finner inga ord

2012-03-31
sitter ned far och hund och tittar på morden i midsomer. gör ingenting och vill det inte heller. om 15 timmar och ca 30 minuter sitter jag och hoppas att jeansjackan blir min till ett inte allt för högt pris. tänker mig den, lila/röda läppar, spetslinne, runda solglasögon, markerade ögonbryn, halvvågigt hår, snygga shorts och dr martens. sagt det innan och säger det igen; längtar ihjäl mig till sommaren.

rädsla för vad som finns bortom orden

2012-03-31
det här har varit den tråkigaste dagen jag haft på väldigt länge. kommer inte ens ihåg sist jag hade såhär tråkigt. har inte ens några myskläder att ha tråkigt i.. f.ö så gjorde mamma mig överjwoöhfab-glad när hon sa att hon hade en jeansjacka till mig. hämtar den- blir glad- sedan besviken. inte alls som jag vill ha den.. inte alls oversize, och kort. fick nu beslutsångest över om jag ska behålla den ändå, var trots alls fin färg på den, eller om jag ska köpa från tradera. fick ju den här gratis, ska jag då betala för en annan? tänk om inte den heller passar? åååh, kan man inte bara säga hur man vill att den ska sitta, att den får kosta typ ett antal hundra som mest och sen att man får ett sms "vi har hittat en perfect match till dig för xkr. du kan hämta den på ..."  ska äta päronhalvor med smält after eight på nu.

Paris Hilton- tease

2012-03-31
Den här parfymen, 100ml, köpte jag på bangerhead.se för bara 150kr. hur värt?! finns ju såklart andra parfymer jag föredrar men den luktar helt okej så det var ett bra köp.

fuckar up mitt liv

2012-03-31
cet här med linser. varför är det inte bara så lätt som att göra en synundersökning, få linserna med rätt styrka och sedan är det klart? jag har nu haft 4 olika endagarslinser och nu har jag börjat med ett par månadslinser. direkt när jag satte i dessa märkte jag att det inte var rätt, ser suddigare, lite i alla fall. svart att hitta focus också. ALLTSÅ behöver jag prova ut ytterligare ett par.. orkar inte! tur att allt ingår ändå, annars hade det blivit dyrt. hehe. 
jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för idag. har absolut ingen lust att sitta här i en stuga i skogen hela dagen medan det snöar ute, vet dock inte vad jag ska göra. har lust att titta på massor av roliga serier, fast vet inte vilka. om ni har några tips får ni gärna ge mig!

skogeeen

2012-03-30
Är hos pappa i skogen i Sävsjö. Känns som att något fattas, vet doc inte vad.. Blir förmodligen myskväll med pappa. Kan inte ens beskriva hur skönt det är med påsklov förresten! Det sista jag hade var utvecklingssamtal med, haha. Hann dock inte säga hejdå till så många, kändes som ett abrupt avslut på något sätt. Ses ju dock om en vecka igen, och då har jag två prov. underbart.

new stuff

2012-03-29
Tshirt- MONKI

linne- MONKI | tröja- H&M

Ögonskugga- Gina tricot | Läpppenna- Make up store | Mascara- Gina tricot

som aldrig förr

2012-03-29

lips like never before

2012-03-29
Lyssnar på maskinen som alltid förr. Sitter och älskar mina läppar täckta med nya läpppennan också.

materialist som jag är

2012-03-28
Behöver bara få utlopp för mit materiella behov. här kommer alltså det jag vill ha. nu.

röda & lila dr. Martens, svarta creepers, svarta dr. denim plenty, bruna skinn-converse samt beigea höga, transparent skorta i vit & svart, lång & kort, Jeffrey Campbell lita, samt beigea & lita spikes, levis jeansjacka (oversize) ny skinnjacka, en riktig & snygg vinterjacka. mörktblondt hår samt 2-3dm längre, mac pro-dator, iphone 4s, egen lägenhet i Jönköpings city, all inredning jag vill ha till mitt rum, massa massa kläder från Carlings, Monki & Bik Bok, dubbelsäng, body loations från Body store samt tvåler, shampoon, balsam och andra hår-& kropps-produkter, pengar till sommarens alla festivaler, runway dreamz-shorts, levis shorts, allt smink osv jag vill ha från make up store, massa böcker som jag vill läsa, OCH EN HELVETES MASSA KLÄDER JAG INTE ORKAR SKRIVA!!

bara stanna tiden och låt det vara

2012-03-24
Har levt ett så meningslöst liv jag kan idag och lyssnar på meningsfulla texter. mamma jobbar, solen skiner och jag är inne. ska till mormor och morfar sen. ikväll är det fest. behöver känna mig lite mer meningslös och mindre meningsfull. vill fortsätta leva såhär, i evighet ungefär
elektroniken är emot mig. mobilen dör. datorn dör. jag har ingen laddare till någon av dem. fuck

do your very best

2012-03-22
tror inte ni förstår vilken träningsvärk jag har, speciellt i benen och rumpan. kan inte sitta på toaletten normal. känns ju bra. samtidigt är det skönt för man känner att man kämpat. jag vill sitta ute i solen men jag vet inte var jag ska sitta helt själv, känns bara, ensamt. typ att gå och köpa glass, själv, sitta och sola, själv. särskilt när alla andra är med varandra. Y U NO HERE MY FRIENDS?! :( tänkte jag kunde sitta på platsen här där jag bor, problemet är bara att jag vet inte hur man kommer dit, trots att sara har förklarat detta för mig flera gånger.. för övrigt lyssnar jag på reggea och känner mig chill. fett. gjorde bokredovisning på svenskan idag, tror det gick bra. fast å andra sidan vet man ju aldrig med Bosse. Det enda jag ska göra idag är massor av engelskagrejer. skulle gjort biologi också men den boken glömde jag i skolan, undermedvetet? man kan ju undra. förresten tittar vi på en väldigt intressant film på psykologin nu, den heter Die Welle. om ni har tid och lust kan ni ju titta på den! vi har bara sett första timman eller så, alltså vet jag inte vad som händer sen. 
tja, liten uppdatering om mitt liv, tänkte att jag inte hade bloggat på så länge att det var dags nu. kanske slänger jag in ett till inlägg senare idag, lovar dock inget.

220312

2012-03-22
Hood- H&M | linne- Monki | shorts- Levis | skor- Dr. Martens | Solglasögon- H&M

-

2012-03-19
Sov endast 4 timmar natt och känner mest; orkar inte. Stannar hemma från CAS (världens onödigaste lektion) och skriver på uppsatsen så den blir klar. Skulle vara skönt att få den klar ganska snart så jag kan börja slipa på den och göra powerpointen. Just nu lyssnar jag på björnstammen och dricker juice. Har ganska ont i huvudet på tal om ingenting. Men det är ju inte så konsigt. Fatta att jag satt och skrev på uppsatsen mellan halv elva och två igår. Jobbar bäst så helt enkelt.

180312

2012-03-18
VILL INTE PLUGGA!!! Har varit dålig på att uppdatera också, vill inte det heller. Sitter i en stuga i skogen.

'night folks

2012-03-14

update

2012-03-14
Var på Prolympia med Rebecca idag, vi har service där. Hjälper till på förskolan-5:ans läxhjälp. Det var faktiskt riktigt roligt! De frågade mycket och var väldigt smarta, är så roligt att höra hur mindre barn tänker då de har helt andra tankegångar. Ser fram emot att gå dit varje onsdag ett tag framöver. Annars har jag städat mitt rum lite smått idag med, nu kan man i alla fall gå på golvet utan att kliva på massor av saker. Tvättat har jag gjort också. Chill. Skulle skrivit lite på samhällsuppsatsen idag men kom aldrig igång. MEN, en skön sak är att vi har haft resursdagar hela veckan och imorgon är science lektionen inställd, alltså är jag helt ledig! Chill! Imorgon ska jag göra lite läxor och så, har liksom en hel dag på mig. Ska försöka vara ute en del med. 
Jag skrev ju att jag kunde ha min blogg som ett "ämne" eller vad man ska kala det, i skolan. Jag skrev service men jag menar creativity. Alltså har jag både action, service och creativity klart nu. Fett nice. Man måste byta efter ett tag för att prova på olika men då har jag tänkt att jag ska gå med i någon förening som service och kör som kreativity och på action har jag friskis och det borde jag kunna ha kvar då de har många olika pass man kan testa. chiiiiill
En annan sak, varför kollar jag ens på big brother? De bara bråkar hela tiden och är allmänt barnsliga. Inte alls som förra säsongen.

ju mer man tänker på vissa saker, desto pinsammare blir det

2012-03-13
Övertänker allt. Gud så pinsamt, haha! Vissa saker alltså, fattar inte hur man tänker ibland! Fett nice att sluta halv elva idag elle?! Slutar ju tidigt alla dagar den här veckan utom fredag. Hur gött? Var på synsam idag igen och fick nya linser till höger öga, ska dessutom använda samma linser i höger sen som i vänster. 
LKGDUIHEPIGFDÖLIUWSBÖDDUUYLVESBLJ!!!!! Så blir jag när jag tänker på sommaren och alla festivaler. ungefär

beslutsångest

2012-03-12
Alltså, beslutsångest. Vet inte om jag ska gå på spin/medel eller vanligt medelpass. Skulle vara kul att gå på spin/medel men det känns som att de kommer stå jämte mig och skika "KOMIGENDÅÅRAAA!!" ungefär som i biggest loser. Känns lite läskigt på något sätt. Fast samtidigt vet jag att jag skulle bli så jäääävla trött. skönt. Ska. nog. testa.
Kul att jag nästan alltid kommer fram till ett beslut medan jag skriver så ni får läsa mina tankegångar hur jag resonerar för att bestämma mig, hehehe

skämssss

2012-03-12
Jag skäms faktiskt lite. Nu när jag vågade titta på vad jag fick på kemin fick jag 9/40. Hallå, pinsamt! Var visserligen inte förvånande, fast jag trodde ändå att jag hade gissat rätt på några fler än så...... Åh orkar inteeee

CAS- service

2012-03-12
Fick just veta av min CAS-lärare att jag kan ha min blogg som service om jag bloggar sammanlagt en timme i veckan. Går ju lätt att fixa, jag menar, om man räknar in när jag fotar och fixar med blder så blir det minst en timma i veckan. Alltså chill. Behöver inte ens blogga om något speciellt, fast sedan kom jag på att.. Ska han läsa min blogg för att se att jag verkligen gör något? Haha,  roligt för honom typ. Pinsamt för mig dock. Eller? Borde det ju inte vara, fast det är fortfarande min lärare liksom. Snart lunch, sen ett kemi-prov jag inte ens öppnat boken för, känner att ångesten börjar komma lite. heheheheheheeh. Pluggar sen. Typ på luchen. Eller så förlitar jag mig på google. Åh, google, min bästa vän.
P.S Självklart menar jag creativity och inte service. Tänkte fel.

sorry guys

2012-03-11
Har väl varit ganska dålig på att uppdatera i helgen. Jag var hos mamma, träffad tjejerna i fredags och Emrik i lörsdags. Kul att träffa dem. Jag älskar att solen börjat komma fram, livet blir lättare att leva på något sätt. Har en pirrande känsla i magen dygnet runt, gillar det. Nu ska jag plugga kemi inför provet imorgon, har dock inte tänkt att göra någon större ansträngning då jag faktiskt inte kunde bry mig mindre..

ljusare tider är enklare att leva i

2012-03-11
Mitt liv har ändrat riktning mot en lyckligare tid. Allt är lite enklare och jag är lite gladare. Det är skönt. När jag är sur är jag intensiv men kortvarig. Livet leker lite och jag gillar det.

JAAAAAAAAAAA

2012-03-08
Den svenska björnstammen kommer till emmaboda! Alltså, typ alla bra artister på festivaler i sommar ju! LÄNGTAR SÅ MYCKET ATT JAG TYP DÖR

att det krävs så lite för att bli glad

2012-03-08

psykologi-uppsats!

2012-03-08
Igår började jag skriva på en psykologiuppsats som ska in imorgon. Har skrivit 3 sidor om bara biological approach och man får bara skriva 5-6 och jag ska skriva om learning approach och psychodynamic också. + conclusion och egna tankar. Alltså, kommer inte gå?! Ska fortsätta med det nu iaf.

KONY 2012

2012-03-07

Titta på videon om du inte har sett den, värd att se.


twittaaaaa

2012-03-06
om du vill läsa helt onödiga saker jag tänker och gör så är du välkommen att följa mig på twitter :) https://twitter.com/#!/KlassonLinda <-- bara att klicka!

Jävla ögonjävlar

2012-03-06
Hade tid hos synsam klockan klockan fyra och var inte hemma förän halv sex! Alltså satt jag och petade i ögonen i en och en halv timme.. Hade lins-lektion typ, hur man sätter i och tar ut linserna. Nu ska jag använda linser helst varje dag, ungefär 4 timmar om dagen för att vänja mig vid det. Som det är nu ser jag stundvis väldigt suddigt och har lite ont i huvudet då tårarna rann hela tiden när jag skulle få i dom! Jobbigt..Ärligt ser jag inte så mycket skillnad som det är nu, vad jag har märkt men det kanske är för att ögonen är så ovana att det inte riktigt är som det kommer vara senare. Vi får se helt enkelt! :)

jag som liten

2012-03-06

en tidigare outfit

2012-03-06

ofokuserad på livet

2012-03-05
Åh, jag är så ofokuserad! Kan inte sluta tänka. Skulle plugga men tankarna är i vägen, som alltid. Funderar på att byta blogg, få färre läsare, skriver för personligt ibland.. Eller helt enkelt skaffa något ingen vet om? Fast det har jag ju redan.

om inte musik fanns, vad skulle då sätta mina känslor i ord?

2012-03-05
Missförstådd och eländig. Ignorerad och snart bortglömd.
Varför kommer flera saker alltid på samma gång medan andra gånger ingenting?
Vill bara ligga under täcket och låta allt glida förbi utan att ge det någon uppmärksamhet.
Komma fram när allt är enkelt och bra. Lyssnar på musik och får mina känslor i ord.

back on facebook

2012-03-05
Har aktiverat facebook igen. Vill kunna hålla kontakten med människor, har liksom inte numret till alla precis.

tankspridd

2012-03-04
Lyssnar på musik och låter tankarna flöda, alldeles för mycket. Pappa köpte nytt modem till mig. 1400kr, har dåligt samvete men väldigt tacksam. Åker tillbaka till Jönköping imorgon, känns bra. Vill inte vara själv. Gillar att det fortfarande inte är mörkt vid halv sex, inte ens i skogen.

aldrig börja om igen

2012-03-04
Väntar på att få det där smset där det står att du saknar mig, men det kommer aldrig.
Tänker du inte på mig lika mycket som jag tänker på dig?
Blundar och ser dina ögon le mot mig i mörkret, bruna och underligt förtrollande.
Tankar jag undrar om jag någonsin kommer få svar på.


ignorerad, bortglömd och utnyttjad

2012-03-04
Ska snart övningsköra med pappa. Är lite nervös då jag inte övningskört sen innan vintern. Hoppas bara att jag inte kör in i något. Vi ska till expert så jag kan köpa nytt internetgrejs, blir 3g och inte 4g eftersom det kostade 1700kr att köpa ny. Funkar det med. Blir så arg på mig själv när sånt händer. Varför gick den sönder? Punish me, please. Vill ha på mig solbrillorna hela dagen och gömma mig för världen.

saknar orden jag aldrig får höra

2012-03-04
Asså nej, jag skulle ju äta pizza och dricka varm choklad ute i solen med mina supersnygga solbrillor. Går ut i köket och ser att det är -1 ute. Fuck no! Äter pizzan kall och sitter vid datorn. Hittade räkskal på pizzan, tänk om jag var allergisk?! Hade visserligen inte köpt pizza med räkor på då. Orkaaar inteee

@ skolan

2012-03-02
Sitter nu på en biologilektion, läraren kommer inte. Ikväll är det IB-fest, kommer bli awesome. Skönt att släppa på allt som har med läxor och skolan att göra. Läraren kom just. Undra vad det är för mat idag..

update

2012-03-01
Mitt internet har gått sönder, eller den usbgrejen. Den gick av.. Jag var iaf i en telia-butik igår och frågade vad jag skulle göra och de sa att jag var tvungen att köpa en ny grej som kostar 1700kr?!?!?!? Skojjar dom?!?! RAGE. Varför händer sånt här alltid mig?! Det tänker jag inte göra.. Mamma ringde dem sen till telia och de sa att eftersom det inte ens var en månad vi köpte den (som jag visserligen sa till killen i telia-butiken) så har vi en garanti. Vi ska alltså skicka den till dem och  se om de antinge  lagar den eller skickar en ny. Förhoppningsvis så löser det sig.
Jag tänkte bara säga att det kommer nog inte vara så bra uppdatering på bloggen så jag inte har internet nu då. Kommer nog sitta på bibblan lite i och för sig. Men ändå :)