bortom det du ser

2011-11-30
Syster har nu åkt til Vetlanda och jag är ensam, igen. Borde göra lte läxor men sitter bara och funderar. Får ingenting gjort. Var och handlade innan, någon nytta iaf, tvättar mina kläder också.
Sara och jag var på Myrorna dag, en second hand-butk här  Jönköpng. Köpte en mysg tröja och en skjorta. Tittade en skjorta till men kände att jag nte kan köpa hur mycket som helt. Såg även två vackra ljusstakar som jag ska köpa om de fnns kvar nästa gång jag tar mig dit :)
Julklappar är något jag alltd köper  ssta stund. Lär mg aldrig. Vet aldrg heller vad jag ska köpa, tycker det är så svårt att komma på något bra och betydelsefullt. Jag ska nog ta något ltet att äta. :)

so true, so true

2011-11-29

Everyone is going to die, eventually.. eller?

2011-11-29
Har faktiskt tagit tag i historiaarbetet nu. Håller på med första uppgiften om the Renaissance, ska sedan skriva om en mplning och konstnären bakom den som är gjord på den där tiden. Orkar egentligen inte, men vad har an för val? 
En sak som deppar sönder mig, jag visste inte att jag hade studiedag imorgon när jag bokade tandläkartid, så jag har tid klockan åtta imorgon. ÅTTA!!!!!!!  :( Sen ska vi öva till musikalen hela dagen så blir ändå ingen ledighet för moi, måste plugga aset med! Nä nu måste jag fortsätta om jag ska hinna bli klar och kunna plugga lite svenska också. 
Ska förresten läsa Jane Eyre på engelskan över jul! eheheheheh c:

oh happy day

2011-11-28
Har faktiskt pluggat kemi i en timma, tog paus då jag kom till ett stycke jag inte fattade... Tänkte gå igenom lite till sen gå ut och gå. Är ju hemma idag och åker till Jönköping ikväll istället. Har ju inte missat mycket alls i skolan så kände att jag kunde vara hemma och plugga idag, känns som att jag behöver det med då jag är så förkyld, så idag blir det en "plugg-och-ta-hand-om-mig-själv-dag" typ. :) Är så sjukt trött nu med, kan inte sova för att min hals irriterar så mycket då. Blä.. Undra om jag kan tu tummen ur och gå till synsam för en synundersökning med..? vi får se...
Btw tror jag att kemiprovet var ett sån som biologin om ni kommer ihåg? På datorn så fick man kryssa i de rätta alternativen, jag fick G på det utan att plugga. Känner att klumpen i magen försvann lite, självklart ska jag fortfarande plugga men jag kan tänka på mina andra prov också som jag behöver plugga till. 
Nä nu ska jag gå igenom några sidor till, sen ska jag nog duscha och sen, ta mig ut lite! :)

Ben & Jerry's

2011-11-27

buhuu

2011-11-27
Jag viiiiiiiiill inte :( Imorgon är det kemiprov. Vill inte!!!! Jag vet att jag inte kommer klara det och det är inget jag bara säger. Har försträngt provet hela veckan och nu är det bara idag kvar. Är det illa att inte gå till skolan imorgon (har bara två lektioner) och göra provet lite senare? Grejen är att vi har prov varje veckan ett tag nu. ouuuuwwwäääää :((((
Håller dessutom på att bli sjuk, hostade så jag inte kunde sova inatt. Härligt!

hej jag heter Linda

2011-11-26
Veronica Maggio var grym igår, så fint! :3 Ni får ursäkta eventuella stavfel i det här inlägget, skriver på mammas lila minidator och det är så små tangenter! Mindre än på min lilla dator... Julia och jag var i Jönköping fram till halv fem idag, under dagen så klippte Julia mitt hår (ASNÖJD!), sen gick vi lite på IKEA innan vi åkte till Vetlanda. Skulle egentligen träffat tjejerna ikväll men det blev inte så, var med min söta mor istället och tittade på Så mycket bättre, tycker faktiskt det är riktigt kul att titta på, haha. Imorgon är det julskyltning och jag ska gå med mamma på det, kommer dock vara katastrofalt väder, hoppas vädergubben har fel...........
Det var något mer jag skulle skriva men kommer inte ihåg vad det var.. :(

choklad for lifeeeeeeeeeeee

2011-11-24
Den här dagen har seiöst varit ganska konstig. Jag gick till skolan som vanligt vid åtta, hade en extremt seg biologilektion då vi höll på med exel i en timma och 20 minuter och jag fattar ju ingenting av det där.. Lyckat! Sen slutade jag?! 9:20.. hah. I och med att jag inte läser språk hade jag håltimma och sen var historian inställd och det var resutsdag idag så vi slutade vid ett, allstå var psykologin också inställd. Jag menar.. haha, en lektion?! Ja, det var ju skönt. Men vi skulle öva till musikalen idag vid ett så var med Amanda till typ 11 så gick i och åt på skolan innan vi skulle öva. Alltså har min dag varit aschill, fast lite seg. Snart ska jag göra mitt fjärde försök att plugga kemi den här veckan. Ska iaf kolla på anteckningar och sånt. Jag menar, NÅGOT måste jag ju göra om jag ens ska ha en chans att klara provet...!
Är för övrigt helt in love i min smiley, är dock rädd för att den ska trilla bort! Om den gör det gör jag en ny c:

lys med stålkastaren

2011-11-24

Manda panda

2011-11-24
Sitter på stadsbiblioteket med Amanda panda, vi slutade efter 9:20 idag, hur skönt? FETT.
Vi ska dock öva på julmusikalen idag vid ett så ska gå till skolan och äta innan det. Man är ju ekonomisk! Tänkte att jag skulle köpa en mascara från make up store idag, den var slut sist jag var där. Ska även kolla jackor på stadium, se om det är någon jag vill ha :)

oh happy day

2011-11-23
Finn ett "fel" :)

-

2011-11-23
Följ mig på weheartit. If you want to c:
http://weheartit.com/wildestdreams

NEEEEEEEEEEJJJ

2011-11-23
JAG KLEV PÅ MIN SPEGEL SÅ DEN GICK SÖNDER!! VARFÖÖÖÖRR?!?!  sju års olycka ju.. fml

titta när jag dansar, titta på mig när jag dansar

2011-11-23
Du klär i allt som jag begär fast du har ful stil ikväll.
Mina hörlurar håller på att gå sönder, wäääääääääääää. Panik. Har ett sånt där moment nu, och haft i några dagar att det enda jag vill lyssna på är Panda da panda, skrillex funkar alltid också. Återgår nog snart till att lyssna på allt annant med snart.  
Mh, högsta volymen, känner basen i öronen. Livet. Borde plugga och vet om att jag inte klarar provet annars. Den här gången löser det sig inte så som det alltid gör.

Jacka från Monki

2011-11-23
Jackan jag var så tveksam på om jag skulle behålla eller inte. Jag behöll den, älskar den nu! :)
Nu ska jag plugga kemi tänkte jag. Så gott jag kan. Fysiken, som vi har prov på vecka 49 verkar funka ganska bra för mig, finner detmesta ganska logiskt. Kemin däremot är så ologisk den bara kan bli, jag menar, vem bryr sig?! Fml. Har ju provet på måndag så måste ju faktiskt göra det nu.

mmmh, wonderful

2011-11-23
Kommer ni ihåg att jag hade ett tillgodokvitto på Vila? Nu har jag iaf hittat en fin tröja som jag ville köpa, utöver tillgodokvittot betalade jag bara 200kr. Hur awesome som helst! :)

fiiiiiiin

Dagens

2011-11-23
Vacker min jag har, I know.







Ben And Jerrys

2011-11-21
mums!

satsa på sotad sminkning eller ej?

2011-11-21

dreeeegeeeeel

2011-11-21

Borde ju faktiskt sova, nu..

2011-11-20
.. så ska nog göra det också :) Blev så trött! Nu när jag kände efter så har jag faktiskt lite ont i halsen. Blir jag sjuk missar jag lektioner, då hänger jag inte med i ämnena, då får jag F, då klaraR jag inte linjen jag går, då kan jag inte bli det jag vill, då blir jag ledsen, då gör jag ingenting, då tjänar jag inga pengar, då blir jag utsparken från mitt boende och får bo hemma, då blir jag deprimerad och slutar som 40 åring boende hos mina föräldrar. HUR SKULLE DET VARA VA?!
Gonatt...

:(

2011-11-20
Gjorde skrabbelucker, de var inte lika goda som jag föreställde mig... Besviken Linda.

blfuaweskfa

2011-11-20
Fundear på om jag ska göra skrabbelucker.. Blev lite sugen på det. Ska även färga mammas och mina ögonfransar, mehehehe. Var faktiskt uppe redan vid 10 över nio dag, suck på den! Hade det som "läxa" att jag inte skulle sova längre än nio, typ. Sömnproblemen, you know. Kan faktiskt säga att det har blivit mycket bättre sen jag började yoga. Woho!
Ska jag lägga i en avfärgning i mitt hår, ta fram de röda  pigmenten lite mer? Eller ska jag bara skita i det och låta det vara som det är. Vill ju inte ha det som det är, har jag ju sagt länge nu... Men det där med pengar alltså...

tired and mindfucked

2011-11-18
Sitter just nu på svenskalektion och grämer mig över hur dåligt det gick att skriva essay om sämsta boken ever, The butterfly Tattoo. Blä.
För min del blir det att åka till Vetlanda i eftermiddag och umgås med min mami. Vet inte varför men jag känner bara för att sitta på tåget med musik i öronen och fundera på livet och allt därtill.

-

2011-11-17
Jag fick B på psykologiprovet. Nöjd. Det är ett ämne jag faktiskt har varit säker på hela tiden att jag ska fortsätta läsa i IB. Väljer mellan ekonomi och historia sen.. Biologi har jag också bestämt mig för. Idag har jag gjort både onytta och nytta. Nytta kan väl vara att jag skickat in en rättad version av english essay och the wordlist av boken Butterfly tattoo. Jag har även skrivit CAS-journal + laddat ner lite musik. Onytta kan väl vara att jag facebookat hela eftermiddagen, målar just nu naglarna och är allmänt lat. Har ju varit det hela veckan så det är ju ingen surprise där inte! I och med att jag glömde min platttång i vetlanda har jag nu blött mitt hår och gjort två flätor. Förhoppningsvis ser det inte katastrofalt ut imorgon.
Gissa hur mina naglar ser ut den här gången! :3

småpsyko?

2011-11-16
JAG ORKAR INTE :( Försöker ta mig igenom det här jävla plugget med jag har kört fast. Den här veckan har verkligen inte varit på in sida, har inte kunnat ta mig för någonting. Inte ens småsaker som att skriva CAS-journal eller någonting. Usch! Kommer säkert ha hur mycket saker som helst att göra tills fredag för att jag inte gör någonting. Imorgon kommer historiaprovet gå åt helvete. Blir glad och beskviken på samma gång om jag får ett E. Glad för att jag fick godkänt ändå. Besviken för att jag vet att jag kan bättre om jag skulle försökt mer, pluggat mer, börat tidigare osv... fml.
Ska seriöst sitta uppe till 1-2 iaf inatt, jag har tiden då jag har sovmorgon till 10:55 imorgon. TA DIG SAMMAN OCH PLUGA LINDA!!! hm.. right..

just a thought

2011-11-16
Jag har haft min blogg i ett år och nio dagar. Tänk vad tiden går fort.

headline

2011-11-16
Idag hade jag sovmorgon till 9:20 vilket var hur skönt som helst! Kände mig faktiskt ganska utvilad när jag vaknade för jag yogade i ungefär 45 minuter innan jag skulle sova och så. Sen hade jag öronproppar med så sov ganska bra faktiskt. Ska nog göra samma sak ikväll igen. Har tränat på skolgymmet idag med för att klara målet jag har satt upp. Bestämde mig för att ändra tillbaka till mitt gamla mål att spinna 2km på 10 minuter. Insåg att det var ett väldigt enkelt mål då jag cyklade 2km på 4 min och 14 sekunder, och då tog jag det ändå hyfsat lugnt om man jämför med hur man cyklade på spinningpasset! Ska därför skicka ett mejl till Carter och förklara läget :) Ska skriva i min journal ikväll med, och plugga HISTORIAAAA. Har ju prov imorgon och skjutit upp allt tills idag. Bäst är jag! Måste ju få bra på detta med om jag ska kunna höja mitt betyg i historia då jag fick så dåligt på förra. Historialektionen var ju inställd idag med så kunde inte fråga honom om någonting... Blä... Men innan jag börjar plugga måste jag nog äta lite, blev så trött..

Jag har tappat bort min platttång med!!!! Anar att den är i torpet men får väl se om pappa hittar den ikväll då han skulle dit :)

black and white

2011-11-15

T________T

2011-11-15
JAG ORKAR INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Ska nog ta en dusch, bara för att göra något annat än att plugga. Pratade med skolsköterskan idag med, kan säga att jag fick inte ut någonting av det en timmes långa samtalet.. Ska gå dit nästa vecka igen. blä

rubrik

2011-11-14
Fick just lite dåligt samvete då jag insåg att jag har ätit mer än halva min 200g chokladkaka! Ikväll!! Gud. Inte helt okej alltså..
Har precis yogat klart och ska nu sova, känns bra. Gonatt!

Jag kan tänka tills det knappt finns nåt kvar

2011-11-14

wanties

2011-11-14

som fastfrusen i marken

2011-11-14
Kan verkligen inte ta tummen ur och få någonting gjort idag! Sitter bara och tröstäter godis och facebookar. Skulle plugga historia men så tänker jag bara att "det är inte så mycket jag ska kunna så det kan jag göra seeeeeen".. typ..
vill inte, vill inte, vill inte, vill inte...........
Ska nog yoga sen, känns som att jag behöver det. :)
heheheheheeh




out in the woods

2011-11-13
Sitter i stugan i skogen, tittar på tv och gör läxor. Ska nog ta ett bad sen med :) När jag vaknade var det kossor i trädgården, jag menar, hur ofta händer det? Dom gick iväg sen så jag kunde gå på toaletten. meheh
Jag har inte bloggat på ett tag så tänkte uppdatera er lite bara. I fredags kom ju Emrik så gick vi på bio. In time hette filmen och den var riktigt bra för att vara en actionfilm typ,  så den rekomenderar jag. Sen dagen efter, på lördagen, hade jag PB-dag men hade bara en lektion på 45 minuter så Emrik hängde med så fick han se lite hur jag har det i skolan och se. Sen kollade vi lite när estetarna spelade och sjöng. Efter en stund gick vi hem till mig igen så packade vi ihop våra saker och tog en buss till A6 där Emriks mamma var. Vi gick omkring ganska länge på IKEA innan vi åkte hem. När jag kom hem gick jag till mamma för att hämta mina piercingsmycken som hade kommit (känner hur mina skulder ökar). Se satt kanske inte perfekt men de får duga helt enkelt. Billigt är inte alltid bra. Sen handlade pappa och jag lördagsmys, åkte  ut till stugan och gjorde i ordning dipp. Awesome. Idag är det fars dag med och jag köpte en orange älg på IKEA till pappa som han ska få idag. Han gillar älgar och att jaga och sånt där så tyckte att det passade. :)

-

2011-11-11
Sitter nu jämte Emrik i min säng, tonight ska vi gå på bio! In time hette filmen.  :) Sen ska vi äta någonstans, och jag ska betala för han bjuder på bion, mehehehe. Köpte en jääääättefin jacka från monki med, mmh, kär c:

gaaaah hungriiiiiig

2011-11-11
Jag är jättehungrig och sitter på biologilektion, andra och sista lektionen idag! Meheheh
Iofs ska jag till skolan imorgon igen så det jämnar väl ut sig. Undra vad det är för lunch i skolan idag.................
Idag, har jag inga direkta planer.. eller jo. Göra matte, träffa Emrik, städa lite.. Typ. 
Har kommit på att jag typ börjat vänja mig vid 5-6 timmars sömn varje natt. Är faktiskt ganska pigg! Konsigt nog. Kommer ju inte hålla i längden men for now :D
Ser dock ganska trött ut.. äsch!

Effektiva Linda

2011-11-10
Har inte gjort något jag skulle göra idag. Eller.. jag skulle bara göra typ 10 matteuppgifter men det har jag inte gjort. Matteläraren är dock så snel så det kan jag göra senare :3
Har iaf duschat och sitter nu med handduk i håret och tittar på den där slumdog millionaire eller hur det stavas.. Den är faktiskt ganska bra :) Oj! Är klockan redan 10 över elva?! Jag som skulle sova tidigt.. Äsch! Erik harvarit här idag med. It was fun! :) Och imorgon kommer Emrik som stannar till lördag då jag har PB-dag. Antingen får han hänga med dit eller får han hitta på något annat att göra dom timmarna :) Nu ska jag torka håret!

658

2011-11-10
Detta är mitt 658:e inlägg. Höhö. Om ett par timmar har jag psykologiprov. Jag kan mycket men långt ifrån allt. Wish me good luck!
Erik kommer idag med, vet inte hur länge han stannar, till 20-21 någon gång. Känns bra att jag inte har några andra läxor utöver matten tills imorgon så det hinner jag göra antingen innan han kommer eller efter. Awesome.
Nu ska jag lyssa på en historiagenomgång! mehehe

nolifer

2011-11-09
Psyko, psyko, psykologiiiiii. Måste fortsätta plugga nu för har typ en tredjedel kvar. Helt sjukt hur mycket det var! Gosh..

testing, testing

2011-11-09
http://superpoints.org/?ref=48716
Klicka på den länken ovanför! Det är inga virus eller liknande utan sånt utan du kommer bara till en vanlig sida men bilder på iphones, ipads och såna saker. Det är sån där grej att ju fler som klickar på länken, desto mer poäng får man, som man sedan kan "köpa" de här sakerna för. Någon som har erfarenhet av sånt här? Jag har alltid varit väldigt skeptisk mot sånt här men kände att wtf, jag testar! Så var vänlig och klicka på länken så jag får se vad som händer! :D

meheheheheheheh

2011-11-09
Tyckte att det var lite kul sådär att jag hittat ett internet att snylta på med superb mottagning, förmodligen någon av mina grannar. Mehehehe. löv it :) Detta betyder ju att 1. Jag har tillgång till internet igen och kan plugga, facebooka osv. 2. Jag BEHÖVER ju inte köpa något eget så länge den som äger detta inte skaffar lösen :3
Älska livet ibland alltså. För övigt satt jag och pluggade psykologi och grämde mig över att jag inte hade internet då jag började söka efter det och voila!

sleepless nights

2011-11-09
Kan verkligen inte sova, kan inte somna, men när jag väl gör det vaknar jag hela tiden, oftast 2-3 och sedan tills jag ska gå upp. Vet inte hur många timmars sömn jag får varje natt men något måste jag göra för att ändra på det här, det funkar inte. Alla mina "knep" jag hade innan som hjälpte, som att dricka te, tända rökelse, träna innan jag ska sova eller duscha väldigt varmt fungerar inte längre. Frustation. 
Igår pluggade jag iaf psykolgi, handlade mat och tränade. Effektivt. 
Sitter just nu på sista lektionen och lyssnar lite halvt på en genomgång, efter skolans slut ska vi samlar hela klassen och diskutera vår musikal, och efter det öva på Marcching for life-sångerna som vi ska kunna utantill 8 december och jag kan dom inte alls..! Det löser sig ;)

katastroooooooof

2011-11-08
Jag har inte tillgång till internet hemma (i Jönköping) längre, det gick ut. Det betyder att jag inte kan blogga, kolla facebook eller göra skolarbete. Kaos! Får lite panik kan jag meddela. Visst kan jag sitta på biblioteket, får nog göra det. Idag måste jag visserligen träna och handla massa mat. Blä. Städa måste jag också göra!
Vet ni vad jag gjorde igår?! Jag KLEV på mitt glas med juice så det välte ut över min underbara matta. Den luktar juice nu..

-

2011-11-06
Myskväll med mami igår. Åt gott, såg lite på tv och gick och kollade på ljusen som lös vid gravarna på kvällen. Det är så fint, men sorgligt. 
Idag har jag bakat muffins, hjälpt mamma med disken och snart ska jag klä på mig oh gör någonting med dagen. Jag menar, klockan är redan ett och jag ska åka tillbaka till Jönköping med min enorma packning idag. Usch, den är faktiskt enorm. En resväska, en ryggsäck + axelväska... Aja, fick jag hit det ska jag väl få tillbaka det. :)

redredredredred

2011-11-05
Har precs tonat håret så sitter just nu med efterbehandlingen i håret och väntar på att få skölja ur den. Vill egentligen ha mycket mer orange/rött än vad jag har nu men vill inte slita på håret, dessutom har jag lite pengar så det blir ett senare projekt! Jag har övningskört idag med! Det gick bra :) Btw.. Jag är supersugen på chokladmuffins! Sådär riktigt kladdiga som kladdkaka! mmh, kladdkaka.. Nej nu ska jag nog skölja ur mitt hår! :)
Håret på sne i en knut! Kan visa resultatet sen fast tror inte det kommer bli något skillad direkt :)

lalalalalalala lalalalala

2011-11-04
Har åter igen blivit besatt av att beställa nya piercingsmycken. Jag menar, det är så ju mycket billigare än att köpa i de butiker här i närheten?! Två silvriga tunnlar för 118 kr, här kostar de 110kr styck... Industrial stav, 19 kr, här 129kr! Bläää. Tror dock inte mamma vill beställa, dessutom borde jag inte lägga mina pengar på smycken. Vad mycket pengar jag skulle tjänat, eller haft kvar..w.e, om jag inte hade gjort alla mina piercingar och köpt smycken osv. Mehehe..

It doesn't matter

2011-11-04
Det var mysigt igår, vi kollade på "the strangers". Jag har sett den filmen innan men fuck, den är lika läskig än. Vi började även titta på "Buried" men stängde av den efter halva, den var lite småseg. Jag gick hem tidigt, var så galet trött och kände mig lite hängig. Skulle egentligen åkt med Julia till Jönköping idag men jag ångrade mig när jag vaknade jättetrött och hade ont i halsen, behöver även plugga idag då jag inte gjorde det igår. Hoppas, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk, igen. Halstabletter, komsi komsi!
Idag:
*plugga kemi
*Köpa torrschampo
*kanske tona håret? Who knows..
*Vila upp mig
*Bestämma om jag ska flytta till pappa eller stanna kvar hos mamma helgen också
*övningsköra med pappa?
Jag har med andra ord lite lösa planer, får se vad jag tar mig för. :)

upp, upp och iväg

2011-11-03
Snart drar jag och träffar massa härliga vänner som jag inte sett på länge!
ciao.

dagens

2011-11-03
Tröja- Carlings
Jeans- Crocker

Bara försvinna, glömma

2011-11-03

tomma löften och svek

2011-11-03
Jag sitter just nu och äter lunch. Mamma fick bestämma vad och när jag skulle äta, annars skulle det nog inte blivit gjort. Har gått omkring i mjukisbyxor hela dagen och får inte någonting alls gjort. Känns som om det är något tungt som vilar på mina axlar och ingenting jag gör får det att släppa. Försöker hålla mig sysselsatt, glömma. Tänker bara ännu mer, ännu djupare in på alla detaljer. Kan inte fokusera. Släpper taget och lägger mig under täcket. Vill tänka lite till, på det där.

Jag vet inte vad jag vill

2011-11-02

allt och inget på samma gång

2011-11-02
Jag har jättetråkigt. Vet liksom inte vad jag ska göra. Plugga, nej jag har ingen lust.. Känner hur trött jag börjar bli, ögonlocken blir tyngre och tyngre.. Sov inte alls bra inatt. Jag måste sluta averanalysera allt så förbannat mycket. Vill bara ligga under täcket och lyssna på Kapten Röd, hans ord som alltid får allt att bli lite bättre.

Outfits

2011-11-02
Här kommer några outfits jag har haft den senaste tiden. Har ju inte tid att lägga in bilder på det hela tiden. Enjoy!
Mössa- Monki
Jacka- Carlings
Halsduk- Gina Tricot
Jeans- Crocker
Skor- Dr Martens
Tröja- Establo
Kjol- Hittade den hemma!

Videos

2011-11-02
Jag varnar för GRYMT dålig kvalité. Min mobil är inte gjord för att spela in på det här sättet så ljudet är ganska fuckat..

Lissi dancefloor disaster

Kapten röd- Färgernas krig
Ismen- Alla gillar brudar
Panda da panda- Titta när han dansar

Bilder från Rookie

2011-11-02
Panda da Panda






Suddiga vimmelbilder




Panda da Panda igen!


Vet inte ens vad det är på...


Olgis och jag!

pluggisen kommer fram i mig

2011-11-02
Idag är det dags att ta tag i det här med plugget kände jag. Gjorde endast lite engelska så idag kör vi på stort och försöker banka in all psykologi jag lärt mig, eller borde lärt mig, sen vi började skolan. Ärligt tycker jag faktiskt att psykologin kan vara ganska kul att plugga. Det roligaste ämnet iaf. Kul att man kan se det posetiva i allt. :)
Det här är vad jag ser fram emot i veckan, meheheheheh
SKA TILL TANDLÄKAREN IDAG MED :c

-

2011-11-01
Ska snart iväg och bowla med tjejerna, ska bli kul att träffa ala igen! Har varit och fikat med Emmie också, it was awesome. Köpte jeans, perfect :)

uppdaterar senare!

Livet leker

2011-11-01
Kan inte ens beskriva hur skönt det var att få sova i en säng helt själv inatt. mmmh. En dubbelsäng dessutom! Sov till elva och är totalt utvilad. Tyckte det var så tyst här då jag typ levt med musik i tre dagar. Med andra ord kom skrillex på med högsta volym. untz untz untz. 
Nu ska jag ta en snabbdusch, sen plugga och sen ska jag ner till stan, fika med Emmie och försöka hitta ett par jeans :)
Två saker som jag mig lycklig just nu: Jag äger en Emmabodabiljett och JAG HÖLL I KAPTEN RÖDS HAND! höhö, besatt eller vad..
Kan nog lägga in lite bilder senare idag eller i veckan, från festivalen. Har några (jättedåliga) videoklipp med. Vill ni se dom också?