31 05 11

2011-05-31
DAGENS OUTFIT OCH FACELOOK




Linne- BikBok
Bandeau- H&M
Byxor- Bobbys




SOL FÖR FAN

2011-05-31
OMG vad skönt det är att det är varmt och soligt igen! Men hur länge kommer det hålla i sig den här gången?
En lite rolig, och helt fucked up sak som hände idag.. Jag kom för sent till en lektion i skolan och innan jag kommit dit hade visst min lärare sagt att jag drar upp mina byxor (dom åker ju ner, vill inte ha häng. Hur snyggt är det?) för att få uppmärksamhet från killarna..! Haha, omg asså. Konstigaste resonemanget någonsin. Det är inte så att man drar upp byxorna när dom åker ner? Dessutom klagar han på alla killar som har "häng", varför klagar han på oss som försöker undvika det också? Ska man inte ha byxor alls eller hur menar han?

Blablabla! Weird.. Just nu sitter jag iaf och försöker skriva en uppsats på musiken men det går väl inte så bra.. Solar samtidigt, det kan vara problemet..


@ Sebbe

2011-05-28
Just nu sitter jag hemma hos Sebbe, Emmie är också här. Jag hade lite småtråkigt så jag lånade datorn här. Lyssnar på musik och har det trevligt på facebook :D Vi har iaf tittat på en film, den hette Radio. Den var hur bra som helst! Den handlade om en kille/man som hade någon sjukdom och älskade rugby, så han kom och tittade på när killaran i laget spelade. Men sen var spelarna galet elaka mot honom och låste in honom i ett rum. Då kommer tränaren och hjälper killen ut och hjälper sedan killen mer, lär känna honom och umgås med honom. Till slut går han i skolan tränaren udervisar i och är med och tränar laget. Lätt att jag rekomenderar den!

Mot Balen

2011-05-28
Nu ska kommer Emina hit så ska vi möta upp Emmie vid cecil eftersom hon jobbat idag. Efter det sticker vi till balen för att se alla som klätt upp sig i fina klänningar och kostymer. Jag tar med mig systemkameran och tar lite fina bilder som jag lägger upp senare :)

PUSS

Inköp från Jönköping

2011-05-27
Igår när jag var i Jönköping med pappa köpte jag ju en tröja och fick min födelsedagspresent från honom. Här är bilder på det :)


Tröjan jag köpte, från BikBok. Love it!




Väskan jag fick. Kan säga att jag verklige behövde en riktig bag då jag använt pappas fula i evigheternas evighet!

HELG FFS

2011-05-27

Galet vad skönt det är med helg nu! Det är bara några enstaka skoldagar kvar. Så skönt :D Ikväll blir det nog filmkväll med tjejerna och några roliga killar. Vet inte exakt vilka som ska vara med så inte värt att skriva några namn. Skräck ska vi nog titta på iaf! Blir nog mysigt. :)


whatsup, whatsup, wanna party or what?!

2011-05-26
Idag har jag och min kära pappa varit i Jönköping och nu har jag äntligen fått min fördelsedagspresent av honom! Köpte även en tröja själv från BikBok när jag sprang iväg lite till Gallerian. Man kan ju alltid passa på när man ändå är där. Skitsnygg är den iaf! Både tröjan och väskan! Lägger in bilder på dom typ imorgon.. :)
Kände mig ganska hemma i Jönköping på något sätt, kanske är något sätt jag förbereder mig på, mentalt, att flytta dit menar jag.

Fick förresten svar på en annons om ett rum i Jönköping som jag ville bo i. Jag hade mejlat en kille genom en annaons på blocket. Stället var hur awesome som helst! Billigt och mycket fördelar. Inte så långt från skolan och så heller. Men jag fick iaf ett svar om att det var många som hade visat intresse och att han skulle höra av sig om det blev aktuellt med visning. Kändes ganska hopplöst direkt, jag menar.. Varför skulle han välja mig bland alla som ville flytta dit?

25 05 12

2011-05-25
DAGENS OUTFIT




bla bla bla

2011-05-25

Videoklippen från konserten är ganska på G.. Kan dock bara ladda upp typ ett om dagen pga det här fuckade internetet. Men de kommer väl så småning om. Jag har varit väldigt upptagen med annat i ett par dagar och har därför inte bloggat heller. Har faktiskt tjänat 500kr på att virka min syrras dreads! Har dock haft ont i nacken i två dagar och det tog..väldigt många timmar att göra dom. Men det var fett värt det! Jag menar.. 500 SPÄNN! :D Höhö

Idag fick vi reda på vilket sommarjobb vi fick med.. Jag fick på Bäckargården vecka 30-32. Kan säga att jag inte är nöjd precis.. Jag är rädd för gamla människor och på Bäckargården är dessutom gamla SJUKA människor. :( Hoppas jag hittar en bästa kompis där i alla fall... Annars blir det så tråkigt.

Nu är jag iaf färdig med hemkunskapsläxan, bilden är klar, sista musikprovet imorgon och sista SO provet på måndag. En biologi-redovisning kvar. Är det något mer? Snart är det slut. SÅ JÄKLA SKÖNT!


Konsert - FOREVER YOUNG (videos)

2011-05-25
Några av klippen från konserten.


People in Distress


People in Distress


Whispers in Disguise


Whispers in Disguise


Whispers in Disguise


I Love you Hate



I Love you Hate


I Love you Hate


I Love you Hate

Fucking internet..

2011-05-22
Jag får panik! Jag har försökt ladda upp videos från igår flera gånger idag men det går inte! Har lyckats ladda upp några men internetet hoppar ur hela tiden och då slutar det laddas. PANIK! Jag ska försöka fixa filmerna tills imorgon! Hoppas internetet funkar bättre då!

PUSS

Konsert - FOREVER YOUNG (bilder)

2011-05-22

Dom är ganska suddiga men det får ni stå ut med!








People in Distress




Whispers in Disguise






I Love you Hate


I Killed A Leprechaun At The Carnival


Julius


Så jävla grym kväll!

2011-05-22
Fuck vad kul jag har haft ikväll! Hoppas det blir mer av detta :D Har iaf filmat en hel del och har tänkt att försöka få upp det på bloggen imorgon. Blev inte speciellt många kort eftersom ljuset var så dåligt. Men SATAN vad kul jag har haft! Grym musik. Tack ALLA! :D Nu ska jag förska värma mig så jag kan sova. Gonatt!

 PUSS

taggad inför kvällen!

2011-05-21
Vid 18:00 ska jag möta upp Sebbe, Ante, Erik och Emina så ska vi till konserten. Ska bli hur awesome som helst! Kul att det är så många som vill uppträda med :) Jag tänkte att jag skulle ta med kameran så kan förhoppningsvis lägga upp en del bilder imorgon. AWESOME!!!

PUSS :D






JAG SAKNAR MITT RÖDA HÅR SOM SATAN!


21 05 11

2011-05-21
Jag sitter just nu och äter frukost, ska duscha sen. Men annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Det är jättevarmt ute men inte alls soligt och det ser ut att börja regna när som helst.. Lockar inte alls att gå ut. :(

Ikväll blir det iaf att gå till forgården på den här konserten som är ikväll. Längtar! Kommer bli awesome :D
Vi hörs igen när jag har duschat. PUSS


Raaaaaandoooooom

My day

2011-05-20
Skolan gick faktiskt ganska fort idag. Idrotten var nog roligast konstigt nog, Rola och Maryam hade egen lektion och vi fick lära oss någon höftdans, det var iaf jättekul!
Innan sju träffades vi några stycken och åkte till Gif för att kolla på en match som Emina och Nejra var med och spelade i. Tror dom vann med 10-1 eller något. Bra jobbat tjejer!

Lite bilder från idag, puss!






Erik c:


Söta Emmie!


Adis och Antoni :)


Lite av Daniel och Sebastian


Söta pojkar!


Sebbe och Emmie :3


Slutligen en bild på Emmie, mig och Sebbe :)

Am I a shopaholic? No.. I can´t be.

2011-05-19
EHEHEHEHE... Dagens inköp c:


Tre stycken små nagellack, 10kr styck på H&M :)


Like it, like it.


Köpte även en Escada parfym, har haft en innan och jag älskar dom!

Ett steg till så är jag där

2011-05-19
JAG KOM IN PÅ IB! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD JUST NU! Satt nästan och skrek när jag läste mejlet om att jag klarat proven "väldigt" bra och kommit in! IIIIHHHH!!!!!! Fatta vad jag är glad! Nu behöver jag bara fixa ett boende sen är det klart. Då kan jag ta med mina saker, flytta in där jag bor och förbereda mig för tre tuffa år. Fattar egentligen inte hur jag kan se fram emot att kanske inte har någon fritid i tre år, men konstigt nog gör jag det! Kanske inte det faktum om hur svårt det kommer bli, men just hur kul det kommer bli att flytta hemifrån, träffa så många nya människor och massa annat. Även det att jag har möjlighet att göra det jag vill efter gymnasiet. Fan vad härligt!

Dagens köp

2011-05-18

Snyggare i verkligheten, men det är en längre modell på linnet. Love it!


Runda solbrillor in my heart.


Bandeau.

Jönköping today

2011-05-18
Jedward – Lipstick

Lyssna på den! Personligen tycker jag att den skulle ha vunnit! :D

Men idag har jag iaf varit i Jönköping och gjort intagningsproven. Det var svårt, var knappt inte säker på något av svaren men gud vad jag hoppas att jag kommer in! Känner bara att det är där jag vill gå.. Och jag träffade två  jättehärliga människor som också gjorde proven. Det gör att jag längtar ännu mer till att få börja i höst :)

Jag får reda på imorgon eller något om jag kommer in eller inte och guud vad jag hoppas att jag lyckades! Nu måste jag iaf plugga biologi som jag inte börjat på och som jag har prov på imorgon. Kommer säkert inte kunna fokusera. Förresten sprang mamma och jag in på H&M och gjorde lite impulsköp. Love it! Ska lägga upp bilder på det jag köpte så snabbt jag kan :)

PUSS

S-s-s-spexfoto!

2011-05-17
Idag skulle alla nior på mogräde ta ett spexfoto och det var mycket roligare än vad jag trodde! Jag klädde ut mig till en docka. Här kommer en del bilder från dagen :D












I won´t let you close enough to hurt me

2011-05-14

Min kusin kom förbi idag och sa grattis och lämnade en efterlängtad födelsedagspresent. Thank you my lovely cousin!






I love it.


I´m in love

2011-05-14

Gwyneth Paltrow- Turning tables


Jag har förälskat mig i den här låten, helt underbar.
Får rysningar varje gång jag hör den..



"Next time I´ll be braver, I´ll be my own savior"

My Lovely wallets

2011-05-14

Hello Kitty- Köpt på Teneriffa för några år sen.


Nitplånbok från Väskan, köpt för något halvår sedan.




Egengjord plånbok i skinn med svart spets på ena sedan.

Dagens outfit 14/5

2011-05-14



Spetslinne- Gina Tricot
Byxor- Bobbys

For you who are bored right now and likes Lady Gaga

2011-05-14

Om ni inte har något att göra och gillar Lady Gaga kan ni sätta på kanal 1 på tv och se en två timmars lång konsert Lady Gaga gjorde för tre år sedan. Personligen tycker jag att hon är galet grym! Hennes självförtroende och att hon verkligen gör och ser ut som hon vill gör att jag ser upp till henne. Älskar hennes galna hår på den här konserten!


Bilder från konserten, Lady Gaga.


På väg bort härifrån

2011-05-14
Det här med att jag skulle kunna gå gymnasiet i Jönköping är något jag velat göra sen jag gick i sjuan. Komma bort från Vetlanda för att bo i den staden jag egentligen känner mig mest hemma i. Den drömmen håller nu på att bli sann och jag kan inte riktigt förstå det. Jag kan verkligen se mig bo helt själv i en liten (förhoppningsvis) lägenhet, gå till skolan helt själv första dagen och kanske inte känna någon. Hitta till första klassrummet, jag blir så nervös när jag tänker på det. Men det är det jag vill så jag ska få det att bli verklighet. Det enda som hindrar mig nu är om jag skulle faila så hårt på intagningsproven jag ska göra på onsdag att jag inte kommer in. Jag tror inte att det ska vara något problem, men ändå något jag är nervös för. En annan sak jag ofta tänker på är om jag kommer klara att gå linjen eller bryta ihop för att det är så jobbigt, jag vill inte bli den som lever mitt liv efter skolan, inte kunna vara med kopisar för att jag måste göra läxor hela tiden. Jag vill ha ett liv samtidigt. Det blir vad jag gör det till, det vet jag om. Bara det att jag kanske inte kommer ha något liv där i början då jag inte känner någon.. En annan sak jag tänker på är om INGEN vill lära känna mig. Att jag inte får några nya vänner alls, att det blir som i 'mean girls' när man ska äta i matsalen. Att man går förbi bord efter bord och ingen vill att man ska sitta vid dom. Såna saker får mig att tveka ibland, men den här gången ska det inte få hindra mig.

Jag vet även vad jag vill göra efter gymnasiet. Det är därför jag har valt att gå IB, för att kunna göra de saker jag vill. Jag älskar den brittiska engelskan och vill lära mig prata den på riktigt, därför har jag en dröm om att åka som au pair till England efter gymnasiet och jag vill även stanna där och plugga till psykolog någonstans i Storbritanien. Om jag hade gått en vanlig linje här i Sverige  hade jag varit tvungen att ha MVG i alla ämnen för att ens ha chans att komma in på en psykologlinje. Men om jag går IB behöver jag inte ha toppbetyg för att komma in på en skola utomlands och det är det jag satsar på för jag vet att jag inte kommer kunna få toppbetyg vilken linje jag än går. Jag vet att det är svårt och jobbigt att plugga till psykolog men det är något jag vill. Jag vill bli en sådan psykolog som jobbar på en speciell avdelning, att jag bara skulle hjälpa människor med samma problem, till exempel anorektiker. Detta är något jag verkligen vill och jag har aldrig tidigare varit så säker på vad jag vill. Hoppas bara jag kan genomföra detta. Kände att jag var tvungen att skriva detta.

Tack för att du läste.

Härligaste kvällen på länge!

2011-05-14
Fyfan vad kul jag hade igår! IIIIHH måste göras om SNART! Jag älskar att dansa! :D Någon som vet om de kommer ha det här igen? Ofta eller så eller var det bara en engångsgrej?  Kul var det iaf, så tack alla!

Just nu sitter jag och tittar på talang och har ont i huvudet.. Mormor kom förbi och lämnade en födelsedagspresent till mig, tack mormor! Love you c:

JAG VILL HA FLER KVÄLLAR SOM DEN IGÅR c:


Haha, älskar er tjejer! Puss på er ♥ (Bilden är tagen från Eminas facebook)

Suddiga bilder på dagens outfit

2011-05-12



Happy birthday to me..

2011-05-12
Idag fyller jag år! Höhö.. Det har varit jättekul och tack till alla som har sagt tack till mig! Vill inte att dagen ska ta slut ^^ Jag har iaf ätit tårta med pappa och Lotta efter skolan idag, fick en presentkort av Lotta på Kicks, thank you! :D
Min present från pappa får jag imorgon, och jag vet faktiskt vad det är, haha!

Helgen kommer bli jättekul, imorgon är det parken och Helena, Nejra, Emina, Emmie och jag ska dit! ;) Sedan ska jag träffa min underbara kusin Jennifer som jag inte träffat sen jag var hos henne i helsingborg, jag ska även träffa min syster och mormor och morfar c:

Nästa vecka däremot blir det ännu roligare! På tisdag är det där spexfotot, awesome! Och på ONSDSG!... Då ska jag och mami åka upp till Jönköping så ska jag göra två prov man måste göra när man söker till IB för att se om man kommer in.. Är nervös! :( Tänk om jag inte kommer in?! Usch.. Det är iaf jag och en annan kille som ska göra proven samtidigt för dom som sökte IB från början har redan gjort proven.. Men det ska bli kul, måste bara bättra på min engelska tills dess, höhö ^^


Dagens outfit

2011-05-11






The summer is back ♥

2011-05-08
Äntligen har solen och värmen kommit tillbaka igen, med andra ord ska jag snart ute och sola tänkte jag. Ska försöka att göra både engelska läxan och hemkunskapsläxan medan jag solar men jag märkte ju hur det gick igår. Alldeles för varmt för att ha någon ork till att göra något annat än att bara ligga där på solsängen.
Idag flyttar jag till pappa. Ska börja packa lite smått innan jag går ut i solen, bara för att slippa stressa senare. Känns konstigt att ha bott hos mamma i en månad och inte träffat pappa en enda gång..

PUSS

I've decided, and it feels good

2011-05-07
Ikväll blir det mys med mamma för imorgon flyttar jag till pappa så vi har en sista väll tillsammans mami och jag. Vi ska titta på 'Djävulen bär prada' och ha det trevligt. Har för övrigt bestämt mig för att söka IB i Jönköping, ska göra det på måndag. Känns bra, känns bra. Eftersom linjen är helt på engelska ska jag faktiskt börja läsa en bok på engelska till att börja med tänkte jag, Den heter 'Shiver' och ska visst vara jättebra. Så nu sitter jag i min mjukisdress och lyssnar på technomusik.. Kunde varit bättre, men det känns bra.


The book, ska handla pm en varulv och en tjej, som blivit biten av en varulv som liten, och fått övernaturliga krafter. Lite som Twilight.




Supermysig! Dock inte nya bilder. Jag har tonat håret mörkbrunt btw, riktigt nöjd.


Shopping med mami

2011-05-07
Idag fick jag min födelsedagspresent av mamma. Det var shoppa med henne och hon betalade, så idag har jag fått lite småsaker jag velat ha länge. Här är några av dom.

Love you mami ♥








rawr

2011-05-04
Ojoj! Nu har jag inte bloggat på länge.. Har inte haft lust alls. Nu är jag iaf ensam hemma, mamma åkte vid 6-tiden idag på morgonen och kommer hem sent imorgon kväll så jag kommer ha lite tid för mig själv :) Sittter just nu och lyssnar på musik som kommer spelas på Emmabodafestivalen 2011. Saknar det så galet, har aldrig upplevt en så problemfri tid som när jag var där förra året :( Pank är jag dessutom och det finns så mycket jag vill ha. I mitt horoskop stod det här om dagen att jag har en förmåga att strö pengar omkring mig (som om det var något nytt?) och skulle tänka en extra gång innan jag köper något, just när jag läste det hade jag precis beställt en pizza, tänkte en extra gång och kom fram till att jag var hungrig som satan..

För övrigt har jag, Emina, Nejra och Emmie lekt kurragömma och dunkkurragömma idag! Bakade kladkaka och grillade marschmallows över ljus också. Men satan vad kul kurragömma är! Var så galet länge sen jag lekte det.. Men fuck vad kul vi hade idag :')

Jag vill vara liten igen.. (alltså typ 3..)


Tycker jag var söt på den här bilden. Lite sur kanske...

tröttisch

2011-05-01
Jag är så fuckin' trött just nu men hade så djävulskt kul igår! Tack cheyer :3 PUSS

Hörs senare igen..