jag alltid kommer på nya saker att göra för att slippa plugga. Tänker alltid, jag gör bara det också, SEN kan jag plugga! Grejen är bara att det där "sen" kommer aldrig. Jag lär mig aldrig. Är som en gammal hund, Det går ju inte lära gamla hundar att sitta som man brukar säga. HAR FÖRRESTEN HITTAT EN SIDA DÄR MAN KAN KÖPA JEFFREY CAMPBELL FÖR 1050 KR!!!! DÖÖÖÖÖÖR, MÅSTE HA DOM!! ehe. Nej men seriöst. Efter jul, om jag har gott om pengar (vilket jag aldrig har ändå, så det kommer inte hända) ska jag köpa dom :D Tänk att ha ett par i garderoben, ååh
Tänkte iaf att jag skulle baka muffins och chokladbollar innan jag pluggar för att kunna äta av det NÄR jag pluggar. Men så kommer säkert mamma eller Sara komma hem innan jag är klar och så blir det inget plugg idag!! Jo, jag ska försöka.. Börjar tro att min smiley har börjat åka ner lite, bara för att mamma sa det.................

så nära fast ändå så långt ifrån

2011-12-01
Tröja- second hand, Jeans- Crocker, skor- Dr martens

move that body untz utnz untz

2011-12-01
Tränat √
Duschat √
Historiarbetet √
Nu återstår bara att göra lite engelska uppgifter och plugga lite på svenskan. Äta lite ska jag göra också. Sen kan jag sova! :D
(btw... AMAGAAD vad stark jag har blivit i armarna sen jag började yoga! Heelt sinnessjukt! Nöjd tjej :3 )

what goes around comes around

2011-12-01
HÅLTIMMA!!  Jag och Amanda kollade på första avsnittet av julkalenden för en stund sen. Så himla mysig! Lätt att jag ska följa den till jul. Glömde min Hello Kitty-chokladkalender hemma :( Wä.. Får väl hämta den i helgen!
Imorgon har vi Historia-inlämning (grupparbete). Ska göra klart det sista idag :) Vi har även Svenska-prov på Iliaden, typ. :) Kemi-provet ska göras på måndg btw! Måste plugga på det i helgen, ska plugga lite fysik med tror jag. (prov på onsdag!)
För övrigt är jag vrålhungrig men glad för att vi har psykologi idag! Känn som att vi inte haftd et på evigheter!